6 ponuda za ugradnju podnog grijanja s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Maja R. , Đakovo

Brzi odgovor, povoljna cijena, profesionalni savjeti, maksimalno nam se posvetio. Samo pohvale za ovog izvođača. Ugradnja podnog grijanja protekla je brzo i bez ikakvih problema. Već sam ga preporučila prijateljima. :)

5,0
Lukas S. , Bjelovar

Trebao mi je izvođač za ugradnju podnog grijanja i odabrao sam onoga s najboljom ponudom. Bio je ljubazan, profesionalan i završio je radove samo dan nakon što me nazvao. Hvala Vam puno!

5,0
Tomislav R. , Koprivnica

Sve je proteklo bez problema. Dobio sam nekoliko ponuda od izvođača dan nakon što sam predao upit na stranici Trebam.hr. Onaj kojeg sam odabrao, odradio je fantastičan posao.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za ugradnju podnog grijanja u Hrvatskoj

Nedavni upiti za ugradnju podnog grijanja

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Ugradnja podnog grijanja u obiteljsku kuću (kompletno prizemlje) koja se sastoji od predsoblja, dvije spavaće sobe te kuhinje i dnevnog boravka. U kupaonicu planiram ugraditi radijator jer je prethodno renovirana. Bojler bi bio plinski i smješten u podrumu u prostoru ispod kuhinje i kupaonice. Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 22
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, trebam ponudu za postavljanje podnog grijanja samo na dijelovima poda koji se koriste (ne ovaj dio koji je pod namještajem). Radi se o stanu koji je iznad garaza i postavila bi keramičke pločice koje izgledaju kao parket. Trenutačno je na tim dijelovima laminat i dio pod kuhinjom su pločice. U stanu je postavljeno plinsko etažno grijanje i radijatore bi zadržala. Podno grijanje bi samo zato da ne bude prehladno pod pločicama. Kolika je potrošnja takvog grijanja? Zahvaljujem unaprijed!

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, kupili smo kuću prizemnicu koja treba adaptaciju i nema grijanja. Planiramo ugraditi podno grijanje na vodu u cijeloj kući. Završni dio bi trebao biti drveni pod (brodski pod) osim kupatila gdje ide keramika. Adaptacija treba krenuti krajem 9. mjeseca i trajati oko 45 dana. Molim ponudu. Hvala

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 46
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno je električno podno grijanje za dva prostora od po 16m2 sa odvojenim upravljanjem-termostatima, kupaona 10m2 i kupaona 4m2, odvojene, svaka sa svojim termostatom. Podloga se radi sa izolacijom i estrihom a preko će ići pločice i parket u jednoj prostoriji. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća s potkrovljem,podno grijanje trebamo za sad samo u prizemlju ,zbog toga što smo u renoviranju. U sobama je bio parket,to smo izvadili i planiramo staviti keramičke pločice.Spavaća soba 16m2,dnevna soba 16m2,na drugoj strani je trpezarija s nišom od 28m2 i kupatilo od cc4,5m2 .Ispod kupatila i trpezarije s nišom je podrum.Namjeravamo staviti drugu stolariji i oblogu na kuću . Molim ponudu, hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 15
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, jedna prostorija od 15 m2 koju ću prenamjeniti za kupatilo i potrebno mi je podno grijanje. U cijeloj prostoriji bi bile pločice. Trenutno sam na odmoru doma ali inače živim u Njemačkoj ali me možete dobiti na broj i mail. Radovi su planirani za svibanj jer ću se tada vratiti nazad. Molim ponudu, hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je podno grijanje u dvoetažnom stanu na površini od oko 40 m2. U sobe bi išao parket, tamo ne bi išlo podno grijanje. U ostatku bi bile pločice i tamo bih postavila podno grijanje. Imam dva kupatila, predsoblje i kuhinju i dnevni boravak koji su zajedno u prostoriji od oko 30 m2. Tu bi svugdje išle pločice. Otvorena sam i za druge sugestije koje bi majstor mogao imati. Stojim na raspolaganju za dodatne informacije. Molim ponudu, hvala.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 500
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u prizemlju proizvodnog prostora moramo mijenjati pod jer je ovaj uništen. Također, trebamo i grijanje. Sada je na podu uništeni klasični parket (2,4 cm) . Ne bismo željeli jako podići pod, kao sa 8-10 cm stiropora. Želimo gore još i epo smolu ili nešto slično, tanko, a otporno za velike i teške strojeve. Ako imate još kakva pitanja, slobodno se javite. srdačan pozdrav Ljiljana Rabik d.o.o. Slatina

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o novogradnji. Napravljena je prva etaža kuće i nju sad sređivamo.Trenutno su postavljene instalacije struje i vode pa ide žbukanje , glazure i grijanje. Na podu smo planirali staviti kombinaciju pločica i laminata. Trebamo savjet majstora koji bi oblik grijanja bio najprihvatljiviji. Mislili smo podno grijanje staviti ali smo otvoreni za sugestije. Slobodno se javite za dodatne informacije. Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 52
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o samostojećem objektu tlocrtne površine cca 50 m2 sa kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, sobicom, kuhinjom, malim WC-om i hodnikom. Vanjski zidovi su obloženi stiropor fasadom, a otvori su od aluminijske stolarije. Osnovno grijanje dnevnog prostora bilo bi sa kaminom na drva. Radovi bi bili u ožujku ili travnju jer ćemo prije toga dizati podove. Molim ponudu, hvala.