Bojanje stolarije
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/m2
Raspon cijena 40,00 – 80,00 kn/m2

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 330
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molimo ponudu za radove niže navedene, Radovi su u Splitu, garancija na radove bar 2 godine. Plaćanje odmah po obavljenom poslu. Rok izrade do 23.11. Molimo hitno ponude na mail: sa kontaktom da Vam se možemo javiti odmah po primitku ponude ( u roku 3 dana) 1. Skidanje špatulom stare boje izvedene u više naslaga (boja na boju), te pranje i priprema podloge. m2 ,00 2. Popravak stropa i zidova na mjestima eventualnih oštećenja (pojava pukotina): skidanje postojećih slojeva boje, postava tanke plastične ili tekstilne mrežice s odgovarajućim ljepilom, te gletovanje mjesta oštećenja i pukotina. pauš 3. Gletovanje zidova i stropa te njegovo brušenje prije novog bojanja m2 ,00 4. Dvokratno bojenje zidova i stropova poludisperzivnim bojama u tonu po izboru projektanta. m2 ,00 Za sve dodatne informacije molimo kontakt na ovaj mail, do utorka nam treba izvođač a trenutno sam u crnoj gori na poslovnom putu. Zahvaljujemo
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba nam bojanje stana od 33m2,visina zidova je 2.50m. U sobi će najvjerovatnije trebati i dvije ruke dok u dnevnom b. i kupaoni će biti dovoljna jedna ruka su neravni ali ih nije potrebno izravnavati več skinuti boju koja se ljušti, pregledati gdje treba i obojiti standardnom bijelom bojom marke jupol ili sl. U sobi ne treba pomicati veći ormar,u dnevnom boravku ne treba demontirati elemente kuhinje i regal,izvođač je dužan pomicati i premještati opremu i namještaj (stol, stolice, krevet i sl) Sa radovima bi trebalo započeti u naredne dane da se isti i završe do kraja ovog mjeseca (studeni) Rok u kojem bi se trebalo završiti od dana početka radova: 3 dana. Plačanje: vršiti će se preko računa na dan završetka radova (uz predočenje potvrde o uplati, plaćanje će se izvršiti do 11,00h ). Sva sredstva i materijal osigurava izvođač radova. Posebna pažnja mora se obratiti na zaštitu prostora od zaprljanja te nakon radova prostor mora ostati čist. Srdačan pozdrav
Soboslikarski radovi, Ličilac
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 400
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, stan u obiteljskoj kući je površine cca m2 visine zidova cm, od toga 40m2 ima drveni strop koji nije potrebno bojati. Od stolarije ima 6 unutarnjih punih vrata, 2 unutarnja sa staklom, 2 balkonska staklena, 4 prozora širine cm (dvokrilni 40 + 80) te u dnevnoj sobi 3 prozora x cm te 80x40 i 40x40 u sanitarnim prostorijama. Svi prozori i balkonska vrata su dvostruka. Molim okvirni izračun. Hvala i srdačan pozdrav
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 220
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih ponude za kočenje stana u Zagrebu od 75m2 tlocrtne površine (cca m2 zidova). Stan nije dugo bojan i puši se u njemu (tamnija i žuta boja zidova), 2x premaz bijele boje, impregnacija, zaštita namještaja i završno čišćenje / vraćanje namještaja, te eventualno gledanje dijelova zida do max 10m2. Znamo da se dolazi u stan na procjenu radova i cijene, no prije tog koraka, voljeli bismo znati okvirnu cijenu. Također, koliko bi trajali radovi (obzirom da u njemu žive ljudi i nemaju gdje otići) da se bojanje vrši tijekom zime (centralno grijanje, no nije prevruće) i u proljeće? Unaprijed se zahvaljujem! Srdačan pozdrav, Lesić
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, u pitanju je poslovni prostor. 4 wc-a idu u adaptaciju. Treba obojati m2 zidova i stropova. Radovi moraju biti kroz 11. mjesec, trebalo bi se potpisati ugovor prvi tjedan i da radovi budu gotovi najdalje do 15.12. Kako nam je žurno moramo do kraja odlučiti. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. Prostor je kraj centralne Fine, Ul. Grada Vukovara 72.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 450
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je prebojati unutrašnje zidove stana od m2 u Zagrebu. Prethodno je potrebno sanirati manje, jedva vidljive napukline u žbuki na nekim mjestima. Zanima me s čijom bojama rade?.Stan je namješten pa je potreban čisti rad. Dodatno bi trebalo pregledati unutrašnje okvire vrata radi eventualnog bojanja nekih od njih u bijelu boju. Radovi bi se izvodili u studenom, izlazak na uviđaj oko 11 studenog. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojala bih dnevni boravak u bijelu boju.U sobi je prisutna vlaga,pa bih htjela da se prije boje nanese i neko sredstvo protiv gljivica i bi se 3 zida,od kojih je na jednom kuhinja i strop. Zanima me da li radite sa svojim materijalom ili mogu i ja kupiti boju . Molim vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 320
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu prema navedenim informacijama: 1. Obrada svih zidova i stropova gletanjem "POLIFIX" masom za izravnavanje do potpune glatkoće zida ili stropa. Sve faze radova izvesti po uputi proizvođača mase. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor i laka skela. zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 2. "Bojanje zidova i stropova temperom (Poliflor, Jupol ili slično). Boja se nanosi na pripremljene, glatke zidove, odnosno stropove, vunenim valjcima u tri premaza u tonu po izboru projektanta, a dobiva se dodatkom poliflor-paste prilikom miješanja mase. Sve faze izvesti prema uputi proizvođača boje. " zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 3. Ličenje unutarnje stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 81/,5+60 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 61/,5+61 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 91/,5+62 kom 1,00 4. Ličenje vanjske stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor jednokrilni prozori dim. xcm + roletna kutija kom 2,00 jednokrilni prozori dim. x98cm + roletna kutija kom 1,00 jednokrilni prozor i balkonska vrata dim.x76cm+x80cm kom 1,00 dva jednokrilna prozora i balkonska vrata dim.x90cm+xcm+xxm kom 1,00 Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba obojati zidove i stropove stana od 50 M2 u kuhinji treba skinuti sa zida drvenu oblogu u visini cca 60-70 cm U cijelom stanu obojati okvire prozora i vrata u bijelu boju sada je neka ružna tamnosmeđa Radi se o stanu u koji tek trebam useliti tako da bas sve detalje niti ne znam ali to bi za sada moglo biti samo to . Molim Vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, predstavnik sam stanara Rendićeva 7 Split. Obojili bi unutrašnjost zgrade(hodnike i uz stepeništa).Trebalo bi doći na lice mjesta da vam pokažem - zgrada ima 5.katova i nakon toga da mi date ćanje preko našeg računa Zgrade kod upravitelja Tehnoplast d.o.o. Split. . Ne mogu vam poslati tlocrtnu površinu - evo ja sam izmjerio jedan kat i imamo situaciju: - na 5.katova i prizemlje imamo ukupno oko .m2 - moguća pogreška + - 20.m2. To bi trebalo obojiti na sljedeći način: - .m2 bijelom bojom - .m2 svijetlo sivom bojom - ulazna vrata metalna ponovno prebojiti smeđom bojom - 2.vrata spremište zajedničko u prizemlju drvena bijelom bojom za drvo. Nije potrebno zidove gletovati i strugati. Molim vas da nađete vremena i dođete pogledati, te nakon toga dati ponudu za navedeni posao i vremenski rok za koji bi se to moglo napraviti. S poštovanjem (predstavnik stanara)