Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je adaptirati bivši poslovni prostor (trgovina) u novi stan, kvadratura 36m2, Jednosobni sa WC-om. Spušteni strop sa rasterom i ugradbenim lampama. Potrebno je ispitati instalaciju (provjeriti postojeću rasvjetu i elektroormar) i po potrebni (novi tlocrt priključaka) dodati nove utičnice. Izrada izvedbenog nacrta i jednopolnih shema instalacija. Rok izvedbe tijekom 8. mjeseca. Lokacija Grad Zagreb (blizu Kvaternikovog trga).
Podno grijanje, Podno grijanje - Čakovec
Čakovec
Površina grijanog prostora (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Novogradnja 4 prostorije ukupne površine 40m2, pretpostavljam 4 kruga podnog grijanja. Spaja se na postojeće centralno grijanje kao zasebni krug preko pumpne grupe i automatskog meš ventila. Pogon centralnog grijanja je plinski kondenzacijski bojler 24kw u kombinaciji sa peći na kruta goriva 35kw. Molim ponudu! Hvala
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Imamo problem stalno nam iskače sklopka .. osigurači su oni stari .. trebali bi za dva stana provjeru električnih instalacija , popravak i stavljanje novih sklopki umjesto starih keramičkim osigurača. Radi se o dva stana u kući na prvim i drugom katu svaki je površine oko 60 kvadrata. Hvala
Karlovac
Površina grijanog prostora (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Radi se o kupaonici od oko 9 m2.. Na podu se nalazi estrih i vjerujem da je izolacija dobra jer izvana je nova fasada te nova stolarija. Gledanjem u tlocrt u gornjem ljevom kutu nalazi se kada x pa vjerujem da ispod nje ne ide podno električno grijanje Molio bih Vas za ponudu sa svim potrebnim i montažom
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o tome da imamo problema s jednom utičnicom koja trenutno ne radi i jednim dijelom instalacija, pokušali smo promijeniti osigurač međutim i dalje električne instalacije u jednoj sobi ne rade, možda je problem u prekidaču u toj sobi, ali trebalo bi točno pregledati u čemu je problem i koji je razlog zbog koje izbacuje sklopku cijelu vrijeme.
Podno grijanje, Podno grijanje - Pula
Pula
Površina grijanog prostora (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Podno grijanje prostora i topla potrošna voda., za dva stana u visokom prizemlju i jednog stana na katu. Grijanje izvesti pomoću solarnih kolektora i dizalice topline (zrak-voda) sa spremnikom vode s dva izmjenjivača u podrumu. Izvest pripremu grijanja za poslovni prostor i apartman u podrumu. Nije potrebna sofisticirana automatika, osim nužne za zaštitu instalacije, a preferiram analogne termostate za namještanje temperatre. Zanima me ponuda za podno grijanje.
Podno grijanje, Podno grijanje
Zagreb-Dubrava
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Renoviramo kuću. U stan u prizemlju želimo podno grijanje, uz kondenzacijski plinski kotao. Aktualni raspored prostorija vidi se u privitku 1. tlocrt, a dimenzije kuće u privitku prizemlje. Unutarnja visina stana je 2,60 m. Po mogućnosti htjeli bismo samostalno podno grijanje, s time da bi u spavaćoj prema ulici bio dodatni norveški panel jer mama živi na +26 stupnjeva pa neka si dogrije, u dnevnom električni kamin kao ukrasni element a i za dogrijavanje u slučaju potrebe, a u kupaoni električna lojtrica kao dodatno grijanje. Zajedno s grijanjem trebalo bi postaviti i kondenzacijski plinski kotao s potrebnim instalacijama i dimnjakom, dimnjak bismo htjeli izvesti podžbukno. Kotao bismo stavili u kupaonu iznad wc-a, a u hodniku u zidu, lijevo od ulaznih vrata ima mjesta za postavljanje priključaka za krugove grijanja. Odnosno, tko bude radio plinsku instalaciju, istu bi trebalo odvući i do kuhinje za plinsku ploču. Naravno, posao bi trebalo obaviti što je prije moguće. Stojimo na raspolaganju za daljnji dogovor, obilazak i sl.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan. Trebao bi mi elektricar radi zamjene ploce s osiguracima kod glavnog brojila u kuci...radi se o dvije ploce s osiguracima. jedna u prizemlju a druga na katu obiteljske kuce. Umjesto starih porculanskih osiguraca trebala bi zamjena s automatskim osiguracima. Na ploči je trenutno HEP-ova plomba pa mi treba netko tko je licenciran da obavi zamjenu i vrati plombu na mjesto. Pokušao sam kontaktirati HEP ali do njih je nemoguće doći pa bi bio zahvalan kad bi mi netko to zamjenio. Unaprijed hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Varaždinske Toplice
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Od kuce do montaznog bazena u duljini od oko 10 m potrebno je dovesti struju s uzemljenjem i instalirati uticnicu zbog prikljucenja filter pumpe .Ako je moguce, najvise me interesira ponuda tvrtke iz Varazdinskih Toplica, jer se nalazi na nekoliko km od moje kuce, a to smanjuje troskove. Zahvaljujem.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zamjena starih (keramičkih) osigurača novima (automatskima) te ugradnja nove razvodne kutije. Prema procjeni, i u dogovoru s HEP-om eventualna promjena brojila. Pregled postojećih elektro instalacija. Prespajanje utičnica (ukoliko je to moguće) unutar dvije prostorije koje su na jednom osiguraču (zbog čega se često događa "iskakanje" osigurača) na više njih.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu