Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, gornji kat naše obiteljske kuće je sada jedan veliki, trenutno prazan, stan (kuhinja, blagovaonica, 4 sobe...). Budući da je totalno nefunkcionalan, želimo ga preurediti u dva manja stana (jedan jednosoban od najviše 50 kvadrata i jedan veći). Također bismo postojeću terasu, koja je duž južnog djela, ali je preuska (samo 1,20 m) proširili i napravili ulaz za jedan stan. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam arhitekta za projekt nadogradnje pomoćnog objekta (garaže) od 30 m2 koji ima građevinsku dozvolu. Želim povećati objekt za 10 m2. Za taj objekt potrebno je izraditi projekat za prijavu radova jer za objekte do 50 m2 ne treba građevinska dozvola. Inzistiram da arhitekt bude s područja Grada Zagreba, on mi je potreban žurno, kroz tjedan - dva. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, bit će mi potreban arhitekt za unutarnji dizajn za uređenje jedne etaže od 95 m2 u obiteljskoj kući.: 1 etaža 10x5, južni dio te sjeverni 9x5 s tim da je na sredini nosivi stup. Radi se o potkrovlju. Sj. strana s lijeve strane ima mali prozor i priključke za kupatilo, sredina prozor x. Istočni zid lijevo ima balkon od 3 m i na sredini priključke s malim prozorom za kupatilo . Južna strana stjenka od 2.5 m te lijevo i desno po 1 prozor . Zapadni zid ulaz u stan na sredini koja je uvučena stepenicama za 1m. Otprilike 1m od ulaza na sredini je dimnjak s južnom orijentacijom. Želim idejno rješenje s nadom da odradimo i projekt stana od dvije sobe s većim dnevnim boravkom i kuhinjom. Unaprijed hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 63
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Hrvatski Savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u pregovorima je za kupnju stana u Zagrebu. Istražujemo mogućnosti adaptacije stana u tri mala apartmana . 1 apartman - zatvoriti vrata koja vode u drugu umivaonika napraviti prostoriju sa tuš kadom (voda sprovedena) na tj zid staviti mini kuhinju ako treba pomaknuti ulazna vrata u apartman. 2 apartman lijevo od ulaz u kupaonicu iz sobe i predvidjeti mini kuhinju,Zatvoriti ulaz iz hodnika u kupaonicu 3 apartman - Tuš kada se nalazi u kuhinji pregraditi tako da bude zaseban prostor ako treba vrata za kuhinju pomaknuti desno ili napraviti luk za ulazak u apartman. Struju u tri prostorije bit će potrebno renovirati. Adresa je Derenčinova 8/1, Zagreb
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam stan u Novom zagrebu i natkrivenu terasu od cca 20m2, od čega bi dio iste htjeli zatvoriti i pretvoriti u sobu. Uputili su me da si nađem dobrog projektanta koji će mi dalje objasniti tj. izraditi projekt, uputiti da ishodujem građevinsku dozvolu. Molim Vas Vašu ponudu za isto. Za sve dodatne podatke, slobodno pitajte, jer znam da vam i nisam baš stručno opisala situaciju... Hvala i lp,
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o 2 kuće u nizu, svaka po cca m2 (dvoetažne). Svaka kuća treba imati na katu 2 dvokrevetne sobe sa svojom kupaonom. U prizemlju bi svaka kuća imala kuhinju, dnevni boravak i kupaonu. Kuće su predviđene za turizam, tako da svaka kuća treba imati svoj bazen. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, želio bih idejno rješenje za unutarnje uređenje vinskog podruma od m2. Trenutačno su tu samo zidovi. Želim da vinski podrum bude moderniji, da ima unutra roštilj, kamin, da rasvjeta bude adekvatno provedena. U podrumu je i jedna prostorija predviđena za spavaću sobu. Ja bih rekao što planiram, a vi da to sve skupa spojite. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, radi se o potkrovlju. Uredili bi mali stan koji bi se sastojao od kuhinje, kupaone, dnevnog boravka i dvije ili tri spavaće sobe. Sad u tom prostoru nema ništa samo su 4 zida. U prilogu Vam šaljem skicu i neke okvirne ideje koje imam. U prostoru se nalaze dva stupa koja drže krov i dimnjak. Stupove bi trebalo nekako ukomponirati u interijer da obavljaju svoju funkciju, a da ne narušavaju estetiku ili funkcionalnost prosotra. Dimnjak ili srušiti ili isto ukomponirati ako je moguće. Ova balkonska vrata i prozore pomaknuti ili s njima napraviti izlaz na terasu iz sobe. Slika rasporeda kako smo mi zamislili, ali onda nam ti stupovi i dimnjak dođu na sred prostora pa to baš i nije funkcionalno. Ulaz bi bio odmah uz kuhinju jer su izvana već napravljene stepenice, ali bi ih trebalo povezati s kućom i izbiti ulaz. Kuhinja nam je dovoljna mala kao na slici, a stup bi se isto možda mogao ukomponirati kao na slici. Ovako bi mogla izgledati spavaća soba (8. slika). Mada bih više voljela običan prozor, a ne krovni jer to dio koji gleda na cestu. Visina zida do krovne grede je cm. Ne znam može li na tu visinu ići običan prozor?? Pošto je najviši vrh krova visok 4, 90 cm mislili smo gore staviti galeriju koju bismo koristili kao radni prostor. Htjeli bismo stepenice ( nešto kao na slici) koje bi vodila na galeriju negdje gdje ne bi previše smetale. Galeriji bi trebali krovni prozori zbog svjetlosti. Jedna balkonska vrata i prozor bismo maknuli i izbili veću kliznu stijenu da dnevni boravak ima više svjetlosti. Ovaj mali prozor iznad sadašnjih stepenica bismo zazidali staklenom ciglom, a sadašnje stepenice (ispod tog prozora kojim se iz kuće penje gore) nekako zatvoriti. Htjeli bismo veću kupaonicu s kadom i pokraj manju samo s tušem i školjkom. Vodovodne cijevi i cijevi centralnog grijanja bi se povukle iz prizemlja kuće. Ako je moguće htjeli bismo tri sobe. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o poslovnom prostoru od 60 m2 koji će služiti kao samoposlužna praonica rublja. On je trenutačno u derutnom stanju, za otprilike 20 dana će biti u funkciji. Trebalo bi osmisliti unutarnji prostor s tim da smo limitirani prostorom radi perilica i sušilica, nešto što je oku primamljivo. Vanjski izlozi su veliki pa i tu ima prostora za uklopiti u dizajn. Adresa je Maksimirska 44, bivša knjižara Mladosti, na raskrižju Maksimirske i Šulekove. Također bi mi trebalo osmisliti slogan. Tvrtka se zove Lavadero d.o.o. ali to ne treba nužno biti i naziv praonice. Ako imate nekoga ko bi pomogao u tom dijelu bila bih zahvalna. Danas do kraja dana ću imati tlocrt prostora pa Vam ga mogu dostaviti naknadno. Lijep pozdrav
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, radi se o obiteljskoj kući, samo jedan kat bi trebalo urediti od otprilike m2. Sastoji se od dnevnog boravka koji je zajedno sa kuhinjom i blagavaonom, imaju dvije spavaće sobe i stubište. Sanitarni čvorovi su djelomično uređeni, radit će se kuhinja, ormari, parket. U kuhinji je postavljen mozaik na zidu na L, te bi kombinirali boju pistacio sukladno mozaiku kako bi se uklapalo. Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu