6 ponuda za ugradbeni ormar s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Mirko J. , Split

Za izradu ugradbenog ormara dobio sam više ponuda i odlučio sam se za Marigold. Ormar je kvalitetan, dobar. Momci su uredni, fini. Sve je odrađeno kako treba, sukladno dogovoru. S njim se može pregovarati o cijeni.

5,0
Marko J. , Pula

Pohvalio bih Vašu ažurnost. Tražio sam stolara za izradu ugradbenog ormara i vrlo sam brzo dobio ponude. Što se tiče samih radova koje je napravio odabrani izvođač, sve je bilo super, sve je bilo korektno. Rokovi su ispoštovani. Cijena ugradbenog ormara je bila povoljna. Ovog izvođača bih preporučio i drugima.

5,0
Azra Š. , Rijeka

Bila mi je potrebna ponuda za ugradbeni ormar. Sve je ispalo super, čovjek je bio ljubazan, a ugradbeni ormar je odlično napravljen.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za ugradbene ormare u Hrvatskoj

Nedavni upiti za ugradbene ormare

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, dimenzija ormara bila bi x cm, dubina 60 cm - ormar bi išao u kut tako da bi stražnji rub ormara i desni kut bili uza zid (ostali ugradbeni ormari u stanu nam zapravo nemaju stražnju stranu, pa ukoliko je izvedivo da se na takav način napravi stabilan ormar i u slučaju kad nisu obje rubne strane ormara uza zid, to nam je u redu). Unutra jedna strana sa šipkama za vješanje odjeće, druga s policama. Klizna vrata, materijali najpovoljnije što ima u ponudi (iveral pretpostavljam).Molim ponude isključivo putem maila. Unaprijed hvala.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ugradbeni ormar sa dvoja klizna vrata sa ogledalima koji bi se ugradio u nišu (zid sa tri strane), dimenzija cca Š=2. mm, V=2. mm, D= mm (+širina AL profila). Ormar bi trebao imati dva korpusa širine 1. mm; u jednom bi bilo pet polica širine mm, a drugi korpus širine 1. mm bi se podijelio na: dio sa policama širine cca mm, a ostatak širine mm za vješanje odjevnih predmeta. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. Lijep pozdrav.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, treba mi ugradbeni ormar : Dimenzije: Š: V: D:65 Klizna vrata (2 krila, čisto bijela, mat (narančina kora), bez zrcala, profil za lakše otvaranje vrata) Podijeljen na 2 dijela: Desni dio je sa šipkom za vješalice (klasika, bez ikakvih mehanizama) i tri izvlačne police ispod za obuću, na vrhu polica oko 50 cm visine, širine oko 85 cm. Lijevi dio s uskim odjeljkom od 30 cm širine i visine za dasku za glačanje i sušilicu veša, ostalo u klasičnim policama od poda do vrha, širine oko 85 cm. Molim ponudu. Hvala puno.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, meni bi trebalo napraviti ugradbeni ormar u jednoj garsonjeri kako bi prostor bio iskorišten, međutim problemčić stvara jedan stup koji je 60 cm od zida. Bilo bi najbolje da se to dođe pogledati pa da možete dati ponudu i da vidite kako je najbolje to napraviti. Možete me nazvati na mobitel, hvala puno.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, trebam ugradbeni ormar za hodnik. Prostor između dva zida iznosi cm, visine cm i dubine cm. Želimo klizna vrata (vodilica na podu i stropu) visokog bijelog sjaja. Uključite kompletnu stolariju unutar ormara i samo sa potrebnom stolarijom ako se odlučimo zid pofarbat uljanom bojom. Hvala

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Tražim ugradbeni ormar bijele boje (visoki sjaj). Klizna vrata (3). U srednji vratima obavezno ogledalo, ostalo vjeli lak. Mjere su: V Š D 60. Desna strana, dvije šipke, jedna skroz gore, jedna u sredini. Lijevo police idu, 5 polica računajući pod. U sredini 3 ladice dole i gore 2-3 police.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izradu: 1. Kuhinja bez visećih elemenata. Dimenzije 3 x 60 (sudoper + perilica + štednjak) i 3 x 60 s druge strane (3 elementa od toga jedan ladičar) s tim da je ploča šira jer je predviđena kao šank. Materijal fronti mediapan visoki sjaj. 2. Ugradbeni ormar do stropa (na desnom zidu) širine dovoljne za smještaj ugradbenog frižidera u samom kutu (cca 65 cm). Ukupna dužina cca 3 m. Ostali dio predviđen za garderobu i police , također jedan ladičar. 3.Molim vas ponude i za ugradbeni ormam i u hodiniku, Skica u prilogu. Skice u prilogu (originalni tlocrt i xls datpteka s razmještajem) Hvala i pozdrav

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno je napraviti ugradbeni ormar dimenzija visine 2.40, dubine 59 i širine 1.83 cm (klasične šarke, ne klizna vrata, bez ručkica, na dodir otvaranje) i manji (kao plakar u kuhinji) dimenzija visine 1.30, dubine 40 te širine 40 cm (okvirno),boja bijela, klasična, bez visokog sjaja. Ponude molim slati isključivo prvo na mail. Lijep pozdrav.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, potrebni su mi ugradbeni ormar i komoda. U privitcima Vam šaljem sliku ormara i ponudu koju trenutno imam. Molim Vas da privitke proslijedite izvođačima i da ispune ponudu koja je u privitku. Materijali su navedeni u ponudi, ali vam dostavljam i dodatne podatke po kojima će izvođač moći napraviti bolju ponudu. -izvedbi dekora "bijeli dijamant", i ormar i komoda, matirani od iverpana. -komoda ima staklene fronte u drvenim okvirima kao na slici. -skroz desna vrata ormara se moraju moći otvoriti do stupnjeva i na unutarnju stranu vrata bi se pričvrstilo ogledalo. -u ponudi su sva vrata i ladice sa stoperima ("Blum-ov" okov) i dugim aluminijskim ručkama Za sva dodatna pitanja me se može kontaktirati na broj naveden u prilozima. Hvala

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba mi ugradbeni ormar dimenzija: 3m duine, 2,30 visina. Dubina 50 cm. Sjajno krem boje s nekim uzorkom, ogledalo po sredini. Ormar u tri dijela, unutra stalak za cipele po jednoj visini polica dijela,lijevi dio za vješalice za košulje, onda donji dio može biti kombinacija za police i ladice., i još neke ladice u srednjem dijelu pola ladice pola police. po mogućnosti ukomponirati jedan dio za peglu stol za peglu. Po Vašoj želji kako je moguće napraviti. Ormar ide u hodnik. Molim Vašu ponudu.