Bojanje stolarije
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/m2
Raspon cijena 40,00 – 80,00 kn/m2

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba obojati zidove i stropove stana od 50 M2 u kuhinji treba skinuti sa zida drvenu oblogu u visini cca 60-70 cm U cijelom stanu obojati okvire prozora i vrata u bijelu boju sada je neka ružna tamnosmeđa Radi se o stanu u koji tek trebam useliti tako da bas sve detalje niti ne znam ali to bi za sada moglo biti samo to . Molim Vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, predstavnik sam stanara Rendićeva 7 Split. Obojili bi unutrašnjost zgrade(hodnike i uz stepeništa).Trebalo bi doći na lice mjesta da vam pokažem - zgrada ima 5.katova i nakon toga da mi date ćanje preko našeg računa Zgrade kod upravitelja Tehnoplast d.o.o. Split. . Ne mogu vam poslati tlocrtnu površinu - evo ja sam izmjerio jedan kat i imamo situaciju: - na 5.katova i prizemlje imamo ukupno oko .m2 - moguća pogreška + - 20.m2. To bi trebalo obojiti na sljedeći način: - .m2 bijelom bojom - .m2 svijetlo sivom bojom - ulazna vrata metalna ponovno prebojiti smeđom bojom - 2.vrata spremište zajedničko u prizemlju drvena bijelom bojom za drvo. Nije potrebno zidove gletovati i strugati. Molim vas da nađete vremena i dođete pogledati, te nakon toga dati ponudu za navedeni posao i vremenski rok za koji bi se to moglo napraviti. S poštovanjem (predstavnik stanara)
Velika Gorica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 740
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kako biste mogli poslati adekvatne ponude, šaljem vam dimencije površina za krećenje. Bojanje stubišta smetlarnika i međuprostora-sa predradovima poludisprerzivna boja-bijela: ,90m2 -periva boja-cokla međugazišta i kosine- visina 1,50-0,30, pov-,50m2 -lamperija strop ulaz- 39,00m2 -fasada-ulaz pov. 22,10 m2 Režijski radovi: sanacija i krpanje većih oštećenja: cca 4 sata S materijalom ! Molim vašu ponudu na mail. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ovdje se radi o potrebi za obnovom starih drvenih duplih prozora na obiteljskoj kući u centru Zagreba. Imamo stare drvene prozore i dvoja velika dvokrilna vrata sa staklima. Potrebna je restauracija vrata i prozora. Imamo prostor u kojem se mogu obavljati radovi. Molim vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 123
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Htio bih dobiti ponude za ličenje zidova i stropova jednoga kata zgrade, da bih na temelju toga procijenio koliko bismo katova mogli obnoviti u dogledno vrijeme. Podaci o poslu: - zidovi su rađeni s onom hrapavom (reljefnom) žbukom - stropovi su glatki - sve je u bijeloj boji i bijelu boju bismo ponovili. Po mojim izmjerama ima 76 m2 površine zidova (uključujući i međukat) i 47 m2 stropova (uključujući i međukat), ukupno m2, pri čemu sam odbio površine vrata stanova. Ukoliko to u izmjeri ne odbijete, ima oko m2. U ponudi uključiti i one neophodne stavke kao što su zaštita folijom, trakama i sl. te uklanjanje zaštite i čišćenje prostora po završetku, saniranje pukotina i oštećenja prije ličenja, odvoz otpadne ambalaže, trošak dobave i prijevoza materijala (ne mora biti iskazano, ali da ponuda nema nikakvih repova). Također, navesti kvalitetu boje (proizvođača, 1-2) koje jamčite da će biti upotrijebljeni u izvođenju radova. Kao dodatne ocpije možete ponuditi: - lakiranje metalne ograde stubišta (44 m2) - lakiranje rukohvata stubišne ograde (20 m) - lakiranje metalnih vrata liftova (10 m2). U ponudi poželjno priložiti reference, okvirno trajanje radova (za 1 kat), rabat u slučaju većeg broja ugovorenih katova za izvođenje. - predstavnik stanara Stambena zgrada P. Jurčića 4, Rijeka
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prvo rješavamo bojanje zidova (skidanje tapeta koje su trenutno na zidu), uređenje stropa (nekoliko stiropornih ploča nedostaje, neke bi trebalo zamijeniti), postavljanje tepisona. Trenutna situacija na fotografijama u privitku. Za više informacija stojim na raspolaganju, slobodno me možete kontaktirati na navedeni broj mobitela. Prostor se nalazi u trgovačkom centru, u Samoboru, djelatnost je agencija za nekretnine. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Varaždin
Varaždin
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trenutno treba pobojati dvije prostorije, a tijekom narednih mjeseci još više. Trebam hitno bojanje dvije prostorije, trebalo bi završiti u narednih desetak dana, budući moram izbaciti namještaj jer dolazi novi,oko 35 dvije prostorije, točno ne znam kvadraturu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, od stana iznad mene proscurilo je u moju kupaonicu po stropu te je potrebno gletati i obojati oko 3 kvadrata stropa te mi treba ponuda za to u pisanom obliku jer će to susjedi platiti. Druga ponuda se odnosi na bojanje dnevnog boravka, hodnika i blagovaonice cca 80 m2. Molim ponude odvojeno. Hvala puno.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Zaprešić
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, predstavnik sam stanara u zgradi od dva ulaza, jedan ulaz 5 katova ima, drugi 4 kata. predvorje, stubišta i pročelje zgrade. Bila bi ijela boja zidova, dio u predvorju jedno 2 m je masne boje zbog održavanja. Jedan manji dio će trebati gledati. Volio bih da me nazovete kako bismo se mogli dogovriti jer ovo je okvirna kvadratura. Hvala unaprijed.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o sveukupno oko 15 kvadrata tlocrta (kuhinja, hodnik i kupanica), ali zidovi su malo viši od uobičajenog (oko 2,80m). Dvije prostorije bi bile u boji, kupaonica u bijeloj (ali tu ima malo kvadrata), a dio zidova u kuhinji i kupaonici je zahvaćen gljivicama pa bi trebalo nanijeti sredstvo protiv gljivica. Lokacija je u centru Zagreba, u Žerjavićevoj ulici. Ne treba strugati staru boju/tapete, već samo nanijeti novu. Što se tiče oštećenja, zid je oštećen samo na jednom malom dijelu (na mjestu gdje je bio držač za fiksni telefon), al to čak nije nužno popravljati. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.