Ocjene

5 / 5
Web stranica
Andreja O., Osijek
Preko Trebam.hr odabrala sam jednu od tvrtki koja se činila dosta iskusnom u web dizajnu i nisam požalila. Konzultirali su se sa mnom tijekom cjelokupnog procesa sa ciljem da budem zadovoljan s web stranicom. Bili su jako pedantni, cijena je bila prihvatljiva, a web stranica zgotovljena u manje od dva tjedna.
5 / 5
Web stranica
Juraj S., Velika Gorica
Sjajna usluga! U kratkom smo roku dobili nekoliko odličnih ponuda tvrtki za dizajn web stranice. Također, vrlo sam sretan s odabranom tvrtkom. Mogu je samo preporučiti…
5 / 5
Web stranica
Leonarda F., Zadar
Iskreno, vrlo rijetko pišem online recenzije, no ovaj sam put, pošto sam imala tako dobro iskustvo, odlučila to napraviti. Pronaći stručnjaka za izradu web stranice neke tvrtke doista može biti jako zahtjevno. Bila sam preplavljena brojnim mogućnostima vezano za izradu web stranice i bila sam sretna što sam se obratila portalu Trebam.hr. Suzili su moju potragu na samo nekoliko provjerenih stručnjaka. U trenutku sam dobila poruku od Trebam.hr da je moj upit proslijeđen, a samo nekoliko sati poslije počele su mi stizati prve ponude. Razgovarala sam putem telefona s nekoliko stručnjaka i na kraju sam se odlučila za Ivana koji je s najvećom pozornošću slušao moje želje i ideje te mi dao stručni savjet kako naše proizvode učiniti što atraktivnijim za tržište. Prezadovoljna sam s krajnjim rezultatom.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.