MALERIJA IVANIĆ, OBRT ZA SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE VL. MARIO IVANIĆ

Dugo Selo
Podne obloge, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
4,8
4 ocjene

4 ocjene za tvrtku MALERIJA IVANIĆ, OBRT ZA SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE VL. MARIO IVANIĆ

Ocjene

5,0
Monika K. , prije 3 mjeseca

Izvođač se potrudio oko pronalaženja točno onog što trebam. Nikada nije postavljao polukomercijalni linoleum i potrudio se maksimalno da sve prekrasno izgleda, u roku par dana od upita mi je postavio. Preporučavam svima firmu Malerija Ivanić i gospodina Maria.

5,0
Jadranka K. , prije 4 godine

Stvarno su bili brzi, došli su na vrijeme, iza sebe ostavili sve uredno. Sve je bilo super, nemam niti jednu zamjerku. Zaista odlično, za čistu desetku!

5,0
Zoran J. , prije 4 godine

Izvrsni su!

4,0
Antun H. , prije 4 godine

Zadovoljan sam, dobro su odradili posao. Rokovi su poštivani.

Usluge: Postavljanje laminata, Soboslikarski radovi, Postavljanje parketa, Sanacija parketa, Bojanje zidova, Brušenje i lakiranje parketa, Vinil podovi, Ličilački radovi, Parketari, Bojanje fasade, Soboslikari, Linoleum, Podne obloge, Bojanje škole ili vrtića, PVC podovi, Ličilac

Drugi izvođači u blizini mjesta Dugo Selo

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 165
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan ima površinu 55 m2. Visina stambenog prostora cm. Stan ima šest prostorija. Nakon potresa imamo po svim zidovima razna manja puknuća koja je potrebno dletati i onda završno farbanje. Jedan zid u hodniku je pukao na dva mjesta malo više u dubinu a sava ostala puknuća odnose se većinom na razdvajanje kod gipsanih ploča i puknuća između stropa i bočnih zidova.

Postavljanje podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Parket
 • Površina podova (u m2): 73
 • Dobava podnih obloga: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, Imam novi stan (3 god.)sa ugrađenim seljackim podom (oko 60 m2) koji je,tako izgleda,montiran na jos uvijek vlaznu podlogu i iskoritao se,mjestimicno odlijepio i suska na dosta mjesta.Kako investitor nije bio u mogucnosti izvesti radove zamjene parketa u cijelom stanu dogovoreno je da radove izvedemo sami. Dakle,trebamo strucnjake koji ce ukloniti sav stari parket,pripremiti podlogu za novi,montirati novi parket (investitor je odobrio istu vrstu) i izvrsiti brusenje i lakiranje parketa.U radove ulazi i bajcanje parketa. Demontazu namjestaja i ponovnu montazu izvrsiti ce firma koja ga je izradila i montirala.Potrebno je jos izvrsiti demontazu i ponovnu montazu stokova i vrata nakon radova na parketu.Stan se nalazi na drugom katu zgrade.Izvodac radova mora izvrsiti sve radove odvoza starog parketa i dovoz i unos novog parketa i ostalog materijala.Zastita i osiguranje stvari koje ostaju u stanu (kuhinja,wc i kupatilo kao i kamin,rasvjetna tijela i stolarija izvrsiti ce izvodac radova na parketu.Radove bi trebalo izvrsiti u toku ljeta! Molim ponude! Unaprijed hvala! Lp

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 114
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je farbanje apartmana u Peroju, apartman je 38 kvadrata, doslo je do puknuca cijevi u stanu iznad u kupaoni, tako da taj strop treba gletati i na nanijeti na nekim zidovima sredstvo protiv plijesni. Usluga bi mi trebala cim prije, kroz 2 tjedna, kad saniraju cijevi u gornjem stanu. Molim ponude, Hvala i lp, Žuljan

Sanacija podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Parket
 • Površina podova (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zbog puknuća radijatora došlo je do curenja vode na lamel parket. Potrebno je brušenje i lakiranje parketa u sobi 10 m2, skidanje i postavljanje lajsni, možda i provjeru vlage na području zahvaćenom vodom jer su vidljivi tamniji spojevi. Trebam neobvezujuću ponudu. Napominjem: parket je već bio brušen i lakiran pa ne znam je li moguće ponovno brušenje, s obzirom da se radi o lamel parketu.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je urediti prizemlje kuće i stubište koje ide na prvi kat - poravnati zidove (gletanje i kitanje) te ih pokrečiti. Većina zidova će biti bijele boje osim jednog koji će biti sivi. Prostor se sastoji od ulaznog prostora sa stubištem, hodnika, kuhinje, dnevne sobe i blagavaonice, male sobe i kupaonice. Površina zidova je okvirna m2 - imate u prilogu tlocrt prizemlja za detaljnjiju izmjeru. Visina prostorija je cm.

Bojanje drugih dijelova građevina

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 10
 • Koje dijelove želite obojati: Stolariju
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam bojanje unutarnje stolarije (vrata + štokovi), nadsvjetla ostaju. Jedna vrata imaju manje oštećenje (vidi priložene fotke), WC-vrata imaju priručne plastične lajsne i kupatilo s jedne strane ima plastičnu lajsnu (voljela bih drvene lajsne - vidi fotke). 8 vrata dimenzija 75*, 2 vrata dimenzija 65*.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebalo bi ofarbati 2 unutarnja zida. Zid djecje sobe duzine cca 3 metra (visina standardna 2.5, 2.6) te zid u dnevnom boravku duzine cca 3,2 metra.. U djecjoj sobi bi isla gradacija iz plave u bijelo a u dnevnoj sobi tehnika kao sa fotografije (prilazem obje fotografije u privitku) uz eventualnu promjenu boje (sivkasto, srebrno) Molim ponude s okvirnom cijenom. Hvala Zbog posla kojim se bavim nisam uvijek u mogućnosti javiti se na mobitel pa bi mi vise odgovarala komunikacija putem maila

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 540
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Gradi se montažna kuća, potrebno je gletanje spojeva knaufa (potrebno uključiti i postavljanje mrežaste trake na spojeve,kutne profile na kuteve, akril oko prozora). Opcionalno molim ponudu i za gletanje + bojanje (Dulux boja) sa svim uključenim materijalom. Predviđeno vrijeme izvođenja radova: polovica kolovoza.

Bojanje drugih dijelova građevina

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 1
 • Koje dijelove želite obojati: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je farbanje vanjskih metalnih okvira vrata i izloga jer je postojeće izblijedjelo od sunca. Širina okvira je cca 7 cm, koliko je ukupno m2 ne znam no rijec je o duplim vratima, jednom duplom izlogu u donjem dijelu su rešetke, dva jednostruka izloga također u donjem dijelu sa resetkama. Farbanje u tamnosivu eventualno crnu boju,može i Vaš materijal. Mjesto rada - Črnomerec

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Bojanje unutarnjih zidova u bijelo (svi su zidovi otprije bijeli) i stropova u stanu tlocrtne povrsine 73 m2, s malom kolicinom namjestaja u stanu. Otprilike polovica ukupne povrsine (cca. m2) za bojenje treba jedan nanos, a druga polovica dva nanosa boje. Samo na nekoliko manjih mjesta treba ostrugati staru boju i zakitati manje rupe na zidu. Molim ponudu s ukljucenim materijalom.