Hoće li vam uskoro trebati cementni estrih? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Cementni estrih debljine 5 cm
Prosječna cijena 75 kn/m2
Raspon cijena 6585 kn/m2

Estrih je velika podna površina bez spojeva, na koju zatim postavljamo završne podove. Klasični estrih izrađen je od betona koji se izlije na pod i raširi po podu pomoću letve i stroja. Na kraju se mora i ručno izravnati. Izračunava se po četvornom metru, a cijena također ovisi o pojedinom majstoru. Cementni estrih debljine 5 cm košta u prosjeku 75 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za cementne estrihe

Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 12
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna izrada cementnog brzosušećeg estriha (glazure) u dva wc-a i jednoj kupaonici, debljine +-40mm, pripremljena podloga mora biti spremna za hidroizolaciju i polaganje pločica do 15.11. Mogući početak radova 22.10. Rok za izvršenje najkasnije 02.11. Stan se nalazi u Zagrebu, uži centar, 4 kat bez lifta. Pristup zgradi osiguran. Plaćanja odmah po izvršenim radovima.
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 23
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je napraviti novu glazuru u kuhinji, wc-u, kupaoni, špajzi i na 2 balkona do razine postojećeg estriha. Ako je potrebno iznivelirati kompletnu podlogu (75m2) i pripremiti sve za keramiku i parket. Moguće ugovaranje dodatnih radova poput ugradnje keramike te zidarskih radova (krpanje šliceva i gletanje zidova).
Poreč (Parenzo)
Okvirna površina podova (u m2): 541
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Estrih Dobava materijala i izrada "plivajućeg" cementnog estriha debljine d=5 cm u unutarnjim prostorima prizemlja i kata. Estrih dilatirati od zidova stiroporom d= 2 cm te armirati propilenskim mikrovlaknima. U cijenu uključeni rad i materijal. Po završetku radova čišćenje svih onečišćenih površina, pogotovo podova. Obračun po razvijenoj površini: 3.1. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - PRIZEMLJE m2 ,00 3.2. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - KAT m2 95,50 Radi se o rekonstrukciji i dogradnji objekta Dječjeg vrtića u Žbandaju - kraj Poreča Molimo vašu ponudu i kontakt radi dodatnih pojašnjenja.
Zagreb
Okvirna površina podova: 60 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je u potkrovlju, na sedmom katu, prošla glazura je razbijena do deke. Potrebno je položiti stiropor (ili koja god je najbolja zvučna izolacija), i napraviti glazuru na cca 56 kvadrata stana, i 4 kvadrata otvorene loggie. S obzirom da deka nije skroz ravna, na nekim mjestima će stati 0 ili 1 cm izolacije, a na nekima 3cm... Najbolje vrijeme za početak rada je za mjesec dana.
Split
Okvirna površina podova: 35 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan u Splitu, 4 kat bez lifta. Na nacrtu je označena provršina na kojoj se postavlja estrih, ukupno 35 metara2. Debljina stropora 2 cm, debljina estriha 4cm. Na estrih (kao završni pod) dolazi microtopping što zahtjeva da estrih bude što finije strukture te da bude fino zaglađen. Molim vas okvirnu ponudu. Hvala.
Estrih, Estrih
Belica
Okvirna površina podova: 75 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan, Trebamo hitno uslugu izvedbe glazure. Hidroizolacija i toplinska izolacija je izvedena u svim prostorijama gdje treba ici glazura.Postavili smo stiropor visine od 5 cm. Ukupna površina gdje trebamo glazure je oko 80 kvadrata. Vrlo nam je važno da je to ovaj tjedan, zbog dogovorenih daljnjih radova.
Zagreb-Susedgrad
Okvirna površina podova: 65 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba staviti estrih na ravni krov zgrade na kojem je postavljena termoizolacija -stirodur 2 cm. Površina je cca 65 m2. Padovi trebaju biti prema dva odvoda. Vrata se otvaraju prema krovu pa debljina ne bi smjela prelaziti 2 cm na tom dijelu i prema odvodu. Napominjem, kako do zgrade ima stepenica, ali ako je suho može se makadamskim putem pristupiti skroz do zgrade te onda nema puno do krova. Nakon estriha bi trebala ići hidroizolacija.
Split
Okvirna površina podova: 59 m2
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna nam je procjena tj. ponuda za izravnavanje i bojenje poda u galerijskom prostoru. Prostor se nalazi u Ulici slobode 28 (Dom mladih), pod je već donekle izglađen i bojan ali je kroz godine uništen. https://dom-mladih.org/category/prostori/galerija-kluba-kocka/ Osim cijene, zanima nas i vremenski period potreban za provedbu radova.
Jastrebarsko
Okvirna površina podova: 35 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! U vikendici, okolica Slavetića trebam postavljanje glazure na betonsku ploču i podne keramike površine 20m2, podne keramike na trijem površine 10,5m2 i na vanjske stepenice - 7-9 stepenica širine 1m. Pijesak, pločice, ljepilo i fugir - masa je osigurana. Sa radovima se može početi odmah ili po dogovoru. Očekujem Vašu ponudu. lp
Zagreb
Okvirna površina podova: 7 m2
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radovi se izvode u podrumu zgrade koji je nedavno svježe betoniran, ali radovi nisu bili napravljeni najbolje, pa je pod dosta neravan i nije se slegao kako treba zbog čega su se počele pojavljivati manje rupe. Potrebno je izravnati pod (ne znam je li najbolja opcija estrih , neka vrsta glazure ili industrijski pod), te ga premazati i pofarbati ako je potrebno.