Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o adaptaciji prizemnog prostora obiteljske kuće, goli saliveni zidovi, nisu izrađeni, podovi također. (Bivši garažni prostor) Prazno platno, kreće se od nule. Zatvaranje postojećih otvora, probijanje novih... Pregrađivanje hodnika i kupatila, ugradnja otvora, sve moguće instalacije... Jedino što trenutno postoji u prostoru je priključak na septičku. Dakle sve osim vanjskih zidova i krova treba napraviti. Planiraju se 2 sobe, kupatilo, hodnik, ostava i dnevni prostor otvorenog koncepta. Od vanjskih otvora idu 1 ulazna vrata i 3 veća prozora, od unutarnjih otvora 5 sobnih vrata i jedan manji visoki prozor. Ventilacija iz kupaonice. Nalivanje estriša, podizanje poda u sobi 16m2, nalivanje i liveliranje poda dnevnog prostora. Unutarnja izolacija, gips table, gletanje, farbanje, laminat, keramika, kupaonica. S radovima se ne žurim, okvirno želim znati koga bih mogla kontaktirati kada radovi krenu. Hvala! Srdačan pozdrav. P. sam crtala iz glave nisu točne mjere
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U potrazi smo za izvođačem radova za dva stana. RADOVI ZA STAN 50m2: Brušenje i lakiranje parketa u 1 prostoriji veličine cca 15m2 Krečenje unutarnjih zidova RADOVI ZA STAN 90m2 Adaptacija kupaonice - skidanje poda, otvaranje zida od gips ploče, izrada hidroizolacije dijela poda, izrada zida od gips ploče x, postava keramičkih pločica na zid i pod, postava jednokrilnih vrata od kaljenog stakla, demontaža jednokrilnih punih vrata. Krečenje unutarnjih zidova za cijeli stan.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ljubazno molim neobvezujuću okvirnu ponudu za kompletnu renovaciju kuće od 69m2 koja trenutno nije u useljivom stanju. U prilogu se nalazi detaljan popis potrebnih radova i tlocrt kuće. Molim optimalnu ponudu uzevši u obzir cijenu i kvalitetu, te činjenicu da nam je budget za obnovu ograničen, što znači da trebamo kuću dovesti u stanje za normalno fukcioniranje života i bez raznih opasnosti uz razumne troškove. Od iznosa troškova renovacije ovisi nam odluka o kupnji. Zahvaljujem unaprijed! S poštovanjem,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća je u bloku između dvije kuće. Istok kuće je ulazni dio s ulice. Potrebno je promijeniti stolariju i napraviti fasadu. U prizemlju je garaza i poslovni prostor od 32m2 koji se prenamjenjuje u stambeni, visina je 3,67m a može se dobiti jos 60-80cm ukopavanjem te treba napraviti studio apartman s galerijom. Na prvom katu treba renovirati stan od 80m2. Površina fasade za postavljanje kamene vune je istok i jug od pvog kata okom2. Lp
Sveta Nedelja
Ukupna površina objekta: 200
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Projekt je ROH-BAU izgradnja kuće u Sv. Nedelji pokraj Samobora, Selska cesta 2. Kuća s potkrovljem, m2 bruto površine. Osim gradnje kuće, trebalo bi i premjestiti drvenu kućicu koja je trenutno na parceli na drugi dio parcele jer bi na njeno mjesto došla kuća. Nacrti kuće i troškovnik u prilogu.
Kaštel Stari
Ukupna površina objekta: 514
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Trebam ponudu za gradnju po građevinskom projektu za betonske radove na izgradnji podruma s osam parkirnih mjesta, prizemlja te blokove za dva kata s izlazom na krovište. Prethodni zemljani radovi i priprema će ranije biti obavljeni. Dodatno; Potrebna mi je ponuda za postavljanje estriha u jednoj zatvorenoj prostoriji (43m2)te dva balkona(12+25m2).
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Kašina
Ukupna površina objekta: 240
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Namjeravam graditi betonsku ukopanu kuću koja bi bila prekrivena zemljom sa svih strana osim jedne pročelne strane. Gradnju bi započeo ove godine čim prije kako vremenski uvjeti budu dopuštali. Na parceli su trenutno 3 stara objekta koja bi se rušila. Kuća bi se gradila u Paruževini kod Kašine (Sesvete).
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Novogradnja, Rohbau. Estrih 30 m2, Oblaganje zidova i kosina izolacijom i knaufom. Jedna kupaonica. Postavljanje instalacije tople i hladne vode, odvoda, električne instalacije. Podovi: Kupatilo, ker. pločice, soba, laminat. Ugradnja ulaznih vrata i vrata u kupaonici. Postavljanje klime i razvod TV instalacije. Troškovnik u prilogu. Otok Vis, grad Vis.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan okvirno sto se tice mojih radova znaci fasada nadogradnja krovista u visinu izolacija krova ..vanjsko stepeniste od iza kuce ..pregradni zidovi na potkrovlju ..i prozori ..sad trebam firmu da nadjem da dobijem ponudu cijenu naravno materijal bi ja kupio s tim da dodjete pa se dog sta da uzmem koliko cega .
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Vukovina
Ukupna površina objekta: 280
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, Radi se o visokoj prizemnici od oko kvadrata stambenog prostora i jos oko 60 kvadrata garaze. Garaza je direktno spojena sa kucom. Na kuci ne postoji podrum. Saljem slike u privitku. Zanima me cijena izgradnje do krova sa zemljanim radovima i bez limarije posto cemo limarijske radove sami odraditi. Zemljiste se nalazi u Vukovini. Projekt imam, a građevinsku čekam.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu