Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Đakovu

22 izvođača u blizini

Već 505 korisnika iz Đakova pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih ponuđača za izradu estriha Đakovo, 2022

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,5

4,3
Dražen J. , prije 1 godinu

Davanje građevinskih savjeta kada su postojala više vrsta riješenja da bi se poboljšala izvedba i dalo bolje, kvalitetnije i ljepše konačno riješenje. Pojavio se i problem s oba balkona na kući. Prijedlog riješenja problema s hidroizolacijom i krajnje riješenje je bilo sjajno. Unatoč kišnog vremena i pojave korone rokovi su vrlo malo pomaknuti što je bilo vrlo korektno. Svakako preporučavam firmu TTT i gospodina Tomislava Frkovića.

Jedina primjedba bi bila da nisu dovoljno dobro zaštitili kamena stepeništa na ulazu, betonske blokove kojima je popločeno dvorište i roletne na prozorima. To je folijama trebalo bolje zaštiti. Tako imam dodatne troškove a ni ne znam da li će se moći dovoljno dobro očistiti pogotovo kamena stepeništa.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ograde za dvorište, adaptacija stana, nadstrešnice za terase, limeni pokrovi, panel ograde, izgradnja bazena, postavljanje krova, aluminijske ograde, termo fasade, žbukanje, inox ograde, obnova fasada, ugradbeni bazeni, nadstrešnice za balkone, cementni estrih, izrada krovišta.

Zatraži ponudu

COGITUS PROJEKT d.o.o.

4,5
2 ocjene
4,7
Kemal B. , prije 5 mjeseci

Pohvalio bih prvenstveno ljubaznost i pristup.

4,3
MILAN K. , prije 1 godinu

Trebalo mi je postaviti estrih na terasu. Hvala za preprouku firme COGITUS PROJEKT d.o.o. Moram istaknuti poštivanje dogovorenoga. Sve je bilo ok.

5+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: iskopi bagerom, stiropor fasade, soboslikari, fasader, izrada krovišta, keramičar, građevinski radovi, postavljanje keramike, ručno žbukanje, žbukanje, adaptacija kuće, građevinske tvrtke, bojanje škole ili vrtića, bojanje zidova, bojanje fasade, krovopokrivački radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Marinela K. , prije 1 godinu

Kako je rekao da će biti tako je i bilo. Odradili su nam i neke dodatne radove. Brzo su došli i brzo odradili. Dečki su bili korektni. Jako ozbiljna firma u koju imam povjerenje. Sve pohvale za TEMELJ, obrt za građevinske radove, vl. Zlatko Plazibat

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: žbukanje, ručno žbukanje, cementni estrih, suhi estrih, estrih, izrada glazure, strojno žbukanje.

Zatraži ponudu
4,3
Goran V. , prije 1 godinu

Trebao sam suhi estrih. Vrlo stručno, kvalitetno i brzo obavljen posao! Nemam prijedloga, samo neka nastave tako!

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: cementni estrih, stiropor fasade, fasader, renoviranje stana, izrada glazure, izolacija fasade, suhi estrih, žbukanje, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, strojno žbukanje, estrih, fasade za kuću, fasaderi, ručno žbukanje, obnova fasada.

Zatraži ponudu

Usluge: gradnja kuće po fazama, obnova fasada, suhi estrih, estrih, stiropor fasade, građevinski radovi, adaptacija kuće, gradnja kuće, ručno žbukanje, fasaderi, cementni estrih, strojno žbukanje, izolacija fasade, žbukanje, građevinske tvrtke, gradnja kuće ključ u ruke.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada glazure, suhi estrih, estrih, cementni estrih.

Zatraži ponudu

R. gradnja j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: fasade za kuću, obnova fasada, keramičari, adaptacija stana, izolacija krova, postavljanje pločica, gradnja kuće, popravak fasade, fasader, stiropor fasade, odštopavanje odvoda, gradnja kuće ključ u ruke, izrada krovišta, ručno žbukanje, strojno žbukanje, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu

Usluge: izrada krovišta, izolacija krova, limeni pokrovi, gradnja kuće, izrada krova, fasader, strojno žbukanje, suhi estrih, fasaderi, krovopokrivački radovi, stiropor fasade, popravak fasade, fasade za kuću, pokrivanje krova, cementni estrih, estrih.

Zatraži ponudu

Usluge: termo fasade, obnova fasada, fasader, popravak fasade, fasade za kuću, fasaderi, izolacija fasade, stiropor fasade.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.