Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Slavonskom Brodu

13 izvođača u blizini

Već 2.314 korisnika iz Slavonskog Broda pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih ponuđača za izradu estriha Slavonski Brod, 2022

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,7

4,3
Goran V. , prije 1 godinu

Trebao sam suhi estrih. Vrlo stručno, kvalitetno i brzo obavljen posao! Nemam prijedloga, samo neka nastave tako!

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: cementni estrih, stiropor fasade, fasader, renoviranje stana, izrada glazure, izolacija fasade, suhi estrih, žbukanje, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, strojno žbukanje, estrih, fasade za kuću, fasaderi, ručno žbukanje, obnova fasada.

Zatraži ponudu
5,0
Marinela K. , prije 1 godinu

Kako je rekao da će biti tako je i bilo. Odradili su nam i neke dodatne radove. Brzo su došli i brzo odradili. Dečki su bili korektni. Jako ozbiljna firma u koju imam povjerenje. Sve pohvale za TEMELJ, obrt za građevinske radove, vl. Zlatko Plazibat

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: žbukanje, ručno žbukanje, cementni estrih, suhi estrih, estrih, izrada glazure, strojno žbukanje.

Zatraži ponudu
5,0
Marija , prije 10 mjeseci

Sve pohvale!

Usluge: preuređenje stana, estrih, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, suhi estrih, renoviranje stana, cementni estrih, izrada glazure.

Zatraži ponudu
4,3
Dražen J. , prije 1 godinu

Davanje građevinskih savjeta kada su postojala više vrsta riješenja da bi se poboljšala izvedba i dalo bolje, kvalitetnije i ljepše konačno riješenje. Pojavio se i problem s oba balkona na kući. Prijedlog riješenja problema s hidroizolacijom i krajnje riješenje je bilo sjajno. Unatoč kišnog vremena i pojave korone rokovi su vrlo malo pomaknuti što je bilo vrlo korektno. Svakako preporučavam firmu TTT i gospodina Tomislava Frkovića.

Jedina primjedba bi bila da nisu dovoljno dobro zaštitili kamena stepeništa na ulazu, betonske blokove kojima je popločeno dvorište i roletne na prozorima. To je folijama trebalo bolje zaštiti. Tako imam dodatne troškove a ni ne znam da li će se moći dovoljno dobro očistiti pogotovo kamena stepeništa.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ograde za dvorište, adaptacija stana, nadstrešnice za terase, limeni pokrovi, panel ograde, izgradnja bazena, postavljanje krova, aluminijske ograde, termo fasade, žbukanje, inox ograde, obnova fasada, ugradbeni bazeni, nadstrešnice za balkone, cementni estrih, izrada krovišta.

Zatraži ponudu

GLAZURA BROD j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: estrih, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, izrada glazure, suhi estrih, renoviranje stana, preuređenje stana, cementni estrih.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada glazure, suhi estrih, cementni estrih, estrih.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: suhi estrih, estrih, cementni estrih, izrada glazure.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada glazure, cementni estrih, estrih, suhi estrih.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.