Zatraži besplatne ponude za adaptaciju stana u Velikoj Gorici

1197 izvođača u blizini
66 na raspolaganju

Već 2.629 korisnika iz Velike Gorice pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih ponuđača za adaptaciju stana Velika Gorica, 2021

230 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

IMM ELEKTRO j.d.o.o.

4,9
9 ocjena
5,0
Gabrijela K. , prije 1 godinu

Jako susretljiv, zadovoljna sam kako su prošli radovi, u roku i bez problema.

5,0
Dorotea R. , prije 1 godinu

Ivan i Josip su fenomenalni. Napravili kvalitetan posao (zamjena elektroinstalacija u cijelom stanu) u izrazito brzom roku. Odgovorni i sposobni, najbolje iskustvo s majstorima do sada. Jako smo zadovoljni, sve preporuke.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: adaptacija stana, električne instalacije u kući, renoviranje stana, adaptacija stana ključ u ruke, elektroinstalacije, električar, elektroinstalater, preuređenje stana.

Zatraži ponudu
5,0
Ivana C. , prije 2 godine

Svaka čast. Stvarno su super!

10+
Godina na tržištu

Usluge: izolacija fasade, popravak fasade, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, fasader, termo fasade, renoviranje stana, stiropor fasade, obnova fasada, fasaderi, fasade za kuću, preuređenje stana.

Zatraži ponudu
5,0
Kristina C. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo odabranim servisom.

200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, ličilac, bojanje fasade, soboslikari.

Zatraži ponudu
4,7
Zlatko R. , prije 1 godinu

Sve je bilo u redu. Počistili su za sobom. Nema zamjerke. Kvalitetno odrađeno.

Hvala vam najljepsa i ljepi pozdrav

10+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje krova, pokrivanje krova, krovopokrivači, gradnja kuće ključ u ruke, građevinski radovi, gradnja kuće, krovopokrivački radovi, krovišta, mijenjanje krova na kući, građevinske tvrtke, izrada krova, adaptacija kuće, izrada krovišta, gradnja kuće po fazama, limeni pokrovi, izolacija krova.

Zatraži ponudu
5,0
Olga P. , prije 5 godina

Na moj upit za izvođenje soboslikarskih radova, upućen Vama krajem srpnja, posredovali ste među ostalim izvođačima i tvrtku ČELEBIĆ GRADITELJSTVO. Ta mi se firma prva javila, te sam, zahvaljujući Vašem promptnom javljanju, s istom odmah dogovorila, ne samo ličilačke, nego i sve ostale radove, neophodne za renoviranje i uređenje kompletnog stana, koji su na moje veliko zadovoljstvo ubrzo i realizirani. Ustanovila sam da tvrtka ČELEBIĆ GRADITELJSTVO ima bezprijekornu organizaciju, tako da su radovi na gletanju i ličenju zidova i stolarije, skidanju starih i postavljanju novih keramičkih pločica, struganju i lakiranju parketa obavljeni u rekordnom vremenu veoma kvalitetno. Ovime želim pohvaliti cjelokupni odnos, brzinu dogovora i izvršenje radova u dogovorenim rokovima. Osobito želim istaknuti kvalitetu i rezultate radova kao i umjerene cijene tvrtke ČELEBIĆ GRADITELJSTVO i iskreno je preporučiti svim budućim klijentima koji namjeravaju renovirati svoje stambene ili poslovne prostore.

5,0
Dario Š. , prije 3 godine

Prezadovoljan sam, sve je odrađeno prema dogovoru.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: bojanje škole ili vrtića, bojanje zidova, ličilac, soboslikari, renoviranje stana, preuređenje stana, ličilački radovi, adaptacija stana, soboslikarski radovi, adaptacija stana ključ u ruke, bojanje fasade.

Zatraži ponudu
5,0
Zdravko J. , prije 3 godine

Dala bih mu 10-ku. Postavio nam je pločice u cijeloj kući, napravio je to savršeno i dopunio idejama koje su pomogle u funkcionalnosti.

5,0
Danica F. , prije 2 godine

Jako zadovoljni kako je napravljeno. Preporuka.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: bojanje zidova, postavljanje keramike, gradnja kuće po fazama, bojanje fasade, postavljanje pločica, knauf majstor, soboslikari, građevinski radovi, adaptacija stana, ličilački radovi, knauf pregradni zidovi, moderne kupaonice, soboslikarski radovi, knauf, adaptacija stana ključ u ruke, spušteni stropovi.

Zatraži ponudu
5,0
Jurković J. , prije 7 mjeseci

Hvala na preporuci za firmu Grganić projekt . Vlasnik je zaista stručan, vrijedan i otvoren za suradnju. Hvala mu! Vrijedan je svake preporuke!

Puno vam hvala na preporuci! Bilo je lijepo surađivati s vama!

Usluge: pergole, kovane ograde, ograde za dvorište, pvc ograde, balkonske ograde, žičane ograde, adaptacija stana ključ u ruke, inox ograde, nadstrešnice za terase, metalne ograde, nadstrešnice za balkone, alu ograde, preuređenje stana, adaptacija stana, nadstrešnice, aluminijske ograde.

Zatraži ponudu

SELTOM ELEKTRO j.d.o.o.

4,9
80 ocjena
5,0
Ratko N. , prije 6 mjeseci

Sve pohvale! Od početka do kraja svi dogovoreni radovi su napravljeni kako je dogovoreno - brzo, kvalitetno i uz max. poštivanje svih dogovora!

Hvala Vam Gosp Ratko

5,0
Fortius I. P. , prije 1 mjesec

Super odrađen posao, jako smo zadovoljni

5+
Godina na tržištu
50+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: podno grijanje, elektroinstalacije, elektroinstalater, električne instalacije u kući, ugradnja podnog grijanja, električno podno grijanje, podno grijanje na struju, postavljanje podnog grijanja, električar.

Zatraži ponudu

FRANDOLO GROUP d.o.o.

5,0
16 ocjena
5,0
Alen L. , prije 7 mjeseci

Bilo je sve u redu.. Preporučam tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o. Sve na vrijeme, sve uredno odrađeno, bez prigovora.

5,0
ROBERT M. , prije 1 godinu

Apsolutno preporučam! Radili mi na sanaciji oštećenih zidova uslijed potresa. Prethodni majstor (stan sam renovirao par dana prije potresa) je tražio točno 6 (šest) puta veću cijenu. Momci iz Frangola došli su na izvid radova isti dan kada sam zatražio ponude na Trebam.hr a nakon dva dana počeli sa radovima. Angažirao sam ih i na bojenju nekog namještaja, a na osnovu te cijene i cijene sanacije zidova zaključujem da su im cijene abnormalno i neuobičajeno poštene i realne (u usporedbi s prethodnim ponudama). Svi radovi izvedeni su besprijekorno i u dogovorenom (kratkom) roku. Razmišljao sam i o bojanju još jednog starog stola ali mi je ta cijena ipak bila neisplativa. Kada sam drugi dan došao u stan i taj stol je bio ofarban (besplatno). Kažu dečki: „Pa ostalo nam je boje pa smo i njega“. Nevjerovatno. Iz mog iskustva sa majstorima, ovo je rijedak primjer gdje se ja kao naručitelj radova na kraju ne osjećam prevaren i 'izmuljan'. Apsolutno ih preporučam.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: ličilac, postavljanje knaufa, knauf pregradni zidovi, soboslikarski radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikari, ličilački radovi, bojanje fasade, knauf majstor, bojanje zidova, spušteni stropovi, knauf, knauf radovi.

Zatraži ponudu

AMG PRODUCT j.d.o.o.

4,9
16 ocjena
5,0
Andrijana P. , prije 5 godina

Sve je bilo u redu, u roku. Zadovoljni smo.

