VEDA ART STUDIO d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
4,9
17 ocjena

17 ocjena za tvrtku VEDA ART STUDIO d.o.o.

Ocjene

5,0
Ante M. , prije 3 godine

Izvođač je obavio posao u predviđenom roku, vrlo brzo se uživio u našu individualnu situaciju i pomogao sa korisnim savjetima. Atmosfera u uredu je profesionalna,ali istovremeno opušteno prijateljska. Osjećate se dobrodošlim i nakon svega imate jako lijepi, ugodan osjećaj. Cijena je bila u dogovorenim granicama, niža od većine konkurencije i općenito odnos cijena/usluga je vrlo prihvatljiv.

5,0
Branimira J. , prije 3 godine

Profesionalno odrađen posao, u dogovorenom roku i po unaprijed rečenoj cijeni. Izvođač nam je dao nekoliko vrijednih savjeta.

5,0
Romeo M. , prije 4 godine

Sve na vrijeme prema dogovoru i bez iznenađenja glede cijena. Pomogao savjetima. Idemo dalje sa novim poslovima.

5,0
Ivan P. , prije 4 godine

Obavljeno je sve profesionalno i brzo, uz mnogo korisnih savjeta za sada, a i za buduće uređenje. Jednostavni, pristupačni i profesionalni.

5,0
Josip O. , prije 4 godine

Sve sto je dogovoreno je ispoštovano, cijena , kvaliteta, pristupačnost i extra dinamična ekipa. Super zadovoljan !! OCJENA:5/5

4,0
Vlasta B. , prije 4 godine

Odmah po predaji zahtjeva na Trebam.hr kontaktirana sam od VEDA ART-a i nakon ugodnog razgovora dogovorili smo sastanak. Na sastanku smo se bolje upoznali, pogledala sam njihove reference i zaključili smo suradnju. Za sada sam zadovoljna i pristupom i idejnim rješenjima i poštivanjem dogovora/planova.

Nedostaje im web stranica gdje bi se mogle pogledati njihove reference i dobiti opći uvid u njihovu djelatnost/projekte, a što bi svakako bio dobar prvi korak za privlačenje klijenata i buduću poslovnu suradnju.

5,0
Goran P. , prije 4 godine

Ambicioznost, trud, ljubaznost, zelja za postizanjem cilja, naravno konkurentna cijena. Jednostavno kod takvog projekta nekako se osjeti tko bi bio optimalan izbor. Dečki su jednostavno izrsni. Obzirom da projekt jos nije do kraja gotov, o rokovima jos necu pisati, ali zasad sve ide vise/manje po planu. I, sto je najbitnije, bez nepotrebnog stresa.

O tome osvrt kada projekt bude gotov.

5,0
Mirjana P. , prije 5 godina

Sve sam ugovorila u jednom danu, a usluga je obavljena unutar tjedan i pol dana. Prvi su se odazvali na upit. Izuzetno korektni, pristupačni, brzi, cijenom povoljni. Snimak su poslali poštom bez da sam prethodno trebala izvršiti uplatu, znači na povjerenje. Za plaćanje sve opcije moguće. Naravno izdan mi je i račun. Planiram nastavak suradnje s njima, a već sam ih i preporučila znancu.

5,0
Ante M. , prije 5 godina

Moram pohvaliti njihovu srdačnost, ljubaznost, kvalitetu izrade i poštivanje rokova. Sve je bilo kako smo se dogovorili. Ocjena 100/100.

5,0
Dijana J. , prije 5 godina

Izvođač se držao dogovorene cijene, pomogao nam je savjetima kako bismo ubuduće imali što manje problema kod organiziranja građevine koju dijele tri vlasnika.

