URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GEODEZIJE SLAVEN LAMBAŠA

Šibenik
Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,9
20 ocjena

20 ocjena za tvrtku URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GEODEZIJE SLAVEN LAMBAŠA

Ocjene

5,0
Emil M. , prije 7 mjeseci

Odgovorno, savjetodavno, transparentno i s strpljenjem mi je postavljen i obavljen cijeli posao. Savršeno!

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Đurđa K. , prije 9 mjeseci

Gospodin se prvi javio i odmah smo se dogovorili. Gospodin Slaven je jako ugodan i pristupačan i što se tiče komunikacije od mene ima samo pohvale. Sjajno.

Poštovana, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Čedomir B. , prije 10 mjeseci

Ovim putem želimo se zahvaliti Uredu gospodina Slavena Lambaše na profesionalnoj obradi cijelog predmeta. Pohvala za apsolutno Sve!!! Veliko Hvala i nadasve Velika preporuka slijedećim klijentima!

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Nevena Š. , prije 1 godinu

Gospodin Slaven je stvarno stručan geodet, u sve me uputio. Hvala Vam na preporuci. Jako sam zadovoljna.

Poštovana, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Stjepan S. , prije 3 godine

Nasa iskustva su veoma pozitivna. Svakome tko treba usluge geodezije sa punom odgovornošću preporučujemo ovlaštenog geodetu Slavena Lambašu. A njegovi dečki na terenu su super, samo riječi pohvale. Ocjena 5.

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Stanislav M. , prije 3 godine

Tko god da koristi uslugu geodetskog ureda Lambaša susrest će se s pristupom poslu kao što biva praksa u zapadnim zemljama: brz i jednostavan dogovor, razna pojašnjenja i posao odrađen u najbržem mogućem roku. Ja sam prezadovoljan - bit ćete i vi.

5,0
Vlatko B. , prije 4 godine

U istom danu kada sam stupio u kontakt s ekipom iz trebam.hr firma mi se javila ispoštovala rokove i sve odlično odradila.

5,0
Zvonko J. , prije 5 godina

Posao obavljen u dogovorenom roku. Ekspeditivnost i susretljivost na visokom nivou. Plaćanje po dogovoru.

4,3
Srećko Č. , prije 5 godina

Bila je komplicirana situacija i on mi je strpljivo opisao izlaze iz te situacije. Zadovoljan sam odabranim geodetom.

5,0
Flego Ž. , prije 5 mjeseci

Jako korektno. Čovjek je stvarno ok i profesionalno odrađuje posao.

Poštovani, hvala na Vašem komentaru. Pozdrav, Slaven

Prikaži više

Usluge: Geodeti, Geometar, Mjernik, Uređenje međe, Upis u katastar, Geodetski projekt, Geodetski elaborat, Geodetski ured, Etažiranje, Parcelacija, Geodetski snimak, Geodetske usluge

Drugi izvođači u blizini Šibenika

Druge usluge u Šibeniku i okolici

Nedavni upiti

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o stambenom prostoru i gospodarskoj zgradi (štali). Objekt ima građevinsku dozvolu, potrebno je samo napraviti ucrtavanje objekta. Katastarska općina je Dežanovac, a broj kat.čestice /5, /4, /1. Broj posjedovnog lista je . Očekujem Vašu ponudu. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju. Lijepi pozdrav,

