6 ponuda za električno podno grijanje s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Anja F. , Kaštela

Brzo i učinkovito! Zahvaljujem ekipi iz Trebam.hr i gospodinu Perkoviću koji nam je instalirao električno podno grijanje bez ikakvih problema. Sve funkcionira savršeno.

5,0
Aurora L. , Bjelovar

Tijekom ljeta odlučili smo instalirati električno podno grijanje u dijelu naše kuće u kojem je obično prilično hladno. Tražili smo instalatere na internetu i naišli smo na Vašu web stranicu. Moram priznati da sam bila pozitivno iznenađena - dobili smo četiri ponude u jednom danu i na kraju smo odabrali izvođača s najboljom cijenom i dobrim preporukama. Instaliranje je proteklo brzo i sustav radi savršeno.

5,0
Marko S. , Split

Trebali smo električno podno grijanje u našoj kupaonici od oko 12 m2. Zadovoljni smo s ponudama koje smo dobili putem Trebam.hr. Tvrtka koju smo odabrali odradila je posao brzo, a uz to i kvalitetno. Definitivno preporučujem.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za električno podno grijanje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za električno podno grijanje

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

poštovani, molim ponudu za električno podno grijanje površine cca 20 m2 (max). U prostorijama se trenutno nalazi laminat, a nakon eventualne ugradnje instalacije na istu bi išle keramičke pločice cijelom površinom. Instalirano podno grijanje bi trebalo imati minimalnu moguću visinu kako maksimalna visina nakon ugradnje keramičkih ploćica nebi uopće ili minimalno odudarala od visine ostatka poda u objektu. Osim ponude instalacije podnog električnog grijanja, kao opciju bi trebali i ponudu za modul koji bi omogućavao daljinski nadzor i upravljanje (ako postoji). Tlocrt stana i označene površine je u privitku. Unaprijed se zahvaljujemo na Vašim ponudama

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, planiramo na jesen renovirati pod u kuhinji kupatilu i dnevnom boravku. Renoviranje bi bilo u smislu izolacije protiv vlage i postavljanje keramike. Treba mi ponuda za električno podno grijanje, stim da bi svaka od prostorija imala termostat za sebe. Kuhunja ima cca 10 metara kvadratnih , kupaona isto tako a dnevni oko 15 Trenutna podloga su pločice i preko će ponovno ići pločice. Molim ponudu putem maila. Lijep pozdrav,

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, prizemni je stan u privatnoj kući, dnevna soba iznad podruma ostatak na temeljima.Dnevna soba 20 m2, spavaća soba 7m2 parket kuhinja 13 m2 pločice. Vađenje pločica i parketa. Postavljanje podloge za električno podno grijanje (tvrdi stiropor ili OBS ploče ), postavljanje grijanja(nisam odabrao proizvođača molim preporuku) ugranja laminata ili tankih parketa. Nivo bi se mogao povisiti u odnosu na postoječi max 1,5 cm. Lokacija Zagreb Istarska ulica. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 46
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno je električno podno grijanje za dva prostora od po 16m2 sa odvojenim upravljanjem-termostatima, kupaona 10m2 i kupaona 4m2, odvojene, svaka sa svojim termostatom. Podloga se radi sa izolacijom i estrihom a preko će ići pločice i parket u jednoj prostoriji. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovi, Električno podno grijanje za terasu caffe bara od 90m2,prosječna visina 3m,zatvorena u alu stolariju.. i za 60m2 unutarnjeg prostora-lokala. Molim ponude sa dobavom i montažom ili naravno preporukom o modelu i načinu izvedbe koji bi omogućio postizanje ugodne"sobne" temperature i unutra i na terasi. kontakt: Ivana Sivoš. Molim ponudu, Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zainteresirani smo da ugradimo strujno podno grijanje na katu kuće površine 60 m2, dok u prizemlju se nalazi još kuhinja nekih 20 m2. Podno bi postavili na katu gdje se nalazi tih 60 m2, pa me zanima ponuda postavljanja da li je što potrebno osigurati, pripremiti podlogu i slično, a radi se o golim tavanskim prostorijama bez postavljene glazure u kojima bi se nalazila dnevna soba, kupaonica i dvije spavaće sobe... Postavili bi novu toplinsku izolaciju sa knaufom i pregradama od knaufa za sobe i kupaonicu, te me zanima da li vam je poznato kolika je otprilike mjesečna potrošnja struje, kao i druga iskustva vaših klijenata? Kuća se nalazi u mjestu Vidrenjak, to je mjestu unutar općine Velika Ludina u blizini grada Popovače u Sisačko-moslavačkoj županiji. Traži se majstor koji postavio mrežice za električno podno grijanje ili IC mrežice, jer sam našao da sujednako dobre, ako ne i bolje od električnih i povoljnije. Hvala na odgovoru!

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 8
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, treba mi ponuda za električno podno grijanje za balkon (Zadar) koji ću uskoro zatvarati stolarijom i sređivati. Terasa je oko 8m2 i treba mi mrežica + digitalni termostat,koji se može programirati. Vaši savjeti molim: - uroniti te grijače mrežice u eštrih (koji još trebam odraditi na terasi) ili pak ispod pločica? - ponuda sa ugradnjom U stanu (ostatku stana) inače imamo podno klasično, tako da želim i na balkonu koji zatvorimo da imamo ugodan osjećaj topline. S poštovanjem,

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 9
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Imam sobicu od cca 9 m2 koja je zidom vezana za blagavaonu i kuhinju. Rušim zid i pretvaram sve u jedan prostor. U kuhinji i blagavaoni se pločice ne mjenjaju a u sobici se skida parket i nastavlja se iz blagavaone sa istim pločicama. Htio bih u sobicu postaviti električno podno grijanje. Zanima me dali treba posebno napajanje ili se spaja na postojeću instalaciju? Drugo cca cijena kompletnog posla? Mislim da kada se skinute parket treba napraviti novu podlogu za postavljanje pločica.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebao bih ponudu za električno podno grijanje za cca 70m2? U procesu smo renovacije starije kuće, na podu je beton, tj. deka. Radi se o dnevnom boravku s kuhinjom, 2 spavaće sobe te kupaona. Kuća je u Gorskom kotaru, tj. Delnicama. Radi se o 2 spavaće sobe svaka po 12m2, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom 28m2, kupaona 5,5 m2, spremište 7m2 te ulazni hodnik iz kojeg se direktno ide u kuhinju i dnevni 3m2. Molim ponudu na mail.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora: 20 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je postaviti podno grijanje u sobi. Trenutno je parket na podu ali to bi maknuo i ostala bi gola podloga pogodna za postavljanje grijanja. Isto tako u sobi su dva radijatora koja bi se maknula sa zida i zatvorile bi se cijevi za vodu koje idu do radijatora. Naime, prvotno bi htio vidjeti da li se isplati postaviti vodeno podno grijanje u stoj sobi pa da se sve spoji na isti sustav grijanja preko plinskog bojlera, u slučaju da je to neisplativ posao, onda bi da se postavi Električno podno grijanje s svojim termostatom.