Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Adaptacija prostora od 20m2 u garsonjeru dovod el energije postoji kao i betonske glazure. , potrebno spojiti na vodovod i kanalizaciju. Na podu keramika u cijeloj povrsini sa podnim grijanjem zidne obloge oostavljanje knaufa na sve zidove i plafon, izrada jednog pregradnog zida od knaufa duljine 1.8 m. Kupaonica cca 4m2 ootrebna izrada kompletne instalacije za bojler tus umivaonik perilicu i wc. U kuhinj potrebno izvesti instalacije za sudoper, i perilicu, razvod elektricne instalacije za kuhinju kupaonicu i ostatak stana. Za dodatna pitanja molim da me kontaktirate.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U privitku prilažem sadašnji tlocrt stana i prijedloge za adaptaciju (odlučila bih se za verziju A ili C ovisno o tome da li bi bila velika razlika u troškovima radova). Potrebno je betonirati pod spavaće sobe 12m2, žbukati zidove (vlaga) i staviti izolaciju, premjestiti ulazna vrata iz jedne prostorije u drugu, srušiti jedan zid da se poveća kupaonica, napraviti knauf pregrade da se dobije hodnik.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, odustao sam od ispunjavanja upitnika jer se ne radio renovaciji stana, nego kuce. Kuca je velicine m2,na prvoj etazi je potrebna kompletna renovacija od zamjene vodovodnih i elektroinstalacija do krecenja. Na drugoj etazi je sada tavanski prostor, a trebalo bi ga prenamjeniti u stambeni prostor u kojem bi bila kupaonica i tri spavaće sobe. I potrebna je obnova krovista i fasade.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je adaptacija kuce iz 60ih godina Donji kat rusenje nosivog zida, potrebna ugradnja vertikalnih serklaza i horizontalnog vijenca, rusenje kupaonice i povezivanje sa dnevnom sobom i kuhinjom, na mjestu trenutne kuhinje napraviti kupaonicu Potkrovlje kompletno rusenje i ponovno zidanje, novi krov metalni, dizanje potkrovlja za cca 40cm koliko je dopusteno bez gradjevinske dozvole. Zatvaranje cca 30m2 terase kako bi se dobile dodatne 2 sobe. Novo stepeniste. Popravak fasade.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu površine 52 m2 potrebno je ; - zamjena vrata (5), štokova(5) - zazidavanje knaufom cca 5 m2 - glazura, - cca 30 m2 - parketa - cca 30 m2 - lakiranje parketa - zamjena stare kuhinje, odvoda i dovoda vode, - skidanje stare boje, gletanje, krečenje - zamjena pločica u kuhinji podnih (cca 8 m2) i zidnih (cca 4m2) Molim ponude.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Razbit kupaonu od 4m kvadratna i postaviti nove plocice i nove sanitarije. Izvaditi laminat na 45kvadrata. Na 20 ostaviti plocice,a na ostatak novi laminat. Prije postavljanja na 45 kvadrata napraviti hidro izolaciju podova. Na zid duzine 17m i visine 2.70m napraviti zvucnu kupaonu od 4m kvadratna i postaviti nove plocice i nove sanitarije. Izvaditi laminat na 45kvadrata. Na 20 ostaviti plocice,a na ostatak novi laminat. Prije postavljanja na 45 kvadrata napraviti hidro izolaciju podova. Na zid duzine 17m i visine 2.70m napraviti zvucnu izolaciju. Srusiti zid od rigipsa i napraviti kliznu stijenu staklenu...visine 3m,a širine 3m. Izbiti 4 vrata sa štokovima i postaviti novo. Okrečiti cca kvadrata zidova i plafona u bijelo sve. Kunjinja po mjeri 3m duzine. Srusiti zid od rigipsa i napraviti kliznu stijenu staklenu...visine 3m,a širine 3m. Izbiti 4 vrata sa štokovima i postaviti novo. Okrečiti cca kvadrata zidova i plafona u bijelo sve. Kuhinja po mjeri 3m duzine.
Belovar
Ukupna površina objekta: 100
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, zanima me cijena po kvadratu gradnje ključ u ruke, imamo završni projekt te u privitku šaljem sliku gornjeg kata kako bi trebao izgledati (imalo bi malo promjena unutra sto se tice velicina soba ali otom potom) donji dio, tj garaža je već napravljena te isto šaljem slike u privitku, znači samo treba napraviti gornji dio kuće fasadu stepenice, što je na projektu. Krenuli bi u radove kroz max 6/8 mjeseci. Ključ u ruke.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za adaptaciju stana povrsine 79m2 koji je ostecen u potresu. U stanu je potrebno obnoviti stropove I zidove sukladno pravilima struke te postoji mogucnost uredjenja I ostalih dijelova stana koji nisu osteceni, stolarija (obnova postojeci), nove rolete, brusenje I lakiranje parketa (cca 50m2), obnova kupaonice, postavljanje plocica u kuhinji (cca 13m2) I skidanje postojeceg laminata, obnova balkona (1,5m2). Mogucnost izmjene nekoliko prozora koji imaju stari princip zatvaranja ili obnova istih
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam izvođača za građevinske radove u adaptaciji stana. Sve zidove u stanu od 50-ak kvadrata treba naravnati i pokrpati "šliceve" od raznih instalacija, napraviti novi pregradni zid između soba, izravnati podove i pripremiti za postavljanje pločica i parketa, napraviti zidarske radove za postavljanje štokova. Stan je spreman za radove, ali može se početi i u periodu od 1-2 mjesec.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Potrebno mi je sljedeće: 1) Skidanje stare stolarije i postavljanje nove(Prozora, balkonskih vrata i nutarnjih vrata) 2) Obnova vodovodnih i električnih instalacija (Po cijelom stanu) 3) Instalacija kuhinjskih i kupaonskih vodova i postavljanje (Kade, wc-a, lavandina i sudopera) 4) Rušenje zidova (Ne nosećih) i podizanje novih 5) Dodavanje termo i zvucnih izolacija na vanjske zidove 6) Instalacija podnog grijanja 7) Postavljanje kuhinjskih i kupaonskih elemenata 8) Postavljanje pločica i laminata Vjerovatno sam nešto zaboravio al to možemo sve prilikom razgovora proći. Ukoliko je potrebno još informacija slobodno me kontaktirajte na navedeni telefonski broj. Tražim firmu koja će odraditi sve a ne majstora za svaki zadatak posebno. Lp,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu