Usluge

Primjeri upita

Vukovar
Ukupna površina objekta: 45
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća bi se radila od temelja do krova s mojim materijalom izvedbu radova iskop i betoniranje temelja i nadtemelja /nasipanje između nadtemelja zidova i izrada podne ploče /zidanje nosivih zidova i betoniranje ab serklaža /izvedba stropne fert konstrukcije/izvedba nadozida. Zanata i Ab serklaža u tavanu /krovna .pokrov /limarski radovi na krovu temeljni razvod odvodnje i vodovoda ./gromobranska instalacija u temeljima
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rekonstrukcija stambene kuce. U procesu smo dobivanja Gradevinske dozvole za rekonstrukciju postojeceg objekta koji se prenamjenjuje u 2 odvojena stana. Radovi bi trebali ukljucivati grube vanjske radove, instalacije I unutarnje uredenje. Troskovnik se nalazi se u prilogu. Ali s obzirom da se radi o adaptaciji postojeceg objekta za kvalitetnu ponudu trebalo bi pogledati i postojeci objekt.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija kuce. 2 etaze po 21m2. Nalivanje 2 betonske tarase, poravnanje kuce sa susjedom. Podizanje za cca 1.5m, izrada novog krova, oblaganje u knauf, postavljanje keramike i laminata, postavljanje svih instalacija struje i vode, izrada crne jame. Kuca iznosi 21m2 po etazi ,ima 2 etaze sto u potpunosti iznosi 42m2. Ide potpuna adaptacija -od nalivanja 2 betonske ploce, estrih, podizanje gornjeg kata u visinu za 1m ( sa osiguranim kamenom), postavljanje keramike ,postavljanje laminata, izrada betonskih unutarnjih skala, izrada pregradnih zidova od ytonga-a i knaufa, otuc unutarnje zidove do kamena, postavljanje knaufa iznutra i postavljanje kamene vune 3cm, otvaranje 2 nova prozora i zatvaranje jednog postojeceg prozora, potpuno nove instalacije struje,vode i odvoda. Adaptacija postojece balature sa sirenjem terase. Izrada crne jame sa iskopima na zemljistu do ( cca do 8m3). Radovi bi trebali poceti u 9 /10mj i trebao bi biti izdan racun bar za dio radova radi dokaza banci zbog podizanja kredita. Srdacan pozdrav
Rijeka
Ukupna površina objekta: 6
Tip gradnje: Montažna gradnja
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Gradnja supe,sirine 1,85,duzine 3m,visine oko 2,20.imam sav potreban materijal,radilo bi se sa OSB plocama,ljepenkom i limom,imam i mali uski zlijeb,to bi isto trebalo bi trajali radovi od poda do krova ( konstrukcija postoji) i kolika bi cijena bila za takav ozbiljne ponude.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o obiteljskoj kući koja ima veliku natkritu vanjsku terasu u sklopu legaliziranog objekta u Velikoj Gorici. Terasa ima nezgodne stepenice koje vode s prizemlja na prvi kat i za koje treba napraviti kvalitetno i dugoročno rješenje. Stepenište treba ili preurediti ili u potpunosti izmjestiti, pritom pazeći na strukturu građevine. Potrebno će biti osmisliti rješenje za zatvaranje stepeništa ili u prizemlji ili na katu (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Stepenište treba urediti i propisno zatvoriti. Stepenište se koristi kao glavni ulaz u kuću, pa treba voditi računa o tome da mora postojati mogućnost unosa ili iznosa velikih stvari u/iz kuće (npr. trosjed). Terasu ćemo nakom rješavanja pitanja sa stepeništem zatvoriti i urediti. Stepenište će biti potrebno "obući" ili u mramor ili drvo (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Trenutno na terasi postoji struja i razvučeni su strujni i mrežni kablovi. Potrebno će biti postaviti parket u kombinaciji sa pločicama, drvenu stolariju te cijev za grijanje prostora na drva. Isto take će biti potrebno propisno toplinsko izolirati krovište. Nakon toga slijedi potpuno uređenje interijera sa gletanjem zidova i krečenjem.. Primarno nam je potrebna ponuda za građevinske radove oko stepeništa. Nakon dovršetka radova ćemo krenuti u drugu fazu radova. U prilogu šaljem trenutno stanje terase. Lijep pozdrav, Šurmanović
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Barban
Ukupna površina objekta: 320
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća za odmor katnosti P + 1 s bazenom. Ukupna bruto površina je m2. AB okvirna konstrukcija, ispuna opeka 25 cm. Međukatna ploča AB 20 cm. Krovna kosa ploča AB 20 cm. Jednostavan pravokutni oblik. Volumen dnevnog boravka (cca 35 m2) izlazi izvan volumena kuće i završen je ravnim krovom. Lokacija: Rebići.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, Povodom izgradnje kuce od m2 sa bazenom od 25m2, na otoku Bracu, u mjestu Skrip-Supetar, koja je trenutno u visokoj roh-bau fazi, interesira nas Vasa ponuda svih preostalih radova po sistemu kljuc u ruke. Ukoliko gradite na hrvatskim otocima zavrsne faze gradnje, zamolio bih Vas da me kontaktirate putem e-maila ili telefonski, kako bih Vam prosljedio dokumentaciju svih preostalih potrebnih radova. S Postovanjem,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Isli bi u adaptaciju stana pa trebamo ponude za radove. Stan se nalazi u zgradi u Zagrebu, Albaharijeva ulica br.3. Zgrada je građena 70-tih godina a sada smo u procesu prikupljanja ponuda za kompletnu adaptaciju stana. U prilogu šaljem, fotografije postoječeg stanja, nacrte predviđenog buduceg stanja te troškovnik. Radovi mogu početi kroz par mjeseci, ali realnije je započeti iduće godine pred proljeće jer je u stanu grijanje na toplanu pa radove planiramo u vrijeme kada ce sustav biti prazan. Za sva dodatna pojašnjenja stojim na raspolaganju.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam tvrtku koja se bavi adaptacijama i koja može izraditi i troškovnik za adaptacijski kredit koji traži banka. Ukoliko ponuda bude odgovarajuća voljela bi da mi ta firma i obavi samu adaptaciju. Planirani radovi su unutarnja izolacija krova, zamjena prozora, uređenje dviju kupaona (zamjena instalacija) i ovisno o ponudama tj. sredstvima zamjena drvenog stepeništa.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno izvesti građevisnke radove na 3 objekta na otoku Hvaru. Dvije kamene kuće koje su spojene imaju zajedno kvadrata, a treća kuća 60ak m2. Dva objekta su stare kamene kuće, na kojima je potrebno promijeniti krovište, napraviti izolacijske radove, radove na obnovi vanjske fasade, kao i unutarnji radovi (zidovi, rušenje postojećih prezida i sl.). Treća kuća je započeta ali nije dovršena pa je potrebno podebljati temelje.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu