6 ponuda za izradu internet stranice s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Anđela M. , Zagreb

Kako bi našu novootvorenu firmu prezentirali javnosti prvi izbor je bio izrada web stranice. Imali smo pripremljen tekst i fotografije, a oni su sve odlično ukomponirali. Dobili smo savjet koliko je oglašavanje bitno što nam je pomoglo da se istaknemo na tržištu. Veliko hvala!

5,0
Andrej D. , Osijek

Ukoliko trebate nekoga za izradu web stranice oni su pravi izbor. Jako profesionalni i imaju odličnu podršku. Dugo surađujemo i imam samo riječi hvale.

5,0
Dijana K. , Pula

Našu web stranicu su osmilili po našim potrebama. Izrada web stranice je našoj tvrtci donijela mnoge benefite i između ostalog povećala prodaju. Bez njih to ne bi bilo moguće.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za izradu internet stranice u Hrvatskoj

Nedavni upiti za izradu internet stranice

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam izradu vatrogasne web stranice i njeno godišnje nadopunjavanje. To bi bila nekakva osnovna izrada internet stranice, da je mi možemo održavati kasnije. Sastojala bi se od nekoliko dijelova: djelatnici, povijesni osvrt, intervencije za unošenje na dnevnoj bazi, 5 bannera, upiti za ostale korisnike, objavljivanje članaka i pravilnika s tima da to objavljivanje bude jednom godišnje ili dvaput godišnje ako je moguće da to sami možemo. Molim ponudu. Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebala bi nam ponuda za dizajn i izradu web stranice d.o.o.-a u osnivanju koji bi se bavio poslovnim savjetovanjem. Stranica bi bila relativno jednostavna, trebala bi sadržavati opis usluga, info o timu, novosti/blog (koje bi mogli kasnije sami uređivati, dodavati infomacije, slike, infografiku, videa) i kontakt formular s mogućnošću unosa podataka i slanje na e-mail (slično kao https://www.indago-consulting.hr/). Za sada bi stranica bila jednojezična, trebala bi biti čitljiva i na mobitelima/ tabletima, SE optimizirana za tražilice, prilagođena GDPR regulativi. U ponudi molimo odvojeno iskazati cijenu za hosting, zakup domene i održavanje stranice. Hvala unaprijed Ivana

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

web stranica: o nama, kontakt, proizvodi usluge, galerija... U biti jednostavna moderna stranica s uobičajenim podacima o tvrtki i par usluga i proizvoda. Strojna obrada metala, uglavnom usluga tokarenja i glodanja nekoliko proizvoda. Imamo logo (sivi) i fotografije, tekst nemamo. Nema nekih zahtjeva za boju i dizajn, bitno da je moderno, funkcionalno i da se vidi i na mobitelu.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Redizajn postojeće stranice
 • Vrsta stranice?: Web shop

Mi smo skola stranih jezika. Na nasoj stranici su nasa predavanja u vidu videolekcija. Trenutno ih imamo , a jos namjeravamo staviti videolekcija. Videolekcije bi se trebale moci gledati po jedna , po 25 videolekcija i po videolekcija...sto bi bila razina A1 znanja..slijedecih takodjer tako , ali bi to bila razina A2 znanja i slijedecih videolekcija tako sto bi bila razina B1 znanja. Hvala na povratnoj informaciji.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Planiram otvoriti agenciju za nekretnine, uz to bih trebao imati kvalitetan digitalni marketing... Možete li mi reci okvirnu cijenu web stranice za oglasavanje nekretnina, samo ja kao admin bih se mogao logirati, dok gosti (potencijanlni kupci) nebi mogli. Ja bih dodavao nekretnine i slike istih nekretnina (recimo 10 slika max)

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Tvrtka bi se bavila inžinjeringom i realizacijom instalacije i upravljanja skladištem energije, PV panela i pripadajuće opreme. Web stranica bi se trebala sastojati od 4 dijela: home, o nama, usluge i ponuda proizvoda. Dizajn bi bio neki gotovi, nije potrebno izrađivati novi, logo već postoji te njega također nije potrebno izrađivati. Domena bi bila imefirme.hr

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Poštovani, htjela bih izraditi globalni specijalizirani market place (za korištene stvari). Na engleskom jeziku, responzivan dizajn, ali zapravo mi je fokus na izgledu mobilne verzije. Evo i pobliže da definiram stranice: -naslovna (izlistani zadnji predani oglasi po glavnim kategorijama i recenzije, prostor za oglase) -rezultati pretrage (rado bih da su oglasi u 2 stupca prikazani, bitnija je slika nego text u glavnom pregledu i htjela bih napredan filter pretrage) -login -registracija -naslovna stranica korisnika (izlistani predani oglasi, favoriti, recenzije) -kreiranje/editiranje oglasa -razgovori korisnika (privatni chat među korisnicima) - sa opcijom notifikacije na email -notifikacije korisniku (u kasnijoj fazi) -favoriti -recenzije korisnika (recenzija stvari: par slika i tekst, moguće u kasnijoj fazi) -ocjena korisnika (korisnici ostavljaju krate komentare o uspješnosti međusobnog poslovanja) - I nekoliko informativnih stranica (O nama/kontakt, Usluge, FAQ/Help, Buying/selling advice) - Forum (moguće u kasnijoj fazi) Vizualni prikaz svake pojedine stranice bih ja napravila. I da nadodam neke stranice koje su dobar primjer (naglasak na mobilne prikaze): preloved.co.uk, vinted.co.uk, m.ebay-kleinanzeigen.de, marketplaats.nl Molim da mi javite kolika bi bila cijena za ovakvu stranicu. Ukoliko trebate još neku informaciju, slobodno javite. Hvala! LP,

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10

Poštovanje, uskoro otvaram mali obrt izrade unikatne modne odjeće te web shop za prodaju isključivo vlastitih odjevnih proizvoda. Imam pravo na besplatnu domenu, također mogu sama urediti fotografiranje u svrhu uređenja dizajna stranice. Prvenstveno mi je važan vizualni dojam, velike slike proizvoda s povećanjem za detalje. Bilo bi dobro da su prilikom otvaranja stranice najnoviji proizvodi odmah prikazani u većem planu, npr. 4 proizvoda. Biste li mi poslali ponudu za izradu web shopa u Word Pressu te troškova hostinga? Srdačan pozdrav

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

U fazi sam izrade poslovnog plana (radi apliciranja za sufinanciranje samozapošljavanja), radi otvaranja obrta. Obrt će se baviti idubinskim čišćenjem namještaja, tepiha i madraca te montažom namještaja (montaža namještaja je sekundarna i nije toliko bitna kao čišćenje). Želio bih ponudu za izradu web stranice. U početku bi se web sastojao od stranica: POČETNA, USLUGE (od nekoliko podstranica), CJENIK I KONTAKT, no treba predvidjeti njenu mogućnost proširenja na još neke stranice (tipa REFERENCE, mišljenja korisnika, obrazac za narudžbe i sl.), te mogućnost ažuriranja i dodavanja tekstova i slika (to bih volio da mogu ja sam uređivati). Stranica, naravno, mora biti prilagođena svim uređajima (komp,, prijenosno računalo, mobitel...) i dobro optimizirana. U ponudu možete uključiti i web hosting. Hvala, LP

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Radi se o obrtu koji bi obavljao poslove poslovnog savjetovanja, izrade poslovnih planova te ostalih planova namjenjenih poduzećima, knjigovodstvene usluge i dr. Web stranica bi po potrebi bila uređivana sa ažuriranim podacima, dakle bila bi potrebna uređivanja. Zamišljeno je da ima nekoliko otvaranja, primjerice: dio o nama, naše usluge, blog, kontakt podaci.