Koliko košta kuhinja po mjeri?

 • 750950 HRK/dužni metar
  Kuhinja po mjeri (iveral)
Zatraži ponude

Koliko ćete platiti kuhinju po mjeri? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.


Kuhinja po mjeri (iveral)

 • 750950 HRK/dužni metar

Kuhinje po mjeri od iverala su među najpovoljnijim kuhinjama. Većina kuhinja koje se mogu naći u trgovinama namještajem izrađene su od iverala, a ima ih u raznim bojama i kombinacijama boja. Iveral mora biti dobro zaštićen od vlage kako bi materijal ostao čvrst i stabilan. Cijena se izračunava po metru, također ovisi o složenosti kuhinje i ostalim korištenim materijalima. Navedena cijena vrijedi za dužni metar kuhinje. Kuhinju po mjeri (iveral) bit će potrebno platiti između 750 HRK/dužni metar i 950 HRK/dužni metar.

Zatraži ponude

Kuhinja po mjeri (furnirani iveral)

 • 1.5004.500 HRK/dužni metar

Osnova ovog materijala je iverica, koja je presvučena furnirom (drvenim limom). Takva kuhinja loše podnosi vlagu pa je potrebno paziti da u kuhinji nikad nije prevlažno. Međutim, prilično je pristupačna. Cijena kuhinje po mjeri od furnirane iverice ovisi o veličini kuhinje, složenosti njezine izrade i korištenim materijalima. Navedena cijena vrijedi za dužni metar kuhinje. Raspon cijena za kuhinju po mjeri (furnirani iveral) je od 1.500 HRK/dužni metar do 4.500 HRK/dužni metar. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 3.000 HRK/dužni metar.

Zatraži ponude

Kuhinja po mjeri (lakiran medijapan u mat boji)

 • 3.0004.000 HRK/dužni metar

Medijapan je izrađen od drvenih vlakana koja se miješaju s ljepilima i prešaju u daske. Ploče mogu biti u sirovom stanju, mogu se bojati s jedne ili s obje strane. Medijapan je obojan s jedne strane, a vidljiva strana prekrivena je folijama po izboru kupca. U tom je slučaju završni sloj ploče obojan u mat boju. Medijapan je kvalitetniji od iverala, trajniji je i otporniji na vlagu. Cijena kuhinje ovisi o upotrijebljenim materijalima, veličini kuhinje i složenosti proizvodnje. Navedena cijena vrijedi za dužni metar kuhinje. Raspon cijena za kuhinju po mjeri (lakiran medijapan u mat boji) je od 3.000 HRK/dužni metar do 4.000 HRK/dužni metar. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 3.500 HRK/dužni metar.

Zatraži ponude

Kuhinja po mjeri (lakirani medijapan - visoki sijaj)

 • 3.8004.600 HRK/dužni metar

Medijapan su ploče izrađene od drvene prašine i smole, komprimirane pod visokim pritiskom. Imaju veliku gustoću i ujednačenije su i kompaktnije od iverica. Prednosti medijapana su u tome što je u osnovi gladak i ima mnogo mogućnosti obrade (može se brusiti i bušiti). Medijapan je skuplji od iverice, ali je kvalitetniji. Vlaga ga ne oštećuje tako brzo kao iveral. Cijena ovisi o veličini kuhinje, upotrijebljenim materijalima i složenosti gradnje. Navedena cijena vrijedi za dužni metar kuhinje. Izvođači će vam za kuhinju po mjeri (lakirani medijapan - visoki sijaj) naplatiti od 3.800 HRK/dužni metar do 4.600 HRK/dužni metar.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za kuhinje po mjeri

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Ugradbeni ormar dimenzija visine cm, širine cm i dubine 65. Vrata ormara su klizne stijenke. Cijeli ormar je bijele boje. Prednjica ormara: Ormar podijeljen u dva dijela, lijevi i desni dio. Simetrično su podijeljeni ili možda nekako drugačije, po Vašem prijedlogu. Na lijevoj prednjoj strani ormara ogledalo u visini do cca cm. Unutrašnjost ormara: I lijevi i desni dio se dijele po visini u dva odvojena dijela, gornji i donji dio. Gornji dio je visine od cca 70 tak cm od plafona, podijeljen s policama (2). U lijevoj strani ormara nakon polica dolazi dio za vješanje, te prema podu ormara još 2 police. U desnoj strani ormara nakon polica dolazi prostor za cipele, čiji raspored molim da mi predložite. Molim Vas ponudu za ormar. Unaprijed zahvaljujem,

Kupaonski namještaj

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Renoviram kupaonicu i trebao bih nekoliko dasaka za kupaonski ormaric. Napravio sam nacrt. Nact je gotov samo mozda neka mala izmjena prije rezanja ureza. Ormaric bi bio bijeli. Materijal otporan na vlagu debljine 18 mm. U prilogu je pdf, ako se loše vide detalji prije rezanja bih napravio bolji scan. lp

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, trebam izradu kuhinje u L, dimenzije su *cm, medijapan sivo ili bijelo, ugradbeni sudoper i pećnica, jednako donjih i gornjih elemenata i ugradbeni hladnjak ako može unutar tih dimnezija ili izvan. Isto tako trebam ugradbeni ormar širina * dubina 90cm, dvokrilni ormar do stropa cm, klizna vrata i sivo, bijele boje, srednje kvalitete. Molim ponudu. Hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebao bi mini kuhinju sa sudoperom i pločom za kuhanjem, hladnjakom, tipa apartman kuhinja, i dva zidna elementa, širine 1m ili 1, 5 m, sjajna, boja bukva ili jasen, odnosno nešto u tom tonu, zanima me ponuda sa izradom i ugradnjom , Sesvete. U prilogu su slike kako bi otprilike trebalo izgledati, ova bijela je širine 1m a druga je 1,5 m, s tim da bi korito sudopera bilo desno i bočno bi se priključio odvod i dovod vode. Zahvaljujem

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebala bi nam kuhinja na jedan zid, bez ugradbenih elemenata i gornji dio kuhinje ne bismo mijenjali nego sad radili promjenu fronti. Matirana bijele boje. Donji dio koji bi cijeli bio po mjeri je 60xx87 (dubina x širina x visina) točno ispod sudopera se nalazi odvod vode. Dio gdje bi samo fronte mijenjali ima ukupno 6. Njihove dimenzije su: 59x71,8 cm (visina x širina) - 3 iste takve fronte 59x29,4 cm - 1 frontakoliko bi otprilike bila cijena 54,8 x 59,3 cm - 1 fronta 83x59,3 cm - 1 fronta Prilažem Vam sliku kako bi otprilike kuhinju htjeli čisto za okvir neki, a ostale su slike moje kuhinje. Zanima me ponuda sa svime (montažom, dostavom). Nalazimo se u Zagrebu u kvartu Špansko. S poštovanjem

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za: 2. Komodu dimenzija Š90/V / D 55 (3 ladice samozatvarajuće) bijela boja te po mogućnosti prednja strana visoki sjaj. 3. Ugradbeni ormar dimenzije Š90/V/D60 u donjem dijelu dvije ladice samozatvarajuće visine 20 cm iznad dijeom za odjeću poglavito kapute visine cm te u gornjem dijelu polica cca 35 cm, prednja strana po mogućnosti visoki sjaj u bijeloj boji. Molim Vas ponudu. S poštovanjem,

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za kuhinju po mjeri slijedećih karakteristika: gornji elementi a donji i ugradbena pećnica. Gornji elementi po 40cm visoki sjaj i 35cm police na kraju, visina 80cm; donji elelemnti 30 cm ladica i vrata, 40cm ladica, 40cm sudoper i plinska boca i perilica posuđa ugradbena. Donji da budu sivi mat a gornji svijetli visoki sjaj. Molim ponudu. Hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Evo sam pokušala nacrtati konture kuhinje sa okvirnim mjerama mjerama .Kuhinja ima dva djela.glavni dio bi bio 20,90 m sa staklenom vitrinom i zasebni stup za pećnicu. pored toga trebam ormar sa kliznim vratima dubine 80 cm,visine cm i širine cm. Boja fronti može biti bež,trula višnja ili kombinacija bjelo.sivo žuto -puni sjaj U nadi da je dovoljno podataka bila bih zahvalna na ponudama. Hvala i lijep pozdrav Drobnjak / Pava Kovač Velika Gorica

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam izradu namještaja po mjeri: -spavaća soba sa 2 kreveta dimenzija *90, s madracima i podnicama, 2 noćna ormarića visine 50cm, ormar s kliznim vratima širine cm, visine cm -kuhinja ravna 3m duga, te izrada ravne ploče koja bi imala 2 noge i drugim dijelom bila pričvršćena uz zid širine 50cm. Aparati ugradbeni. Za boje i materijale bi se dogovaro prilikom kontakta, cilj mi je da nemještaj bude gotov do 20.5. Molim ponudu, Hvala.

Kupaonski namještaj

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kupaonica - police i ormarići. Kupaonica ima 2,5 m2. Također bi trebalo (na stepeništu) napraviti ormarić ispod stepenica za pohranu stvari. Radi se o prostoru ispod 6 stepenica. Dimenzije kupaonskog ormarića (ŠxDxV): 32x30x. Trebaju mi 2 takva ormarića. Za ormarić na stubištu mi prvo treba ideja kako ga uopće napraviti ispod stepenica pa da bi ga mogla izmjeriti. Molim ponudu. Hvala.