Nadinić Design j.d.o.o.

Velika Gorica
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
17 ocjena

17 ocjena za tvrtku Nadinić Design j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Sandra V. , prije 3 mjeseca

Točnost u dogovorima. Poštivanje rokova. Vrlo funkcionalno, a vizualno lijepo rješenje. Preporučavam Nadinić Design j.d.o.o.

5,0
Davorin B. , prije 3 mjeseca

Sve je super, Vrlo sam zadovoljan. Susretljivost, spremnost i brzinu posebno pohvaljujem ! Sve najbolje.

5,0
Ivana Š. , prije 3 mjeseca

Arhitektica je izvrsno odradila posao. Bila je pristupačna, ljubazna, strpljiva i nacrtala je moju kuhinju iz snova vrlo brzo. Sve ono što je bilo u mojoj glavi ona je vizualizirala svojim renderima. Najvažnije od svega i što me ugodno iznenadilo, ponudila je svoju pomoć i savjete kad god ću biti u nekoj nedoumici. Svakome bih ju preporučila. Hvala puno Ana!

5,0
Martina J. , prije 6 mjeseci

Rješenje dobili u roku i po dogovorenoj cijeni. Jako ugodna komunikacija, uvažava sve želje klijenta. Susretljiva te nudi kvalitetnije rješenje kada se klijent dvoumi.

5,0
Jelens I. , prije 7 mjeseci

S obavljenom uslugom Nadinić Design j.d.o.o. sam izuzetno zadovoljna.Dizajn interijera bolji je od mojih ocekivanja. Komunikacija jako ugodna i jednostavna. Rokovi su ispoštovani prema dogovoru. Cijena radova u nižem cijenovnom rangu u odnosu na druge. Gđa. Ana prilagodila je projekt svim našim željama. Svaka preporuka za dizajn. Jako dobro utrošen novac.

5,0
Danijel Š. , prije 8 mjeseci

Gospođa Nadinić je u izuzetno brzom roku roku odradila posao na savršen način. Oduševile su me njene ideje i slušanje mojih zahtjeva. Cijena je bila i više nego prihvatljiva. Svakako bih preporučio!

5,0
Igor I. , prije 1 godinu

Prezadovoljan uslugom ...sve ideje i želje ostvarene u prvom koraku i navedenom roku...svaka pohvala i preporuka.

5,0
Mirta M. , prije 1 godinu

Trebali smo uslugu preuređenja dnevnog boravka. Veoma smo zadovoljni s onim što je gospođa Ana napravila. Laka komunikacija i veoma brza izvedba. Svaka preporuka.

5,0
Željka R. , prije 1 godinu

U potrazi za funkcionalnim, ali i estetski dobro osmišljenim interijerom prostora koji je zahtjevao posebnu kreativnost i snalažljivost, Ana je bila vrhunski odabir. Profesionalna, točna, a iznad svega kreativna i prilagodljiva. Sluša želje klijenta, a u sugestijama nudi rješenja koja izvlače neočekivane mogućnosti prostora. Ukoliko angažirate Anu, vjerujem da ćete svoj projekt podići na jedan novi, neočekivani nivo. Svaka pohvala!

5,0
Josipa k. , prije 1 godinu

Trebala sam ponudu arhitekta za unutarnji dizajn. Od nekoliko njih odabrala sam Nadinić Design j.d.o.o. Sve 5. Brzo, jasno, u roku.

Prikaži više

Usluge: Projektanti, Nacrti kuća, Projekti kuća, Uređenje interijera, Dizajn interijera, Građevinska dozvola, Arhitekti

Drugi izvođači u blizini Velike Gorice

Druge usluge u Velikoj Gorici i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Uredski prostor
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, prvo rješavamo bojanje zidova (skidanje tapeta koje su trenutno na zidu), uređenje stropa (nekoliko stiropornih ploča nedostaje, neke bi trebalo zamijeniti), postavljanje tepisona. Dužinom cijelog prostora je staklena stijena, trebam rješenje kako sakriti unutarnji prostor od pogleda prolaznika. Prozor bi ostao tako kako je, eventualno trakaste zavjese ili nešto slično, od stropa do poda. Trenutna situacija na fotografijama u privitku. Za više informacija stojim na raspolaganju, slobodno me možete kontaktirati na navedeni broj mobitela. Prostor se nalazi u trgovačkom centru, u Samoboru, djelatnost je agencija za nekretnine. Hvala i lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje. Stanujemo u staroj zgradi gdje su potrebne potpune preinake. Raspored prostorija je katasrofalan. No trenutni mi je problem dječja soba. imam dvoje djece različitog spola od 11 i 12 godina. ne mogu im priustit odvojene sobe. soba je cca 4*4m. ulaz u sobu je s desne strane a na nasuprotnom zidu je trostruki prozor koji pokriva gotovo cijeli zid. posjeduju krevete na kad s radnim stolom ispod. kako im oformit sobu da funkcioniraju zajedno a opet da ima svako svoj kutak u miru za učenje? Nas prvotni plan je preuredit cijeli stan ali nisu mogućnosti, pa idemo po prioritetu...djeca prvo.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o kući u kamenu na dvije etaže,velika galerija i visoki stop,2 sobe,veliki dnevni boravak s blagavaonicom.Trebala bi jepočeti iznajmljivati pa trebam savjet za preuređenje ili savjete kako da dovedem u najbolje izdanje od postojećeg namještaja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Uredski prostor
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, napravila bih adaptaciju u poslovnom prostoru u kojem se obavlja logopedsko rehabilitacijska djelatnost i vecina klijenata su djeca nize dobi te skolska djeca. Prostor se sastoji od ulaza koji je povezan s cekaonicom (otvoreni prostor). Taj prostor je prije dvije godine renorviran te je od bivse kuhinje napravljena recepcija. U recepciju je uklopljena i mala cajna kuhinja za koju mi je potreban savjet kako je bolje prilagoditi postojecoj recepciji odabirom adekvatnog kuhinjskig namjestaja. Sama recepcija je izradena po mjeri i kao takva se sada ne bi mijenjala. U prostoriji ima dosta glatkih povrsina (sadasnji kuhinjski namjestaj te pregradni zid od drvenih lakiranih panela) te je u njoj jaka akustika sto se jako cuje u drugim sobama. U cekaonici trebam savjet koje materijale mogu upotrijebiti kako bi smanjila akusticnost. U tri radne sobe trebam savjet za boju zidova, a u jednoj od te tri trebam savjet za novi namjestaj , tepih, rasvjetu, zavjese i sl. Unaprijed zahvaljujem,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u spavaću sobu je potrebno smjestiti novi ormar. Problematična nam je kosina u sobi i vrata u kutu koja ne dozvoljavaju ugradbeni ormar.U prilogu su slike prostora s dimenzijama. Zadržali bi krevet i noćne ormariće. Potrebna nam je solucija da li je bolje staviti kutni ormar na dio kraćeg zida i da se nastavlja da visoki do vrata, ili je bolje pojedine elemente rasporediti u sobi. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebao bi mi idejni + izvedbeni projekt za 2,5sobni stan u Petrovoj ulici u Zagrebu (novogradnja) od 90M2, za mladi par. U prilogu šaljem tlocrt stana uz napomenu kako je u stanu već postavljena unutarnja i vanjska stolarija, sve podne obloge (pločice i parkete), sanitarije i klima uređaji/radijatori. Unaprijed hvala na ponudi.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o jednoj prostoriji, dnevni boravak u retro stilu ,ima kamin . To je dugačka ali uža prostorija možda 8-10mX3.5. Trebala bi biti raspoređena : jedan radni kutak,dio ispred kamina sa sjedećom garniturom i dio za tv. Također je 2.70m visina pa bi možda spušteni strop lijepo izgledao. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 33
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, imam dnevni boravak, oblik slova L, dio glavni ima 24 M2, dodatni dio ima 9 m2 (dobili smo natkrivanjem velike terase,tako da smo dobili produžetak dnevnog b.)Sada bih odvojila taj dodatni dio, s jednim pregradnim zidom s dodatkom jednih vrata. Glavni je dio od cca 24 m2 ( 6x4,20) - jedan zid (noseći) duž. 6 m, ima jedna vrata (ulaz iz hodnika) i jedna vrata - prolaz u kuhinju. Dimenzije idu: 60 cm je zid, pa vrata iz hodnika cca 90 cm, pa zid cm, prolaz (klizna vrata) u kuhinju, pa zid cca 2,20 m. Drugi zid (nasuprotni, isto noseći) je taj koji bih pregradila i ostavila jedna vrata za ulaz u tu drugu prostoriju. Na tom zidu je ugradjen kamin ,koji bi event. srušila i napravila vrata za izlaz - drugi na balkon - lodju. Dimenzije su sadašnje : zid cca 2, 2o m (na njemu je kamin), otvor od cca 3 m i zid 80 cm. Taj otvor bi zazidala u dužini cca 2,20 m i ostavila jedna vrata za ulaz u dodatnu prostoriju do ovog zida od 80 cm. Zid od 4,20 m dužine - jedan je unutarnji, a drugi ima zlaz na balkon - vrata i prozor (dužina cca 2,70m), sa svake strane ostaje cca 70 cm zida, i na jednom je radijator. Time bi dobila još jednu ,dodatnu, prostoriju a i smanjili bi izdatke za grijanje, budući da sad moramo grijati sve. Treba mi savjet, u stvari, za uredjenje interijera tog dnevnog boravka, budući da ima dosta otvora. TV je sad ispod prozora, a htjela bi ga staviti na drugi, nasuprotni zid (od 4,20 m) da visi kao slika /tv dijag. cm/. Umjesto sadašnjeg kamina, stavili bi možda neki, manji moderni, u kut , tako da je blizu dimnjaka. Trebala bi na taj zid od 4,20 , ispod TV staviti neki regal ,možda. Zanima me , kako i gdje staviti garnituru za sjedenje, da li odvojeno (dvosjed + trosjed) ili kutnu, kako smjestiti u taj prostor još i stol i stolice (blagovaonski???) koji bi se koristili povremeno (kad nam dodju gosti). Unaprijed zahvaljujem,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, ja imam kompletnu kuću za opremit,prvi kat koji se sastoji od velikog dnevnog sa kaminom i kuhinjom,a na katu su tri sobe jedna sa kupatilom i još jednim samostalnim kupatilom, i u prizemlju je kupatilo.Po podu će biti pločice u imitaciji drva vel.15x60. Raspored po prostorijam otprilike znam ali mi treba da mi uskladite boje kuhinje i dnevnog istaknete neki zid bojom u prostoriji.Ja bih vam poslala nacrt kuće i tel.bih vam objasnila kako bi došao namještaj s obziro da je postavljena struja i u kuhinji i voda. Ali prije svega mi otprilike recite cijenu svojih usluga ako je moguće. Još ću vam poslat dvije maila sa nacrtom. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 11
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je savjet kako namjestiti sobu za kćer.Imam namještaj u sobi ali nije ono što sam ja htjela. Soba je široka 2.90m i duga 3.70m,te ima ugradbeni ormar . Novi krevet će biti 1.20X i treba smjestiti radni stol . Problem je ova strana od 2.90m na kojoj su prozor(7 prozora ) i radijatori,ovaj drugi je slobodan. Govore mi da krevet ne smije uz radijator pa ne znamo kako iskoristiti prostor. Uzglavlje bi trebalo ići prema sjeveru . Na drugom zidu je mala izbočina od 15cm od dimnjaka. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.