Zatraži besplatne ponude arhitekata u Županji

41 izvođač u blizini
4 na raspolaganju

Već 274 korisnika iz Županje pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih arhitekata Županja, 2022

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

ANIMA j.d.o.o.

5,0
8 ocjena
5,0
Marijana M. , prije 6 godina

Zadovoljni smo, sve je dobro prošlo. Solidni su po cijeni i kvaliteti. Sve je odrađeno u dogovorenom roku.

5,0
Robert V. , prije 6 godina

Odlični su bili! Brzinski je išlo! Dali su mi vrijedne savjete vezane za legalizaciju.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: projektanti, energetski certifikat za stan, energetski certifikatori, legalizacija kuće, izrada energetskog certifikata, građevinska dozvola, arhitekti, dizajn interijera, projekti kuća, legalizacija pomoćnih objekata, uređenje interijera, energetsko certificiranje, energetski certifikat za kuću, legalizacija, energetski certifikat, legalizacija objekata.

Zatraži ponudu
5,0
Eva P. , prije 3 godine

Gospođa Zvjezdana je jako pristupačna, uljudna, brza i stručna u obavljanju svoga posla. Njezin ured bi preporučila svima!

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: energetski certifikat, energetski certifikatori, arhitekti, projekti kuća, energetski certifikat za kuću, energetsko certificiranje, projektanti, građevinska dozvola, dizajn interijera, izrada energetskog certifikata, energetski certifikat za stan, uređenje interijera, nacrti kuća.

Zatraži ponudu
5,0
Katarina L. , prije 12 dana

Katarina je odlična i moderna dizajnerica koja će vam uvelike olakšati proces uređivanja vašeg prostora. Posao je odrađen brzo i kvalitetno uz preciznost i posvećenost detaljima te je komunikacija bila laka, a moji zahtjevi i želje poslušane. Sve preporuke!

Draga Katarina, hvala na recenziji. Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s vama i drago nam je da ste zadovoljni! Hvala na komentaru!

Provjereni izvođač

Usluge: dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, projektanti, projekti kuća, građevinska dozvola, arhitekti.

Zatraži ponudu

K.S.-Gradnja d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Diana Č. , prije 2 mjeseca

Jako smo zadovoljni sa radovima. Zaslužuju najveću ocjenu. Preporučavam firmu K.S. - Gradnja d.o.o.

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
20+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje knaufa, knauf, postavljanje keramike, projekti kuća, keramičar, građevinske tvrtke, uređenje interijera, gradnja kuće, gradnja kuće ključ u ruke, knauf majstor, keramičari, arhitekti, građevinska dozvola, dizajn interijera, gradnja kuće po fazama, knauf pregradni zidovi.

Zatraži ponudu

INGRI d.o.o.

4,5
2 ocjene
5,0
Ivan B. , prije 3 godine

Što nadodati nego jednostavno prezadovoljan.

4,0
Tomislav K. , prije 1 godinu

Pohvala na okrupnjavanju ponude(sve su stavili u ponudu, i geodeziju i projekt). Pohvala za razumni nivo cijene.

Nedostatak komunikacije,nedostatak kreativnosti - nema svog prijedloga/ideje za projekt, sve moram skicirati sam - ne izlazi na teren i neće da pogleda što bi moglo odgovarati tom krajoliku.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dizajn interijera, geodetske usluge, geodetski projekt, nadzor građevinskih radova, legalizacija kuće, nacrti kuća, projektantski nadzor, građevinska dozvola, legalizacija, građevinski nadzor, uređenje interijera, projekti kuća, geodetski snimak, arhitekti, upis u katastar, mjernik.

Zatraži ponudu
5,0
Dario I. , prije 2 mjeseca

Odlično je sve obavljeno. Zadovoljan sam.

Provjereni izvođač

Usluge: projekti kuća, uređenje interijera, ormari po mjeri, projektanti, kuhinje po mjeri, nacrti kuća, arhitekti, ugradbeni ormari, dizajn interijera, stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

TRESMONTES j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija, dizajn interijera, projektanti, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija objekata, građevinska dozvola, uređenje interijera, arhitekti, nacrti kuća, legalizacija kuće, projekti kuća.

Zatraži ponudu

Usluge: dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, arhitekti, građevinska dozvola, projektanti, projekti kuća.

Zatraži ponudu

KARPETING j.d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač

Usluge: projektantski nadzor, arhitekti, uređenje interijera, građevinska dozvola, projekti kuća, građevinski nadzor, projektanti, dizajn interijera, nadzor građevinskih radova, nacrti kuća.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Županja

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Nadogradnja na postojeći objekt od 72 m2. Nadogradnja bi imala okvirnih 60 m2. Sadržavala bi dvije sobe, manju kupaonu i ostavu ali otvoreni smo za sve prijedloge. Problem nam predstavlja ulaz u kuću. Naime, nadogradnjom bi se produžio hodnik kao potpuno neiskorišten prostor i stoga nam treba Vaša pomoć kako to što bolje iskoristiti. U privitku prilažemo amatersku skicu prostora koji bi se trebao nadograditi. Molimo pomoć i unaprijed zahvaljujemo.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obiteljska kuca sa dva stana nalazi se u Zupanji ulica osjecka 45 Kuca je za renoviranje kompletno unutarnje radilo bi se po etazama prva etaza odmah a potkrovlje posle.Prva etaza sastoji se od dvje spavace sobe,kuhinja, dnevni borava, kupatilo i hodnik.U dvje spavace sobe ima parket hrastovi postavljan u stilu riblje kosti koji ostaje i mora se uklopiti u novi moderni dizajn ostalo sve novo od zidova,spustanje stropa,grijanje plinsko,kupatilo.kuhinja sve u modernom stilu i kompletni interijer po mjeri.Boje bi bile bjela u visokom sjaju , Kavena.Krem,i boja drveta i drvo.rasvjeta u stropovima znaci sve sto sadrzi moderni stil.kucu bih trebalo pogledati i uzeti tocne mjere posto ja sada ne raspolazem nikakvim mjerama . Konktakt osoba u zupanji bi bila Antun Buljevic Tel; 74 08 koji je upoznat sa svim detaljima sta mi to zelimo da se odradi. ja osobno stizem u zupanju 25.10.19.i do tada bih trebao nekakav nacrt ,