Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Tražim izvođača radova za rekonstrukciju i adaptaciju potkrovlja. U attach. šaljem postojeće stanje i novi nacrt te krov. U principu ruši se sve i mislim da teba naliti novu deku te podignuti zidove i kosi krov. Znači molio bih troškovnik sa svim radovima do opremanja stana. Unaprijed hvala
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prenamjena poslovnog prostora u prizemlju u stambeni. Ugradnja 2 nova prozora i vrata sa zigarskim radovima smanjenja otvora te bojanje fasade. Rušenje postojećeg wc i izgradnja novog, razvod vode za kuhinju, izrada estrihta 30 m2 izrado još nekoliko električarskih utičnica, te 18m2 poda stavlanje parketa a ostatak keramičarske pločice. Gletanje i bojanje zidova i stropova, ugradnja sanitarija i električnog protočnog bojlera u kupaoni. 30m2.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav. Tražim majstore za kompletnu adaptaciju stare kuce 8x4m odnosno 32m2 te galerija u potkrovlju cca 16m2. Kuci treba kompletna adaptacija iznutra i izvana ukljucujuci novu betonsku deku sa izolacijom i cca 7m pregradbenog zida te stepenice za galeriju a izvana fasada i novi limeni pokrov. U kuci je otucena žbuka i iskopan je pod za naljevanje nove deke. Kuca se nalazi u Topuskom koje je udaljeno cca 80km od Zagreba. Hvala
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
prizemni Stan 50 m2, na kojeg bi dodala još jednu prostoriju od 20 m2, da imam površinu cca 70 m2. stan trenutno ima sobu, dnevni boravak, kuhinju i wc, unutarnje zidove bi srušila i od toga bi napravila 2 sobe, kuhinju,dnevni boravak i wc u sklopu kojeg bi bila mala praonica sa perilicom i sušilicom. Planirani radovi: Prozori i vrata Kupaonica Vodoinstalacije Elektroinstalacije Centralno grijanje Podne obloge Knauferski radovi Keramika
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Povljana
Ukupna površina objekta: 420
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, potreban nam je izvođač radova za izgradnju Individualne stambene zgrade u Povljani(otok Pag). Zgrada ima ukupno pet apartmana, u prizemlju i na katu po dva manja i krovni apartman. Građevinska dozvola je u fazi ishodovanja, radove planiramo odmah nakon što građevinska postane pravomoćna(vjerujem u 5. mjesecu). U privitku je troškovnik i dio arhitektonskog projekta. Trebali bi ponudu prema troškovniku(sa i bez materijala). Molim zainteresirane izvođače da mi se jave oko detalja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Objekt je ruševan, ima zidove dijelom kamene (oko 60 cm) a dijelom od cigle (dio koji je nekad nadograđivan), ima krov tj. konstrukcija drvena je uglavnom u dobrom stanju dok je pokrov privremeni od nekakvih ploća. Objekt ima iskopan podrum, sa kamenim zidovima. Ja bih željela iskoristiti te kamene zidove i ostalo što se može koristiti u adaptaciji navedenog objekta a sazidati ono što se mora. trebam ozbiljnu građevinsku firmu koja bi mi dala ponudu za navedeni posao. Navedeni objekt je u Mrkoplju. Ima priključak za vodu, striju trenutno nema ali je u postupku dobivanja jer je nekad imala priključak za struju.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U KUĆI U BIOGRADU NA MORU IMAMO PROSTOR STARE KONOBE KOJU TREBA OBNOVITI. ZIDOVE TREBA OČISTITI OD POSTOJEĆE ŽBUKE, NAPRAVITI HIDROIZOLACIJU, IZGRADITI PREGRADNI ZID, PORAVNATI POSTOJEĆE OTVORE PROLAZA IZ PROSTORIJE U PROSTORIJU , ZIDOVE I STROPOVE OBLOŽITI KNAUFOM , PROVESTI STRUJU I VODOVODNE CIJEVI, TE SVE OFARBATI. NA PODU POTREBNA NIVELACIJA I KERAMIČKE PLOČICE. KAO I NA ZIDOVIMA U SANITARIJI I KUHINJI. OBZIROM DA SMO MI U ZAGREBU POTREBNE SU NAM PONUDE KAKO BISMO NAKON PRIMLJENIH PONUDA I ODABIRALI IZVODITELJA SVE OBJASNILI NA LICU MJESTA. S POŠTOVANJEM
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan u zgradi,povrsine 50m2 na 1. renovacija zidova,izmjena instalacija(struja,voda,telefon). Izmjena unutarnjih vrata(2 sobe,kupaona,glavni ulaz).Uređenje podova -laminat(sobe i dnevni),pločice(kuhinja,kupaona,predsoblje,balkon).Instalacija podnog grijanja na pregradnih zidova (djelomicno rusenje i zidanje).Izmjena balkonske ograde(inox sa staklom).Izmjenja klima uređaja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je napraviti hidroizolaciju i drenažu objekta. Kuća je dimenzija 6,30m x 5,80m, te se ispred podrumske prostorije nalazi prostor koji je širine 1,60m, i kod ulaza u kuću se nalazi stepenište koje je širine 1,60m. U planu je da se prije izolacije sruše trenutne stepenice za ulazak u podrum, i taj dio se izravna sa kućom, a nove stepenice trebale biti na strani gdje su stepenice za ulaz u povišeno prizemlje. (na slikama je još opis za dodatno pojašnjavanje)
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Probijanje vrata u zidu prema prostoriji od cca 10m2 prema prilozenom idejnom projektu. Ugradnja ulaznih vrata. U istoj prostoriji izrada pregradnog zida od knaufa ili siporexa za odjeljivanje buduce kuhinje i kupaone. Voda i odvod su na istom zidu u kupaoni, koja se nalazi odmah do navedene prostorije. Poplocavanje poda i kupaone keramikom prema povrsinama na idejnom projektu. Ugradnja tusa, umivaonika, WC-a. Zatvaranje postojecih vrata prema hodniku knaufom.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu