Usluge

Primjeri upita

Fasade, Obnova fasada
Veli Rat
Površina fasade (u m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o novogradnji, kuća ima prizemlje i kat. Fasada iznosi cca m2, stavio bih 8 cm stiropora. Na tom istom objektu mi je potrebno žbukati m2 i postaviti estrih na oko m2. Objekt je na Dugom otoku, mjesto Veli Rat. Radovi su planirani za kraj rujna. Slobodno se javite za dodatne informacije. Unaprijed hvala.
Fasade, Fasader - Dicmo
Dicmo
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je novosagrađenoj obiteljskoj kući koja se nalazi u Dicmu. Ima prizemlje i kat. Sve skupa ima m2 fasade za postaviti. Objekat se trenutno nalazi u roh-bau stajnu, čekamo priključak vode da bi mogli nastaviti sa radovima. Molim ponudu za stiropor fasadu debljine izolacije 8 cm. Unaprijed hvala.
Fasade, Fasaderi
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 337
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje znači radi se o kući dime 8 x10 m u gornjoj Dubravo površina čiste fasade uračunati svi otvori je m2. Površina strop balkona iznosi 27 m2 s time da je balkon na 1 katu na dva stupa dimenzije 20x20 vis 3.60cca Kuća ima prizemlje, 1kat i Potkrovlje. Prizemlje je staro gradnja s tim da su prozorske špalete normalne od prozora cca 10 do 15cm max . 1 kat i potkrovlje je novogradnja i prozori su u ravnini sa ciglom. Skela potrebna za zadnju stranu vis 9 m do sljemena A sa bočne lijeve strane je 7,5 m Desna bočna strana je visine jednog djela iznad terase max 5 m dok druga strana od zemlje je 7.5m Dok sa prednje strane imaju 2 balkona tako da je visina po etažama do sljemena 3xpo3m vis
Fasade, Fasade
Karlovac
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Fasada napravljena prije ca. 5 godina CAPAROL sustavom (10 cm kamena vuna). - Zbog pukotina potrebna sanacija CAPAROL materijalom. - Promjena boje fasade u nijansu bijele boje. - Postavljanje XPS-a od 10 cm na coklu oko kuće. - postavljanje teraplasta po coklu oko cijele kuće. - Postavljanje 4 kom. klupčica na podrumske prozore. Sve je vidljivo na priloženim slikama. Hvala!
Fasade, Obnova fasada
Višnjevac
Površina fasade (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je postavljanje fasade na starijoj kući od bake i djeda. Na jednom dijelu postoji fasada ali na većini objekta je nema. Zidovi su dosta tanki pa smo mislili staviti stiropor min 10 cm debljine, a ljepilo i ostatak potrebnog materijala srednje ili bolje kvalitete. Kuća je prizemnica. Molim Vašu ponudu, hvala.
Samobor
Površina fasade (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam izradu fasade cca. m2 ukupno. Za kuću m2- 10cm stiropol, cokl sa lajsnom 15m2 , garaza- 72m2-5cm stiropol, cokl za garazu s lajsnom -8 m2, ograda od siporeksa 10cm (zidanje i fasada)- 30m2 - 2cm stiropol. Dodatni radovi - izrada nadstresnice 40m2 bez materijala, ako imate u ponudi. Molim verziju ponude s materijalom koji nudite, te samo za izradu. Plaćenje iz kredita po troskovniku, mogucnost avansa u cijelosti. Lijep pozdrav
Donji Martijanec
Površina fasade (u m2): 215
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o obiteljkoj kući. Trenutno nema ništa osim cigle. Na jednom dijelu je stara cigla, a na drugom nova. Htio bih staviti stiropor fasadu debiljine 8 cm ali sam otvoren za sugestije majstora. Financiranje je u gotovini. Stojim na raspolaganju za dodatne informacije. Objekat se može doći pogledati. Molim ponudu, hvala.
Fasade, Fasade
Vižinada
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna mi je sanacija stare klasične betonske fasade koja je stara oko 30 godina. Sada bi htio postaviti stiropor fasadu debljine 5 cm. Riječ je o obiteljskoj kući prizemnici koja je na jednom dijelu nišza,a na drugom malo viša jer je kosi teren. Radove sam planirao nakon turističke sezone. Slobodno se javite za dodatne informacije. Molim Vašu ponudu, hvala.
Fasade, Fasader
Dubranec
Površina fasade (u m2): 190
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je izrada fasade oko cijelog objekta. Površina je cca kvadrata. Ulaz i stepenice su s južne strane s tim da bi se radile nove i išle bi uz kuću. Fasadu bi radili ili s grafitnim stiroporom debljine 12 cm ili vunom također debljine 12 cm. U prilogu su slike objekta i približnog izgleda novih stepenica. Molim ponudu, hvala. Lijep pozdrav
Fasade, Fasade
Vrbovec
Površina fasade (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o sanaciji postojeće fasade (što uključuje i stručno micanje azbesta), izolacija će biti stiropor 8cm. Površinu fasade nažalost ne znam, znam da se radi o kući od kvadrata na dvije etaže (na slici gore na linku) ali nemam ništa protiv da okvirni iznos ponude bude i veći dok ne dođe trenutak za konkretnu izmjeru i sklapanje posla (samo mi recite koju površinu fasade ste predvidjeli).. Ne znam da li je potrebna montaža skele (lijepo molim da pogledate kuću pa mi kažete, pretpostavljam da je), a fasadu treba izraditi do kraja (dakle i cokl i završni sloj). Molim ponudu, hvala. Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu