Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno redovito čišćenje (usisavanje, pranje sanitarija i kuhinjskih površina) privatnog stana starije osobe 1 tjedno do 2 puta mjesečno, ovisno o cijeni i kasnijem dogovoru. Povremeno će biti potrebno generalno čišćenje i/ili pranje prozora i slično. Stan je u centru Zagreba, veličine oko m2, ali se aktivno koriste 3 sobe, kupaona i kuhinja. Molim ponudu.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Karlovac
Karlovac
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal, Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 500
Poštovani, trebam servis za čišćenje u Karlovcu koji bi mogli ponuditi uslugu održavanja unutar naših prostora Burger Kinga Draganić jug i Burger Kinga Arena Centar Zagreb. Tvrtka sa kojom bi sklopili ugovor i oni bi nam pružali preko svojih djelatnika održavanje. Oprema i sredstva su naša. Hvala. Martina Karalić
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 45
Trebalo bi mi svako 2 tjedna proci stan, ja redovno cistim medutim zbog vremena nemogu sad raditi generalno, generalno. Tako da uz kombinaciju vas 2 puta mjesecno i mojih redovnih touch upova, ne bi trebalo biti problema. Jedna osoba zivi u stanu tako da nema nekoga nereda, vise je prasina sto se skuplja sama od sebe.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Samobor
Samobor
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Potrebno je čišćenje stana u kojem nije dulje vrijeme nitko boravio. Stan je djelomično namjesten, sada će se koristiti sobe i kupaonica za povremeni boravak. Sobe su svijeze olicene. Poz. Ps. Potrebno je i povremeno ciscenje prizemlja u kojem se također povremeno boravi,npr.1-2xmjesecno.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 85
Pozdrav, Useljavamo u novi stan u kojem su prebruseni i polakirani parketi te pokreceni zidovi. U stanu je trenutno kuhinja i ugradbeni ormari u sobama i hodniku. Zanimala bi me ponuda ciscenja, brisanje prasine iz svih elemenata i ormara, pranje kupaone i wc-a, pranje prozora i podova. Unaprijed hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 30
Poštovani, zanima me ponuda (termin i cijena satnice ili što već...) za generalno čišćenje stana od cca 30m2. meni bi to odgovaralo nakon 3.12. ove godine. hvala unaprijed na odgovoru. sp, m p.s. ako nije problem molim vas da odgovorite na dvije e-adrese, ovu a također i na:
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, stan je većinom prazan, bez namještaja. Korisnici stana su bili pušači i stan nije čišćen dosta dugo. Prozori su PVC i vrlo su prljavi od duhanskog dima i neodržavanja. Trebalo bi temeljito čišćenje u 3 sobe: prozora, radijatora u koje se nataložila prašina i trebalo bi imati neki čistač koji bi odlijepio tu prašinu i prljavštinu. Ukoliko se smiju pvc prozori i radijatori čistiti nekim čistačem pod tlakom to bi bila najbolja opcija. Nakon toga ide ličenje stana pa nije problem ukoliko se uprlja zid. Čišćenje tuš kabine, prebrisati vrata i štokove, prebrisati na kraju podove. Molim Vas ponude. Lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 155
Pozdrav, veliki stan u stambenoj zgradi u Zagrebu, u Dubravi. Stan ima kvadrata, nije namješten, ima samo kuhinju i dva ugradbena ormara. Podovi su parket i keramika. Veliki dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaće sobe i kupapnica, hodnik, terasa. Trebam generalno čišćenje jer je stan zapušten i prljav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, preselili smo se u novi stan i trebamo uslugu generalnog čišćenja stana, što za mene uključuje pranje/brisanje/odmašćivanje doslovno svih elemenata u prostoru (vrata, kvake, štokovi, kompletni prozori sa okvirima + roletne, komarnici, kompletna kupaonica, kuhinja uključujući i pećnicu i hladnjak). Imamo i jedan mali tepih, tanki (kao od špage), * kojeg bi trebalo očistiti. Radi se o stanu od cca 60 m2. S obzirom da znam koliko energije i sati rada to zahtijeva kad sama čistim, ovaj puta bih htjela pomoć. Željela bih da u čišćenju sudjeluju barem dvije vaše osobe kako bi mogle jedna drugoj pomagati odmicati/pridržavati namještaj. Nudite li ovakvu uslugu čišćenja, i po kojim cijenama? Čišćenje bismo voljeli odraditi u što kraćem roku (doslovno može i odmah danas ako je tko slobodan) jer moramo useliti u stan ovih dana. U cijenu molim vas uključite i svoju opremu i sredstva za čišćenje, a ako imate i parni čistač (za ispuhivanje radijatora i iza radijatora) i usisavač za čišćenje/pranje tapeciranog namještaja (jedan dvosjed, fotelja i madrac na bračnom krevetu), to bi bilo sjajno. Unaprijed vam zahvaljujem na odgovoru.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 75
Stan od 75m2 na četvrtom katu. U prostoru već nekoliko godina nitko nije živio, pa je zapušten i zato trebam generalno čisćenje stana. Potrebno bi bilo oprati prozore. Stari, dupli, drveni prozori u 4 prostorije, 1 balkonska vrata i 1 manji prozor u ostavi. Osim brisanja prašine i usisavanja trebaju se oprati fronte i svi vidljivi dijelovi namještaja. Posebno je neuredan namještaj u kuhinji: drveni dio je ljepljiv, štednjak je isto ljepljiv, a pečnica zahtjeva temeljito čišćenje. Wc je odvojen od kupaonice. U wc-u bi trebalo skinuti kamenac koji se nataložio u školjci. Kupaonica ne izgleda jako loše.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu