Koliko košta ormar po mjeri?

 • 750850 HRK/dužni metar
  Ormar (iveral)
Zatraži ponude

Hoće li vam uskoro trebati ormar po mjeri? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.


Ormar (iveral)

 • 750850 HRK/dužni metar

S ormarima po mjeri možemo u potpunosti iskoristiti prostor koji nam je na raspolaganju. S njima dobivamo više prostora za pohranu nego što bismo dobili s unaprijed dizajniranim ormarićima. Ormari od iverica jeftiniji su nego ormari od masivnog drveta. Cijena ugradbenog ormari uglavnom ovisi o korištenim materijalima i cijeni majstora. Najniža cijena po kojoj ćete platiti ormar (iveral) je 750 HRK/dužni metar, a najviša 850 HRK/dužni metar.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za ormare po mjeri

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna mi je kuhinja po mjeri oblika slova U. Dimenzije donjih elemenata su: x 2,4 x Materijal bi bio iveral, korpus u bijeloj boji, stranice nešto hras,a nešto u bijeloj boji. Dolje su dva kuta, gornji elemnti imaju samo jedan kut. Instalacije ostaju gdje jesu, sudoper s jednim oknom, napa nije u elemntu, nema perilice, nije ugradbeni hladnjak. Visina kuhinje je 93cm jer su cokle na 15 cm. Visina gornjih elemenata od nužnog razmaka ide do 2,8m. Kuhinju bih trebala najkasnije do 15.10. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molio bi da mi date informaciju o cijeni drvenog dijela kuhinje bez aparata Radi se o kuhinji sa slike Ukupne sirine di je pećnica i hladnjak (cm) drugi dio (ukupno od zida drveni dio koji pokriva radna ploča cm) Specifikacija elemenata Hladnjak 60xx61 dubina Pećnica 60xx61 dubina Dole mali izvlačni 40 širine visina 88 dubina 61 Mjesto za ugradbenu kuhinjsku ploču 60x88x61 Kut širine 88 visina 61 dubina Drugi zid Element za dudoper 60x88x61 Rupa (tu ide samostojeća perilica ne ugradbena) Element klasični sa dvije police) 60x88x61 Zid 3 elementa 60x60x37 Fronte tamni wenge, okvir di se ne vidi moze ic bjeli radi ustede na cijeni tamo di se vidi isti kao i fronte. Fronte visećih elemenata tamno zeleni visoki sjaj.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna mi je kuhinja po mjeri koja bi išla na dva zida i oba su dužine oko 3,2m. Na jednom zidu bi bili donji i gornji elementi bez frižidera. Na drugom zidu bi bili samo donji elementi sa radnom pločom i velikim ladicama. Tu bi išao frižider ali ne bi bio ugradbeni. Htjela bih kuhinju visokog sjaja, medijapan ili akril u bijeloj boji. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna mi je ravna kuhinja dimenzija: širina x dužina x visina. Trebaju mi novi sudoper i peć na užem dijelu (tamo su priključci i prozor). Materijal bi bio iveral, svijetlo smeđa (boja bijele kave). Ukoliko je moguće iskoristiti neke stare elemente može se napraviti neka kombinacija. Ako majstor procjeni da drvo nije zdravo onda bih radila kompletno novu kuhinju. Potrebno je napraviti detaljnu izmjeru. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, U Njivicama na otoku Krku trebam mini kuhinju ili blok kuhinju, ukupne duzine cm,gornji elementi cijelom dužinom. Zamjena za postojecu. Ja bih kupila elektro plocu s dva el. kuhala, ugradbeni hladnjak, i napu 50 cm i sudoper. Potrebna je jedna ladica. Lijep pozdrav

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebala bih ugradbeni ormar u spavacoj sobi od zida do zida i od poda do plafona dužina 4m, visina 2.50m. Jednostavna izvedba, samo umetnuti 4 odjeljaka za vješalice, nebitno gdje, dva odjeljka od cm i dva od 90-. Klizna vrata, svijetle boje, najpovoljnjijih materijala. Visina polica 35cm, a dubina ormara 50cm. U privitku saljem slicnu verziju. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna mi je izrada kuhinje, a za početak cijena naravno. Skica s mjerama dužina u prilogu. Širina elemenata 60cm, visina kuhinje 90cm, debljina stranica 18mm. Na 3D skici kod sudopera ide vrata,NE ladice. Kuhinja ima dva kuta (bez pregrada da se max mogu iskoristiti). Ne visoki sjaj. Prilog pod imenom JEDNA VERZIJA KUHINJE je izgled kako bi mogla recimo izgledati....Boja fronti od krem do svjetlo smeđe, bijela ne,...mat. Molim ponudu, hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, kuhinja bi išla u L, cm je duži dio i u kut cm. Na sredini cm je odvod,na kraćem zidu (cm) je bojler skroz lijevo i do ovog dužeg zida je 60cm Od poda do bojlera je cm . Gornji elementi bi išli cijelom duljom stranom i jedan element do bojlera.Elementi do stropa . Imamo samostojeći frižider (š60cm) i na tu stranu bi išla ugradbena ploča,sudoper i perilica,a ostalo radna površina. Kuhinja bi bila bijele boje s nekim detaljima u boji. Molim ponudu. Hvala

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o ugradbenom ormaru ispod stepenica. Duljina je cm, dubina cm, visina najviše točke cm, a najniže 80cm. Ormar je zamišljen u 3 dijela. U najvišem dijelu bi bila vješalica za jakne, a u preostala dva police-ladice. U nastavku Vam šaljem fotografije sličnu onome što smo zamislili. Ormar bi bio u bijeloj boji. Hvala

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za kuhinju duljine 4m,frižider je samoostojeći 60cm s lijeve strane strane,gornji elementi nakon nape do frižidera(lijeva stana), a od desne strane ide pećnica,ploča za kuhanje i napa i sudoper ( po sredini na 2m). Površina visoki sjaj ,treba imati dosta ladica,elementi bijeli,a ploča tamna ,šank 2m ( da ima dulblje za noge i ladice s druge strane ). Lijep pozdrav