Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Čakovec
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Renoviram 28 godina staru kućzu katnicu,zamjena stolarije ,te dodradnja-u Čakovcu....fasade ima ali je obična žbuka kako se nekad radilo,... Zanima me kamena vuna,čujem da je 20 cm kao standard...sanaciju kuće i djelomičnu dogradnju bih radio 6-7 mjesec slijedeće godine i odmah nakon toga fasadu,plaćanje sve u gotovini. Molim ponudu
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 220
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih ponude za kočenje stana u Zagrebu od 75m2 tlocrtne površine (cca m2 zidova). Stan nije dugo bojan i puši se u njemu (tamnija i žuta boja zidova), 2x premaz bijele boje, impregnacija, zaštita namještaja i završno čišćenje / vraćanje namještaja, te eventualno gledanje dijelova zida do max 10m2. Znamo da se dolazi u stan na procjenu radova i cijene, no prije tog koraka, voljeli bismo znati okvirnu cijenu. Također, koliko bi trajali radovi (obzirom da u njemu žive ljudi i nemaju gdje otići) da se bojanje vrši tijekom zime (centralno grijanje, no nije prevruće) i u proljeće? Unaprijed se zahvaljujem! Srdačan pozdrav, Lesić
Fasade, Fasade
Kraljevica
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tražimo ponudu za samo jedan, prednji zid kuće, s obzirom da je kuća smještena u nizu između dvije kuće. Potrebna nam je sanacija dotrajale fasade na kući, dakle otući postojeću fasadu te izrada nove, klasične fasade s obzirom da je riječ o staroj kući debelih zidova. Kuća ima prizemlje i kat, stoga je potrebno postaviti skelu. Na zidu kuće nalaze se tri prozora i vrata, stoga kvadratura nije jako velika. Materijal može biti Vaš ili vlastiti , prema dogovoru. U neposrednoj blizini kuće postoji mjesto za deponiranje otpada od sanacije postojeće fasade. Lokacija Smrika. Unaprijed zahvaljujemo.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, u pitanju je poslovni prostor. 4 wc-a idu u adaptaciju. Treba obojati m2 zidova i stropova. Radovi moraju biti kroz 11. mjesec, trebalo bi se potpisati ugovor prvi tjedan i da radovi budu gotovi najdalje do 15.12. Kako nam je žurno moramo do kraja odlučiti. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. Prostor je kraj centralne Fine, Ul. Grada Vukovara 72.
Fasade, Fasade
Duga Resa
Površina fasade (u m2): 330
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za fasadu: 1) obiteljska kuća - fasadne površine m2 Fasadni sustav: Jubizol Micro Air 12 cm 2) gospodarska zgrada - fasadne površine m2 Fasadni sustav: Jubizor standard 5 cm ili 8 cm http://.hr/fasadni-sustavi-i-energetska-rjesenja/fasadni-sustavi-jubizol/jubizol-micro-air Na obiteljskoj kući se nalazi postojeća fasada, do se na gospodarskoj zgradi nalazi opeka. Lokacija: Duga Resa
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 450
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je prebojati unutrašnje zidove stana od m2 u Zagrebu. Prethodno je potrebno sanirati manje, jedva vidljive napukline u žbuki na nekim mjestima. Zanima me s čijom bojama rade?.Stan je namješten pa je potreban čisti rad. Dodatno bi trebalo pregledati unutrašnje okvire vrata radi eventualnog bojanja nekih od njih u bijelu boju. Radovi bi se izvodili u studenom, izlazak na uviđaj oko 11 studenog. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojala bih dnevni boravak u bijelu boju.U sobi je prisutna vlaga,pa bih htjela da se prije boje nanese i neko sredstvo protiv gljivica i bi se 3 zida,od kojih je na jednom kuhinja i strop. Zanima me da li radite sa svojim materijalom ili mogu i ja kupiti boju . Molim vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 320
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu prema navedenim informacijama: 1. Obrada svih zidova i stropova gletanjem "POLIFIX" masom za izravnavanje do potpune glatkoće zida ili stropa. Sve faze radova izvesti po uputi proizvođača mase. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor i laka skela. zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 2. "Bojanje zidova i stropova temperom (Poliflor, Jupol ili slično). Boja se nanosi na pripremljene, glatke zidove, odnosno stropove, vunenim valjcima u tri premaza u tonu po izboru projektanta, a dobiva se dodatkom poliflor-paste prilikom miješanja mase. Sve faze izvesti prema uputi proizvođača boje. " zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 3. Ličenje unutarnje stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 81/,5+60 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 61/,5+61 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 91/,5+62 kom 1,00 4. Ličenje vanjske stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor jednokrilni prozori dim. xcm + roletna kutija kom 2,00 jednokrilni prozori dim. x98cm + roletna kutija kom 1,00 jednokrilni prozor i balkonska vrata dim.x76cm+x80cm kom 1,00 dva jednokrilna prozora i balkonska vrata dim.x90cm+xcm+xxm kom 1,00 Lijep pozdrav.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 24
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, nalazim se u prizemlju stambenog objekta koji ima fasadu ali nema izolaciju,te bih htio postaviti stiropor debljine 10 dva reda od tla da bude vlago je ravan s tri prozora pa bih trebao i nove zavrsetka postavljanja stiropora trebalo bi postaviti fasadu u boji zgrade,tj u prvobitno budem zadovoljan planiram postavljanje s druge strane objekta na proljece jer je malo kompliciraniji nije vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba obojati zidove i stropove stana od 50 M2 u kuhinji treba skinuti sa zida drvenu oblogu u visini cca 60-70 cm U cijelom stanu obojati okvire prozora i vrata u bijelu boju sada je neka ružna tamnosmeđa Radi se o stanu u koji tek trebam useliti tako da bas sve detalje niti ne znam ali to bi za sada moglo biti samo to . Molim Vašu ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu