Zatraži besplatne ponude arhitekata u Županji

39 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 232 korisnika iz Županje pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih arhitekata Županja, 2022

28 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

ANIMA j.d.o.o.

5,0
8 ocjena
5,0
Josip L. , prije 5 godina

Odlično su odradili posao. Prezadovoljan sam.

5,0
Robert V. , prije 5 godina

Odlični su bili! Brzinski je išlo! Dali su mi vrijedne savjete vezane za legalizaciju.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: građevinska dozvola, legalizacija kuće, energetski certifikat za stan, nacrti kuća, energetsko certificiranje, uređenje interijera, legalizacija pomoćnih objekata, izrada energetskog certifikata, energetski certifikat, legalizacija objekata, dizajn interijera, energetski certifikat za kuću, projekti kuća, arhitekti, energetski certifikatori, legalizacija.

Zatraži ponudu
5,0
Eva P. , prije 2 godine

Gospođa Zvjezdana je jako pristupačna, uljudna, brza i stručna u obavljanju svoga posla. Njezin ured bi preporučila svima!

5+
Godina na tržištu

Usluge: energetsko certificiranje, energetski certifikat za stan, uređenje interijera, nacrti kuća, energetski certifikat za kuću, energetski certifikat, energetski certifikatori, arhitekti, dizajn interijera, izrada energetskog certifikata, projektanti, projekti kuća, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

INGRI d.o.o.

4,5
2 ocjene
5,0
Ivan B. , prije 2 godine

Što nadodati nego jednostavno prezadovoljan.

4,0
Tomislav K. , prije 9 mjeseci

Pohvala na okrupnjavanju ponude(sve su stavili u ponudu, i geodeziju i projekt). Pohvala za razumni nivo cijene.

Nedostatak komunikacije,nedostatak kreativnosti - nema svog prijedloga/ideje za projekt, sve moram skicirati sam - ne izlazi na teren i neće da pogleda što bi moglo odgovarati tom krajoliku.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje interijera, geodetske usluge, geodetski snimak, nadzor građevinskih radova, legalizacija kuće, projektanti, projektantski nadzor, dizajn interijera, legalizacija, građevinski nadzor, građevinska dozvola, nacrti kuća, geodetski elaborat, projekti kuća, upis u katastar, etažiranje.

Zatraži ponudu

d. kapeter d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Vesna L. , prije 5 godina

Pristojan i ugodan sugovornik, s njim se lako komunicira. Dao je najpovoljniju ponudu. Pridržavao se dogovora i rokova od početka do kraja. Certifikat je poslan na vrijeme.

5,0
Robert I. , prije 5 godina

Moram pohvaliti njihovu brzinu i ažurnost.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017

Usluge: energetski certifikat za kuću, projekti kuća, energetski certifikat, legalizacija kuće, legalizacija objekata, energetski certifikat za stan, energetsko certificiranje, uređenje interijera, nacrti kuća, energetski certifikatori, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija, izrada energetskog certifikata, dizajn interijera, projektanti, arhitekti.

Zatraži ponudu
5,0
Marija B. , prije 4 godine

Jako smo zadovoljni s ovim arhitektom. Preporučujemo i drugima!

5,0
Mirjana P. , prije 3 godine

Zaista kopetentna firma s puno iskustva. Svakako za preporuku i odličnu ocjenu.

Provjereni izvođač

Usluge: projekti kuća, dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, arhitekti, građevinski nadzor, nadzor građevinskih radova, projektantski nadzor, građevinska dozvola, projektanti.

Zatraži ponudu

TRESMONTES j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: arhitekti, legalizacija kuće, projekti kuća, legalizacija objekata, dizajn interijera, legalizacija pomoćnih objekata, projektanti, nacrti kuća, uređenje interijera, legalizacija, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

Usluge: projekti kuća, projektanti, građevinska dozvola, arhitekti, nacrti kuća, uređenje interijera, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

KARPETING j.d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: građevinski nadzor, arhitekti, projektantski nadzor, dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, projekti kuća, građevinska dozvola, nadzor građevinskih radova, projektanti.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Županja

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Nadogradnja na postojeći objekt od 72 m2. Nadogradnja bi imala okvirnih 60 m2. Sadržavala bi dvije sobe, manju kupaonu i ostavu ali otvoreni smo za sve prijedloge. Problem nam predstavlja ulaz u kuću. Naime, nadogradnjom bi se produžio hodnik kao potpuno neiskorišten prostor i stoga nam treba Vaša pomoć kako to što bolje iskoristiti. U privitku prilažemo amatersku skicu prostora koji bi se trebao nadograditi. Molimo pomoć i unaprijed zahvaljujemo.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obiteljska kuca sa dva stana nalazi se u Zupanji ulica osjecka 45 Kuca je za renoviranje kompletno unutarnje radilo bi se po etazama prva etaza odmah a potkrovlje posle.Prva etaza sastoji se od dvje spavace sobe,kuhinja, dnevni borava, kupatilo i hodnik.U dvje spavace sobe ima parket hrastovi postavljan u stilu riblje kosti koji ostaje i mora se uklopiti u novi moderni dizajn ostalo sve novo od zidova,spustanje stropa,grijanje plinsko,kupatilo.kuhinja sve u modernom stilu i kompletni interijer po mjeri.Boje bi bile bjela u visokom sjaju , Kavena.Krem,i boja drveta i drvo.rasvjeta u stropovima znaci sve sto sadrzi moderni stil.kucu bih trebalo pogledati i uzeti tocne mjere posto ja sada ne raspolazem nikakvim mjerama . Konktakt osoba u zupanji bi bila Antun Buljevic Tel; 74 08 koji je upoznat sa svim detaljima sta mi to zelimo da se odradi. ja osobno stizem u zupanju 25.10.19.i do tada bih trebao nekakav nacrt ,