Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Sloboština
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
- izrada pregradnog zida (širine cm, visine cm, ukupne debljine 15 cm) - izolacija unutar profila - kamena vuna 10 cm - na svim plohama dvostruka knauf ploča (1.25 + 1.25) - ugradnja izolacijskog stakla bez profila (dimenzija 60cm x cm) * - ugradnja štoka i vratiju (88 cm x cm) * - gletanje, brušenje, farbanje (dva sloja bijele boje) Planirani početak radova 13.5 + * Vrata i izolacijsko staklo nabavlja naručitelj radova
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 38
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija Novi Zagreb Istok. Potrebno je postavljanje cca 21 m2 podnih pločica (kupaonica, WC, hodnik, kuhinja i blagavaonica) i cca 17 m2 zidnih ploćica (kupaonica i kuhinja). U kupaonici su zidovi djelomično ištemani kao i dio poda stoga bi trebalo pripremiti podlogu (zid i pod) prije postavljanja pločica. Potrebna ponuda radova sa materijalom. Nabava keramičkih pločica u vlastitoj režiji. Može se početi sa radovima za 1 tjedan.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Karlovac
Karlovac
Površina stana (m2): 68
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, potrebna je adaptacija stana i to slijedeće: skidanje i postavljanje podnih i zidnih pločica u kuhinji, skidanje i postavljanje pregrada u kuhinji i dnevnom boravku (knauf), električarski radovi na pregradama (utičnice, rasvjeta), kompletno uređenje kupaonice ( pločice, kada i po potrebi cijevi), po mogućnosti skidanje stare stolarije te postavljanje nove (3 prozora i dvoja vrata). Bitno mi je da jedan izvođač može obaviti što više navedenih radova. Stolarija i nije uvjet ali ako može i to bilo bi dobro.
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Zagreb-Dubrava
Površina stana (m2): 75
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih adaptaciju stana od 75 m2 u Dubravi u stanu na 5. katu bez lifta na adresi Ljevakovićeva 28. Adaptacija se sastoji uglavnom od obnove kupaonice, WC-a, pripreme instalacija kuhinje, obnove balkona, obnove parketa, premještanja radijatora, postavljanje parketa, bojanja cijelog stana i balkona. U prilogu sam stavio sve radove koje sam do sada uspio snimiti kao potrebne. Naravno potrebni su mi i vaši stručni savjeti oko izvođenja radova i izvodivosti. U prilogu dostavljam tlocrt koji nije % točan, no svakako očekujem da pri posjetu se napravi nova izmjera zbog izrade Vašeg troškovnika. Također prilažem i nekoliko slika stanja kupaonice i WC-a.
Krovopokrivači, Izolacija krova
Ugljan
Površina krova (u m2): 52
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Riječ je o dva krova na jednoj kući. Jedan krov je na dvije vode (crijep) od cca 26 m2- potrebna zamijena crijepa te montaža oluka, a drugi krov na jednoj vodi (salonit ploće) cca 26 m2 - gdje je potrebno isti srušiti, zajedno sa pripadajućim dimnjakom te omanjim podestom koji je veličine cca 1 m2. Kuća se nalazi u mjestu Ugljan na otoku Ugljan. Za sav materijal potreban je dovoz i odvoz.
Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice - Rijeka
Rijeka
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Udaljenost najudaljenijeg potrošača od dovoda vode je 3m. Sve stavke i radovi podrazumijevaju izvedbu do pune funkcionalnosti sa svim sitnim i potrošnim materijalom. Sanitarije, slavine, keramika, paravan tuš kabine, bojler nisu predmet ponude i u isporuci su Investitora. Ličenje podrazumijeva krpnje manjih nedostataka i dvije ruke bijele boje. Gletanje je izdvojeno za zidove i površine koje će imati veća oštećenja (kupaona i zid kod kuhinjskih elemenata). nnad
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 20
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Rekonstrukcija krovišta na kućici 20m2. Rušenje i razgradnja postojećeg krova. Izrada nove međukatne konstrukcije i konstrukcije krova. Konstrukcija - drvena jelova građa. Zidanje novog dimnjaka i novih zabata krovišta Ytong elementima. Izrada izolacije, pokrova i ugradnja novih prozora i vrata u prizemlju. Lokacija Šestine. Postoji glavni projekt.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Opatija
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan. Imam u Voloskom staru kuću sa cca 50 m2 stare grubo žbukane fasade koja je u dobrom stanju ali bi je rado obnovili. Ne treba stiropor jer su debeli kameni zidovi. Mrežica, gletanje i farbanje. To bi rado odradili na proljeće slijedeće godine prije zabrane vanjskih radova 01.06. Hvala vam unaprijed. Srdačan pozdrav
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Grohote
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kompletna gradnja obiteljske kuće sa bazenom i pomoćnim objektom. Tražim ponude za gradnju obiteljske kuće cca m2 brp u Maslinici na Solti. Ugovor po građevinskoj knjizi. Molim renomirane tvrtke zainteresirane za cjelokupnu izvedbu projekta u ulozi glavnog građevinskog izvođača da me kontaktiraju. Prošireni glavni projekt i troškovnici su gotovi. Ishođenje gradjevinska dozvole je u toku. Link do kompletne dokumentacije saljem zainteresiranim izvođačima https://.com/sh/30hauyy94c93/AAAK00-TR1SfvYtQuoJmpWLna?dl=0 Planirani početak gradnje kroz 3-6 mjeseci.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
- pregradni zidovi 50m2, ispuna 10cm mineralne vune - zidne obloge 42m2, ispuna 15cm mineralne vune - kosi/spušteni strop 92m2, ispuna 15cm mineralne vune - izrada maski za drvene grede 11m2 - postava forme oko krovnih prozora, dva komada - svi radovi potrebni s pripremom za krečenje (gletanje, brušenje).


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu