IZGRADNJA I ADAPTACIJA OBJEKATA MODRIĆ j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Elektroinstalacije, Estrih, Gradnja kuće, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,7
12 ocjena

12 ocjena za tvrtku IZGRADNJA I ADAPTACIJA OBJEKATA MODRIĆ j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Vjeran B. , prije 6 mjeseci

Od početka do kraja je suradnja bila odlična. Imali smo izrazito zahtjevnu i opširnu adaptaciju stana sa protupotresnim ojačanjima i sve je bilo za 5 plus. Pomagali su sa savjetima, sve se moglo dogovoriti, sve su obavili korektno i na vrijeme. Nikakvih problema u komunikaciji. I kada nisam mogao biti prisutan, poslali bi slike napretka. Komunikacija na jako visokom nivou. Radovi svi kao što smo i dogovorili i u zadanom i dogovorenom roku. Prihvaćali su naše naknadne zahtjeve i sve se moglo riješiti. Kada bi i došli do nekog sitnog problema, odmah bi ponudili rješenje. Sve je bilo više manje u okviru prvobitnog troškovnika. Svaka pohvala za firmu Izgradnja i adaptacija objekata Modrić i preporuka drugima.

5,0
Igor M. G. , prije 1 godinu

Pohvala! Radovi u roku, i prije roka. Što je najvažnije: kako je dogovoreno na početku, tako je i bilo na kraju - od cijene, opsega radova, rokova... Iznimno pouzdani!

5,0
Gerti K. , prije 1 godinu

Ekipa za svaku pohvalu! Stručni, marljivi, pouzdani, uredni, sve po pravilima struke, bez "prečica", uz razumne cijene. Vrlo zadovoljna, preporučam svakome!

5,0
Blaž I. , prije 1 godinu

Majstori zaslužuju svaku pohvalu. Radovi su završeni 2 tjedna prije roka koji su rekli, pomogli su mi s jako puno savjeta kako najbolje adaptirati stan te uvažili sve moje želje. Cijena je ostala ista kao što su rekli prije početka radova iako su napravili nekoliko dodatnih stvari koje nisu bile u planu. Stvarno nemam nikakvih primjedbi.

5,0
Anita P. , prije 3 godine

Kvaliteta radova, poštivanje rokova, savjetovanje u svim segmentima izvođenja radova, cijene radova i izuzetno poštenje svih djelatnika samo je dio usluga zbog koje sam izuzetno zadovoljna i zahvalna. Opet bih angažirala istog izvođača zbog široke palete usluga koje nude i kvalitete odrađenih poslova.

4,3
Ljiljana S. , prije 3 godine

Posao je odrađen korektno i u roku.

Izvođač bi trebao više pozornosti obratiti zaštiti rasvjetnih tijela i utičnica.

2,7
Dušanka K. , prije 10 mjeseci

Izvođač je krenuo s poslom adaptacije stana prema dogovoru. Obavijestio stanare i ostalo. U gruboj fazi zidarskih radova, rušenje, demontaža i odvoz otpada je bilo sve uredu. Kako je posao ulazio u složeniju fazu radova počeli su se javljati nesporazumi i natezanja oko toga kako nešto treba biti izvedeno i kako u končnici treba izgledati.

Finalni radovi, poput postavljanja cokla pločica u hodniku, trebalo je u nekoliko puta popravljati jer je izgledalo loše. Montaža sobnih vrata nikako nije bila dobra, vrata kratka i postavljena u koso prema podu, štokovi nisu u vertikalni, završilo je tako da je drugi majstor morao raditi sobna vrata. Montaža klime završila je tako da iz zida curi voda i potrebno je štemanje zida nakon što su svi radovi u stanu gotovi. Postavljanje električnih utičnica i prekidača loše, sve stoji u koso, nedostaje i znanja oko mrežnih kablova i kako se priprema instalacija za spajanje mreže.

Poštovana,nesporazumi su se počeli javljati kada smo odbili rušiti nosivi zid ispod ukrutnog rebra, koji drži cijeli konstrukciju fert stropa stana i katova iznad vas,doveli ste statičara kao i mene u 21h navečer po mraku da gleda i dajete rješenja koja na kraju ni oni nisu htjeli prihvatiti.OD dvadesetak stanova preko trebam hr samo smo sa vama imali problema sa komunikacijom ,nesporazumima i neisplatom.

5,0
Zdravo B. , prije 1 mjesec

Izvrsni su! I više od petice su zaslužili.

5,0
Darko D. , prije 6 mjeseci

Odlična tvrtka!

5,0
Tanja Š. , prije 1 godinu

Izvođač je adaptaciju stana obavio zadano po dogovoru i u terminu.

Prikaži više

Usluge: Renoviranje stana, Preuređenje stana, Adaptacija stana ključ u ruke, Adaptacija stana

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 42
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Živim u prizemlju u jednosobnom stanu sa privatnim vrtom. Potrebna mi je još jedna soba. Idealno bi bilo umjesto kuhinje napraviti sobu a u sobu dovesti instalacije iz kupaonice sa kojom dijeli zid i napraviti kuhinju. U tom slučaju je potrebno u sobi probiti vanjski zid i napraviti vrata, te zamijeniti 2 prozora i jedna vrata novom PVC stolarijom. Ujedno bi potpuno uredila kupaonicu, skidanje pločica, nova kada, WC školjka i umivaonik. Zidove u cijelom stanu bi trebalo pogletati i obojili. Problem je sto bi ja morala boraviti u stanu za vrijeme radova.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 122
 • Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Knauferski radovi
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam radove rušenja, štemanja, demontaže i odvoza otpada (stan je na 1. katu): 1. Skidanje i demontaža parketa (odvoz istog) - 90 m2 2. Štemanje pločica (2 kupaona, mali wc, kuhinja, hodnik) (i odvoz istih) - m2 3. Demontaža štokov i vrata - 12 komada (9 standardnih, jedna dupla standardna (s jednim štokom), 2 kliznih) 4. Demontaža sanitarija (3 wc školjke, 3 lavaboa, 1 tuš kabina, 1 jacuzzi kada, 1 weš mašina) 5. Demontaža i odvoz stare kuhinje (svih elemenata - kuhinja je oko 5 metara širine) 6. Demontaža i odvoz 3 ugradbena ormara (1. xcm, 2. xcm, 3. xcm) 7. Rušenje jednog zida 0,9x2,6 m2 (probijanje za vrata) (nije nosivi, već pregradni 10 cm debljina) 8. Rušenje drugog zida 3x2,6 metara (širina x visina) (nije nosivi, već pregradni, 10 cm debljina) Prvi je kat i moguće je kamion parkirat ispred terase i moguće je većinu spuštat s terase (olakšava da se ne mora nosit). Molio bi ponudu po svakoj stavci (jer stavku 8 još čekamo statičara i gledamo hoćemo li rušiti, pa da znamo cijenu i bez tog). Molio bi isto da prije kompletnog rušenja izvođač obavi i sve druge pripremne radove (isključenje vode, struje i što je već potrebno) da ne moramo zvati druge da naprave isto. Porušeni zidovi će napraviti šute od oko 1,5 metara kubnih. Naravno podrazumijeva se da se tijekom posla i nakon posla sve počisti i da se isto napravi profesionalno sa što manje utjecaja na druge stanare u zgradi. Pokušati sve napraviti u 5 radnih dana ako je moguće. Rok je što prije (kraj 6 mjeseca (lipnja), početak 7 mjeseca (srpnja)). Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 77
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kuca od 77 m2 s jedne strane vezana za drugu kucu. Kuca pisala i ucrtana ,legalizirana. Na žalost kupili SMO je u losem stanu ,a kako SMO bili izbjeglice iz Vukovara i nismo imali financijsku sredstava da uradimo kako SMO htjeli ,uredivali SMO Obi najvaznije i to SMO radili sami da bi financijsku mogli što vise napraviti. Na žalost pokazao se da to nije dobro rijesenje. Nismo uspijela promjenio raspored prostorija ,srediti instalacije. U meduvremenu su provalio u kucu . Preko krova. Tako da je i prokisnjavala. Stolarija je Stara kao i instalacije. Sada kuca ima kuhinji Bez prozore. Dvije Male spavece osobe i veliki boravak,kupaoni s wc i ostavu.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 75
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kompletno renoviranje jednog kupatila(*)i jednog manjeg wc-a(**)rusenje jednog zida u malom wc-u i izrada novog zida,skidanje starih drvenih prozora i postava novih pvc prozora(* svaki) u dvije sobe,sa obradom zida,bojanje zidova sobe i postava laminata(4*3,5m),bojanje zidova hodnika i postava LVT ploca(2*5m),bojanje kuhinje(3,5*2m),promjena svih starih utičnica u stanu i osigurača(keramički na automatske),skidanje starih vrata i ugradnja novih(7 kom) Hvala

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 85
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Obzirom da stan ne možemo iseliti te i mi živimo u njemu, radove bi obavljala u etapama ( kako se jedna prostorija obavi, tako ide druga) Namjera nam je promijeniti pločice ( kuhinja, hodnik), u cijelosti adaptirati kupaonu ( kupaona je mala) i WC, promijeniti laminat u 2 spavaće sobe te skidanje farbe sa zidova, krpanje zidova ( posljedice potresa) i farbanje cijeloga stana uključujući i radijatore. Planiramo radove ili u ranu jesen ove godine ili u proljeće slijedeće godine. Eventulani kontakt i dogovor, molim isključivo putem mail-a Hvala!

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 40
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Rušenje pregradnog zida, uklanjanje postojeće podne obloge, postavljanje keramike 40 m2, premještanje 1 radijatora, premještanje ulaznih vratiju i zidanje zida cca 4m2, ugradnja 2 vrata i postava električnog podnog grijanja cca 8m2, ličenje. Skidanje keramike i sanitarijama u kuponi te postavljanje novih.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 55
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Vađenje starog parketa i postavljanje novog. Djelomicno rušenje zida. Postavljanje prozora i roleta( 5 prozora i jedna balkonska vrata).Prozori moraju biti troslojni sa zvučnom izolacijom. Postavljanje novih pločica u hodniku,kupaoni i kuhinji..Postavljanje nove kade(tuš kabine) i wc školjke. Micanje starih elemenata u kuhinji i postavljanje novih. Nova ulazna protuprovalna vrata i jos dvoja vrata od kupaone i sobe. Stan je iznad prolaza pa je bi trebalo postavljanje striropora ispod stana sa vanjske strane zgrade od cca 5-10 cm. cca (6*3 m). Farbanje fasade. Moguće postavljanje striropora na jednom dijelu vanske strane zgrade.(ovisi o cijeni). Zamjena starih radijatora(3) novim i mogućepostavljanje još jednog dodatnog radijatora ako je moguće.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 57
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, Radi se o adaptaciji stana od 57m2 . Potrebno je srušiti pojedine ne nosive pregradbene zidove. Potrebno je sav namjestaj iz stana izbaciti van, potrebni su svi soboslikarski radovi i sve popratno uz to pa me zanima kolika je okvirna cijena adaptacije stana od 57m2Planiram dignuti kredit i onda krenuti s radovima.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 75
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Mansardni stan na 4 katu (Bauerova 36) lakše oštećen u potresu, a i ranije je bio predviđen za adaptaciju. Potrebno zamijeniti sve prozore (8 dvokrilnih i 1 trokrilni). Treba sanirati podove (drvene grede, postojeći parket zamijeniti pločama (iverica ili ...) i laminatom, uvesti nove vodovodne cijevi od stubišta u WC, kuhinju i kupaonicu. Popraviti pločice u kupaonici i opločiti podove u WC-u, kuhinji i kupaonici (sada brušeni kulir). Na zidovima i stropovima sanirati pukotine (na jednom mjestu otpala žbuka sa stropa cca 1 m2) i sve obojati. Neka vrata popraviti i sva obojati. Bolji uvid na linku: https://photos.app.goo.gl/nq9LpiexjDbcynnr5. Za detalje stojim na raspolaganju.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 65
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kompletna adaptacija stana sa izmještajem kuhinje na drugo mjesto ( vodoinstalaterski radovi). Pregrađivanje dijela prostora u sobu ( knauf). Kupaona kompletna keramika, te nove podne obloge ( prema potrebi tj analiza zatečenog stanja). Izmjena prozora i vanjskih vrata sa plastičnom ili alu stolarijom ( sa roletama i komarnicima. " kom ulaznavrata , 3 dvokrilna prozora i jedan maki kupaonski prozor.