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, nakon legalizacije objekta (kuća) na lokaciji Bakarac , grad Kraljevica i plaćenih svih pristojbi, potrebno je legaliziranu nekretninu upisati u katastar. Iz navedenog razloga potrebne su mi usluge gedeta i sve radnje koje prethode upisu. Vlasnici objekta su Marija Turković, Stara cesta 57, Ogulin i , Stara c. 57, Ogulin. Ukoliko ste zainteresirani, sve potrebne podatke dostavit ću naknadno. Očekujem Vašu ponudu. Zahvaljujem, , prof.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, predali smo građevinski elaborat, sada traže geodetski elaborat. Zemljište od m2 je u Grebaštici kraj Šibenika, kuća 3 etaže svaka po 50m2, šupa uz kuću 6m2. Zemljište i kuća su prethodno već upisani u katastar i zemljišnu knjigu. Točna adresa je Grebaštica Donja , Grebaštica, pored Šibenika. Očekujem Vašu ponudu.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuća se nalazi u Novom Čiču, Velika Gorica, ima građevinsku dozvolu, a za bespravno sagrađene objekte (garaža, veranda) predan je Zahtjev za legalizaciju. Potreban mi je geodet za uređenje međe. Očekujem Vašu ponudu. Broj katastarske čestice je /6, a katastarska općina je Novo Čiče. Sa štovanjem, J.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, budući da smo mijenjali projekt kuće, a točno se odnosi na krov ( m2) i nadogradnju oko 6 m2 na već postojećoj građevini odnosno verandi, projektantica i Ured za urbanizam traže nas Geodetski projekt u sklopu glavnog projekta. Već smo prije izrađivali geodetski snimak kuće, ali sada nas traže geodetski projekt, budući da sa istim ne možemo ucrtati kuću, imamo rješenje kao nedovršena građevina. Adresa je Creska 7A, Senj. Molim Vas ponudu. Hvala. Lijepi pozdrav.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U selu Koprivna (18 km od Osijeka) imam zakonito izgrađenu zgradu uz koju je dograđena jednostavna zgrada koja nije ucrtana u katastarski plan. Agencija traži dopunu dokumentacije, odnosno tri primjerka geodetskog snimka koji je izradio i ovjerio ovlašteni inženjer geodezije koji stručne geodetske poslove obavlja samostalno u uredu ovlaštenog inženjera geodezije ili zajedničkom uredu ili koju je izradila pravna osoba registrirana za obavljanje stručnih geodetskih poslova i ovjerila odgovorna osoba - ovlašteni inženjer geodezije. Adresa je: Nikole Tesle 22, Koprivna. Zgrada se nalazi na: k.č. 25, k.o. Koprivna. Molim ponudu. Srdačan pozdrav.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za usklađivanje podataka iz katastra sa zemljišnom knjigom za upis površine i imena današnjih vlasnika za katastarsku česticu , katastarska općina Kaštel Stari. Zahvaljujem se na Vašem interesu i očekujem ponudu. Imamo nove izvode katastarskog plana, posjedovnog lista i zemljišne knjige. Srdačno,

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, riječ je o usklađivanju čestica u gruntovnici i katastru. Naime, različite su kvadrature u katastru i gruntovnici. Posebno me interesira čestica broj 47, obzirom da sam ja vlasnik. Ukoliko se ostali ne bi složili, trebat ću ponudu samo za česticu 47. Ostale čestice su 50 i 51. Dakle, riječ je o katastarskom uredu Sisak, katastarskoj općini Petrinjci te česticama broj 47, 50 i 51. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno mi je: - formiranje građevinske čestice po ostavinskom rješenju (1 vlasnik) - parcelacijski elaborati objedinjavanja 2 parcele Uglavnom, prema katastru su trenutno 3 čestice, potrebno je izdvojiti jednu česticu za jednog vlasnika posebno da bude 1/1 prema ostavinskoj raspravi te to i ostatak (3 vlasnika, ali nije potrebno izdvajanje i dodatna parcelizacija) uskladiti sa zemljišnjim knjigama i upisati u katastar sve zajedno. Iskolčenje je izvršeno. Riječ je o k.o. Gradići, k.č. /6, /5 i /. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban nam je Geodetski elaborat za evidentiranje, brisanje ili promjenu podatka o zgradama nakon legalizirane nadogradnje objekta koji je već upisan u katastar (pod imenom prethodnog vlasnika) i u zemljišne knjige pod imenom sadašnjeg. Obiteljska kuća se nalazi na području stare Trešnjevke, Martijanečka 18, i ima netto površinu od m2. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.