6 ponuda za izradu web shopa s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Nina J. , Zagreb

Vrlo sam sretna s našim novim web shopom. Ekipa koja je radila na njemu bila je mlada i kreativna. Respektirala je moje želje te izradi web shopa doprinijela s mnogim sjajnim idejama za koje sam zamolila da ih implementiraju. Za mene, ključni faktor je bio njihov brzi odgovor.

5,0
Helena P. , Rijeka

Vodim trgovinu odjećom oko šest godina i konačno sam odlučila izraditi web shop. Problem je u tome što ne znam puno o dizajnu web stranica pa sam se odlučila obratiti Trebam.hr. Vrlo sam sretna zbog toga jer sam dobila nekoliko sjajnih ponuda za izradu web shopa. Na kraju, odabrala sam jednu od tvrtki koje se bave dizajnom web stranica. Sara me nazvala samo dan nakon što sam predala upit na stranici Trebam.hr, bila je pristojna i dala mi je jako dobar savjet. Pripremila je za nekoliko mogućih rješenja za izradu web shopa i konzultirala se sa mnom koje je od njih najprikladnije. Hvala ti puno Sara!

5,0
Zoran N. , Karlovac

U samo dva dana dobio sam šest dobrih ponuda za izradu web shopa. Moram pohvaliti Trebam.hr jer sam od navedenih šest ponuda čak tri dobio samo nekoliko sati nakon što sam ispunio njihov online obrazac. Tvrtku koju sam odabrao bila je vrlo profesionalna i kreativna, a cijena prihvatljiva. Hvala!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za izradu web shopa u Hrvatskoj

Nedavni upiti za izradu web shopa

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Poštovani, potrebna je izrada web shopa za vintage stvari od tekstila do slika bazirane na proizvodima 20 stoljeća. Kupnja putem interneta, kartično plaćanje ili po predračunu, tržište RH i cijeli svijet. Akcijske prodaje T shirt majica sa motivima starijih automobila i fun club. Molim Vašu ponudu. Hvala

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200

Poštovani, Potrebna nam je izrada web shopa s neograničenim brojem artikala i dobro razrađenim sustavom kategorija i podkategorija zbog dosta široke djelatnosti: s jedne strane obnovljivi izvori energije, s druge strane vinogradarska i vinarska oprema te s treće strane voćne i lozne sadnice, gnojiva za iste i sl. Omnibud d.o.o. Htio bih vidjeti ponudu za dodatne usluge pa bi se o tome dalo razgovarati. Molim ponudu, Hvala.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10

Želim ponudu za: Izrada web shopa Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10 Ideja je da Web shop ima proizvode koje kupac narucuje direktno od od mene. Stranica je napravljena u WordPressu. Osobno je radim. Molila bih i cijenu osnovnog redizajna stranice. Radi se o časopisu, tiskanim proizvodima i nakitu. Na samom web shopu potrebno je da mogu svakodnevno azurirati podatke po potrebi. Naplata putem paypall-a i Isto tako, koju vrstu placanja imate. Unaprijed hvala,

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200

Trebale bi mi sljedece usluge: Optimizacija za tražilice (SEO), Online plaćanje i automatizacija procesa narudžbi, E-mail marketing, Prijava korisnika preko oAutha. Poštovani, Potrebna nam je izrada web shopa s neograničenim brojem artikala i dobro razrađenim sustavom kategorija i podkategorija zbog velikog broja različitih prehrambenih proizvoda. Otvaram firmu, a izrada web stranice bi bila za nekih mjesec dana. Molim ponudu, Hvala.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200

Izrada web shopa s hostingom i domenom, dakle nemam ništa. Unos proizvoda bi bio moj jer se radi o alatima i tehničkim stvarima. Web shop mora imati opcije za kartično plaćanje, paypal, slanje newslattera, opcije za odabir dostave, mogućnost mijenjanja proizvoda, grupe - podgrupe - podpodgrupe. Naš prijedlog : www.ealati.hr, s time da bi prevladavala svijetloplava boja.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Imamo registriranu firmu i obrt za prodaju elektronike i tehnoloških proizvoda. Potrebna nam je izrada web shopa za prodaju, a za početak bi imali 5-6 kategorija koje bi naknadno popunjavali dodatnim proizvodima. Potrebna nam je i domena za stranicu jer ju nemamo. Željeli bi da sve bude gotovo najkasnije mjesec i pol od početka izrade.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Potreban mi je hosting, eu domena i izrada web shopa na njoj. Trgovina bi prodavala do proizvoda: različite majice i otisci na istim. Potrebno je napraviti i filtre tipa: tshirt, dugi rukav, kratki rukav, duksa isl. Proizvodi se mogu ručno unositi ili ih povezati s excel tablicom kako je jednostavnije.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Poštovani, Započinjem raditi za tvrtku koja se bavi prirodnim proizvodima za zdravlje različitih područja. Moram izraditi vlastiti web shop s njihovim proizvodima preko WorPressa (njihova preporuka, može i neki drugi ali bitno je da se proizvodi mogu, mijenjati, dodavati, da se mogu dodavati različite mogućnosti npr. Forum i sl) putem kojeg mogu prodavati proizvode. Dakle, ti proizvodi i opisi već postoje. Cijeli "kostur" je primjer stranice www.gilvita.com (možete pogledati o čemu se radi). Dakle, izrada web shopa bila bi kako god mislite da je najprikladnije da bude jednostavno i prepoznatljivo te upečatljivo potencijalnim kupcima, Vaš dizajn i sve.. Što znači da Vam se obraćam s povjerenjem i da imate potpunu slobodu gdje bi, što i kako rasporedili. Glavno je samo da su u njemu sadržani svi proizvodi iz svih kategorija koje ćete vidjeti te sve ostale bitne stavke (o samoj tvrtci, o pitanjima i sl.) Sve možete vidjeti na stranici, dakle svi segmenti koji su navedeni na navedenoj stranici s naravno malo izmjenjenim tekstovima, opisima i slično jer ne smiju biti potpuno iste rečenice. Domenu i hosting ne trebam, to ću nabaviti ja. Mene zanima kolika bi bila cijena svega što sam navela te Vas molim ponude. Unaprijed se zahvaljujem S poštovanjem Lp,

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10

potrebna mi je izrada web shopa koji će imati otprilike 10 proizvoda.u pitanju je obuća. Zbog toga što su kupci većinom starije osobe slabijeg informatičkog obrazovanja shop bi trebao biti što jednostavniji. Potrebno je web shop povezati sa sustavom gls-a(ćim kupac izvrši kupnju da se u sustav gls ubace njegovi podatci), prilikom završetka kupnje izrada racuna. Shop bi trebao imati mogucnost placanja karticom. molimo vas da nam pošaljete par vaših primjera web shopova kojih ste izradili.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50

Zanima me izrada web shopa prema osobnom dizajnu, povezana s osobnom web stranicom, s instagramom, mogućnost kartičnog plaćanja, naknadno osobno uređivanje artikala u web shopu. Web shop izrađen u square space, wix ... osobno smo već započeli nešto square space. S obzirom da se radi o web shopu za slobodnog umjetnika, cijena izrade ne bi trebala biti previsoka. pozz martina