Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost , Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 100
Poštovani, Uskoro otvaramo lokal u Zagrebu. Treba nam dnevno ciscenje prije otvaranja lokala, otvaramo ga u 8:00 sati, te jednom tjedno ili prema procjenu generalno ciscenje. Lokal je skroz novi, ima glavni prostor od 8 stolova, 3 wc-a, i kuhinju te terasu. Do sada smo imali losa iskustva s agencijama za ciscenje, molim vas ako mozete preuzeti odgovornost da mi se javite. Hvala i lp
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 141
Ciscenje nakon adaptacije, bez sute i djelomicno pociscen. Stan je gotovo bez namjestaja. Potrebno je brisanje podova i zidova 3 kupaonice, kuhinja pod, pranje prozora (5 sobnih, 6 krovnih, kupaonski mali) i vrata (10), plocice na terasi (cca 14 m2), brisanje podova (parket; stepenice). Moguc dogovor za daljnja tjedna ciscenja.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Potrebno je generalno ocistiti donji kat kuce (dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i hodnik). Posloziti sudje po ormaricima (nova kuhinja), oprati podove, usisati, prozore, kupaonicu, prasinu, pobacati smece i sl. Nije previse posla nego nisam u mogucnosti samostalno zbog zdravstevnih razloga, a vrsili su se radovi u kuci.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 60
Usluga čišćenja potrebna je zbog eventa koji se održava 24. i 25. 1. u Kaptol Centru. Potrebno je usisavanje tepiha + pranje poda/pločica. 23.1. navečer - čišćenje prostora nakon postavljanja svega potrebnog za održavanje eventa 24.1. oko 15 sati čišćenje prostora nakon 1. dana eventa 25. 1. navečer - čišćenje prostora nakon rastavljanja svega od eventa
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 200
Trazimo spremacice/cistacice za ciscenje soba i apartmana u dnevnom najmu na podrucji strogog centra. Radi se o 5 soba i 5 apartmana. Posao se obavlja u jutarnjim satima i u prosjeku je dovoljno sat vremena za spremanje svake jedinice. Ciscenje obuhvaca pranje podova i kupaone, izmjenu posteljine i rucnika, strojno pranje prljave posteljine te po potrebi nesto dodatno. Od svibnja do listopada se radi o gotovo svakodnevnim izmjenama dok su u ostalim mjesecima te izmjene rjeđe.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Lokva Rogoznica
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 224
u kući su 4 app. sa jednom spavaćom sobom, kupatilom i dnevnim boravkom -svaki po 46 m2, i dva studija - svaki po 20 m2. Smjene gostiju su: svakih 7, 10 ili 14 dana-ovisno o rezervacijama. Čišćenje je moguće planirati najčešće 1 mjesec unaprijed. Čišćenje je potrebno u 6 i 7- mj .ove godine. Zahvaljujem unaprijed na Vašoj ponudi, S./ Lokva Rogoznica
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 36
Poyrebno je generalno očistiti apartnan koji je u funkciji dnevnog najma. Izbaciti iz kuhinje sve sto je nepotrebno, ostaci hrane i pića i očistiti frižider (koji je već odleđen i pripremljen za čišćenje). Najvažniji dio je kupaona tj. tuš kabina koja ima nečistoća između fuga. Vrata, štokove, radijatore i prozore također treba oprati. Apartman se nalazi u centru Zagreba. Kontakt i info isključivo mailom. Idealan datum čišćenja je 19.1. Pozdrav!
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 250
Čiščenje stubišta peterokatnice, svaki kat ima ukupno 16 stuba, zatim metenje ispred ulaza u zgradu, metenje stubišta, pranje stubišta, birsanje rukohvata - ograde na stubištu, brisanje utičnica, ormarića i sl, skidanje paučine, pranje ulaznih vrata zgrade (prednjih i zadnjih), pranje prozora stubišta dva puta godišnje (unutra).
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 70
Pranje prozora i roletna -4 prozora. Čišćenje ureda, dvije manje prostorije i jedna veća jednostavno opremljene-stolovi i stolci. Ormari su plakarskog tipa od poda do stropa pa na njima nema održavanja. Sanitarni čvor- mali, wc školjka i lavabo. Čajna kuhinjica duljine 1.5 m. Adresa:Jaruščica 17, prizemno. Lanište.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Starigrad Paklenica
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 140
Čišćenje apartmana nakon odlaska gostuju Ponekad i dva apartmana u jednom danu, također je moguce i vremensko ograničenje zbog dolaska gostiju Potrebno je očistiti kuhinju,kupaonicu,obrisat terasu promjenit posteljinu, provjerit suđe. Radi se o apartmanima u privatnoj kuci smjesteni u Selinama kod Starigrada Paklenice Potreban nam je netko od povjerenja tko bi mogao doci pospremit,pocistit apartman nakon odlaska gostiju za docek novih.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu