PPART, OBRT ZA SUHOMONTAŽNE RADOVE, VL. JOSIP KUKOR

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Adaptacija stana, Gradnja kuće, Keramičarski radovi, Podne obloge, Sjenila, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
4,9
6 ocjena

6 ocjena za tvrtku PPART, OBRT ZA SUHOMONTAŽNE RADOVE, VL. JOSIP KUKOR

Ocjene

5,0
Daniela B. , prije 1 mjesec

Izuzetno smo zadovoljni kvalitetnim, preciznim i kompletnim radom, te dragocjenim savjetima pri izvedbi radova. Iskustvo, profesionalnost i predanost karakteristike su koje bismo posebno istakle. Potpuno povjerenje i svaka pohvala. Svakako preporuke svima onima koji trebaju kvalitetno, brzo i povoljno izvodenje radova.

5,0
Ljubica K. Ć. , prije 3 godine

Ja sam jako, jako zadovoljna. Kroz kuću mi je prošla vojska majstora, mogu reći da su ovi najbolji. Jako brzo odrađeno, povoljno i čisto. Najveće moguće ocjene za njih. Tko god ih odabere sigurno neće pogriješiti.

5,0
Melinda K. , prije 4 godine

Sve je proteklo u najboljem redu. Rokovi su ispoštovani, bio je od velike pomoći, stručan i susretljiv. Posao je korektno odrađen, nemam nikakvih zamjerki.

5,0
Tin B. , prije 5 godina

Iznimno sam zadovoljan uslugom, kvalitetom rada i brzinom kojom je sve odrađeno. Inače ne volim davati preporuke, ali ova firma to zaslužuje.

5,0
Filip V. , prije 5 godina

Zadovoljan sam. Posao je završen kako treba.

4,7
Ivica B. , prije 5 godina

Svaki komentar je suvišan! Predobar je! Što sam zamislio, to je i napravio.

Usluge: Bojanje fasade, Ličilac, Soboslikari, Bojanje škole ili vrtića, Bojanje zidova, Soboslikarski radovi, Ličilački radovi

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 207
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan je površine 69 m2, zidovi su ravni, stan je renoviran prije šest godina.Stan je polu namješten, prije namještanja ga želimo osvježiti, pokrečit. Boje kojima bi se bojao stan trebaju biti kvalitetni. Ostava cca 1,5m2 i lodja nešto već, trebaju se ličiti sa perivim bojama,stuan se liči u nekoliko boja.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 270
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U tro-sobnom stanu koji je bojan prije 5 godina, treba nanovo obojati zidove u mat- bijelu boju. Stan se nalazi na 3 katu zgrade , bez lifta. Visina zidova je 3,50m, Samo u jednoj maloj spavaćoj sobi sam primjetio da se na tri mjesta raspukla boja, pa taj dio treba ostrugati, to je po mom mišljenju ca 20m2. Sveukupna površina zidova ( nisam odbijao površine (vrata, prozora i ugrađenih ormara) je m2. Želim ponovno bijelu boju, postojane pigmentacije, po mogućnosti bez sjaja. Tražim majstore sa preporukom i jamstvom na kvalitetu. Molim da mi se ponuda pošalje u pisanom obliku na moj e-mail. Unaprijed zahvaljujem

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 57
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Stan je na Trešnjevci, blizu raskrižja Ozaljska i Okićka. Potrebno je postrugati staru boju (samo gdje je nepohodno, najvjerovatnije ne sve površine), pregletati i staviti min 2 ruke bijele boje - radi se o dnevnom boravku u stambenoj zgradi. Najmještaj je iznešen i soba je spremna za ličenje odmah. Visina je 2,5m cca. Preko jednog zida se prostiru prozori i balkonska vrata pa površina tog zida je 50% za ličenje. Štokovi i okviri prozora se NE farbaju.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trenutno smo u procesu dovršetka gradnje naše kuće i trebamo stručnu pomoć i ekipu za gletanje zidova te toplinsku i zvučnu izolaciju podova i izradu glazura. Kuća se nalazi kilometar od rotora u Novom Zagrebu. Sastoji se od tri etaže, sveukupno m2 unutarnje površine. Svi nosivi zidovi su betonski tako da trebaju brušenje i gletanje, ima samo nekoliko pregradnih zidova koji zahtijevaju žbukanje. Pod prve etaže zahtijeva kvalitetnu toplinsku izolaciju, za ostale etaže nam je važnija zvučna izolacija. Kroz sve etaže prolazi stepenište. Prva etaža je dimnezija 4.9 s 10 metara, U nju je uključeno stepenište, kupaonica, ostatak je velika prostorija od 34m2. Druga etaža je istih dimenzija. U njoj su dvije spavaće sobe, kupaonica i stepenište. Treća etaža je manja, dimenzije su 4.9 s 7.25 metara. U njoj je stepenište, mali wc i ostalo je jedna prostorija. Početak radova bi trebao biti što prije, ali nismo vremenski ograničeni pa se možemo dogovoriti oko samog početka.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 14
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

SketchPaint 2K je 2-komponentan završni premaz na bazi vode koji praktički svaku glatku podlogu pretvara u 'dry-erase whiteboard' ploču za pisanje nepermanentnim Sketch Markerima Piši-Briši, čiji tragovi se uklanjaju sa suhom mekom tkaninom. Trebalo bi SketchPaint boju nanijeti na zid veličine 15ak kvadrata. I prebojati policu za knjige iz smeđe u bijelu boju.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 96
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, stan ima 32 m2. Trenutno su zidovi u bojama. Trebam uslugu farbanja u svijetlu boju. U hodniku bi trebalo skinuti postojeću uljanu boju. Od gletanja, na jednom zidu dvije rupe od tipli i na drugom zidu cca 1m2 malo izravnati, jer je izgrebano od mački. Stan je na Remetinečkoj cesti. Molila bi okvirnu ponudu. Unaprijed hvala!

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 231
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, ljubazno bih zamolila ponudu za bojanje (ukljucujuci stropove) za stan u Zagrebu cca 77 m2. Takoder bi trebalo obojiti unutarnju stolariju u bijelo (5 vratiju sa stokovima (1 vrata su fiksirana i ne otvaraju se), jos 1 stok bez vratiju i drveni okvir kutije za struju. Gletanje/kitanje zidova potrebno je na vrlo maloj povrsini cca 4 m2 ukupno. Planirani datum radova je druga polovica travnja. Slike stolarije saljem u prilogu. Hvala i srdacan pozdrav

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 7
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Uređujem hodnik u stanu. Na pod je postavljan kamen, te je prilikom postavljanja uoceno da su zidovi s jedne strane hodnika lijepljeni zidnom tapetom preko kojih je onda stavljanja boja(nekoliko slojeva). Također postoji par rupa u zidu, uglavnom se radi o rupama od struje jer su se neke stvari mijenjale te vi to trebalo pokrpati.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Soboslikarski poslovi. Gletanje i bojanje zidova (bijela boja). Dnevni boravak 51,62 m2, Kuhinja 24,74 m2. Hodnik, ulaz u ostavu 6.21 m2. Plafon hodnika 17,15 m2. Prostorije su oslobođene viška namještaja. Tapete su skinute iz prostorija gdje su se nalazile. Kolika je cijena radova po m2 sa vašim materijlom i bez vašeg materijala - samo ruke.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 1020
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Bojanje i zastita stubista u stambeno poslovnoj zgradi od 3 kata. Postavljanje diletacijske zastite na 3 kata. Od ukupnog broja kvadrata m2 je u dvije vrste boje. Od prizemlja do 1. Kata na visinu od 1,5 m obojati zastitnom bojom koja je periva. m2 je bijela kvalitetna boja. 20 m2 u podrzmu treba kompletno urediti jer je cisti beton. Placanje je preko GSKG -a koji je upravitelj zgrade.