Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Soboslikari - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 123
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Htio bih dobiti ponude za ličenje zidova i stropova jednoga kata zgrade, da bih na temelju toga procijenio koliko bismo katova mogli obnoviti u dogledno vrijeme. Podaci o poslu: - zidovi su rađeni s onom hrapavom (reljefnom) žbukom - stropovi su glatki - sve je u bijeloj boji i bijelu boju bismo ponovili. Po mojim izmjerama ima 76 m2 površine zidova (uključujući i međukat) i 47 m2 stropova (uključujući i međukat), ukupno m2, pri čemu sam odbio površine vrata stanova. Ukoliko to u izmjeri ne odbijete, ima oko m2. U ponudi uključiti i one neophodne stavke kao što su zaštita folijom, trakama i sl. te uklanjanje zaštite i čišćenje prostora po završetku, saniranje pukotina i oštećenja prije ličenja, odvoz otpadne ambalaže, trošak dobave i prijevoza materijala (ne mora biti iskazano, ali da ponuda nema nikakvih repova). Također, navesti kvalitetu boje (proizvođača, 1-2) koje jamčite da će biti upotrijebljeni u izvođenju radova. Kao dodatne ocpije možete ponuditi: - lakiranje metalne ograde stubišta (44 m2) - lakiranje rukohvata stubišne ograde (20 m) - lakiranje metalnih vrata liftova (10 m2). U ponudi poželjno priložiti reference, okvirno trajanje radova (za 1 kat), rabat u slučaju većeg broja ugovorenih katova za izvođenje. - predstavnik stanara Stambena zgrada P. Jurčića 4, Rijeka
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prvo rješavamo bojanje zidova (skidanje tapeta koje su trenutno na zidu), uređenje stropa (nekoliko stiropornih ploča nedostaje, neke bi trebalo zamijeniti), postavljanje tepisona. Trenutna situacija na fotografijama u privitku. Za više informacija stojim na raspolaganju, slobodno me možete kontaktirati na navedeni broj mobitela. Prostor se nalazi u trgovačkom centru, u Samoboru, djelatnost je agencija za nekretnine. Hvala i lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Pula
Površina fasade (u m2): 450
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam obiteljsku kuću P + 2 koja ima klasičnu žbukanu fasadu. Želio bih napraviti demit fasadu od stiropora debljine 10cm. Zapravo su u pitanju dvije kuće od m2 koje su spojene ali moran još vidjeti što raditi,da li samo stavljati mrežicu i obojati ili i nova fasada s izolacijom,stoga izolaciju navedite kao odvojenu stavku . Lokacija je Medulin. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Varaždin
Varaždin
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trenutno treba pobojati dvije prostorije, a tijekom narednih mjeseci još više. Trebam hitno bojanje dvije prostorije, trebalo bi završiti u narednih desetak dana, budući moram izbaciti namještaj jer dolazi novi,oko 35 dvije prostorije, točno ne znam kvadraturu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Stobreč
Površina fasade (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan se nalazi na 3. katu obiteljske kuće. Trebao bi staviti vanjsku izolaciju(stiropor) debljine 5 cm i kasnije bojanje .Potrebno je staviti skelu na istočni zid u visini od 8-12 metara tj. fasada koja se radi je na visini od 8-12 metara. Na zapadni zid u visini od 6-9 metara, a sjever u visini od 3-6 metara. Molim ponude sa vasim materijalom i ako bi ja kupio materijal. Plaćanje gotovinom odmah nakon izrade. Molim ponude poslati na mail Lokacija Podstrana. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, od stana iznad mene proscurilo je u moju kupaonicu po stropu te je potrebno gletati i obojati oko 3 kvadrata stropa te mi treba ponuda za to u pisanom obliku jer će to susjedi platiti. Druga ponuda se odnosi na bojanje dnevnog boravka, hodnika i blagovaonice cca 80 m2. Molim ponude odvojeno. Hvala puno.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o staroj zgradi od oko godina koja je sa bočne strane bez žbuke (bočni zid 38 cm) pa su već i fuge između cigli nastradale i toplinska i hidroizolacija zida je trenutno jako loša. Zgrada je visine cca 12 m do sljemena (prizemlje i 2 kata plus zabatni zid potkrovlja. Širina zgrade je 13 m, a skela bi trebala biti podignuta u dvorištu susjedne zgrade jer je zgrada na rubu parcele.Na cijeloj površini ima svega 3 prozora dimenzija 60*80 cm. Doprema materijala i skele kroz haustor a od uličnog ulaza do dvorišta je cca 30 m. Zgrada nema svoj parking i u I. zoni je. Ovisno o cijeni odlučili bi koju debljinu fasade i koju strukturu bi odabrali stoga molim u ponudi dati bar 3 debljine i kvalitete te sve uvjete plaćanja. Zahvaljujem.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Zaprešić
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, predstavnik sam stanara u zgradi od dva ulaza, jedan ulaz 5 katova ima, drugi 4 kata. predvorje, stubišta i pročelje zgrade. Bila bi ijela boja zidova, dio u predvorju jedno 2 m je masne boje zbog održavanja. Jedan manji dio će trebati gledati. Volio bih da me nazovete kako bismo se mogli dogovriti jer ovo je okvirna kvadratura. Hvala unaprijed.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o sveukupno oko 15 kvadrata tlocrta (kuhinja, hodnik i kupanica), ali zidovi su malo viši od uobičajenog (oko 2,80m). Dvije prostorije bi bile u boji, kupaonica u bijeloj (ali tu ima malo kvadrata), a dio zidova u kuhinji i kupaonici je zahvaćen gljivicama pa bi trebalo nanijeti sredstvo protiv gljivica. Lokacija je u centru Zagreba, u Žerjavićevoj ulici. Ne treba strugati staru boju/tapete, već samo nanijeti novu. Što se tiče oštećenja, zid je oštećen samo na jednom malom dijelu (na mjestu gdje je bio držač za fiksni telefon), al to čak nije nužno popravljati. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasader
Rovinj (Rovigno)
Površina fasade (u m2): 165
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, živim u Sloveniji,a ovo je potrebna izrada fasade na kući u Rovinju, Hrvatska. Potreban je samo novi završni sloj (prije brušenje starog sloja) ,bez izolacije. Rok izrade ovisi o vremenu,cokal:šina je oko 15m2. Trebao bih savjet za bolju opciju - završni sloj ili samo bojanje. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu