Ocjene

5.0 / 5
Web shop
Timea P., Sisak
To je dobra usluga, zadovoljna sam s mojom novom web trgovinom. Zasad sve funkcionira kako treba, a moja prodaja raste. Definitivno ću i ubuduće koristiti Trebam.hr za druge usluge.
5.0 / 5
Web shop
Mateja F., Varaždin
Prodajem domaća peciva i dosad sam moju tvrtku promovirala na facebooku i instagramu. No, nedavno sam odlučila izraditi prikladnu web stranicu tako da mogu još učinkovitije prodavati svoje proizvode. Obratila sam se Trebam.hr da vidim kakve ponude mogu dobiti za izradu web trgovine. Bila sam ugodno iznenađena što me istog dana kontaktiralo pet tvrtki. Predstavnik tvrtke koju sam odabrala bio je vrlo pristojan i profesionalan, a također i kreativan. Uzeo je u obzir moje želje i konačan rezultat je bio jednostavno savršen. Hvala ti puno!
5.0 / 5
Web shop
Denis S., Slavonski Brod
Hvala gospodinu Horvatu. Kontaktirao me kroz samo nekoliko sati, imao je puno ideja za moju web trgovinu, bio je pristojan i dao mi povoljnu cijenu. S obzirom da sam bio u žurbi, prilagodio se meni i dovršio je stranicu za moju web trgovinu u rekordnom vremenu. Hvala! Također, veliko hvala Trebam.hr koji mi je pomogao pronaći ga.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Cijene za izradu web trgovine, 2021