Zatraži besplatne ponude za bazen u Murskom Središću


Već 301 korisnika iz Murskog Središća pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača bazena Mursko Središče, 2022

REINOX d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: bazeni na napuhavanje, hidromasažni bazen, izgradnja bazena, drveni bazeni, nadzemni bazen, bazeni, ugradbeni bazeni, montažni bazeni, bazeni za dvorište, poliesterski bazeni.

Zatraži ponudu

TEAM GRAĐENJE d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, gradnja kuće, ugradbeni bazeni, građevinske tvrtke, hidromasažni bazen, montažni bazeni, izgradnja bazena, bazeni, gradnja kuće po fazama, drveni bazeni, bazeni na napuhavanje, gradnja kuće ključ u ruke, bazeni za dvorište, poliesterski bazeni, adaptacija kuće, građevinski radovi.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, sjenila, izolacija krova, građevinske tvrtke, popravak fasade, gradnja kuće, rolete, žaluzine, gradnja kuće po fazama, vanjske žaluzine, bazeni, tende, limeni pokrovi, ugradbeni bazeni, gradnja kuće ključ u ruke, stiropor fasade.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.