6 ponuda za postavljanje podnog grijanja s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Anita P. , Kaštela

Na moj upit za postavljanje podnog grijanja su reagirali isti dan. Izuzetno susretljivo i ljubazno osoblje odmah je pokazalo veliku zainteresiranost. Pohvalama koje ova firma već ima jako puno pridružujem se i ja. Drago mi je što vas mogu preporučiti.

5,0
Daliborka R. , Imotski

Samo razmišljanje o tome koji način grijanja odabrati mi je zadavao glavobolju. Nakon poziva ove firme osjetila sam veliko olakšanje. Izašli su na teren i dali su mi savjet za odabir podnog grijanja. Naravno da su mi oni odradili i postavljanje. Opet bi ih odabrala.

5,0
Filip V. , Delnice

Izuzetno korektan poslovni odnos i jako spretna ekipa. Za svaku pohvalu je i cijena i brzina i kvaliteta usluge ove firme koja radi postavljanje podnog grijanja.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za postavljanje podnog grijanja u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje podnog grijanja

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 170
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o kući katnici svaki kat po 85 m2, ukupno m2, peć na drva posebno u podrumu koji postoji.Planiram postavljanje podnog grijanja u cijeloj kući ;kupaonica,kuhinji,dnevnom boravku i spavaćim sobama ,novogradnja . Radove bih započeo krajem prvog /početkom drugog mjeseca. Hvala.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Bok poštovanje, znači volio bih postavit podno grijanje za tri banje i tri dnevna boravka. na katu je 2 wc po 6 kvadrata plus 2 dnevna po 14 kvadrata i jedan stan u prizemlju wc 6 kvadrata plus dnevni sa kuhinjom 30. Stavit ću estrih tako da je podloga pripremljena za postavljanje podnog grijanja.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam postavljanje podnog grijanja na vodu. Trenutna podloga je estrih a preko će ići laminati. Šaljem vam tlocrt stana s točnim mjerama. Stan se nalazi na prvom katu manje zgrade. Vodovodna vertikala je na vanjskom zidu kupaone gdje će se nalaziti i plinski protočni bojler. Molim Vašu ponudu

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 22
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, trebam ponudu za postavljanje podnog grijanja samo na dijelovima poda koji se koriste (ne ovaj dio koji je pod namještajem). Radi se o stanu koji je iznad garaza i postavila bi keramičke pločice koje izgledaju kao parket. Trenutačno je na tim dijelovima laminat i dio pod kuhinjom su pločice. U stanu je postavljeno plinsko etažno grijanje i radijatore bi zadržala. Podno grijanje bi samo zato da ne bude prehladno pod pločicama. Kolika je potrošnja takvog grijanja? Zahvaljujem unaprijed!

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 54
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam ponudu za postavljanje podnog grijanja za stan 54 m2. Zanima me opcija spajanja na Vaillant plinski bojler. Molim ponudu, Hvala. \\\\

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trazimo majstora za postavljanje podnog grijanja na struju na principu folija. Kuca se nalazi u Varazdinskim Toplicama a povrsina postavljanja podnog grijanja je cca m2 Zamolila bih vas da komuniciramo putem emaila, jer se trenutno ne nalazim u Hrvatskoj i ne koristim hr broj. Ukoliko zelite da komuniciramo telefonom mozemo jedino putem VIBERa ili WHATSAPPa.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

postavljanje podnog grijanja i hlađenja s potrošnjom tople vode, Vaš materijal, Daikin ili Mitsubishi 11 kw, dodatni grijač, kotao litara za toplu vodu, regulacija za svaku prostoriju, postavljanje u dvije faze jer je samo privremeni priključak vode i struje kod kuće, prva faza postavljanje podnog grijanja i tlačna proba na proljeće da se može postaviti estrih (kuća je požbukana i ostavljeni su bužiri od kutije do poda), a druga faza najesen postavljanje dizalice topline i spajanje

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 57
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, zainteresirani smo za postavljanje podnog grijanja u stanu s dvije sobe, kupatilom i kuhinjom s boravkom u komadu. Stan je povrsine 57 m2 i radi se o novogradnji. Interesira nas grijanje na struju ili vodu (sto je bolje i isplatljivije za dio u kojem zivimo), s tim da zelimo kontrolirati temperaturu u svakoj prostoriji zasebno i eventualno mogucnost daljinskog paljenja sustava. Zahvaljujem.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebam ponudu za postavljanje podnog grijanja (samo instalacija) bez ugradnje kotla/dizalice topline. Potrebno je obaviti kompletni cijevni razvod, i pripremu za spajanje na razdjelnike i toplinsku pumpu. Stojarski projekt u prilogu. Planirani početak radova, početak srpnja. Ukoliko ste u mogućnosti molimo i odvojenu ponudu za pripremu instalacija za postavljanje klima uređaja, a također prema projektu.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam podno grijanje za prostor od 55 i 2 m2. Ukupna površina grijanog tlocrta je 40 m2 u dvije zone od 38 m2 i 2 m2. Keramičar mi dolazi sredinom studenog tako da bi trebao malo prije toga postavljanje podnog grijanja. Također trebam wifi termostate za obje zone. U prilogu su tlocrti i dužine ako se ide na grijane tepihe. Hvala!