6 ponuda soboslikara s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Marija P. , Split

Prvi put sam bila na Vašoj stranici Trebam.hr i zaslužujte sve pohvale za ažurnost. Što tiče odabranog soboslikara, prezadovoljna sam. Bili su profesionalni, temeljiti, uredni, pozitivno raspoloženi, ljubazni, tihi, bez buke i psovke. Ispunili su moje kriterije na koje sam navikla tijekom moga dugogodišnjeg rada u Švicarskoj (švicarska kvaliteta). Stoga im srdačno zahvaljujem i sa sigurnošću preporučujem.

5,0
Josipa S. , Delnice

Trebala sam soboslikara. Iz Kamenar Aris je pošten čovjek, sposoban, izvrsno radi svoj posao. Sve pohvale! Ekipa Trebam.hr također savjesno rade!

5,0
Šimun V. , Slavonski Brod

Pronašao sam preko Vaše stranice odličnog soboslikara. Vrlo je pedantan izvođač. Bio je to pedantno i kvalitetno obavljen rad. Soboslikar ništa nije radio brzinski. Kvaliteta mu je bila iznad svega. Nemam riječi!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Soboslikari u Hrvatskoj

Nedavni upiti za soboslikare

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Preuređuje kuhinju, ulaz u stan i dnevni boravak. Nakon što mi keramičar postave pločice na pod i dio koji ide u kuhinji trebam soboslikara koji će pogledati jedan manji dio i ostalo pokrečiti. Nisam siguran u kvadraturu koju sam naveo. Pod znam po pločicama da iznosi 15m2 a do stropa je cm. Malera trebam kroc cca 5 do 7 dana. Hvala. lp

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 111
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim soboslikara za radove u stanu od 38.5 m2 u centru grada Zagreba. Materijal imam. Osim svih zidova u stanu, potrebno je nanijeti završne slojeve boje u kupaonici - po keramičnim pločicama. Materijal osiguran. Radovi se obavljaju treći tjedan studenog 16-22. 11. Preferiram ponude mailom. Hvala.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Nakon ugradnje PVC stolarije ostali su soboslikarski radovi, Tvrtka koja ugrađuje stolariju izvodi i građevinsku obradu. Potrebno je gletanje oko prozora i farbanje. Osim navedenog ima nekoliko poukotina nastalih u potresu. Zidove nije potrebno strugati. Stan se nalazi u Mamutici. Tlocrtna površina stana koja bi se farbala je cca 50 m2.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 527 m2
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

SANACIJA ZIDOVA OBITELJSKE KUĆE OŠTEĆENIH POTRESOM Predradnje za izvođenje radova 1. izmicanje namještaja u prostorijama u prizemlju i na katu 2. demontaža i montaža kuhinjskih elemenata 3. zaštita podova kartonom prije početka radova = m2 Sanacija pukotina: 1. otvaranje šlica i čišćenje (do 20 cm) = 38 m1 2. ugradnja bandažne trake te zapunjenje šlica (do 20 cm) = 38 m1 Soboslikarski radovi: 1. ljuštenje stare boje (oko 20% ukupne površine) = m2 2. impregnacija zidova = m2 3. dvostruko gletanje zidova (oko 20% ukupne površine) = m2 4. bojanje svih zidova disperzivnom bojom u 2 sloja = m2 5. bojanje vrata kupaonice (1x2 m)

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 92 m2
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Tražimo soboslikara, potrebno je oličiti dva hodnika, blagovaonicu i spavaću sobu u stanu u Metalčevoj 1, kod Doma sportova, Zagreb. Trenutačno su svi zidovi narančaste nijanse, koju treba skinuti, zidove izgletati, i zatim obojati blagovaonicu i hodnike u nijansu zelene (oko 35 m2 površine), a spavaću sobu u plavo (oko 32 m2 površine) (iz spavaće sobe će namještaj biti uklonjen prije ličenja). Stropove je potrebno obojati, ali ostaviti bijelima (oko 25 m2 površine). Boje će osigurati naručitelj, uz uputu izvođača o potrebnoj količini.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 42 m2
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1. soboslikarski radovi apartmana 42 m2 - struganje zidova na mjestima gdje probija vlaga + nanošenje hidroizolacije (cca 2 m2), krečenje cijelog apartmana (2 ruke); 2. soboslikarski radovi podruma 5 m2 - struganje zidova na mjestima gdje probija vlaga (cca 2 m2), hidroizolacija zidova, krečenje podruma (2 ruke), uljna boja na zidovima do visine 1,5 m ; 3. lakiranje vanjske drvene stolarije (brušenje prema potrebi) - jedna standardna dvokrilna balkonska vrata sa griljama, jedan standardni sobni prozor sa griljama, jedan mali kupaonski prozor sa griljom 4. lakiranje drvenih ulaznih vrata standardnih dimenzija 5. brušenje i lakiranje metalne balkonske ograde sa antikorozivnom bojom, dimenzija cca 5x1,2 m Lokacija: tok Krk, Malinska, Vantačići Fotografije u privitku.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 55 m2
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Riječ je o soboslikarskim radovima na prostoru od 20-30 m2, gdje je potrebno bojanje 30-ak m2 zidova i oko 25 m2 stropova, sve u bijelu boju. Mjestimično je na stropovima zbog već debelog sloja boja popucala i treba ju sastrugati te je potrebno popuniti nekoliko manjih rupa na zidovima. Također nas zanima cijena za bojanje stolarije. U pitanju su troja vrata. Stan se nalazi u Osijeku. Okvirni rok početka projekta trebao bi biti početak sljedećeg tjedna, tj. 30. kolovoza.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 60 m2
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dogovoren soboslikar je sprijecen. U novom stanu trebali bi popravak i bojanje zidova na bijelo nakon zamjene sirih za uze lajsne parketa, uz zatvaranje jedne rupe na zidu gdje ne prolazila cijev. Molim hitnu uslugu sutra. U utorak stize namjestaj.Hvala Kontakt putem vibera jer je gospodin izvan EU

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 200 m2
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas pregled i ponudu za soboslikarske i knauf radove u dva stana na lokaciji Maksimir, ZG. Jedan je stan 65, drugi 40 m2, standardne visine, cca . U jednom bi se prije farbanja trebala zatvoriti instalacija od klime, urezana u knauf. Na više mjesta u oba stana ima pukotina od slijeganja zgrade, ulavnom oko vrata i prozora. Slike u prilogu. Sve bijelom bojom. Na neke od zidova bi išla periva boja. Unaprijed hvala, LP K.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 50 m2

Poštovanje, Molim kontakt putem emaila . Ja tražim usluge soboslikarskih’ličiilaskih radova u obiteljskoj kući na području opčine Novigrad. Radi se o obiteljskoj kući u kojoj su na pojedinim dijelovima zida vidljive gljivice od vlage, pa bih zato iskljućivo uzeo usluge od stručne osobe koja već ima iskustva sa slićnim projektime. Kako su od vlage pogođeni hodnik u prizemlju i na provom katu, to bi bile prve prostorije koje bi se trebale urediti. To je i veličinu od 50 kvadratnih metara koja je iskazana gore. Nakon uspješnog obavljanja posla postoji mogućnost i za rad na sljedećem projektu u istoj koći, ličenja 3 spavaće sobe kod kojih su isto djelomični tragovi od vlage koji zahtjevaju temeljnu obnovu i reparaturu žbuke. Hvala unaprijed.