Usluge

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Drniš
Drniš
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, objekat ima 4 prostorije, 12, m2, 12 m2, 16 m2, 25 m2, hodnik i predsoblje 16 m2, wc 6 m2. Treba mi i peć za centralno na drva, u prostoriji od 25 m2 nalazi se dimnjak, a blizu je i voda. Na ulazu u kucu nalazi se predulaz (zatvoreni) 6 m2 u kojem bi isto mogla biti glavna peć. Interesira me do koliko KW bi mi trebala peć i ponuda za istu i postavljanje instalacija. Molim ponudu, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponude za montažu centralnog grijanja na drva. Radi se o kući veličine oko 70 m2. U kući dosada nije bilo provedeno centralno grijanje pa bi trebala i preporuku gdje smjestiti radijatore i peć, kao i koju vrstu peći nabolje uzeti. Okvirni rok početka montaže je početkom rujna. Molim ponudu, Hvala.
Podno grijanje, Podno grijanje
Lovas
Površina grijanog prostora (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ponuda postavljanja podnog grijanja skupa sa materijalom i majstorima. Vrsta podova koji se mogu staviti, vrijeme potrebno za zagrijavanje prostora, prednosti i nedostatci općenito? Radi se o potkrovlju kuće, a dolje u kuci je postavljeno centralno grijanje na radijatore. Radovi bi trebali biti gotovi najkasnije u 10. mj. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani ! Potrebno je vidjeti sanitarne čvorove u osnovnoj školi na adresi Jablanska 51 Primjetili smo na zidu mokru fleku i postoji mogućnost da je cijev pukla ,te isto tako potrebno je i staviti nove instalacije odvoda jer često dolazi do zaštopavanja odvoda u školi se nalazi u prizemlju dva WC -a muški i ženski na jednoj strani te još jednom muški i ženski na drugoj strani , tako je i na katu . u muškom WC se nalaze 3 pisoara ,te tri kabine sa školjkama to je u drugom djelu a u prvom 2 lavaboa indentično je i u ostalim , no to bi morali vidjeti i dati nam ponudu . Lijep pozdrav
Podno grijanje, Podno grijanje - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 62
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ugradio bi podno grijanje s bojlerom na plin proizvođača Vailant u stan površine 62 m2 koji se sastoji iz dvije kupaonice, dvije sobe, hodnika te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Bojler bi koristio i za zagrijavanje vode za kupaonicu, kuhinju itd. Trenutno se postavlja izolacija za vlagu i čim prije bi odabrao toplinsku izolaciju i postavio cijevi za podno grijanje. Srdačan pozdrav,
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Centralno grijanje se napaja iz HEP Toplinarstva s tim da cijeli objekat ima više dolaznih cijevi za dovod energije. U mojim prostorima od cca. 80 m" u zimi griju radijatori samo s jednog priliva toplotne energije. Drugi dio radijatora spojen je na drugi priliv toplotne enegije ostaju hladni. iz tog razloga treba prespojit sve radijatore na priliv koji ima dovoljno energije. Radijatori s razdjelnicima su radi renoviranja skinuti pa ih se treba nanovo na njihova mjesta priključiti. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Pag
Poštovani, U kupaonici apartmana koji se nalazi u gradu Pagu procurila je voda susjedi ispod nas. Voda je curila za vrijeme korištenja tuš kade. Mogući problem je odvodni sifon tuš kade, podni sifon u kupaonici ili cijev od sifona kade. Dakle trebao bih popravak kvara uz mogućnost zamjene tuš kade (80/80). Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam kompletno adaptirati cijeli stan, nove vodovodne cijevi (odvod i dovod vode). Kupaonica : Dovod za tuš kabinu Dovod za umivaonik Dovod za wc Dovod za perilicu Odvod tuš kabine Odvod umivaonika Odvod wc Odvod perilice Kuhinja : Dovod za sudoper Dovod za perilicu posuđa Odvod sudopera Odvod perilice posuđa Generalno : Glavni ventil stana Adresa : Črnomerec 94 - Prizemlje Razdoblje preuzimanja poslova : Krajem ovog tjedna 13.07. ili početkom slijedećeg. *Postoji mogućnost da umjesto kompletne plinske instalacije i plinskog etažnog grijanja bude postavljen električni bojler za toplu vodu pa prema tome trebam i savjete. Za sva pitanja na raspolaganju i srdačan pozdrav. D.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Batina
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potreban nam je vodoinstalater koji bi mogao doci i provjeriti problem sa dovodom vode u kupatilo. Poslije uvodjenja vodovoda (gradski vodovod) imali smo zamjenu bojlera u kupatilu, nakon cega je voda pocela curiti sve slabije da bi na kraju u potpunosti prestala curiti. Kuca je starije gradnje pa su i cijevi na koju je vodovod prikljucen stare. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Pag
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebalo bi kompletno zamijeniti stare vodovodne i odvodne instalacije novima na katu katnice. U prizemlju bi trebalo zamijeniti glavni ventil kuće. Apartman na katu pripada mojoj obitelji, dok onaj u prizemlju pripada drugoj, tako da su radovi dozvoljeni samo na katu. Trebalo bi zamijeniti odvodne cijevi jer negdje curi kod nas na katu tako da se vidi na stropu vodena mrlja u apartmanu dolje. Isto tako trebalo bi postaviti nove vodovodne cijevi. U kupaoni postoje: WC školjka podna, vodokotlić povišeni, kada, bojler, perilica rublja, umivaonik.13 Na slici okvirno dimenzije. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu