6 ponuda za kuhinju po mjeri s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Ksenija G. , Zagreb

Dobila sam ponude brzo i odabrala izvođača za izradu kuhinje po mjeri. Prezadovoljna sam. Čovjek je sve napravio po mjeri i u dogovorenom roku. Preporučila bih ga svakome.

5,0
Branka T. , Samobor

O stolaru kojeg sam pronašla preko Trebam.hr mogu reći samo sve pozitivno - rad, usluga, uredno (nakon montiranja kuhinje ja nisam morala usisavati i čistiti). Još smo se dogovorili za neke radove u jesen.

5,0
Jadranka K. , Mala Subotica

Pomoću ekipe Trebam.hr javio nam se gospodin Dražen Juračić i to već sljedeći dan po poslanom upitu. Gospodin je odmah došao u izmjeru i dao predračun. Već nakon dva tjedna, kuhinja je bila gotova. Montažu je izvodio sam gospodin Juračić i njegov kum koji je čak izvodio i električarske poslove. Majstori su bili i više nego za deset: vrlo precizni, temeljiti i ljubazni. Kuhinja je predivna. Gospodin Juračić je zaista jako dobar majstor koji je za svaku pohvalu i preporuku.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kuhinje po mjeri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kuhinje po mjeri

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Šaljem upit za izradu kuhinje po mjeri * cm. Na dijelu od imam prozor i ne trebaju mi gornji elementi, na donjem dijelu kuhinje na sredini mi je odvod i dovod vode, te potreban mi je iskoristivi kut. Na dijelu od na gornjem dijelu potrebna mi je na sredini napa te elementi lijevo i desno od nape, a na donjem dijelu je pečnica i ostali elementi. Elemenat za frižirer nije potreban jer frizider stoji sam za sebe. Znači, kuhinja je u slovo "L" u nju treba smjestiti napu, pečnicu, perilicu suđa i sudoper, a frizider stoji sam za sebe pokraj dijela od . Kuhinja bi bila u donjem dijelu crvena sjajna, a gornji dio bio bi bijeli ili boja vanilije sjaj, a radna ploča isto neka u bijeloj boji sa imitacijom pijeska kao točkicama, te bočne strane isto u bijeloj boji ili ta sa točkicama. Lijep pozdrav! S poštovanjem!

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani trebam izradu kuhinje po mjeri samo drveni, nema ugradnje električnih aparata . Ugradnja sudopera i pipe. Mala kuhinja sa dvije strane (na zid) donji elementi ladice jedna strana širina je cm druga cm ( 60*cm- tu je sudoper i ubaciti samo stojeću perilicu suđa) Gornji elementi sličnih dimenzija samo do stropa ( visina cm) . Prvi donji red gornjih elemenata stakleni ormarići na škare, gornji red obični. Kuhinja bi trebala biti bijela, visoki sjaj. Molim ponudu

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zainteresirana sam za izradu kuhinje po mjeri u potkrovlju. U pdf-u šaljem mjere za kuhinju izražene u cm. Slike u pdf-u su samo smjernice za dizajn. Smjernice za izradu ponude: -Zbog niskog stropa dubina elemenata biti će nešto dublja od kuhinjske ploče na koju ide vertikalna ploča od donjeg ruba prozora. Na vertikalnoj ploči će se bušiti dvije rupe za utičnice jedu duplu i pojedinačnu. -Boja kuhinjskih elemenata biti će vjerojatno bijela ili svjetlo bež. -Radna ploha siva, srebrna po mogućnosti otporna na visoke temp. -Cokla i rubovi u skladu sa kuhinjskom pločom. Kuhinja bi trebala biti gotova tijekom ožujka. Hvala.

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, ljubazno Vas molim ponudu za izradu kuhinje po mjeri (dostavu i montažu) na području Zagreba. U prilogu šaljem tlocrt kuhinje iz kojeg se vidi da bi ista trebala biti u obliku slova L. Isto tako, u prilogu dostavljam dvije slike kuhinja koje nam se sviđaju kao nekakvu vodilju onoga što bismo htjeli. Unaprijed hvala. S poštovanjem, Paulić

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, treba mi izrada kuhinje po mjeri, kuhinja je oblika dva paralelna slova I, jedna strana je 2.7m a druga 2.5m. Širina kuhinje je 2.1m, znači širina radne ploče je 60cm na obje strane. Donji elementi bi trebali imati ladice velike nosivosti, a svi elemeneti bi imali soft close zatvaranje bez ručkica. Debljine radne plohe oko 4cm, prednje strane elemenata u visokom sjaju, bočne mogu biti mat. Materijal izrade kuhinje je medijapan i akril. U prilogu šaljem sliku postojećeg stanja, sliku kako bi otprilike željeli kuhinju te skicu razmještaja elemenata. Kuhinja bi imala samostojeći frižider, ugradbenu visoku pećnicu, samostojću perilicu suđa, ploču za kuhanje, samostojeću napu, ispod sudopera bi trebala mjesta za plinsku bocu. Stan se nalazi na Vrbanima u Zagrebu, rok za izradu kuhinje je kraj svibnja. Molim ponudu. Hvala

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim Vas ponudu za izradu i montažu kuhinje po mjeri. Kuhinja bi bila postavljena na 3 zida, sa samostojećim i visećim elementima. Duljine zidova su slijedeće 2m X3m X2m. Dovod je na zidu od 3m. Visina kuhinje je .5 cm. Dubina 60 cm donji elementi, gornji elementi 40 cm. Ugradbeni elementi. Matirana kuhinja, svijetla boja. Hvala.

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam izradu kuhinje po mjeri. Mat , bijela boja. Radna ploča boja bijele kave. Na zid bi išla takva ploča. Trebam pećnicu, ploču za kuhanje. Kupio bih ja frižider, perilicu i napu. cm je jedna dužina kuhinje, te zatim 33.5 jedan dio dimnjaka, 40.5 drugi dio dimnjaka i na 46 cm treba ići napa. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna mi je izrada kuhinje po mjeri. Materijal bi bio medijapan. Kuhinja je duga oko 3,5 metra, a širina je oko 1,8 m. Kuhinja je u obliku slova U. Na kraju jedne strane kuhinje (šire strane) nalazi se prozor. U kuhinji treba biti perilica za suđe, mašina za pranje robe, ugradbena pećnica, kuhalo i stojeći frižider. Za dodatne informacije stojim na raspolaganju. Očekujem Vašu ponudu.

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izradu kuhinje po mjeri: kuhinja se nalazi na dva suprotna zida. Dužina jedne strane je 2 m, a druga1,30m. U desnom kutu kraće strane kuhinje je sudoper i perilica suda, dok se na duzoj strani nalaze hladnjak i ploča. Kuhinja bi obuhvaćala i gornje i donje elemente te bi bila bez otoka i sanka. Kuhinjski ormarići bi bili zatvoreni. Što se tiče boje kuhinje, može bijela ili kombinacija drva i bijele (dolje drvo, gore bijelo). Za materijal treba savjet jer ne zna što bi. Radovi bi bili sad kroz jesen. Lijep pozdrav

Kuhinja po mjeri

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izradu kuhinje po mjeri. U prilogu je nacrt (nije u mjerilu) s dimenzijama i osnovnim podacima. Prostorija je relativno mala , x cm , na lijevom zidu je prozor, u lijevom kutu frontalnog zida su plinske instalacije , a na desnom zidu, vodovodne instalacije za priključenje sudopera, te hladnjak, iznad kojeg je kondenzacijski bojler. Stil kuhinje: što jednostavniji, moderan, ali NE sjajan, po mogućnosti elementi u plavkastoj boji (svjetloplava ili sivoplava ili golubinje plava), ručice jednostavne (kao na slici), pult svjetle boje drveta (boja bukve ili graba). Kuhinja uključuje gornje i donje elemente. Elementi su zatvorenog tipa (dio gornjih elementa neka bude otvoren). Predvidjeni su sudoper i štednjak od rostrfreia, no razmišljamo eventualno o posebnoj pećnici i ploči za kuhanje, samo će to vjerojatno biti teško uklopiti. Okvirno radovi unutar 3 mjeseca. Lijep pozdrav