Prikaži više

Usluge: Dizajn interijera, Legalizacija kuće, Legalizacija objekata, Uređenje interijera, Građevinska dozvola, Nacrti kuća, Arhitekti, Projektanti, Legalizacija pomoćnih objekata, Projekti kuća, Legalizacija

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, evo osnovnih informacija: drvena kuća, sagrađena samo vanjska konstrukcija (poluoblice&OSB ploče iznutra), niti rohbau stanje, betonski pod, potreban savjet oko uredjenja donje etaže zasad (60m2) radi što skorijeg useljenja (zima, itd). Potrebno je isplanirati tj projektirati stepenice na gornju etažu (takodđer 60m2) koja se zasad ne uređuje, kako bi se nakon toga moglo ići sa izolacijom zidova, podova, stropova, ali i s dizajnom interijera. Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 75
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovanje, radi se o 1. kat obiteljske kuće cca 75m2, trenutno se na katu nalazi kupaona, wc, 4 sobe, sada bi to trebalo renovirati da se pretvori u stan sa kuhinjom , dnevnom sobom , spavaćom sobom, dvije dječje, kupaonom, pa me zanima cijena arhitekta da napravi idejno rješenje za raspored prostorija. Lijep pozdrav

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 600
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, šaljem vam upit za izradu projektne dokumentacije za gradnju 3 obiteljske kuće (kuće za odmor) na području Primoštena. Riječ je o 3 samostojeća objekta koji vizualno i funkcionalno prate jedan drugoga, na susjednim parcelama sa okućnicama od cca -m2. Svaki objekt zamišljen je kao katnica, približne brutto razvijene površine , , odnosno m2 (ukupno cca m2 BRP), te kao spoj tradicionalne i suvremene arhitekture. Molim Vašu ponudu koja uključuje rokove izrade, dinamiku plaćanja i cijenu izrade: -idejnog rješenja, -idejnog projekta, -glavnog projekta, -izvedbenog projekta, -troškovnika, -3D vizualizaciju, te -uslugu nadzora (eventualno) -projekt interijera (eventualno) S obzirom da živim u Zagrebu, inzistiram i da arhitekt bude s područja Zagreba. Srdačan pozdrav.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 170
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuća tj. pročelje kuće je pod zaštitom kulturne baštine. Kuća se sastoji od podruma circa 70m2, prizemlja circa m2 i potkrovlja circa 70m2. Trebam projekt za prizemlje i potkrovlje. Kuća je iz doba secesije i na parceli su jos dva pomoćna objekta. Želja nam je sanacijom i blagom rekonstrukcijom doći do atraktivne i funkcionalne obiteljske kuće za četveročlanu obitelj uz realna ulaganja. Potrebne su nam 3 spavaće sobe, veće kupatilo i mali toalet, kuhinja i dnevni boravak sa izlazom na terasu. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, stan se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće te nam je želja preurediti i izmjeniti tlocrtno prostor budući da nam trenutni razmještaj ne odgovara potrebama. Uz unutarnji dizajn, bit će nam potrebna i usluga adaptacija kupaonice, dnevnog boravka i blagavaonice. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, vlasnica sam male montažne vikend kuće površine 35 kvadrata. Htjela bih ju srušiti i napraviti na istoj površini kuću s potkrovljem. Voljela bih da na donjoj etaži bude dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom i WC, a u potkrovlju dvije spavaće sobe sa kupaonicom. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu. To bi bio tip dalmatinske kuće, a unutra bi bio američki stil. Riječ je o dvojnoj kući, s jedne strane dvoetažni stan u kojem bismo mi živjeli, a s druge strane apartman na svakom katu. Podrum bi bio obavezan, a krov, potkrovlje može i ne mora. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, to je legalan objekt sa građevinskom dozvolom koji se trenutno sastoji od dvije stambene jedinice, a potrebno ga je podijeliti u četiri funkcionalna stana, gdje svaki ima svoje priključke, mjerne satove itd. Za to je potrebno izraditi nacrte , postojeći arhitektonski nacrti postoje i mogu se dati na uvid. Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, budući da imam jako malu kuhinju, a iza zida kuhinje se nalazi vecć soba koja se koristi kao dječja, htjela sam povećati kuhinjski prostor, a smanjiti sobu, s time da se ne diraju vanjski zidovi niti prozori, a da prostor bude funkcionalan i modern. U izvedbenom orginalu radi se o stanu s desne strane projekta, donja etaža circa 50 m2. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 85
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kupili smo stan. Kompletno ga renoviramo. U startu je imao dvije spavaće sobe. Izvukla sam i treću od kuhinje. Majstorski poslovi se bliže kraju. Razmišljam o uređenju i gubim se u idejama. Želim moderniji stil. Prije svega želim dobro iskoristiti prostor, pogotovo dječje sobe, smišljeno urediti dnevnu zonu, a da se ne zatrpam s namještajem. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.