5,0
Mira B. L. , prije 3 godine

Zadovoljna sam izborom AMG product za izvođača radova. Odlično su odradili sve dogovorene radove veće adaptacije stana. Poštivani su rokovi, a svi radovi su izvedeni prema dogovoru. Dečki su za svaku preporuku. Zaslužuju čistu peticu. Angažirala bi ih ponovno.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: spušteni stropovi, preuređenje stana, drvene nadstrešnice, knauf pregradni zidovi, adaptacija stana, nadstrešnice, nadstrešnice za auto, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje stana, knauf radovi, knauf majstor, nadstrešnice za balkone, postavljanje knaufa, knauf, metalne nadstrešnice, nadstrešnica za vrata.

Zatraži ponudu
5,0
Radojka S. , prije 5 godina

Mislim da je stvarno sve OK. Poštovao je dogovor. Sam je premještao namještaj, jer nas nije bilo. Ostavio je sve čisto i lijepo pokrečeno. Cijena solidna. Radovi su bili gotovi prije dogovorenog roka.

5,0
Ivan K. , prije 4 godine

Odlično su odradili posao! Cijena je bila korektna.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: soboslikarski radovi, ličilački radovi, ličilac, bojanje zidova, soboslikari, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade.

Zatraži ponudu
5,0
Darko D. , prije 1 mjesec

Odlična tvrtka!

5,0
Vjeran B. , prije 24 dana

Od početka do kraja je suradnja bila odlična. Imali smo izrazito zahtjevnu i opširnu adaptaciju stana sa protupotresnim ojačanjima i sve je bilo za 5 plus. Pomagali su sa savjetima, sve se moglo dogovoriti, sve su obavili korektno i na vrijeme. Nikakvih problema u komunikaciji. I kada nisam mogao biti prisutan, poslali bi slike napretka. Komunikacija na jako visokom nivou. Radovi svi kao što smo i dogovorili i u zadanom i dogovorenom roku. Prihvaćali su naše naknadne zahtjeve i sve se moglo riješiti. Kada bi i došli do nekog sitnog problema, odmah bi ponudili rješenje. Sve je bilo više manje u okviru prvobitnog troškovnika. Svaka pohvala za firmu Izgradnja i adaptacija objekata Modrić i preporuka drugima.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: adaptacija stana ključ u ruke, preuređenje stana, adaptacija stana, renoviranje stana.

Zatraži ponudu
5,0
Damir Š. , prije 2 godine

Savršeno odrađeno. Došli su odmah, cijena vrlo realna. 5+ ocjena!

5,0
Sara V. , prije 2 godine

Kos gradnju angažirali smo za renovaciju svih zidova u stanu koji je bio oronuo i neuseljiv. Ponuda je bila jedna od realnijih, nije bilo abnormalnog nabijanja cijene kao kod nekih izvođača niti otkazivanja početka radova unedogled. Sve je bilo po dogovoru, a kad bi se i dogodio nesporazum, dečki i vlasnik su se stvarno potrudili da posao bude odrađen kako spada i korektno, čak i više od toga. Vlasniku je u interesu da korisnik usluge bude zadovoljan, o svemu nas je uvijek obavijestio i pitao, a dečkima također sve pohvale. Momci super rade svoj posao, uredni, vrijedni, pošteni, stvarno za uzor drugima. Nakon što su uredili zidove, stan je dobio skroz novu dimenziju, mi smo prezadovoljni, a ja presretna. Preporučujemo ovog izvođača.

Hvala😊

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje fasade, bojanje zidova, soboslikari, ličilac, preuređenje stana, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje stana, ličilački radovi, soboslikarski radovi, bojanje škole ili vrtića, adaptacija stana.

Zatraži ponudu

SMUĐIN d.o.o.

5,0
8 ocjena
5,0
Dražen H. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo odlično. Preporučavam Smuđin d.o.o.

5,0
Helena L. G. , prije 1 mjesec

Jako smo zadovoljni odrađenim poslom.

