Cijene usluga
Izrada web stranica
Izrada web shopa

Koliko košta izrada web shopa?

 • 7.00010.000 kn
  Web shop (prilagođeno rješenje)
Zatraži ponude

Pitate se koliko će vas koštati izrada web shopa? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.


Izrada web shopa na WordPress platformi s Woocommerce pluginom

 • 5.50011.000 kn

Web shop je mjesto na internetu gdje kupci mogu pregledati i kupiti vaše proizvode. Svaki web shop trebao bi lijepo izgledati te biti prilagođen i tabletima i mobitelima. Cijena se odnosi na jednostavni web shop koji se može izraditi u roku od mjesec dana. Cijena ovisi o specifičnostima vašeg web shopa (želite li imati posebne dizajne, koliko načina plaćanja dopuštate, kolika je trgovina i slično). Prosječna cijena izrade web shopa na WordPress platformi s Woocommerce pluginom je 6.500 kn. Raspon cijena je između 5.500 kn i 11.000 kn.

Zatraži ponude

Web shop (prilagođeno rješenje)

 • 7.00010.000 kn

Custom web shopovi zapravo su internet trgovine čiji kod developeri pišu od samog početka. Takva web rješenja pokazuju visoku kvalitetu, sofisticiranost i jedinstvenost neke web trgovine, ali su skuplja od web shopova izrađenih po predlošcima. Cijena ovisi o složenosti web shopa. Za web shop (prilagođeno rješenje) ćete platiti od 7.000 kn do 10.000 kn.

Zatraži ponude

Izrada zahtjevnog web shopa

 • 30.000150.000 kn

Stvaranje internetske trgovine znači stvaranje web stranice koja estetski i jasno predstavlja vaše proizvode, njihove opise i gdje ih se može kupiti. Vrhunske internetske trgovine također nude razne načine plaćanja i jedinstveni dizajn po mjeri. Cijena izrade internetske trgovine obično uključuje: organiziranje registracije domene i web hostinga; instalaciju statistike tako da možete pratiti i analizirati statistiku posjećenosti; uređenje sustava za slanje i prikupljanje adresa e-pošte; unos stranice u Google Webmaster Tools; neke tvrtke internetsku kupnju također povezuju s društvenim mrežama. Cijena gotovo uvijek uključuje podršku i savjete u vezi s internetskom trgovinom i optimizacijom internetske trgovine za mobitele. Konačna cijena uglavnom ovisi o složenosti projekta. Najniža cijena po kojoj ćete platiti izradu zahtjevnog web shopa je 30.000 kn, a najviša 150.000 kn.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za izradu web shopa

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica za apartmane

Pozdrav, potrebnio je napraviti web stranicu za apartmansku kuću. Stranica treba biti jednostavnog ali modernog dizajna bez integracije s kalendarima ili booking servisima. Na pod stranciama je potrebno napraviti formu za unos upita, karta opis lokacije i podstranice za svaki apartman s kratkim opisom i galerijom slika. Domena je već zakupljena te je potrebno samo organizirati hosting stranice.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Izrada web stranice stranice hotela s 5-6 kartica. Web bi trebao biti responzivan s seo optimizacijom i https sigurnosnim protokolom. Treba biti implementiran i booking engine (već postoji od channel managera, samo ga treba implementirati u web) te ful cms. Stranica treba biti na hrvatskom i 3 strana jezika .

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam ponudu za izradu web stranice restorana. Restoran se nalazi u Hvaru, zove se Đorđota Vartal, te smo restoran s većinom tradicionalnom hranom i pristupom gostima. Htjeli bismo stranicu na kojoj se općenito predstavlja restoran s najbitnijim informacijama kao što su vrsta hrane, kontakt, radno vrijeme itd., također da ima cijeli naš menu s cijenama, linkove za Facebook i Instagram stranicu, da se s nje gosti mailom mogu javiti direktno nama, i sl, i također da postoji galerija slika koje smo već napravili tako da imamo sve materijale koji bi Vam bili potrebni. Osim toga imamo konobu koja je odvojeni objekt u selu u blizini grada pa bismo i nju htjeli uključiti u projekt, odnosno ili da bude na istoj stranici pa se nekako to odvoji da bude jasno kako se radi o dva objekta ili da ima link koji ih povezuje u kojem slučaju bi onda i konoba trebala imati stranicu jednako ovako kako bi bila i za restoran. Lijepi pozdrav, .

