URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GEODEZIJE SLAVEN LAMBAŠA

Šibenik
Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,9
26 ocjena

26 ocjena za tvrtku URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GEODEZIJE SLAVEN LAMBAŠA

Ocjene

5,0
Emil M. , prije 1 godinu

Odgovorno, savjetodavno, transparentno i s strpljenjem mi je postavljen i obavljen cijeli posao. Savršeno!

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Đurđa K. , prije 1 godinu

Gospodin se prvi javio i odmah smo se dogovorili. Gospodin Slaven je jako ugodan i pristupačan i što se tiče komunikacije od mene ima samo pohvale. Sjajno.

Poštovana, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Čedomir B. , prije 1 godinu

Ovim putem želimo se zahvaliti Uredu gospodina Slavena Lambaše na profesionalnoj obradi cijelog predmeta. Pohvala za apsolutno Sve!!! Veliko Hvala i nadasve Velika preporuka slijedećim klijentima!

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Nevena Š. , prije 1 godinu

Gospodin Slaven je stvarno stručan geodet, u sve me uputio. Hvala Vam na preporuci. Jako sam zadovoljna.

Poštovana, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Stjepan S. , prije 3 godine

Nasa iskustva su veoma pozitivna. Svakome tko treba usluge geodezije sa punom odgovornošću preporučujemo ovlaštenog geodetu Slavena Lambašu. A njegovi dečki na terenu su super, samo riječi pohvale. Ocjena 5.

Poštovani, hvala na lijepim riječima. Pozdrav, Slaven

5,0
Stanislav M. , prije 3 godine

Tko god da koristi uslugu geodetskog ureda Lambaša susrest će se s pristupom poslu kao što biva praksa u zapadnim zemljama: brz i jednostavan dogovor, razna pojašnjenja i posao odrađen u najbržem mogućem roku. Ja sam prezadovoljan - bit ćete i vi.

5,0
Vlatko B. , prije 4 godine

U istom danu kada sam stupio u kontakt s ekipom iz trebam.hr firma mi se javila ispoštovala rokove i sve odlično odradila.

5,0
Zvonko J. , prije 5 godina

Posao obavljen u dogovorenom roku. Ekspeditivnost i susretljivost na visokom nivou. Plaćanje po dogovoru.

4,3
Srećko Č. , prije 5 godina

Bila je komplicirana situacija i on mi je strpljivo opisao izlaze iz te situacije. Zadovoljan sam odabranim geodetom.

5,0
Joško , prije 17 dana

Dobri, brzi i točni.

Prikaži više

Usluge: Geodetski snimak, Geodetski elaborat, Geodetski projekt, Geodetski ured, Parcelacija, Mjernik, Upis u katastar, Etažiranje, Geometar, Geodetske usluge, Geodeti, Uređenje međe

Drugi izvođači u blizini Šibenika

Druge usluge u Šibeniku i okolici

Nedavni upiti

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, čestica se nalazi u k.o. Hotnja, čestica /7 ( zagrebačka županija, grad Velika Gorica). Izgrađeni poslovno stambeni objekat je prošao proces legalizacije. Sada krećemo u proširenje stambenog prostora i potreban nam je geo projekt za rekonstrukciju i proširenje postojećeg. Molim ponudu za sljedeće:  Geodetski situacijski nacrt za potrebe projektiranja  Geodetsku situaciju građevine  Parcelaciju prema urbanizmu i dogovoru s projektantom sa iskolčenjem građ. parcele  Upis objekta u katastar i zemljišnu knjigu U prilogu slika. Hvala i lijep pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za parcelaciju i nakon toga upis zemljišta. Napomena : Postoje tri čestice na jednoj parceli (na istoj su legalizirana 2 objekta ) za koje bi bilo potrebno razdvojiti (na dva dogovorena dijela) i svako takvu novu česticu posebno upiusati u katastar -zemljišnu knjigu opis lokacije -objekata Lokacija Kraljevec na sutli -kapelski vrh 25 Odjel za katastar Zabok Katastarska općina Kraljevec na Sutli Čestice /41,/42,/43 Lijep pozdrav.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o katastarskoj čestici /2 kat. opčine Pirovac. Ista je dobivena ostavštinom roditelja, i u dogovoru sa ostalim nasljednicima proširena prema jugo-istoku u širini 4 m. Sada se želim uknjižiti na cjelokupni teren i potrebna mi je cjelokupna dokumentacija samim time i geodetska podloga.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u fazi sam otkupa 4 negrađevinske parcele u k.o. Umag. Parcele su ukupne veličine 8. m2. Pošto imam namjeru napraviti parcelaciju na manje jedinice interesira me trošak izrade parcelacije te 4 parcele na cca 14 parcela.od cca m2 svaku i jednu parcelu koja će predstavljati put odnosno pristup na sve druge parcele. Pošto za sada još nisam vlasnik tih parcela ne bi vam pisao brojeve ali radi se o oranicama i pašnjacima. Molim za vašu ponudu. Hvala i LP.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Želio bih zemljište koje je trenutno društveno vlasništvo prebaciti u privatno ali je prethodno potrebno napraviti izmjeru jer se na parceli nalaze 2 objekta od kojih svakom pripada okućnica u određenom postotku. Izmjeru i upis nadstrešnice od cca 22m2 za koju sam prilikom nedavne legalizacije dobio rješenje o zadržavanju objekta u prostoru kao pomoćnog objekta.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, potreban mi je geodet za projekt nadogradnje obiteljske kuće. Ja bih nadogradio potkrovlje, u prizemlju bih nadogradio kuhinju i kupaonicu. Inače, kuhinja i kupaonica bi bili ispod terase. Katastarska općina Štinjan, katastarska čestica 5/zgrada i 2/2 zgr. To je stambena zona dva. Očekujem Vašu ponudu.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, imam dva objekta od 30 m2 i 5 m2, legalizacija je pri kraju tako da bi ih trebalo upisati u katastar. Parcela je m2. Riječ je o k.č. /58 k.o. Fažana, glavna knjiga Pula. Inače, takvih susjednih parcela ima jos barem 5 komada koje trebaju upis poslije rješenja o legalizaciji. Očekujem Vašu ponudu.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Jedan sam od 4 suvlasnika građevinske parcele u Podsljemenskoj zoni. Vlasnik sam 1/4 ili kako stoji u zemljišnim knjigama 6/24 parcele. Zemljište je već davno podijeljeno, ali nije katastarski i zemljišno-knjižno proknjiženo. To bih htio uraditi, pa mi treba geodetski elaborat (kao i druga potrebna dokumentacija). Radi se o parceli: Zagreb, K.O. Gračani, k.č. br.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, kuća se nalazi u katastarskoj općini Sesvetski Kraljevec, broj K.Č. i u završnoj smo fazi legalizacije, odnosno plaćena je naknada za zadržavanje nelegalno izgrađenog objekta, te mi je ref. rekla da će kroz mjesec dana biti izdano rješenje. Nakon toga, čini mi se slijedi upis u katastar i gruntovnicu. Očekujem Vašu ponudu. Hvala,

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani. potreban mi je geodet za geodetski projekt vezan za gradnju kuće prizemnice od 90 m2 koja bi imala veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, još kamin, dvije spavaće sobe, kupaonicu i ostavu. Terasa bi bila po cijeloj dužini dnevnoga boravka. Riječ je o k.č. /, k.o. Vodnjan. Očekujem Vašu ponudu. Hvala.