20+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2020

Usluge: podno grijanje na struju, postavljanje podnog grijanja, odštopavanje odvoda, električno podno grijanje, vodovodne instalacije, vodoinstalateri, vodoinstalaterski radovi, podno grijanje, postavljanje vodovodne instalacije, ugradnja podnog grijanja.

Zatraži ponudu

RECORTEX GRUPA d.o.o.

4,9
8 ocjena
5,0
Žana Š. , prije 2 godine

Javili su se kada su se kada su zaprimili upit. Gospodin je bio jako ljubazan i jako brzo smo se dogovorili. Uvažio je naš zahtjev za dio koji smo htjeli da se popravi tako da smo jako zadovoljni.

5,0
Dijana C. , prije 3 godine

Odličan maler, držao se dogovora od trenutka kad smo dogovorili prvi sastanak do samog završetka radova.

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: renoviranje stana, soboslikarski radovi, adaptacija stana ključ u ruke, preuređenje stana, bojanje škole ili vrtića, adaptacija stana, ličilac, bojanje zidova, soboslikari, ličilački radovi, bojanje fasade.

Zatraži ponudu
5,0
Igor L. , prije 2 godine

Mladi dečki su posao odradili brzo i kvalitetno. Dosli su točno u dogovoreno vrijeme, odradili dogovoreni posao, sve ostavili uredno i čisto.

5,0
Mario B. , prije 2 godine

Korektni i bzo obavljen posao. Svakako preporuka.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: ­postavljanje plinske instalacije, plinoinstalater, servis plinskog bojlera, servis plinske instalacije, plinske instalacije.

Zatraži ponudu
5,0
Iva M. F. , prije 3 mjeseca

Ocjena je 5+! Izvođač je dogovor i posao obavio u ekspresnom roku, kvalitetno, pedantno, uredno i povoljno! Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s nekime tko zna svoj posao, a ujedno je marljiv i savjestan! Preporučam!

5,0
Atana S. , prije 17 dana

Svi rokovi su ispoštovani, vrlo su ljubazni, temeljiti i cijena je pristupačna!

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: ličilački radovi, bojanje zidova, ličilac, soboslikari, preuređenje stana, adaptacija stana ključ u ruke, adaptacija stana, bojanje fasade, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, renoviranje stana.

Zatraži ponudu
5,0
Tea Č. , prije 3 godine

Gospodin se brzo javio i bio spreman prihvatiti posao iako se radilo o manjem zahvatu. Posao je odrađen brzo i prema dogovoru. Preporučamo!

5,0
Jasna P. , prije 1 godinu

Dečki su vrijedni, pošteni! Preporučam!

20+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: mijenjanje krova na kući, krovopokrivački radovi, pokrivanje krova, izrada krova, postavljanje krova, preuređenje stana, renoviranje stana, izrada krovišta, limeni pokrovi, izolacija krova, krovišta, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, krovopokrivači.

Zatraži ponudu
5,0
Maja L. , prije 2 godine

G. Nenad nam je vodio sveukupne radove, davao savjete, brinuo za detalje. Lako smo komunicirali. Radovi su bili sveobuhvatni, a obavljeni su vrlo kvalitetno. Cijeloj ekipi naše pohvale. Radilo se o kompletnoj adaptaciji stana.

5,0
Tamara G. , prije 2 godine

Izvođač nam je pomogao savjetima i vodio računa o tome da izvedba radova bude onakva kakvu smo dogovorili. Spremno je prihvaćao izvršiti i popravke u dijelu u kojem ne bismo bili u potpunosti zadovoljni.

Mogao bi promijeniti stolara.

10+
Godina na tržištu
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019

Usluge: elektroinstalacije, preuređenje stana, postavljanje podnog grijanja, keramičari, postavljanje keramike, podne obloge, ugradnja podnog grijanja, male kupaonice, knauf, električne instalacije u kući, brušenje i lakiranje parketa, parketari, vinil podovi, knauf pregradni zidovi, podno grijanje, preuređenje kupaonice.

Zatraži ponudu

ROMLUKS D.O.O.

4,9
7 ocjena
5,0
Anastazija L. , prije 3 godine

Odlično odrađen posao, pristojan majstor, cijena je ok.

5,0
Momir K. , prije 2 godine

Što se tiče odabranog molera ocjena je 5 bez zadrške i komentara. Solidan s kulturnim nastupom.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: elektroinstalater, nadstrešnice, nadstrešnica za vrata, knauf, pergole, spušteni stropovi, soboslikarski radovi, adaptacija kupaonice, nadstrešnice za balkone, bojanje fasade, nadstrešnice za terase, postavljanje parketa, vinil podovi, pvc podovi, izrada kupaonice, postavljanje laminata.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što znači obnova stana po sistemu “ključ u ruke”?

  Obnova kuće po sistemu „ključ u ruke“ kompletna je obnova stana. Prvi korak obnove idejni je projekt u kojem arhitekti predviđaju izgled obnovljene kuće. Prema idejnom projektu izvode se sljedeći radovi: radovi na rušenju, distribucija električnih i vodovodnih instalacija, izrada estriha, obnova kupaonice, zamjena prozora i vrata, žbukanje, polaganje podnih obloga, bojenje te postavljanje utičnica.

 • Na što treba obratiti pažnju prilikom potpune obnove stana?

  Ako obnavljate stari stan, velika je vjerojatnost da ćete tijekom radova (otvaranje podova, rušenje zidova) naići na druge stvari koje treba popraviti ili renovirati. Zbog mogućeg povećanog obima posla nužno je da na raspolaganju imate dovoljno vremena i novčanih sredstava.

 • Kako bi trebalo započeti adaptaciju stana?

  Pri obnovi stana, posebno starih stanova, preporučuje se cjelovita obnova čitavog prostora – građevinski radovi, električne instalacije, vodovod, nova vrata itd. Ako ne možete obaviti sve poslove, preporučujemo da prvo provjerite je li stan pravilno osiguran (primjerice, provjerite jesu li vodovodne cijevi još uvijek olovne i po potrebi ih zamijenite, izvršite mjerenja koja će vam reći jesu li električne instalacije sigurne itd.). U sljedećoj fazi potrebno je osigurati energetsku učinkovitost stana – pobrinite se za optimalnu toplinsku izolaciju, odgovarajuće prozore i vrata, ugradnju ventilacijskog sustava i slično. Posljednji korak je opremanje stana prema vašim željama.

Nedavni upiti za adaptaciju stana, Velika Gorica

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 90
 • Planirani radovi: Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, jedna prostorija oko 45m2 nema ništa samo beton i tu treba postaviti podno centralno, glazuru, pločice. Treba napraviti jedan pregradni zid na pola s kanufom. Treba ugraditi jedan krovni prozor . Potrebno nakon toga žbukanje, gletanje i farbanje. U druge dvije prostorije treba smao bojanje i izrada namještaja ( dječje krevete i ormare ). Lokacija Buševec. Molim ponudu. Hvala

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 59
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Trebam adaptaciju stana od 59 kvadrata. Adaptacija bi uključivala izmjenu elektro i vodovodne instalacije, adaptaciju kupaonice koja uključuje izmjenu instalacija, postavljanje pločica i sanitarija, kupaonica je veličine 2,5*2,5 m, visina 2,5m. u kuhinji izmjena vodovodnih i elektro instalacija, postavljanje pločica, kuhinja je mala 2,5 x2,5, visina 2,5 m, postavljanje gotovog parketa u cijelom stanu (cca 50 m kvadratnih) i zamjenu sobnih vrata 6 komada. Ugradnju ulaznih vrata. Također bi trebala zatvoriti balkon pvc prozorima. Molim ponudu, Hvala

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 50
 • Planirani radovi: Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U stanu bih trebalo srušiti jedan zid za koji nismo sigurni je li nosivi i jedan mali dio (oko 30 cm) nosivog zida, ako je moguće. Zamijeniti podne pločine u kuhinji (oko 20 kvadrata), jednu prostoriju pregraditi knauf pločama, i jedan zid obložiti knauf pločom. Razmontirati ugradbene ormare i premjestiti ih na drugo mjesto (potreban stolar). Na mjestu srušenog zida treba "zakrpati" parkete i sve preostale parkete (oko 30 kvadrata prebrusiti i prelakirati). Jedan radijator ukloniti (radijator koji je na zidu koji želimo srušiti). Hvala.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 55
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Planira se rekonstrukcija cijelog stana u Velikoj Gorici, Zagrebačka . Mjenjaju se instalacije vodovoda i odvodnje u kupaonici i izmještaju se instalacije u kuhinji. U kupaonici se postavlja nova keramika i sanitarije. (U prilogu šaljem nacrt postojećeg i planiranog stanja). Mjenjaju se elektroinstalacije u cijelom stanu. Svi podovi se mjenjaju. U spavaćoj sobi se bojaju zidovi, izvodi se blenda od knaufa za led rasvjetu i zavjese, postavlja se parket. Zidaju se zidovi od siporeksa koji su označeni u nacrtu planiranog stanja. U dnevnoj sobi se izmješta klima za 10cm. Na loggi se postavlja nova keramika. Rušenje zida i demontažu vrata i podova obavio je investitor, nije demontirana kupaonica. Mjenja se označena vanjska stolarija i sva unutarnja vrata. Zatvaraju se knaufom otvori iznad vrata kupaonice i spavaće sobe (nadsvjetla-postojeći zidovi). U slučaju bilo kojih drugih dodatnih informacija kontaktirajte me na telefon ili mail. Zahvaljujem!

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 210
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Projekt je adaptacija dva stana u kući. Prvi stan: Prizemlje ( m2) Drugi stan: Potkrovlje ( m2) Prvi stan: Rušenje pločica u hodniku, wc-u, kuhinji, terasi i balkonu Micanje parketa iz spavaćih soba i dnevnog boravka Struja (premještanje lokacije fid sklopki, promjena rasporeda večine utičnica, provlačenje interneta u sve prostorije) U wc-u se nalazi plinki bojler za grijanje stana. Vidjeti mogućnosti premještanja tog Bojlera iz WC-a (najbolje bi bilo kad bi bio u podrumu - lokacija odma ispod ploče od trenutne lokacije) Nakon svog kopanja (radi struje, plina...) požbukat i pogletati. Postavljanje pločica i parketa na loakcijama gdje su dignuti Postavljanje utičnica i prekidaća Postavljanje kade, školjke kotlića (sve za wc) Mogući mali radovi s knaufom (npr za led svjetla u hodniku) Implementacija Portafona Drugi stan: Rušenje pločica u hodniku, wc-u, kuhinji, balkonu(balkon je oko 3m kvadratna i manji :o) ) Micanje parketa iz spavaćih soba i dnevnog boravka Micanje lamperije i postavljanje knaufa na mjesto gdje je bila lamperija (sav plafon) Struja (popravljanje fid sklopke(ostaje na istoj lokaciji samo su sada osigurači...), promjena rasporeda nekoliko utičnica, provlačenje interneta u jednu prostoriju) Povući okomicu iz podruma odakle bi dolazio plin za grijanje. Nakon svog kopanja (radi struje, plina...) požbukat i pogletati. Postavljanje pločica i parketa na loakcijama gdje su dignuti Postavljanje utičnica i prekidaća Postavljanje kade, školjke kotlića (sve za wc) Implementacija Portafona

