Provjerite informativne cijene za bojanje stolarije. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Bojanje stolarije
Prosječna cijena 60,00 kn/m2
Raspon cijena 40,0080,00 kn/m2

Bojenje stolarije uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i veličini površina koje se boje. Najniža cijena po kojoj ćete platiti bojanje stolarije je 40,00 kn/m2, a najviša 80,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za bojanje stolarije

Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tražim izvođača za bojanje podrumskih prostorija stambene zgrade. Vjerovatno ima do 50 m2 površine. Neophodno je gletanje i brušenje zidova uz prethodno skidanje stare piture s pojedinih dijelova niskog stropa. Neophodno je zaštiti pod i vrata dva lifta kod pituravanja. Nakon struganja i brušenja bilo bi dobro temeljito očistiti prostor da ne dođe do onečišćenje obojanih zidova. I čišćenje ulazi u cijenu. Možete me kontaktirati radi izvida prostora. Neophodne su mi pismene ponude jer je riječ o zajedničkom prostoru i plaćanje ide preko upravitelja, Tehnoplast.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 8
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je obojiti unutarnju stolariju u stanu u kojem se živi. U stanu je 4 kom dvokrilnih i 4 kom jednokrilnih vrata visokih cca 2,20m. Stolariju treba bohati bez odnosenja - ne restaurirati nego minimalno pobrusiti , popraviti okrhnute dijelove i obojiti bijelom bojom na bazi vode. Vrata su starinska i nisu skroz ravne povrsine.
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, jučer su mi dovršeni radovi stavljanja nove stolarije na 4 prozora i jedna balkonska vrata. Ostalo je oštećenja oko svih tih radova jer je stara gradnja u centru Zagreba, na jednom sumjestu iznad prozora cigle ispale pa je privremeno popunjen prostor stiroporom. Tako da trebam taj dio sanirati i prefarbati bijelom bojom. Molim vas ponudu, Hvala unaprijed, Srdačan pozdrav,
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 550
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Krečenje stubišta manje zgrade u naselju Špansko u bijelom tonu sa toniranjem manje katne zidne plohe u postojećem tonu (žuta, crvena) sa krpanjem mjestimičnih oštećenja zidova iz knaufa . Uz dodatak izrade revizije knauf na spuštenom stropu dim. 60x60cm. U slučaju potrebe dostaviti ćemo fotografije sadašnjeg stanja.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 198
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je obojati zidove i plafon dvosobnog stana u Zagrebu, Avenija Marina Držića, površine 66m2, visina stropa cca 2,5 m. Postojeće stanje je dosta uredno, ali radi promjene vlasništva, želim osvježiti sve novom bojom. Boja klasična, bijela... Stan je bez stvari, bez namještaja (osim kuhinje ...). Na podu su parketi koje je potrebno dobro zaštititi prilikom rada. Također, očekujem da se na kraju sve dobro očisti kako ne bi ostalo tragova boje i tragova rada. Početak je moguć u kratkom roku, za 7-10 dana. Svakako navesti procijenjeno vrijeme trajanja radova. Unaprijed zahvaljujem na Vašoj ponudi, Lp Jerončić
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Bojanje zidova u stanu, zadnje bojanje i obnavljanje svih zidova pred 5g, tako da treba samo osvježiti boju. Jedan zid je svijetlo zeleni i boja se u sivi. 1 je svijetlo plavi i ostaje takav. 2 su taupe boje i ostaju takva. Ostali bijeli. Osim bojanja, očekuje se zaštita svog namještaja, tepiha i parketa i ostalog potrebnog.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 490
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uređenje ispred ulaza u zgradu Ivane Brlić Mažuranić 10 Zagreb (fasadeks bjeli). Uređenje oko ulaznih vrata (gletanje. ličenje stubišta površine od oko m2. bojanje cokli uz zid stuba. Ima malo struganja i gletanjaalo struganje i gletanje Imamo dvije ideje i zavisi od cijene koju ćemo prihvatiti. Plaćamo iz pričuve odmah po završetku. Obrazac u prilogu. Uvažavamo sugestije.
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 25
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tražim majstora za bojanje zidova u hodniku veličine 3 m x 2 m i visine 2,30 m u bijelu boju. U hodniku je potrebno bojanje i stolarije i to četvera sobna vrata sa dovratnicima veličine 2 m x 0,80 m. koja je potrebno obojati u bijelu boju. Dvoja vrata su ostakljena dok su dvoja u cijelosti drvena. Interesira me kolika je cijena bojanja zidova sa saniranjem manjeg dijela zida gdje je došlo do ljuštenja boje zbog curenja vode te koliko košta bojanje stolarije. Zanima me kada bi se najranije moglo započeti sa radovima i koliko bi trajali, posebno zbog bojanja vrata. U očekivanju Vaših ponuda srdačno Vas pozdravljam
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Delnice
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan, Trazim majstora za farbati kucu koja se sastoji od 3 sobe + hodnik - Dnevni boravak 5x5m2, - soba 5x5 m2, - kuhinja 3x3m2, - hodnik 6x1,5m2 Dnevni boravak i soba 1 imaju tamnu boju koje hocu okreciti do bijele boje Kuhinja i hodnik su trenutno u bijeloj boji U dnevnom boravku ima malo vlage koju treba ostrugati i popraviti. Kuca je u Delnicama, u subotu bi mogao pokazati stanje. Lijep pozdrav, .
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Lipovljani
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 245
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam gletanje kvadrati zidova i 67 kvadrati plafona. Zidovi su obnovljeni mrežicom i ljepilom te impregnirani. Visina zidova iznosi 2,5 metara. Na plafonu su postavljene gips ploće s zagipsanim spojevima. Potrebno je glijetanje bez bojenja. Kuća se nalazi u Lipovljanima (između Kutine i Novske). Mogućnost noćenja za 4 osobe, ima hladnu vodu, a grijanje samo s grijalicom. Početak rada kada Vama odgovara, iako je ispod naznačeno odmah. Zanima me ponuda gletanja po kvadratu s Vašim materijalom i kada ste u mogućnosti izvršiti radove. Unaprijed hvala! Lijep pozdrav,