Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. Skidanje postojećeg XPS-a sa stropa na mjestu postave potporne konstrukcije. Predviđeno uklanjanje XPS-a - na 3 pozicije - širine 50 cm i dužine cm. Zbrinjavanje na gradsku deponiju. Obračun po m2. 2. Uklanjanje ostataka ljepila i ravnanje površine (moguća mjesta spojeva oplatnih ploča) mehaničkim uklanjanjem. Obračun po m2 zida. 3. Dobava i postava građevinskih podupirača tip kao PERI PEP ergo B-, L=-cm, max nosivosti 30kN. Nakon postave podupirača i profila potrebno je podupirače fiksirati za betonski pod sa vijcima i udarnim tiplama minimalno 2x M8. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za ugradnju. Obračun po kom. 4. Dobava i postava HEA profila dužine 2m. Profili se postavljaju na 2 građevinska podupirača na osnom razmaku od cm, 40 cm od rubova profila. Podupirače je porebno zavariti na licu mjesta za HEA profile nakon montaže da se spriječi pomicanje između elemenata. Nakon montaže profila na podupirače, pod strop, potrebno je osigurati da profil se ne može pomaknuti na stropu, bušenjem i postavljanjem anker šipki f 10 dubine 10 cm i varenje za profil (po dva sa svake strane). Ukoliko HEA profil ne naliježe dobro na stropnu plohu (zbog neravnosti betona) predvidjeti ugradnju čeličnih kajli od flaha da se ostvari što veća zona podupiranja ab ploče. Profile je potrebno zaštiti od hrđe sa dva sloja antikorozivnog premaza. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za čun po kom. 5. Postava XPS izolacije debljine 5 cm na mjestima gdje je uklonjena, sve do zaštitnog pregradnog čun po m2 izolirane površine. 6. Izrada pregradnog zida oko podupirača za zatvaranje građevinskih podupirača u zatvorenu kutiju. Vanjske dimenzije zidane kutije x x 26cm. Zid izraditi od blokova Ytong 62,5x20cm, debljine 5 cm od ab poda do ab stropne ploče. Visina prostorije oko 2,5m. Jedna kutija je površine 8,5m2. Obračun po m2 izvedenog zida. 7. Popravak oštećenja pukotina u pregranim zidovima po stanu D2. Širina pukotina od 3-5mm. Predvidjeti proširenje pukotina, krpanje, brušenje, gletanje. Prema potrebi predvidjeti i gletanje sa mrežicom. Obračun po m pokrpane pukotine. 8. Bojenje unutrašnjih površina zidova sa poludisperzivnim bojama. Rad obuhvaća: čišćenje podloge od prašine i nečistoća; brušenje i gipsanje i popravak manjih oštećenja. Bojanje u tonu po izboru naručitelja. Bojenje izvesti vlaknastim valjkom. U jediničnu cijenu je uključen kompletan rad i materijal s potrebnom radnom skelom. Obračun po m2 zida. 9. Razni sitni nepredviđeni radovi demontaža, rušenja i štemanja. Rad po satu evidentiran u građevinskom dnevniku i ovjeren od strane stručnog nadzora. Najviše do 10% iznosa radova. -nepredviđeni rad
Ivanić Grad
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trenutno sam u potrazi za potencijalnim izvodacima za gradnju obiteljske kuce u Ivanic-Gradu. Zanima me ROH-BAU bez iskopa jer iskop vec imam dogovoren. Zanimaju me ponude za sami rad ali i ponude za rad + materijal. Volio bi krenuti s gradnjom cim prije al najvaznije da se zavrsi prije zime ove godine.
Vrgorac
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dan, prijavljujemo se na mjeru 6.2.1, postojeći objekt m2 bi srušili i u istim gabaritima bi napravili kuću za odmor - m2 kuća + 32m2 garaža. Vlasništvo je riješeno, građevinska se čeka. Potrebna nam je okvirna ponuda po kvadratu- ključ u ruke za rušenje i gradnju novog objekta. Novi objekt je prizemnica - 2spavaće sobe sa 2wc-a (sa tuš kabinama), jedan wc (samo skoljka i lavabo), dnevni boravak, kuhinja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izgradnja stambenog prostora na prvom katu kuće, potrebo napraviti apartman u postojecem prostoru, Otprilike 45m2, treba razvuci struju, u sobu postaviti parkete i plocice ( pola parketa, pola plocica). Napraviti komin u konobi. Nikice Gundica, 39, Posedarje. Ukoliko imate mogucnost, potrebni su ovi radovi: Izvlačenje terase, ozbukati, napraviti skale,trotoar staviti oko kuce, uzidati prostoriju pored njega.
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Zadar
Zadar
Ukupna površina objekta: 260
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me koliko bi izašla cijena gradnje objekta u Zadru, ukupne površine oko bruto kvadrata koji bi se sastojali od 4 stana podjednake veličine, raspoređenih po 2 na svakoj etaži. Ideja je da se napravi mala stambena zgrada s jednim zajedničkim ulazom po sredini objekta. Donji stanovi bi bili s lijeve i desne strane, a stepenice bi vodile na gornji kat do ostala 2 stana koji bi bili položeni u istom rasporedu kao i 2 donja. Stanovi su zamišljeni s 2 spavaće sobe, 1 kupatilom, spojenom kuhinjom s dnevnim boravkom te balkonom.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tražim izvođača radova na dogradnji i adptaciji obiteljske kuće u Šenkovcu. Na postojećem objektu dolazi do adaptacije stubišta i proširenja prizemlja te se diže jedan kompletan kad. Izbor zidanja kata je ytongom, sa "ravnim" skrivenim krovom od sendvič lima. U privitku dostavljam nacrt gdje je vidljivo postojeće stanje i buduće stanje, te troškovnik. Iz troškovnika me za ponudu zanimaju stavke po sljedećim cijelinama: I - pripremni i zemljani radovi II - betonski i arm. betonski radovi III - hidro., termoizolacijski i ravni krov IV - zidarski radovi XI - limarski radovi Cijene molim samo sa uslugom rada i za potrebnu mehanizaciju, ali bez materijala jer isti nabavljam sam. Za eventualna pitanja ili nejasnoće stojim na raspolaganju preko mobitela ili maila. Hvala unaprijed. Lp, Šebes
Zagreb
Ukupna površina objekta: 100
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, u potrazi smo za izvođačem koji nam može ponuditi izradu potpune projektne dokumentacije i gradnju niskoenergetske obiteljske kuće do m2. Voljeli bi da projekt bude prilagođen zemljištu. Zemljište je na ravnom terenu, ulazak na zemljište iz smjera jugo-zapad. Voljeli bi da kuća ima 2 spavaće sobe, kuhinju, blagavaonicu i dnevni boravak s kaminom, 2 wc-a (jedan mali samo za školjku i umivaonik) i garažu. Voljeli bi imati terasu na koju bi bio moguć izlazak iz dnevnog boravka (velika staklena stijena) i iz spavaće sobe. Ukoliko je moguće voljeli bi imati još dvije manje prostorije: za kotlovnicu i praonicu. Smatramo se prilagodljivim i spremni smo poslušati sve savjete oko potrebnih izmjena. Međutim napomenuli bi ono što nam je iznimno važno kod želja. To su kamin u dnevnom/blagavaoni, garaža i izlazak na terasu iz dnevnog boravka/blagavaonice. Hvala. Lijep pozdrav.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Kršan
Ukupna površina objekta: 270
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kršan, Istra - Gradnja slobodnostojeće građevine stambene namjene - obiteljske građevine s pomoćnom građevinom i bazenom. Osnovna građevina se planira kao prizemna - bruto veličine m2. Sastoji se iz dnevnog prostora, dnevnog wc-a, ostave, strojarnice, 4 sobe s pripadajućim kupaonicama. Pomoćna glađevina se planira kao prizemna - bruto veličine 57m2. Sastoji se iz pomoćnih prostora - fitenss sobe, saune, sanitarnog čvora s tušem, spremišta i vanjske kuhinje. Bazen se planira kao ukopani, dimenzija vodene površine 4x10m. Obiteljska kuća s pomoćnom građevinom i bazenom je projektirana za smještaj 8 ljudi. Opskrba sanitarnom vodom izvesti će se priključkom na javni opskrbni cjevovod. Zbrinjavanje sanitarne otpadne vode - na parceli se predviđa montaža manjeg biološkog uređaja sa dispozicijom pročišćenih voda u upojni bunar. Zbrinjavanje oborinskih voda - oborinske krovne vode kao i oborinske vode na dijelu uređenog okoliša zbrinjavale bi se u zelenilu i u upojnim bunarima.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo adaptaciju dvorišta zgrade (zatvaranje dijela dvorišta betafence ogradom, električna dvorišna vrata sa betoniranim ulaznim portalom za pješake, podloga za vrtnu kućicu, vrtna kućica, nadstrešnica iznad ulaza u haustor, dovođenje struje od haustora do dvorišnog ulaza). Slike kako bi to trebalo izgledati su u prilogu.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postojeće stanje- dvije kuće spojene zajedničkim zidom (dvojna kuća) , prizemlje i kat a svaka kuća ima svoj zasebni krov (tlocrtno jedan kat cca. ima 70 m2). Nadograđujemo na obje kuće potkrovlje (1.20 m - maximalna visina) ali bi obje kuće stavili pod jedan isti krov tako da bi se na dijelu spajanja kuća dobila visina od 5 metara te bi oba kata imala galeriju. Rade se nove vanjske skale na postojeći prvi kat i prozor se probija u vrata s time da se postojeći ulaz ostavlja i prizemlje se povezuje sa potkrovljem skalama.- u obje kuće se radi isto.- ide se na proširenje postojećih stambenih jedinica zato se ne lome unutarnje skale. U prilogu šaljem troškovnike u excelu. Troškovnik GO radova i VIK-a je zajednički za oba stana, dok su Elektro troškovnici odvojeni za svaki stan. Hvala i lijep pozdrav Feregja


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu