Zatraži besplatne ponude soboslikara u Ivanić-Gradu

1052 izvođača u blizini
75 na raspolaganju

Već 691 korisnika iz Ivanić-Grada pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih soboslikara Ivanić Grad, 2022

60 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

IVAMONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Dražen M. , prije 8 mjeseci

Zadovoljan sam odabranom firmom. Dečki su sve odradili u roku, sve pohvale, bez zamjerke.

20+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: bojanje škole ili vrtića, ličilački radovi, fasaderi, fasade za kuću, obnova fasada, termo fasade, stiropor fasade, bojanje fasade, soboslikari, izolacija fasade, popravak fasade, ličilac, bojanje zidova, soboslikarski radovi, fasader.

Zatraži ponudu

WTOM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ibriz B. , prije 1 mjesec

Jako smo zadovoljni, odlično su odradili svoj posao. Preporučavam firmu WTOM d.o.o.

Provjereni izvođač

Usluge: soboslikari, ličilački radovi, postavljanje knaufa, vodovodne instalacije, knauf, knauf radovi, postavljanje vodovodne instalacije, ličilac, vodoinstalateri, bojanje zidova, spušteni stropovi, soboslikarski radovi, knauf majstor, bojanje fasade, knauf pregradni zidovi, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu
5,0
Dragan P. , prije 3 godine

Sve je odradio odlično , nemam zamjerke. Čak i za dio koji nije mogao odraditi mi je pronašao druge dečke tako da sam prezadovoljan gospodinom Markom!

5,0
SAVIA d.o.o. , prije 2 godine

Koristili smo usluge firme"INT-GLAVAŠ" VL. MARKO GLAVAŠ,i bili smo izuzetno zadovoljni. Gospodin Glavaš je sa svojom ekipom, napravio posao točno na vrijeme, kako smo se i dogovorili. Pregradni zid od knaufa je tako napravljen, da izgleda kao da je oduvijek bio u tom prostoru. Posao je napravljen u dogovorenom roku i kvalitetno. Ocjena za posao 5+.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: knauf majstor, spušteni stropovi, postavljanje knaufa, knauf pregradni zidovi, knauf radovi, knauf.

Zatraži ponudu

DIJASTROM d.o.o.

4,7
7 ocjena
5,0
Damir P. , prije 2 godine

Nakon što su nam prvi angažirani radnici razrušili stan i ostavili ga u potpuno demoliranom stanju, tvrtka Dijastrom došla nam je kao melem za dušu. S vlasnikom smo dogovorili sve detalje, radovi su započeli čak i prije dogovorenog roka (što nam je odgovaralo), a sami radovi bili su temeljiti i kvalitetno odrađeni. U Dijastromu nema radnika koji će napola odraditi posao. Svaki od njih zna svoj zanat, strpljivo sluša vaše želje, odnosi se s poštovanjem, a posao se napravi kako spada. Naša je adaptacija bila prilično opsežna - podrazumjevala je sanaciju izuzetno loše obavljenih radova prethodne tvrtke, niveliranje podova, gletanje zidova koji su zbog starosti zgrade bili osobito neravni, postavljanje struje i plina te postavljanje keramike i parketa. Majstor zadužen za postavljanje plutajućeg poda je čak svojom inicijativom (uz, naravno, naše odobrenje) popravio napravljeni nivelirani pod jer nije bio zadovoljan prvotnom izvedbom. Takva je temeljitost pravo osvježenje na tržištu adaptacijskih tvrtka. Ukoliko za adaptaciju trazite tvrtku koja će se držati dogovora i termina, s kojima želite biti u svakodnevnoj komunikaciji i sudjelovati u odlukama oko manjih detalja, koja pronalazi rješenja za vaše želje i nastale poteškoće, ako tražite kvalitetne i temeljite radnike koji znaju svoj posao i brinu o prostoru u kojem rade, najtoplije preporuke s naše strane idu upravo tvrtki Dijastrom.

5,0
Robert I. , prije 1 godinu

Izvođač radova je izvrstan. U vrlo kratkom roku smo se dogovorili oko svih aktivnosti koje je potrebno napraviti, kao i rokovima. Sve je odrađeno prema dogovoru te tako i naplaćeno. Osim korektnog odnosa, mogu reći samo pohvale za ideje oko rješavanja nekih problema u stanu. Sve je napravljeno kvalitetno i brzo, iako je opseg radova bio zaista velik (cjelokupni stan, od instalacija struje, vode i plina do završnih detalja). Svakako je dobro istaknuti samostalnost u radu jer se dečki iz Dijastrom ekipe čine kao uigran tim. Sve je bilo korektno i brzo. Čekalo se više na mene nego na njih.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: preuređenje stana, adaptacija stana, renoviranje stana, adaptacija stana ključ u ruke.

Zatraži ponudu

Cupio j.d.o.o.

4,5
5 ocjena
5,0
Maja B. , prije 3 godine

Gospodin Alen je profesionalac i svakom bi ga preporučila. Stan je bio uredniji nakon bojanja nego prije. Sav namještaj je vraćen na mjesto. Posao je obavljen u roku i sve je bilo po dogovoru.

5,0
Nikolina B. , prije 3 godine

Radovi obavljeni u dogovorenom roku,majstor se drzao dogovorene cijene.

5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: ličilački radovi, prijenosne klime, multi split klima, soboslikari, klime, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, ugradnja klime, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, pokretna klima, bojanje fasade, čišćenje poslovnih prostora, inverter klima, servis klime, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Zoran J. , prije 4 godine

Izvrsni su!

5,0
Jadranka K. , prije 4 godine

Stvarno su bili brzi, došli su na vrijeme, iza sebe ostavili sve uredno. Sve je bilo super, nemam niti jednu zamjerku. Zaista odlično, za čistu desetku!

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017

Usluge: linoleum, pvc podovi, soboslikari, bojanje zidova, parketari, bojanje fasade, postavljanje laminata, sanacija parketa, postavljanje parketa, vinil podovi, ličilac, podne obloge, bojanje škole ili vrtića, ličilački radovi, brušenje i lakiranje parketa, soboslikarski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Diana Š. , prije 7 mjeseci

Sve je odradeno savršeno i za svaku pohvalu, majstor koji zna svoj posao. Preporuka za Salomon interijeri.

5,0
Željko K. , prije 7 mjeseci

Za soboslikarske radove smo odabrali firmu Salomon interijeri. Zadovoljni smo, čista petica.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021

Usluge: ličilački radovi, bojanje fasade, soboslikarski radovi, bojanje zidova, bojanje škole ili vrtića, soboslikari, ličilac.

Zatraži ponudu

ŽUTI KUTAK j.d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Jasmina F. , prije 3 godine

Hvalim i firmu Trebam.hr i Žuti kutak j.d.o.o. na sva usta. U petak mi je hitno trebalo bojanje sobe, gospodin mi se odmah javio, kada je rekao da će doć tada je i došao, rekao je unaprijed kada će biti gotovo tada je i bilo. Jako brzo i kvalitetno. Oduševljena sam.

5,0
Matej Š. , prije 2 godine

Pohvaljujem brzinu i kvalitetu.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje keramike, postavljanje pločica, keramičari, keramičar.

Zatraži ponudu

ZIS USLUGE j.d.o.o.

3,7
2 ocjene
5,0
Zdravi O. , prije 1 godinu

Nevjerojatna profesionalnost i urednost. Za svaku pohvalu.

2,3
Visnjic D. , prije 9 mjeseci

Zis usluge i vlasnik Zulić je jedan običan neradnik i neznalica. Uzeo je novac i nestao. Na moje molbe se pojavio dva puta i to sitno što je napravio je katastrofa. Izbjegavati u širokom luku.

Usluge: postavljanje knaufa, preuređenje stana, adaptacija stana, knauf pregradni zidovi, bojanje fasade, adaptacija stana ključ u ruke, soboslikari, spušteni stropovi, ličilački radovi, renoviranje stana, rušenje objekta, bojanje zidova, soboslikarski radovi, iskopi, knauf majstor, ličilac.

Zatraži ponudu

PINTURA j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Oto C. , prije 2 godine

Mogu izdvojiti tvrtku Pintura (izvođač g. Marko), kao najozbiljniji. Upravo dovršava radove. Mogu ga preporučiti svakome.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda

Usluge: soboslikari, krovopokrivači, izolacija fasade, preuređenje kupaonice, bojanje škole ili vrtića, pvc podovi, renoviranje kupaonice, mijenjanje krova na kući, izrada kupaonice, izrada krovišta, termo fasade, izolacija krova, bojanje fasade, podne obloge, obnova fasada, postavljanje laminata.

Zatraži ponudu
5,0
Nikolina H. , prije 5 godina

Sve je ispoštovano. Nemam nikakvih zamjerki. Preporučujem ih i drugima.

5,0
Tamara M. , prije 5 godina

Izvođač se držao dogovora i bio iznimno uredan.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017

Usluge: soboslikari, bojanje zidova, bojanje fasade, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, ličilački radovi, ličilac.

Zatraži ponudu

MALI VALJAK j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Sojat M. , prije 5 godina

Profesionalni, temeljiti, uredni, pozitivno raspoloženi, ljubazni, tihi, bez buke i psovke. Ispunili su moje kriterije na koje sam navikla tijekom moga dugogodišnjeg rada u Švicarskoj (švicarska kvaliteta). Stoga im srdačno zahvaljujem i sa sigurnošću preporučujem.

5,0
Vlatka B. , prije 5 godina

Mali Valjak nije imao cjenovno najpovoljniju ponudu, ali je gospodin Roman (vlasnik) napisao odličan mail, bio je vrlo profesionalan, ljubazan i simpatičan te sam se zbog toga odlučila za njih i nisam požalila. Svaka je sitnica bila kako smo se dogovorili. Opet ćemo ih angažirati.

5+
Godina na tržištu

Usluge: gradnja kuće ključ u ruke, građevinski radovi, građevinske tvrtke, adaptacija kuće, ličilac, bojanje zidova, bojanje škole ili vrtića, soboslikari, bojanje fasade, ličilački radovi, soboslikarski radovi, gradnja kuće, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu
5,0
Slavica S. , prije 7 mjeseci

Radovi obavljeni. Zadovoljni smo kvalitetom urađenog posla.

5,0
Svjetlana D. , prije 5 mjeseci

Super zadovoljna. Držali su se riječi. Rade svoj posao kako treba. Jako pristojni i pristupačni. Nemam riječi.

Usluge: knauf radovi, knauf pregradni zidovi, stiropor fasade, postavljanje knaufa, izolacija fasade, ličilački radovi, fasader, soboslikarski radovi, bojanje zidova, soboslikari, podne obloge, postavljanje laminata, parketari, knauf majstor, popravak fasade, fasaderi.

Zatraži ponudu

MUŽA DARKO j.d.o.o.

4,2
2 ocjene
4,3
Marko T. , prije 2 godine

Ljubazan,uredno ,tocno na vrijeme, dobro obavljen posao i brze zavrsen nego sto smo mislili. Cijena i boja u redu.

4,0
Marina N. , prije 4 godine

Izvođač se držao dogovorenih rokova i pomogao sa savjetima.

Nisu izvršeni svi radovi koji su dogovoreni, što nije utjecalo na smanjenje dogovorene cijene. Naime, izvođač nije ''gletao'' sve zidove kako je bilo traženo u zahtjevu za ponudu i zatim dostavljeno u ponudi. To se nažalost sada pokazuje kobnim, jer sve nepravilnosti dolaze do izražaja. Također, izvođač je samo jednom bojao zidove, što smatramo neprihvatljivim. Nadalje, izvođač nam nije ostavio ostatke boje, iako ih je bilo, a i naknadno smo tražili da nam dostavi, jer su u međuvremenu nastala ošetećenja, zbog drugih radova, koja se sada vide. Iako smo u početku smatrali da se radi o izuzetno kvalitetnom izvođaču, sada nažalost ispada da se oni trude samo kada su veliki novci u igri, što svakako nije dobro.

5+
Godina na tržištu

Usluge: soboslikari, ličilac, bojanje fasade, soboslikarski radovi, bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu
5,0
Mirjana M. , prije 3 godine

Odmah smo se dogovorili, ispoštovali su rokove i zadovoljna sam svime.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: sanacija parketa, fasade za kuću, fasaderi, pvc prozori, alu stolarija, postavljanje laminata, brušenje i lakiranje parketa, soboslikarski radovi, ličilac, stiropor fasade, vinil podovi, termo fasade, ličilački radovi, bojanje zidova, krovni prozori, alu prozori.

Zatraži ponudu

BALANCE DOMUS j.d.o.o.

4,3
1 ocjena
4,3
Milka O. , prije 11 mjeseci

Dogovorena cijena i rok su ispoštovani. Što se tiče radova s knaufom odrađeni su i više nego dobro, što se tiče soboslikarskih radova smatram da je to moglo biti bolje i zato je moja ocjena za kvalitetu 3.

Usluge: knauf majstor, dezinfekcija prostora, odštopavanje odvoda, postavljanje pločica, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, vodovodne instalacije, adaptacija kuće, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, renoviranje stana, čišćenje poslovnih prostora, adaptacija stana, knauf, bojanje zidova, postavljanje vodovodne instalacije.

Zatraži ponudu

LIPER - BOJANJE d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Krešo K. , prije 4 godine

Izuzetno sam zadovoljan. Nemam nikakvih zamjerki. Preporučujem ovog izvođača i drugima i po pitanju cijene, i po pitanju kvalitete i brzine.

5,0
Bozena G. , prije 4 godine

Pouzdanost, umjerena cijena (dobar odnos cijene i kvalitete), stručni savjeti, uredno obavljen posao. Vrlo korektan, profesionalan odnos spram naručitelja po pitanju rokova, dodatnih savjeta, stručnih objašnjenja. Preporučujem bezrezervno!

5+
Godina na tržištu

Usluge: fasade za kuću, termo fasade, ličilac, obnova fasada, bojanje škole ili vrtića, stiropor fasade, soboslikarski radovi, ličilački radovi, izolacija fasade, bojanje fasade, fasader, fasaderi, bojanje zidova, soboslikari, popravak fasade.

Zatraži ponudu
5,0
Tomislav M. , prije 2 godine

Sve u svemu u redu, unutar roka napravljeno.

Usluge: postavljanje knaufa, termo fasade, izolacija fasade, knauf radovi, knauf majstor, fasader, spušteni stropovi, fasaderi, obnova fasada, popravak fasade, knauf pregradni zidovi, fasade za kuću, stiropor fasade, knauf.

Zatraži ponudu
5,0
Kristina C. , prije 2 godine

Zadovoljni smo odabranim servisom.

200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje zidova, soboslikari, bojanje fasade, ličilac, soboslikarski radovi, bojanje škole ili vrtića, ličilački radovi.

Zatraži ponudu

ROMBOS DIFPOT j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Orlovka M. , prije 1 godinu

Izvođač je kontaktirao mene jer je dobio upit sa trebam.hr. Zove se Franjo, tvrtka ROMBOS DIFPOT j.d.o.o. Bio je odličan, brz I kvalitetan. Odlična cijena koju je poštovao do kraja.

Jedino što je obećao još nešto pofabati ali više se nije pojavljivao, tako da ću sama. Eto jedina zamjerka.

Usluge: brušenje i lakiranje parketa, pvc podovi, postavljanje keramike, vinil podovi, keramičar, sanacija parketa, spušteni stropovi, linoleum, bojanje fasade, keramičari, ličilački radovi, postavljanje knaufa, knauf radovi, soboslikari, bojanje škole ili vrtića, postavljanje parketa.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Moraju li se površine pripremiti za bojenje prije dolaska soboslikara?

  Ako se tako dogovorite, soboslikari će se pobrinuti za sve – po potrebi će ukloniti namještaj i radijatore, adekvatno zaštititi podove, utičnice, prekidače i slično, a mogu ukloniti i stare tapete koje više ne želite. Ako ste ih unajmili za bojenje starijih zidova, pobrinut će se za brušenje i zaravnavanje zidova prije nego što započnu s bojenjem.

 • Kako se mjeri površina za bojenje?

  Površina za bojenje mjeri se tako da se pomnože širina i visina svakog zida, a zatim se površine svih zidova u prostoriji zbrajaju. Na internetu postoje različiti kalkulatori za izračunavanje površine bojenja koji vam mogu biti od pomoći.

 • Koliko boje je potrebno za bojenje stana?

  U principu, litra boje dovoljna je za bojenje 10 m2 površine. Međutim, ta količina može varirati ovisno o tome koliko slojeva boje se nanosi.

 • Koliko slojeva boje je potrebno da zid bude savršeno bijel?

  Broj slojeva boje ovisi o stanju vašeg zida. Pri bojenju zidova soboslikari će nanijeti najmanje dva sloja boje, a po potrebi i više.

 • Zašto angažirati stručnjaka za bojenje zidova?

  Bojenje zidova je zadatak koji uz malo dobre volje možete obaviti i sami. Međutim, soboslikari vam mogu znatno olakšati život ako morate odjednom obojiti cijelu kuću ili stan, primjerice, kad se useljavate ili obnavljate nekretninu. Na njih se također treba osloniti ako odaberete boju koja se ponaša neočekivano, tj. ubrzo pokazuje neke nepravilnosti, poput neravnomjernog razmaza i slično.

Nedavni upiti za soboslikare, Ivanić Grad

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebala bi soboslikara za dvije prostorije (45m2 i 15m2) u stanu. Zidovi nisu bojani 20 godina, ali su u dobrom stanju, soba je okrenuta prema zapadu tako da nema vlage. Trebalo bi postrugati staru boju, te jedan zid pogletati, jer ima pukotina. U prostoriji je samo bračni krevet i nema drugog namještaja. Zidove bi farbala u bijelu boju (eventualno neku krem, ali to još nisam odlučila). Lokacija : centar Ivanić Grada. Ono što mi je bitno je termin - što prije jer mi je sve raskopano, a moj majstor se razbolio i nije mogao naći zamjenu. S poštovanjem,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 48
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Soba 4x4m s dva dvokrilna prozora cijela oblozena tapetama koje zelim ukloniti i oliciti je bojom. Na stropu su stropne drvene obloge u boji drveta koje bi trebalo prefarbati u bijelu boju. Osim toga, na podu su samo tepisoni i voljela bih ih ukloniti, ali ne znam u kakvom je stanju pod ispod, najvjerojatnije samo beton..