IZGRADNJA I ADAPTACIJA OBJEKATA MODRIĆ j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Elektroinstalacije, Estrih, Gradnja kuće, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,7
12 ocjena

12 ocjena za tvrtku IZGRADNJA I ADAPTACIJA OBJEKATA MODRIĆ j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Vjeran B. , prije 10 mjeseci

Od početka do kraja je suradnja bila odlična. Imali smo izrazito zahtjevnu i opširnu adaptaciju stana sa protupotresnim ojačanjima i sve je bilo za 5 plus. Pomagali su sa savjetima, sve se moglo dogovoriti, sve su obavili korektno i na vrijeme. Nikakvih problema u komunikaciji. I kada nisam mogao biti prisutan, poslali bi slike napretka. Komunikacija na jako visokom nivou. Radovi svi kao što smo i dogovorili i u zadanom i dogovorenom roku. Prihvaćali su naše naknadne zahtjeve i sve se moglo riješiti. Kada bi i došli do nekog sitnog problema, odmah bi ponudili rješenje. Sve je bilo više manje u okviru prvobitnog troškovnika. Svaka pohvala za firmu Izgradnja i adaptacija objekata Modrić i preporuka drugima.

5,0
Igor M. G. , prije 2 godine

Pohvala! Radovi u roku, i prije roka. Što je najvažnije: kako je dogovoreno na početku, tako je i bilo na kraju - od cijene, opsega radova, rokova... Iznimno pouzdani!

5,0
Gerti K. , prije 2 godine

Ekipa za svaku pohvalu! Stručni, marljivi, pouzdani, uredni, sve po pravilima struke, bez "prečica", uz razumne cijene. Vrlo zadovoljna, preporučam svakome!

5,0
Blaž I. , prije 2 godine

Majstori zaslužuju svaku pohvalu. Radovi su završeni 2 tjedna prije roka koji su rekli, pomogli su mi s jako puno savjeta kako najbolje adaptirati stan te uvažili sve moje želje. Cijena je ostala ista kao što su rekli prije početka radova iako su napravili nekoliko dodatnih stvari koje nisu bile u planu. Stvarno nemam nikakvih primjedbi.

5,0
Anita P. , prije 3 godine

Kvaliteta radova, poštivanje rokova, savjetovanje u svim segmentima izvođenja radova, cijene radova i izuzetno poštenje svih djelatnika samo je dio usluga zbog koje sam izuzetno zadovoljna i zahvalna. Opet bih angažirala istog izvođača zbog široke palete usluga koje nude i kvalitete odrađenih poslova.

4,3
Ljiljana S. , prije 3 godine

Posao je odrađen korektno i u roku.

Izvođač bi trebao više pozornosti obratiti zaštiti rasvjetnih tijela i utičnica.

2,7
Dušanka K. , prije 1 godinu

Izvođač je krenuo s poslom adaptacije stana prema dogovoru. Obavijestio stanare i ostalo. U gruboj fazi zidarskih radova, rušenje, demontaža i odvoz otpada je bilo sve uredu. Kako je posao ulazio u složeniju fazu radova počeli su se javljati nesporazumi i natezanja oko toga kako nešto treba biti izvedeno i kako u končnici treba izgledati.

Finalni radovi, poput postavljanja cokla pločica u hodniku, trebalo je u nekoliko puta popravljati jer je izgledalo loše. Montaža sobnih vrata nikako nije bila dobra, vrata kratka i postavljena u koso prema podu, štokovi nisu u vertikalni, završilo je tako da je drugi majstor morao raditi sobna vrata. Montaža klime završila je tako da iz zida curi voda i potrebno je štemanje zida nakon što su svi radovi u stanu gotovi. Postavljanje električnih utičnica i prekidača loše, sve stoji u koso, nedostaje i znanja oko mrežnih kablova i kako se priprema instalacija za spajanje mreže.

Poštovana,nesporazumi su se počeli javljati kada smo odbili rušiti nosivi zid ispod ukrutnog rebra, koji drži cijeli konstrukciju fert stropa stana i katova iznad vas,doveli ste statičara kao i mene u 21h navečer po mraku da gleda i dajete rješenja koja na kraju ni oni nisu htjeli prihvatiti.OD dvadesetak stanova preko trebam hr samo smo sa vama imali problema sa komunikacijom ,nesporazumima i neisplatom.

5,0
Zdravo B. , prije 5 mjeseci

Izvrsni su! I više od petice su zaslužili.

5,0
Darko D. , prije 11 mjeseci

Odlična tvrtka!

5,0
Tanja Š. , prije 1 godinu

Izvođač je adaptaciju stana obavio zadano po dogovoru i u terminu.

Prikaži više

Usluge: Renoviranje stana, Preuređenje stana, Adaptacija stana ključ u ruke, Adaptacija stana

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 84
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Prioriter kod renovacije je izrada treće spavaće soba. Ona bi išla na poziciju kuhinje, a zid od kuhinje gdje je sudoper bi se pomaknuo za 0.3-0.5m prema poziciji blagovaonice, a izba koja se nalazi u kuhinji bi se srušila da se dobije na dubini sobe. Sukladno navedenome kuhinja bi isla na poziciju blagovaonice L ili U kombinacija. Blagovaonica bi se onda preselila u DB, s time da bi onda ovu staklenu stijenu od lođe prebaciji za 0.8-1m prema vani, otprilike u ravnini sa vratima koja trenutno vode iz kuhinje na balkon. jer bi se ta vrata koristila za ulaz u sobu u Prilogu se nalazi i idejni prijedlog svega navedenoga, moje igranje sa jednim programim za dizajniranje. Od ostalih radova, ja bi sa prijateljem skinuo parket, i jos razmatram za kupaonicu i wc , skidanje pločica i svih sanitarija obzirom da nas je stan u konačnici izasao malo vise nego samo planirali. Znaci najbitnije je rušenje zida kuhinje i pomicanje, i dobivanje treće sobe. Ostali radovi, postavljanje laminata/vinila/pločica, to bih trebao vidjeti sa izvođačem, da li bi isao da sve odrade majstori nakon mog skidanja starih stvari ili bi i ja kasnije nešto odrađivao. Od oslalih radiva nova struja u kuhinji i novoj sobi, mijenjanje starog ormarića od struje nove utičnice i novi prekidači svugdje. Brušenje i bojanje zidova cijelog stana. Dalje mijenjao bi vanjsku stolariju, gdje je balkon i terasa, kao i prozor na kuhinji/sobi. E sad, kakva je sad procedura, da li izvođači izlaze na procjenu stanja ili? Po ovome kako sam naveo mozete li ugrubo reći koliko bi kostala renovacija sa mojim sudjelovanjem i bez moga sudjelovanja.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 90
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Adaptacija stana se sastoji od rušenja pregradnih zidova (datoteka RADOVI.pdf) te njihovo nadomještanje željeznim ili armirano betonskim gredama prema izračunu statičara (trenutno u izradi). Osim rušenja predviđeno je i podizanje statičke otpornosti stana i to: - djelomično učvrščivanje zidova armiranom žbukom (sudari zidova/kutevi) - djelomično uklanjanje žbuke na dijelovima gdje je trusna te ponovno žbukanje i gletanje - ojačanje poda i stropa (izrada spregnute AB-drvene ploče na podu te izrada ojačanja podgleda stropa OSB pločama sa sidrima na okomite zidove) Nakon toga se izvode slijedeći radovi: - postavljanje knaufa na stropove 90 m2 - postavljanje podova (cijeli stan 90 m2) - uređenje kupaonice (izmještanje vodovodnih instalacija i odvoda), postavljanje keramike i sanitarija - električarski radovi - parcijalno izmještanje strujnih instalacija (na dijelu stana od 20 m2)

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 50
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Posto je stan u prizemlju, zanima me Vase misljenje o podnom grijanju, izbijanje stokova, montiranje novih vrata, ulaznih vrata, te prozora. Montiranje podnih obloga, komplet nove instalacije (struja, voda), ljepljenje plocica u kupaoni, izolacija na vanjske zidove, te na kraju soboslikarski radovi. Iskreno, manje vise, sve. Lp

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 87
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Potrebna cjelokupna adaptaciju stana od 87 m2. Skinuti cijeli parket i postaviti novi parket, nove pločice, nove vodoinstalacije, nove elektroinstalacije, nova unutarnja i vanjska vrata, obnova wc-a i kupaonice, novi prozori, gletanje svih zidova, soboslikarski radovi. Rušenje jednog pregradniog zida koji dijeli kuhinju i dnevni boravak.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 85
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molimo informativnu ponudu za potpunu adaptaciju kupaone cca 10m2 (zamjena plocica koje su na svim zidovima, zamjena kade za walk in tuš); također i kuhinje cca 9m2 (zamjena svih plocica, premjestanje vodovodnih cijevi cca 30 cm nize od postojecih, rusenje "rupe" u zidu za mini sank cca 80x80cm); zamjena podnih pločica na balkonu cca 4m2; brusenje i lakiranje starog parketa cca 70m2. Hvala

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 90
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Podne obloge, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Spajanje dva stana u jedan (50 + 40 m2) Postavljanje 70ak m2 parketa ili laminata(niveliranje podova,vas materijal,srednja vrijednost).Postavljanje keramike cca 20ak kvadrata (vas materijal,srednja vrijednost).Rusenje jednog zida cca 4 m2.Prebacivanje ulaznih vrata na drugu poziciju.Postavljanje novih prozora i klizne stijene (dva klasicna prozora i dvije klizne stijene,PVC srednje vrijednosti).Zamjena sobnih vrata i stokova (3 sobe,2 kupaone,srednje vrijednosti).Knauf postoji,instalacije sve postojane,licilacke radove cemo mi odraditi.Namjestaj,kuhinju i kupaone mi opremamo.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 60
 • Planirani radovi: Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zelimo spusten strop sa knauf plocama u kupaonici, prergrada cca 4 m2 stene knauf. Polaganje keramike 40 kvadrata, suhomontazna ugradnja 2 unutrasnja vrata. Brusenje i lakiranje parketa 45m2.Bojanje cijelog stana. Struja u stanu. Svu keramiku, vrata i opremu za kupaonicu imamo. Unaprijrd hvala na ponudbi. Lp

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 70
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kompletno preuređenje stana: dnevna soba, spavaća, radna, kuhinja, kupaonica, hodnik. Od građevinskih radova treba proširiti jedna vrata i zazidati jedna. Kompletno preuređenje svega - od podova do izrade štukature, promjena pločica u kupaonici, kompletno nova kuhinja je potrebna, Itd. Tražim nekoga za kompletno planiranje i izvedbu projekta, uključujući radove, plan i ideje za dizajn, nabavu i postavljanje namještaja, rasvjete, Itd. Želimo vrhunski interijer za osobe s istančanim ukusom :-)

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 44
 • Planirani radovi: Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1) krečenje zidova: cca m2 (2 bojanja) 2) Razbijanje drvenih komponenti kuhinje (odvoz) izbijanje pločica (cca 4 m2) 3) Postavljanje novih pločica u kuhinji 8 (cca 3 m2) 3) Razbijanje i odvoz jednog pregradnog ciglenog zida (cca 7 m2) 4) vađenje i odvoz laminata (cca 44 m2) 5) Postavljanje novog laminata (cca 44 m2)

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 56
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebam kompletnu adaptaciju/renovaciju stana starije gradnje. Dizanje svih podova i postavljanje novih(laminat, plocice). Demontaza i montaza umivaonika, kade, wc-a, kotlica(obican, ne ugradbeni), cijevi za dovod i odvod vode. Potrebno je prebaciti kuhinju u drugu prostoriju(potrebno provesti vodu i srediti nagib odvoda). Dva kamina u stanu treba demontirati i zatvoriti plinsku instalaciju. Rusenje 3 zida(sirina od 50cm do 1,5m). Potrebno zamjeniti stare cijevi za dovod/odvod vode, elektroinstalacije zajedno sa brojilom. Zamjena stokova i vrata(zajedno sa ulaznima) ukupno 4. Posto je starija gradnja kuce potrebno je ravnanje/gletanje zidova(ili stiropor ploce ukoliko neide drugacije), te bojanje svih zidova. Unaprijed hvala, Mate