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

• Idejno rješenje i izrada predloška za WordPress CMS • Postavljanje CMS sustava sa predloškom, izrada kompletne strukture stranice, optimizacija za tražilice, postavljanje i kontrola ispravnosti rada stranica, izrada svih dogovorenih modula potrebnih za funkcioniranje stranice (vijesti, galerije, blog, video sadržaj, module za novinare...) • Najam Hosting poslužitelja (20 Gb SSD, neograničen promet, email, cPanel, administracija) • Registracija/produženje hrvatske naplatne domene • Održavanje i ažuriranje CMS sučelja te stalna kontrola da se stranice ispravno prikazuju korisnicima, održavanje i ažuriranje svih potrebnih servisa web stranice, nadzor i kontrola svih elemenata web stranice

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Pozdrav, Javljam Vam se u ime udruge koja okuplja zaljubljenike u poštanske markice. Planiramo izradu prezentacijske internet stranice putem koje bi prezentirali naše usluge, novosti, kataloge hrvatskih izdanja markica i sl. Stranica treba biti modernog izgleda i poticati sadašnje i buduće članove na uključivanje u marketinške aktivnosti organizacije.. Hvala

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Poštovani, zanima nas izrada web stranice za potrebe našeg medija. Naime, trenutno imamo web stranicu našeg news portala Portal 53 (www.portal53.hr), no nakon posljednjih radova od jedne tvrtke, pojavile su se brojne komplikacije prilikom rada. Stoga, želja nam je kreirati jedan potpuno novi news portal sa istim ili sličnim karakteristikama kao što ga ima sada. Dakle potrebna nam je alatna traka sa šest do sedam opcija (naslovnica, vijesti - s podrubrikama Petrinja, Sisačko-moslavačka županija, Hrvatska i svijet i najave događanja; sport, kultura, , marketing). Potreban nam je formular za kontakt putem kojeg bi automatski nakon ispunjavanja svih potrebnih podataka, upiti stizali na elektroničku poštu. Svakako, obzirom se radi o news portalu, potrebna nam je mogućnost samostalne promjene sadržaja na stranicama (tekst, slike). Svakako je potrebna vidljivost na mobitelima.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica za apartmane

Obnovljena stara kamena kuća u rustikalnom stilu sa vanjskim bazenom Villa Old Stone za najam. Želimo stranicu na kojoj bi istaknuli i promovirali našu kuću sa svim popratnim sadržajima i istaknuti sadržaje u blizini i ljepote kuće i otoka. Kuća se nalazi na otoku Krk. Mjesto Polje. Znači mjesto za puno slika detaljan opis kuće i što se sve nudi. Zanima me za prijevod sadržaja na strane jezike to obavljamo mi ili vi?

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, zanima me izrada jednostavne, dvojezične web stranice za moj salon za masažu. Ja sam fizioterapeut, imam salon za masažu i limfnu drenažu. Web stranica bi trebala biti jednostavna i pregledna sa 3.4 opcije, početna, novosti, kontakt... formular za kontakt mobitelom, mailom, karta za navigaciju. Također trebali bi imati mogućnost samostalnog ažuriranja podataka, eventualno cjenika i ponude. Molim za ponude i srdačan pozdrav,

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Pokrenula bi online shop sa proizvodima (ne hrana) manje vrijednosti (cijena po proizvodu do 50ak kn). Radila bi sa malim startupovima, proizvođačima... još sam u fazi pregovaranja i traženja partnera koji imaju priču iza sebe. Planiram realizirati projekt u narednim mjesecima, najkasnije do kraja godine. Tek sam u početnoj fazi i uopćene znam što bi tražila od vas i što se može tražiti :-) Hvala P.s. neke od stranica koje mi se sviđaju: - http://freshfronks.com/ - https://ecostraws.ie/ - https://www.blissworld.com/

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Mala smo umjetnička organizacija - kazalište koja svoje programe ostvaruje uglavnom u suradnji sa školama i drugim ustanovama u kulturi. Namjeravamo proširiti poslovanje, početi s produkcijom složenijih i zahtjevnijih programa te gostovanjem u inozemstvu. Htjeli bismo ne odveć komplicirane stranice u kojima bismo mogli predstaviti naše dosadašnje, 18-godišnje djelovanje, planove i upoznati potencijalne korisnike s aktualnostima.