Zatraži besplatne ponude arhitekata u Vukovaru

99 izvođača u blizini
6 na raspolaganju

Već 920 korisnika iz Vukovara pronašlo je izvođača na trebam.hr

12 najboljih arhitekata Vukovar, 2022

30 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

ANIMA j.d.o.o.

5,0
8 ocjena
5,0
Marijana M. , prije 6 godina

Zadovoljni smo, sve je dobro prošlo. Solidni su po cijeni i kvaliteti. Sve je odrađeno u dogovorenom roku.

5,0
Robert V. , prije 6 godina

Odlični su bili! Brzinski je išlo! Dali su mi vrijedne savjete vezane za legalizaciju.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: projektanti, energetski certifikat za stan, energetski certifikatori, legalizacija kuće, izrada energetskog certifikata, građevinska dozvola, arhitekti, dizajn interijera, projekti kuća, legalizacija pomoćnih objekata, uređenje interijera, energetsko certificiranje, energetski certifikat za kuću, legalizacija, energetski certifikat, legalizacija objekata.

Zatraži ponudu
5,0
Eva P. , prije 3 godine

Gospođa Zvjezdana je jako pristupačna, uljudna, brza i stručna u obavljanju svoga posla. Njezin ured bi preporučila svima!

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: energetski certifikat, energetski certifikatori, arhitekti, projekti kuća, energetski certifikat za kuću, energetsko certificiranje, projektanti, građevinska dozvola, dizajn interijera, izrada energetskog certifikata, energetski certifikat za stan, uređenje interijera, nacrti kuća.

Zatraži ponudu
5,0
Katarina L. , prije 10 dana

Katarina je odlična i moderna dizajnerica koja će vam uvelike olakšati proces uređivanja vašeg prostora. Posao je odrađen brzo i kvalitetno uz preciznost i posvećenost detaljima te je komunikacija bila laka, a moji zahtjevi i želje poslušane. Sve preporuke!

Draga Katarina, hvala na recenziji. Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s vama i drago nam je da ste zadovoljni! Hvala na komentaru!

Provjereni izvođač

Usluge: dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, projektanti, projekti kuća, građevinska dozvola, arhitekti.

Zatraži ponudu

d. kapeter d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Gordana R. Š. , prije 5 godina

Posao je odrađen korektno, u vremenu i obliku kako je dogovoreno. Preporučujem ih i drugima.

5,0
Drago B. , prije 5 godina

Cijena je bila povoljna. Sve je odrađeno prema dogovoru.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017

Usluge: energetski certifikat za kuću, arhitekti, energetski certifikat, legalizacija kuće, legalizacija objekata, energetski certifikat za stan, energetski certifikatori, dizajn interijera, projekti kuća, energetsko certificiranje, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija, izrada energetskog certifikata, građevinska dozvola, nacrti kuća, projektanti.

Zatraži ponudu
5,0
Roman H. , prije 1 godinu

Kod navedenog projektanta ističem: dolazi na sastanke pripremljen sa prijedlozima, došao je osobno na gradilište više puta, dao je dobru ponudu, može se dogovoriti oko načina plaćanja, ulijeva povjerenje.

5,0
Mirjana P. , prije 4 godine

Zaista kopetentna firma s puno iskustva. Svakako za preporuku i odličnu ocjenu.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: arhitekti, građevinska dozvola, projekti kuća, dizajn interijera, projektanti, građevinski nadzor, nadzor građevinskih radova, projektantski nadzor, uređenje interijera, nacrti kuća.

Zatraži ponudu
5,0
Marina V. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna svim savjetima i rješenjem, gospođu mogu sa sigurnošću preporučiti.

5,0
Anita A. , prije 3 godine

Prvo treba naglasiti da je Vedrana kao osoba nevjerojatna. Projekt je bio za moga brata, sve su iskombinirali i dogovorili se, odlično je ispalo, ma fenomenalna je.

Odabir klijenata 2019

Usluge: arhitekti, građevinska dozvola, projektanti, dizajn interijera, uređenje interijera, nacrti kuća, projekti kuća.

Zatraži ponudu

Usluge: projektanti, nacrti kuća, uređenje interijera, arhitekti, projekti kuća, dizajn interijera, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

TAENIA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: arhitekti, energetsko certificiranje, energetski certifikatori, uređenje interijera, energetski certifikat za stan, energetski certifikat za kuću, izrada energetskog certifikata, projekti kuća, projektanti, građevinska dozvola, nacrti kuća, dizajn interijera, energetski certifikat.

Zatraži ponudu

STARI GRAD d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje interijera, projekti kuća, građevinska dozvola, nacrti kuća, arhitekti, projektanti, dizajn interijera.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nacrti kuća, energetski certifikat, projektantski nadzor, arhitekti, dizajn interijera, energetski certifikat za stan, energetsko certificiranje, projekti kuća, nadzor građevinskih radova, energetski certifikatori, energetski certifikat za kuću, uređenje interijera, građevinski nadzor, projektanti, građevinska dozvola, izrada energetskog certifikata.

Zatraži ponudu

Usluge: projekti kuća, projektanti, arhitekti, uređenje interijera, nacrti kuća, građevinska dozvola, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

ARHISFERA j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija objekata, građevinska dozvola, nacrti kuća, legalizacija kuće, arhitekti, dizajn interijera, legalizacija, legalizacija pomoćnih objekata, projektanti, projekti kuća, uređenje interijera.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Vukovar

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana, radi se o obiteljskoj kući u Vukovaru koja treba adaptaciju. Prizemnica od kvadrata, 2 spavaće sobe,dnevni boravak i trpezarija, kuhinja,kupatilo,predsoblje. U cijeloj kući umjesto plafona je palisada na koju (po našem mišljenju) bi stavili ploče od rigipsa (ili slično) što bi bila bolja toplinska izolacija. Raspored prostorija je vrlo ne funkcionalan,pa bismo od kuhinje (koja je u sredini kuće) i koja je 30 kvadrata "uzeli"dio i napravili kupatilo. Pod u kuhinji je zemljan pa treba osim svih novih instalacija (kanalizacija,voda, struja) i njega izbetonirati i . S obzirom kako bismo kupatilo "premjestili" trebaju promjene i na dijelu plinskih instalacija. Što se tiče zidarskih radova dva zida bi bila srušena, odnosno dva nova sazidana. Naravno nakon toga treba cijelu kuću okrečiti. Htjeli bismo vidjeti koliki su troškovi izrade projekta i zatim bismo u kratkom roku uzeli arhitektu da nam to uradi. Vlasnica kuće sam ja (1/1),ali koji je broj čestice itd. vam mogu javiti kasnije poslijepodne, jer vam ovo pišem sa posla.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dvosobni stan sa izdvojenom kuhinjom. Cilj je od kuhinje napraviti dodatnu spavaću sobu, a od dnevne koja ima cca 25m2 napraviti kuhinju i dnevnu. To su neke naše želje. Postoji mogućnost da će se možda nešto trebati i rušiti. Treba nam stručna osoba koja će utvrditi što je moguće i zajedno s nama pronaći riješenje.