Koliko će vam izvođači naplatiti za izradu web stranice i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.

Izrada web stranice (do 10 stranica)
Prosječna cijena 6.000 kn/stranica
Raspon cijena 5.0007.000 kn/stranica

Prezentiranje putem interneta gotovo je postalo nužno za bilo koje poslovanje. Ne samo da putem web stranice dosežemo više kupaca, njihovo povjerenje stječemo i transparentnom prezentacijom. Cijena se odnosi na izradu web stranice i maksimalno 10 podstranica. Takva stranica prikladna je za manje trgovine. U većini slučajeva to su sljedeće podstranice: dom / tvrtka, prezentacija usluge / reference / kontakt / upit. Sve stranice mogu sadržavati tekstove, slike, videozapise, obrasce, mapu i slično. Najniža cijena po kojoj ćete platiti izradu web stranice (do 10 stranica) je 5.000 kn/stranica, a najviša 7.000 kn/stranica.

Zatraži ponude!
Izrada web stranice (do 15 stranica)
Prosječna cijena 8.500 kn/stranica
Raspon cijena 7.00010.000 kn/stranica

Izrada web stranice je više-manje nužan trošak za bilo koju tvrtku jer se sve više kupnji i pretraživanja tvrtki vrši putem interneta. Cijena vrijedi za izradu web stranice do 15 podstranica. Taj je broj obično dovoljan za prilično detaljan prikaz tvrtke. Uz osnovne podstranice (kontakt, tvrtka itd.), na stranici ćete moći pronaći i konkretnije podatke o svojoj tvrtki ili uslugama koje nudite. Cijena gotovo uvijek uključuje i optimizaciju web stranica (SEO). Izradu web stranice (do 15 stranica) ćete u prosjeku platiti 8.500 kn/stranica.

Zatraži ponude!
Izrada web stranice (do 20 stranica)
Prosječna cijena 12.500 kn/stranica
Raspon cijena 10.00015.000 kn/stranica

Cijena vrijedi za izradu web stranice s do 20 podstranica. Tako velika web stranica namijenjena je najzahtjevnijim korisnicima koji žele podijeliti puno informacija sa svojom publikom. Ovaj broj stranica dovoljan je za vrlo detaljnu prezentaciju vaše tvrtke i usluga. Na web stranici ćete, osim teksta, pronaći i razne vizualizacije (fotografije, grafikoni, datumi). Uz izgled web stranice, cijena uključuje i optimizaciju stranice (SEO), prilagodbu prikaza na mobilnim uređajima i sučelje putem kojeg ćete moći uređivati ​​tekst. Najniža cijena po kojoj ćete platiti izradu web stranice (do 20 stranica) je 10.000 kn/stranica, a najviša 15.000 kn/stranica.

Zatraži ponude!
Izrada osnovne stranice s logotipom tvrtke (prilagodba gotovog templatea tipa WordPress)
Prosječna cijena 1.250 kn/stranica
Raspon cijena 1.0001.500 kn/stranica

Osnovna web stranica obično uključuje stranice poput "O nama", "Kontakt" itd. Cijena ne uključuje izradu web stranice ispočetka, već samo prilagodbu postojećeg predloška vašoj tvrtki (i logotipu). Takva je web stranica prikladna za tvrtke koje ne namjeravaju većinu poslova obavljati putem interneta. Raspon cijena za izradu osnovne stranice s logotipom tvrtke (prilagodba gotovog templatea tipa WordPress) je od 1.000 kn/stranica do 1.500 kn/stranica. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 1.250 kn/stranica.

Zatraži ponude!
Održavanje web stranice
Prosječna cijena 250 kn/sat
Raspon cijena 200350 kn/sat

Nakon što izradimo i objavimo web stranicu, potrebno ju je održavati. Održavanje web mjesta važno je kako bi vaši posjetitelji došli na sigurno web mjesto koje slijedi trendove i dobili ažurirani sadržaj. Cijena mjesečnog održavanja web mjesta obično uključuje brigu o sigurnosti web stranica (sigurnosne kopije i ažuriranja), uređivanje sadržaja i podršku. Cijena ovisi o satima koje davatelj usluga ulaže u održavanje web stranice. Obično se naplaćuje mjesečno. Cijene za održavanje web stranice kreće se od 200 kn/sat pa do 350 kn/sat.

Zatraži ponude!
Izrada logotipa
Prosječna cijena 1.000 kn/logotip
Raspon cijena 5001.500 kn/logotip

Logotip je najčešće korišteni vizualni prikaz vašeg poslovanja. Logotip gotovo uvijek sadrži i grafiku i tekst, rijetko samo jedan od navedenih elemenata. Cijena ovisi o složenosti logotipa i vremenu koje grafički dizajner ulaže u upoznavanje vaše tvrtke i izradu logotipa. Izradu logotipa ćete u prosjeku platiti 1.000 kn/logotip.

Zatraži ponude!
Priprema materijala za web stranicu (slike, tekstovi)
Prosječna cijena 800 kn/mjesec
Raspon cijena 700900 kn/mjesec

Moderna web stranica treba vizualne materijale koji su transparentni, oku ugodni i nude dobro korisničko iskustvo. Priprema materijala za web stranicu može se naručiti odvojeno od izrade web stranice, a cijena uglavnom ovisi o broju vizuala i njihovoj složenosti. Cijene za pripremu materiala za web stranico (slike, tekstovi) kreće se od 700 kn/mjesec pa do 900 kn/mjesec.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za izradu web stranice

Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Radi se o web stranici obrta za proizvodnju slastica i kolača, te trebamo ponudu za izradu web stranice s web shopom. Na stranici trebaju biti osnovni elementi: - naslov i podnaslov, - jasna i jednostavna navigacija ( o nama, proizvodi, web shop, galerija, kontakt), - slike i video, te mogućnost naknadnog stavljanja slika, videa i pisanje tekstova na web stranicu, ili stavljanje linkova, - podnožje.
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Postovani, Imam turisticku agenciju, www.restnest.hr Trebam ponudu za novu web stranicu ili izmjenu postojece. Domena ostaje ista svakako. Stranica bi morala u prvoj fazi imati hrvatski jezik i engleski jezik. Hrvatska stranica: 1. Aviokarte: implementacija postojece trazilice na stranicu pomocu kolega koji su trazilicu izradili. 2. Transferi: trazilica sa destinacijama- ili preko google maps, ili vam mi damo destinacije i cijene i napravi se trazilica na taj nacin. 3. Dizajniraj svoje putovanje: upitnik koji kad klijent popuni nama stigne na mail i mi mu na temelju toga saljemo ponudu. 4. Putovanja: mogucnost da mi uredjujemo taj dio i postavljamo aktualna putovanja. 5. O nama Engleski dio. 1. Private tours - dio gdje mi postavljamo svoja putovanja 2. Private transfers: trazilica za transfere 3. Tailor made tours: isto upitnik ali na engleskom jeziku. 4. Destinations. Dio gdje pisemo o destinacijama 5. Hotels&accomodation Dio gdje predstavljamo s kojim hotelima suradjujemo 6. Private villas: Dio gdje predstavljamo vile koje nudimo 7. Private daytrips: dio gdje predstavljamo ponudu izleta 8. About us
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
Poštovani, molim ponudu za izradu umjetničke web stranice. Sastojala bi se od prezentacije umjetničkih slika, nekoliko ciklusa slika, koja uključuje sve osnovne podatke: životopisa, animacije, kratki filmići, pdf-ovi (koji su gotovi). Stranica treba ona koja se može samostalno nadograđivati. Detalji po dogovoru. npr: http://www.dianas.it/hrv/ http://ivalulic.com/hr/
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10
Trebam jednostavnu stranicu s aplikacijiom, u web shopu nebi bilo proizvoda početak, već prodaja edukacija i online edukacija. Korisnici bi trebali imati mogućnost vlastitog profila, u kojem bi mogli pratiti online edukaciju koja bi bila dostupna u nekom određenom roku nakon kupovine.. Online edukacija bi se plaćale odmah, a ostale edukacije(klasičan pristup u učionici) bi funkcionirale na prijavu i uplatu prema ponudi..
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Izrada web stranice za int.oglašavanje.Posto imam OPG i vršim usluge branja obrezivanja,frezanja,malčiranja,prevoza maslina,te najma prof.berača (campagnola)"alica" i mriža za iste. Bitno mi je da oglašavanje te vodjenje statistike o posjećenosti stranice i zadrzavanju pot.klikenata na njoj. Takodjer bi htio imati i bazu u kojoj bi bili vidljivi svi dosadašnji klijenti,te nekoliko promidzbenih slika.
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200
Internetstranica + webshop. Produkti vidljivi svima, cijene webshopa trebaju biti vidljive samo registriranim korisnicima. Cijene formirane za različite skupine korisnika. Poštovanje, ne znam kojim se shopom vi koristite ali bilo bi najbolje kombinacija wordpressa i woocommerc. Nama je potrebna prezentacijska stranica: - velike slike na početnoj stranici, koje se izmjenjuju sa nekim malim tekstom koji ulijeće za svaku sliku posebno - linkovi na početnoj stranici: početna (home), shop, košarica, impress, kontakt, zaštita podataka Shop: za shop govorim o, woocommerc.. - Design shopa, košarice i dr. prilagoditi početnoj stranici. - Izgled shopa napraviti za jedan proizvod sa najmanje 3 prezentacijske slike (do 6 slika), opisnim tekstom i cijenom - vrlo važno! - nelogirani kosnici ne mognu vidjeti cijene već samo proizvode. Postoje grupe korisnika, koji će dobiti na uvid različite cijene već prema grupi u kojoj jesu. shop će stalno rasti. Ažuriranje shopa novim proizvodima ćemo preuzeti mi sami. Drazen Prodanic Dipl. Ing.
Izrada web stranica, Izrada web trgovine
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50
Poštovani, molim Vas za ponudu za izradu web shopa. Radi se o stranici za prodaju društvenih igara koje će biti u .pdf-u (ili nekom slicnom formatu) i u tiskanom formatu. Za početak će na stranici biti svega nekoliko igara, ali bi se godišnje nadopunjavalo sa 5-10 novih igara. Svaka igra trebala bi imati nekakve labele - broj igrača, spol igrača (muško, zensko, mijesano), uzrast, vrsta igre i sl. po kojima bi kupci pretraživali. Kad kupac kupi odnosno plati igru, na mail bi trebao dobiti link za download kupljene igre. Dakle, stranica bi trebala biti integrirana sa bankom u Hrvatskoj. Stranica bi bila namijenjena kupcima iz Hrvatske i iz susjednih zemalja. Za početak bi stranica postojala na hrvatskom jeziku, u nekoj drugoj fazi na engleskom. Možda bismo napravili verziju na ekavici. Od ostalih stranica trebao bi biti neki About us, Kontakt, Vijesti / blog, Galerija. Dizajn moderan, prilagođen i pretraživanju na mobilnim telefonima. Hvala is rdačan pozdrav! Čekada
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200
Radilo bi se o web trgovini kamenih suvenira. Kad mušterija dođe na stranicu da može sama obaviti kupnju, da joj je ponuđeno kartično plaćanje te plaćanje pouzećem. Da nakon svake njihove narudžbe meni sve dolazi na mail. Stranica bi bila na hrvatskom i engleskom. Domena je poželjno da bude .com. Što se tiče slika, loga i teksta to bi ja osobno pisao. Molim Vas okvirno ponudu za nešto ovakvo.
Izrada web stranica, Izrada web shopa
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
Poštovani, u budućnosti planiram otvoriti vlastitu tvrtku te pružati usluge korporacijama i drugim pravnim i fizičkim osobama. Zanima me možete li izraditi stranicu za mene kao fizičku (privatnu) osobu s ciljem predstavljanja mene, a kasnije bih se onda odlučila za redizajniranje, dodavanje i održavanje stranice nakon otvaranja poduzeća? Dakle zanima me cijena izrade web stranice.
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Poštovani,potrebna mi je izrada jednostavne jednojezične web stranice sa SEO optimizacijom za uslužni obrt kojem su djelatnosti; uslužno piljenje ogrijevnog drva, košnja i održavanje zelenih površina, i čišćenje i pranje terasa,prilaza,puteljaka... Stranica bi služila za opis djelatnosti uz slike,kontakt i o nama..