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 36
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Tražimo majstore za adaptaciju stana od 36m2 (šesti kat zgrade) u Velikoj Gorici. Adaptacija bi uključivala promjenu svih podnih obloga (laminat ili pločice na postojeće pakete, zidne i podne pločice u kupaonici i na balkonu), rušenje zida i pregrađivanje prostorije za spavaću sobu, preseljenje vodoinstalacija za novi prostor kuhinje kroz kupaonski zid, promjena stolarije (pvc prozori za duljinu zidova cca5 m - od toga 3m s roletama a 2m bez, okna bez stakla s roletama na balkonu 2m), postavljanje novih ulaznih vrata i promjena 4 unutarnjih vrata na vrata manje širine i visine, promjenu sanitarija (bez pomicanja sa sadašnjeg rasporeda), promjena i pomicanje 3 radijatora. Već sad smo prilično sigurni u to kakve promjene želimo, a to su: - promjena i po mogućnosti sužavanje ulaznih vrata u stan - promjena svih vrata i dovratnika unutar stana - kompletna renovacija kupaonice - rušenje određenih zidova i pregrađivanje nove prostorije (pretvaranje trenutačne kuhinje u spavaću sobu) - preseljenje kuhinje u drugu prostoriju (na zid u kojem je priključak vode u kupaonici) - postavljanje novih podnih obloga u cijelom stanu (predsoblje, ostava, kupaonica, kuhinja i boravak i balkon u pločice, spavaća soba u laminat) - kompletno uređenje zidova - uređenje balkona - ograda, prozorski okviri bez stakla (jer taj dio ne otpada na energetsku obnovu zgrade) - zamjena i preseljenje radijatora Ako imate još kakvih pitanja u vezi tlocrta i trenutačnog stanja u stanu, slobodno me kontaktirajte na mail. Srdačan pozdrav, U prilogu je trenutačni tlocrt stana.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 60
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija starog stana od 60m2 u Velikoj Gorici: uređenje zidova i stropova (popucali zidovi-sanacija, gletanje, bojanje), izbijanje vrata, postava novih vrata, zatvaranje nadsvjetla iznad vrata i prostora ispod prozora, te radijatorskih cijevi knaufom, obrada zidova oko postojeće PVC stolarije, uređenje kupaone, WCa i kuhinje (skidanje starih i postava nove plocice i sanitarije, provjera vodovodne instalacije ?), provjera/izmjena elektroinstalacija i postavljanje novih rasvjetnih tijela/prekidača/utičnica), postava parketa i drugi manji radovi da stan bude uredan, lijep i čist.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 54
 • Planirani radovi: Kupaonica, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1. kupaona veličine 2 m2 keramika na podu i zidovima, zatvoriti otvor vode za veš mašinu 2. Kuhinja, potrebno preseliti priključke za vodu u sudoperu te ugraditi za veš mašinu 3. promijeniti cijev za odzračivanje radijatora u stanu (zadnji kat u zgradi) 4. skinuti stari laminat i postaviti novi 5. krečenje stana

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 60
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kompletni stan ofarbati bijelom bojom(u dječjoj sobi bi mozda bila i koja slika) , postavljanje laminata cca 50 kvadrata na postojeci parket, promjena cijevi za vodu u kuhinji jer ide nova kuhinja, kod struje bih mozda mjenjao sklopke i treba provuci struju radi nove kuhinje(sklopke idu na druga mjesta), postavljanje knaufa iznad sobnih vrata(trenutno je staklo) i postava novih vrata(ima ih 5 komada) i postavljanje ulaznih vrata! Tražim jednu firmu koja mi može to sve napraviti. Plaćam kešom. Lp

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 36
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zamolila bih ponudu za adaptaciju stana 36 m2 u Velikoj Gorici, prema projektu uređenja u prilogu. Dodatno što nije navedeno u projektu je premještanje radijatora (uklanjanje malog radijatora iz kupaone, postavljanje radijatora u boravku po sredini zida ispod prozora te izmještanje radijatora iz sobe koji se sad nalazi ispod prozora sobe). Molila bih iskazivanje finalne cijene koja podrazumijeva sve moguće troškove (dostavu, montažu, odvoženje otpada, nabavku materijala i sl.). Stojim na raspolaganju za sve info. hvala, lp