Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Metkoviću


Već 308 korisnika iz Metkovića pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača za izradu estriha Metković, 2022

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 5,0

Kukolj gradnja d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Mirna P. , prije 1 godinu

Dečki su dobri i rade po dogovoru. Mogu ih preporučiti. Meni su radili estrih.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: cementni estrih, gradnja kuće ključ u ruke, građevinske tvrtke, građevinski radovi, gradnja kuće po fazama, izrada glazure, estrih, adaptacija kuće, gradnja kuće, suhi estrih.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: žbukanje, strojno žbukanje, cementni estrih, estrih, izrada glazure, suhi estrih, ručno žbukanje.

Zatraži ponudu

KEVO d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: suhi estrih, strojno žbukanje, fasade za kuću, izrada glazure, estrih, ručno žbukanje, cementni estrih, žbukanje, obnova fasada, stiropor fasade, fasaderi, izolacija fasade, popravak fasade, fasader, termo fasade.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.