6 ponuda za gradnju kuće po fazama s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Anastasija B. , Slavonski Brod

Odabrali smo ih za gradnju kuće. Njihov stručni tim nas je vodio u svim fazama gradnje. Imaju najbolje materijale i prave majstore. Uvijek dostupni i jako vrijedni.

5,0
Gordana S. , Vukovar

Nakon što smo se odlučili za gradnju kuće po fazama obzirom da je to nešto jeftninija opcija bili smo svjesni da ćemo morati koordinirati poslove majstora. Ova tvrtka nam je pomogla svojim savjetima te su nam olakšali samu koordinaciju ispreplatnenih poslova. Mogu samo reći da su nam olakšali cijeli proces koji je sam po sebi jako stresan. Dobro je imati majstora koji želi pomoći i od srca ih preporučujem.

5,0
Matija L. , Rijeka

Bili smo informirani o svim fazama prilikom gradnje kuće. Poklonili smo im svoje povjerenje koje su u potpunosti opravdali. Bilo je nekih manjih oscilacija što se tiče same cijene, ali su nas o svemu na vrijeme obavijestili i nudili prihvatljiva riješenja.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za gradnju kuće po fazama u Hrvatskoj

Nedavni upiti za gradnju kuće po fazama

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponudu za izgradnju visokog potkrovlja (trenutno tavan), podizanje cca 2m (iznad 1.kata), m2 tlocrta, ključ u ruke (osim stolarije, estriha, vode, struje i unutarnjih finih radova - farbanje, gletanje i sl.). Da, unutarnje strojno žbukanje. + Fasada 10 cm kamene vune + novi krov, mediteran crijep, grede 30 kom 14x18, izolacija minimum 10 cm kamene vune u krovu sa paropropusnim branama. Lp,

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kuća visoka prizemnica. U potresu stradao dimnjak Ø dužine sedam metara (vanjska gradnja naslanja se na zid). Izrada isključivo od proizvođača Schiedel. Isto tako stradao je zabatni zid (sjeveroistočni okrenut prema Kupi). Sanacija istog podrazumijeva horizontalnu i vertikalne sirklaže sa nosivim temeljom (prikazano na fotografiji)

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: do165m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

visoka prizemnica,prizemlje kuhinja s blagavaonom,dnevni boravak,jedna spavaća soba,manja kupaona sa tuš kabinom i manja prostorija kao ostava uz kuhinju.Kat više potkrovlje jedna veca spavaca soba idvije manje te veca kupaona s kadom imanjom tus kabinom dupli umivaonik.Baloon moze manji.Dodatne terase nisu potrebne samo puno svjetla izlaz namoguću terasu

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Tražim ponudu za adaptaciju kata postojeće kuće i to rušenje jednog dijela nosivog zida, dva pregradna zida, skidanje dimnjaka i ugradnja novog dimnjaka na drugu lokaciju, promjena jednog prozora u manju dimenziju. Ponudu za elektroinstalacijske radove i vodovodne radove. Ponudu za montažu keramike ca 65 m2. Potrebno je također posotjeće radijatore sa nekih lokacija ukloniti i prebaciti na nove lokacije.

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 182
 • Tip gradnje: Montažna gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Jednokatnica sa ravnim krovom s nagibom za solarnu elektranu. Dimenzije 13x7m, bruto površina kuće m2, struja i voda, kao i pristup, osigurani s dobivanjem dozvole. Očekuje se da izvođač pripravi svu potrebnu dokumantaciju za građevinsku dozvolu. U prizemlju dvosobni stan od 46m2 i odvojeni radni dio od 28m2 neto. Na katu dva identična jednosobna stana od 32m2 neto i dva balkona svaki od 6,75m2. Četiri kupaone, po jedna u svakom dijelu. Vanjske stepenice zajedničke za oba stana na katu. Vanjski zidovi s termoizolacijom stiropor 10cm. Posjedujem neprofesionalne nacrta svih stambenih jedinica koji mogu poslužiti za nacrt projekta.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 160
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Objekt je prizemnica sa potkrovljem. Površine prizemlja 90 a potkrovlja 70 m2. Za sad smo u izradi glavnog projekta. Građevinska bi trebala biti do proljeća, ožujek-svibanj, nakon čega odmah možemo krenuti s kompletnom gradnjom. Zanimaju me ponude za visoki roh bau ili kompletno ključ u ruke. Neki minimum bi bili zemljani radovi, temeljenje i zidanje nosivih zidova, dizanje kata i pregradnih zidova. Lokacija je Podvornica, Zagrebačka županija, općina Kravarsko.

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molio bih ponudu za nadogradnju jednog kata na obiteljskoj kuci prizemnici. Objekt je u okolici Splita 3km udaljenosti. Ponuda bi bila za građevinske radove a može i ključ u ruke (ovisno o ponudi i dogovoru eventualnom). Veličina nadogradnje je cca 85m2 stana +30m2 balkona i natkrivene terase + stubište cca 10m2. Za terasu treba izgraditi temelj kao i pojačanje postojećih temelja na 3mjesta. Krov nadogradnje je predviđen da bude ravni krov. Građevinska dozvola je u postupku izdavanja vrlo brzo bi trebala biti izdana. Gradnja bi bila porotherm 25 S P+V. Početak radova predviđa se po dobivanju građevinske dozvole ili za 3-4 mjeseca. U prilogu dostavljam gl. projekt(dio) i projekt konstrukcije (dio).

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, trebam adaptaciju gospodarskog dijela (stara kovačija) obiteljske kuće u stambeni prostor veličine 50m2.U prostoriji 8mx5m (dnevni boravak+trpezarija i kuhinja) potrebno je staviti prvi beton,hidroizolaciju,toplinsku izolaciju,završni beton.U nosivom zidu treba proširiti u visinu otvor za vrata. Potom staviti knauf sa toplinskom izolacijom (kamena vuna) i strop.Podna keramika.Pregradni knauf zid sa dvoja klizna vrata. U kupatilu 2mx2.5m treba uzidati kadu.knauf na zidove i strop te keramičarske radove. U predsoblju treba izbetonirati tlo,podignuti pregradni zid od cigle sa otvorom za sobna vrata te ulazna vrata podignuti na razinu da sve bude u istom nivou.Potom zaljepiti knauf i keramiku na tlo.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Renovirali bi staru kucu, građenu prije 68.g., potreban je novi kro(mozda ojacati konstrukciju), fasada, stolarija, unutarnje urrđenje,kompletne nove instalacije, centralno grijanje, prije pocetka potreban je pregled staticara, pogotovo nakon potresa, s obzirom da je kuca na istocnom dijelu grada Zagreba. Kuca je 9x9, prizemlje,1.kat i potkrovlje, sve prikljucke ima. Radove bi voljela zapoceti iza Uskrsa, pocetkom 4.mj.ove godine. Za detaljnije ponude građ.firmi saljem detalje pri samom upitu zaintrresiranih ponuđača. Hvala

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Na postojećoj terasi kuće i na postojećim stupovima koji drže trenutni krov terase potrebno je nadograditi novu deku za novi gornji kat terase. Također, potrebno je nadograditi stepenice koje vode na gornji kat (vidi nacrt). Unutar postojećeg tavanskog prostora, potrebno je srušiti unutarnji ulaz i nadograditi novi armirani betonski strop (vidi nacrt). U posao ulazi i gradnja prezida u postojećem tavanskom prostoru.