6 ponuda stolara s 1 upitom

Ocjene klijenata

Vaši su stolari bili jako ažurni. Brza i odlična usluga, cijena korektna. Definitivno preporučujem!

Jako sam zadovoljna sa stolarom kojega sam odabrala preko Vaše stranice. Vrlo je profesionalan i pedantan. Također, savjetovao me koji je ormar najbolji da maksimalno iskoristim prostor. Vašu uslugu smatram jako korisnom i definitivno ću je nastaviti koristiti i dalje. Hvala! :)

Izvrsno iskustvo. U roku od tri dana dobio sam šest ponuda Vaših stolara. Cijene su bile podjednake, a na kraju sam se odlučio za stolara s najboljim referencama. Zasad sam jako zadovoljan s njegovim radom.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Stolari u Hrvatskoj

Nedavni upiti za stolare

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bih stolara za izradu kliznog ormara po mjeri širine cm, visine cm i dubine cca 60 cm. Ormar se naslanja na 2 zida u obliku slova L (lijevi zid i stražnji), a desna bočna stranica nije naslonjena uz zid. Klizna vrata su od običnog bijelog iverala s 2 poprečne ukrasne srebrne lajsne. Unutrašnjost je isto bijeli iveral. Nekih 60-ak cm širine ormara na lijevoj strani bi bile police, a ostatak vješanje na desnoj strani na dvije razine.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u privitku se nalaze stolarski nacrti hodnika, kuhinje, i ormara u spavaćoj sobi. Kuhinja - donji elementi - dužina cm, dubina 60 cm viseći elementi - dubina 33 cm visina 70 cm - dubina 60 cm visina 40 cm Hodnik - širina cm - dubina 60 cm - visina cm - ogledalo, LED lampice Ormar- širina cm - dubina 60 cm - visina cm - ogledalo Drvena ploha na zidu iza TV-a - LED lampice Potrebna je samo okvirna cijena za sve navedene elemente. Što se tiče materijala koristila bi se neka prosječna kvaliteta, Potrebna je i ponovna izmjera i nacrti. Lijep pozdrav

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani Želimo renovirati spavacu sobu u stanu pa smo u potrazi za izvođačem. Željeli bismo ormar most s obzirom da je spavaća soba mala i nemamo mjesta za krevetić od bebe s toga nam je to idealno riješenje. U prilogu je tlocrta sobe i slike dizajna koji nam je interesantan. Ormar bi išao na zid dužine cm, tu bi bio bračni krevet dimenzije X. Na tom zidu za svake strane nalazi se utičnica pa bih voljela da postoji način da se iskoristi za nocne lampe. Voljela bih da su sa vake strane dva ormara za vješanje stvari a iznad police. Također voljela bih iskoristiti prostor ispod kreveta pa ne zanima opcija s ladicom ili mogucnost spremište na način da se s podnožja može podignuti podnica i madrac i na taj način dobiti dodatan prostor. Otvaranje ormara na dodir (bez ručki) većina elemenata u bijeloj boji dok bi detalji na ormaru bili kao i na slici imitaciju drva te okvir kreveta također imitaciju drva. U sobi je hrastov parket natur boje nije visoki sjaja i stolarija je tamna. Voljela bih uskladiti sobu s bojom parketa ili vratima da ne uvodimo još treću boju. Za sve dodatne informacije molim da mi se javite putem maila ili telefonski.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim da mi se jave stolari koji su zainteresirani za davanje ponude za izradu namještaja po mjeri za stan u Koprivnici kao i za jedan stan u Zagebu sa mogućnošću početka rada odmah te koji su zainteresirani i za daljnju suradnju na području dizajna interijera privatnih stanova, kako bismo dogovorili vanjsku suradnju. lp, Vučinovec Elena www.facebook.com/M0N0

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuhinja po mjeri dužine cm, dubine 50 cm, gornji i donji elementi, medijapan sjaj - folija (bijela) debljina 16mm. Gornji elementi su svi puni, nema staklenih ormara. Elementi će biti: 60 i 50 cm ili 50,40,20. Kako donji, tako i gornji. Molim ponudu s cijenom s vašim i s mojim materijalom, te rokom izrade. Povrh toga imat ću još i nešto drugih stolarskih radova.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, zanimala bi me okvirna ponuda za element pomičnog kuhinjskog otoka (slika u privitku) koji bi trebao služiti djelomično kao kuhinjski stol i djelomično za skladištenje namirnica. Na prvoj slici je pogled odozgor, crvenom išarano podružje su ormari ispod stola. Važno je da je to sve jedna cjelina te da je element na kotačima koje se mogu po potrebi zakočiti. Navedena visina je uključujuči te kotače. Za sada može ponuda samo za "stolarski dio" bez gornje ploče pošto materijal moramo ukladiti da se slaže s ostalim elementima i još nismo odabrali. Možete predložiti neki od materijala koji smatrate prikladnim (lako održavanje, otporno na grebanje,...) pa ga možemo prema dogovoru koristiti i na drugim elementima. - materijal: kvalitetan iveral, mat boja, neka nijansa sive - vrata ormariča takoder od istog materijala kao drvena konstrukcija - jedan i drugi ormar bi trebali imati 4 police - metalni rukohvati na ormarima - važno je da su sve stijenke (osim one označene "spoj s drugim elementom") lijepe odnosno da su vidljeve sa svih strana Naravno bih došla osobno i dogovorili bismo konkretne materijale, boje i ostalo pa prema tome prilagodili cijenu. Nadam se da sam navela sve potrebno. Veselim se Vašoj ponudi! Lijep pozdrav,

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Tražim iskusnog stolara koji je radio dizajnerske interijere, te koji je spreman odraditi nekoliko stvari u stanu: - police za ormar za cipele - moderan, “spa Like” namještaj za kupaonicu - kuhinjski ormarić od punog drveta u kombinaciji sa staklom - ukrasne kutije za radijatore Rad sa vrhunskim materijalima, komunikacija isključivo mailom.

Kupaonski namještaj

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebamo pedantnog stolara za izradu novog kupaonskog elementa-ormarića koji nosi postojeću granitnu ploču s ugradbenim umivaonikom, okvirnih dimenzija DxŠxV cca x50x65. Ormarić treba imati dvije ladice širine cca 90 cm, čije prednjice/fronte trebaju biti savijene u blagom luku kako bi slijedile luk izveden na granitnoj ploči. Čvrsti Al-nosači cijele konstrukcije postoje i mogu se iskoristiti za nošenje cijele konstrukcije. U slučaju zadovoljstva viđenim tijekom izrade, vrlo je lako moguć dogovor za izradu još jednog sličnog elementa, montiranog u drugoj kupaonici.

Kupaonski namještaj

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam stolara za izradu kupaonskog namještaja. Radi se o kupaonskom elementu visine , dubine 40 i širine 65 cm. Također trebam kupaonsko ogledalo s rasvjetom koje će se povezati s policama i jednim manjim zatvorenim oramarićem u cjelinu. Stoar treba biti zaista provjeren, stolar koji radi sve (što je naravno izvedivo), ima dobre ocjene, ima ideje i daje savjete (većina stolara dođe i uzme mjere da bi se posao odradio i naplatio, bez ikakvih ideja i savjeta, a na stranicama svih piše da savjetuju ) i stolara koji nema astronomske cijene. Također trebam stolara koji ne ide na najjednostavnije i najjeftinije opcije i materijale, a naplati mi izradu namještaja kao da je u namještaj ugradio zlatne police. Savjet da nešto poskupljuje cijenu, a nije potrebno je dobrodošao, ali da mi se u najmještaj ugradi sve najjeftinije, a naplati kao da je stavljeno sve najkvalitetnije, ne dolazi u obzir. Trabam iskusnog, dobrog i odgovornog stolara koji poštuje rokove, odradi posao kako treba i namještaj napravi kako bi ga napravio i sebi. Postoji li takav?

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

PVC STOLARIJA Ulazna vrata x sa staklima. Ulazna vrata x obična bez stakla. Prozor 4 komada x ,5 komora ,troslojno staklo, aluminijske rolete. Prozor 2 komadax80 ,5komora, troslojno staklo, aluminijske rolete. Prozor 1 komad 60x60 ,5 komora, troslojno staklo bez rolete. Prozor 5 komada x, 5 komora, troslojno staklo, aluminijske rolete.