6 ponuda za adaptaciju kuće s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Marija K. , Osijek

Trebali smo stručnog izvođača da isplanira i obavi adaptaciju naše kuće. Vaš je portal bio sjajno sredstvo za ovaj posao - sve ponude koje smo dobili od lokalnih izvođača bile su kvalitetne, a uz to su nam poslali i svoje reference. Projekt je završen na vrijeme. Hvala Vam na pomoći!

5,0
Dora L. , Vukovar

Hvala na pomoći! Svih pet građevinskih firmi koje ste mi preporučili, kontaktiralo me kroz dan-dva nakon što sam predala upit. Doista sam bila iznenađena s njihovom odgovornošću. Zadovoljna sam s odabranim izvođačem, iznašao je neka vrlo kvalitetna rješenja za moju kuću. Definitivno ću Vašu web stranicu koristiti ponovno.

5,0
Petar O. , Požega

Nakon što smo obavili razgovore s nekoliko drugih lokalnih izvođača, za adaptaciju naše kuće angažirali smo gospodina Živkovića. Nismo mogli odabrati bolje! Možemo ga samo preporučiti i drugima, kao uostalom i Vašu web stranicu koja nam je pomogla da dođemo do njega.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za adaptaciju kuće u Hrvatskoj

Nedavni upiti za adaptaciju kuće

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Adaptacija kuće što sadrži:rušenje vanjski stepenica i izrada novih s unutrašnje strane ,rušenje nekih zidova .izrada pregradnih zidova ,premještanje kupaonice s jedne strane kuće na drugu. Knauferski radovi gletanje soboslikarski radovi oko m2, postavljane instalacije vode ,struje, plina,postavljanje pločica laminata,žbukanje,rezanje nosivog zida dijamantnom pilom, postavljanje čelične H traverze,uređenje kupaonice u donjem dijelu kuće. Kuća ima 90m2 . Projekt u privitku. U njemu je navedena vanjska nadogradnja ali to nije dozvoljeno,tako da to zanemarite. Lijep pozdrav

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija kuće.. razbijanje stare glazure, postavljanje hidroizolacije na pod, termoizolacije i estriha 90m2.. oblaganje vanjskih zidova u knauf s termoizolacijom m2, oblaganje plafona u knauf s termoizolacijom 90m2, izrada pregradnih zidova od knaufa 13m2, gletanje ostalih zidova m2.. zamjena vodovodnih instalacija, zamjena instalacija centralnog grijanja, zamjena cjelokupnih elektroinstalacija.. postavljanje keramičkih pločica 70m2 Preferiram kontakt mailom.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Projekt adaptacija kuće za odmor za koju imamo projekt sastoji se od radova svih instalacija, građevinskih radova pregrade zidova i micanja nosivog stupa te dodavanje greda, zamjena krova i zidanje stepenica koje vode na prvi kat kao i priprema otvora za ugradnju prozora. Postojeći objekt je čvrste gradnje, sa dobrim temeljima i punom dekom te je statički u odličnom stanju i sve navedeno može se početi raditi. Radovi su potrebni bez postavljanja pločica i podova. Objekt se nalazi u Lici, mjesto Otočac. Površina prizemlja 47 m2, površina kata 75m2.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna mi je adaptacija kuće i okućnice, Ukratko rušenje zidova između 6 soba kako bi se dobila 3 apartmana, keramičarski radovi, soboslikarski radovi, postavljanje prozora, balkonskih vrata, krovopokrivački radovi, izolaterski radovi itd. Sve detalje možete dobiti u troškovniku koji je pod kategorijom ''privici''

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Adaptacija kuće: 1. Adaptacija stana cca 85 m2 na prvom katu ( zidovi, podovi, kupaona, stolarija vanjska 5 prozora + 2x balkonska trokrilna vrata) i unutarnja (6 vrata + ulazna vrata) dio elektro-radova, bez promjena na vodovodnoj mreži i na grijanju ( postojeće centralno etažno). preuređenje balkona ( zamjena poda ( postojeće pločice te micanje ograde ( bravarija) te izrada staklene ograda cca 12 m') 2.Izrada stana u potkrovlju cca m2 u sa promjenom krovišta cca m2 ( stare salonit ploče u novo krovište crijep ili lim. Krovna konstrukcija ( rogovi u dosta dobrom stanju) . Ugradnja krovnih prozora i eventualno druge etaže ( za spavanje ) od 20-30 m2 ( visina od ab deke do sljemena je 7m) moguće izdizanje krovišta sa niže kote 0,6 m na visinu od 2 m ili više na obje strane. Limarija oluci + opšavi- i slivnici. Dimenzija krovišta 13x8x2 kom Stan u potkrovlju se radi od "nule" - prezidi, pakreti ,kupaona, pločice, instalacije struje-vode-plina, sa priključcima za trošila sa eventualnom drugom etažom- moguće postava podnog grijanja 3. Fasada- radi se nova fasada na postojeću tzvsep fasadu ( cca 5-6 cm) sa stiroporom debljine 5 ili 8 cm ( kuća je duplex pa da se pogodi debljina sa kućom do koja je preuređena). Površina fasade cca m2 ( tlocrt kuće je 12x9, trostrana Istok-Zapad+ sjever, južna strana ne postoji jer je kuća duplex te dijeli taj zid sa kućom do. 4. Uređenje unutarnjeg stepeništa od prizemlja do potkrovlja ( oblaganje stepenica drvom, uređenje zidova i 3 x podesta -cca 40 stepenica icca 35 m2 podesta sa ulazom) 5. Uređenje staze oko kuće - dužine 34 m' - kocke ili slično u šrini od 1,2 m 6. Ulazna vrata - za ulaz dim 2,2x2,85 m protupuprovalna vanjska alu tip kao INOTHERM ili slični Brojke 1. Stanovi cca m2 2. Krov cca m2 3. Fasada cca m2

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kompletna adaptacija kuće, priprema cijevi za plinsko centralno grijanje, rušenje pregradnih zidova, adaptacija kupaonice i premještanje vodoinstalacija, zamjena stolarije, skidanje lamperije, postavljanje keramike i laminata. Vanjski radovi; postavljanje keramičkih pločica na vanjske terase, popravak stepeništa

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kompletna adaptacija kuće,uz grube radove i priprema cijevi za plinsko centralno grijanje, rušenje pregradnih zidova, adaptacija kupaonice i premještanje vodoinstalacija, zamjena stolarije, skidanje lamperije, postavljanje keramike i laminata. Vanjski radovi; postavljanje keramičkih pločica na vanjske terase, popravak stepeništa

Adaptacija objekta

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, Zanima me adaptacija kuće sa podizanjem međukatne konstrukcije (fert gredice) ili gradnja AB stropne konstrukcije sa zidanjem kata. Ovisi koja opcija bi bila povoljnija. Dimenzije objekta su 8,0x11,0 m - 2 kata. Molim majstore koji su zainteresirani da dođu vidjeti ili moguće da pošaljem slike objekta. Za sva pitanja sam na raspolaganju na navedeni broj telefona. Lp!

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 72 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li projekt za građevinsku dozvolu?: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Prizemnica cca 8x8 plus terasa 8x3, ravni krov, instalacije u cesti ispred kuće, odvodnja u sabirnu jamu, tlo obradivo nije stijena, građevinska dozvola dobivena. Tražim ponudu za sve radove, samo roh bau me ne zanima. Radovi se izvode sukladno projektu a ponudu možete dati suklando: 1. Mom troškovniku 2. Vašem troškovniku 3. Jediničnoj cijeni po m2 Izvođač mora biti pravna osoba, radnici prijavljeni, odstupanje od projekta treba izbjegavati. Po dogovoru se potpisuje ugovor.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 300 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li projekt za građevinsku dozvolu?: Ne

Stambena zgrada sa tri stana od cca kvadrata. Stan u prizemlju da ima izlaz u vrt odnosno zelenu povrsinu u nastavku dnevnog boravka, srednji stan odnosno 1.kat da ima veliku terasu, a zadnji da je malo uvucen i takoder s velikom terasom. Stanovi da su 3-4sobni, sa velikom kuhinjom i dnevnim boravkom koji su open space. Glavna spavaća soba treba imati kupaonu i walk in ormar. Stan treba imati malo spremište, odnosno vešeraj.