RELAXO FORTE d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Gradnja kuće, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,8
7 ocjena

7 ocjena za tvrtku RELAXO FORTE d.o.o.

Ocjene

5,0
Jasmina G. , prije 1 godinu

Izvođač je izuzetno profesionalan, razumiju se u gotovo sve. Ako nisu u mogućnosti sami nešto obaviti, pomognu u pronaženju adekvatnog majstora. Ekipa je došla i ranije od dogovorenog, pomogli su nam savjetima, odradili i dio koji smo se u zadnji tren sjetili. Sve je bilo u roku, cijene razumne i prema očekivanjima, pedatno odrađeno. Definitivno ćemo opet koristiti njihove usluge i za veće zahvate.

5,0
ŠUPE J. , prije 1 godinu

Posao izveden u dogovorenom roku, obaviještavanje o svakoj fazi napretka radova, savjeti pri izvođenju radova. Topla preporuka.

5,0
Sučić A. , prije 1 godinu

Sve je proteklo u najboljem redu, brzo su odradili svoj posao, meštri su bili jako ljubazni i profesionalni. Nije im bilo ništa teško raditi, preporučujem ih kao jako pedantne i ljubazne meštre.

4,3
Marica B. , prije 3 mjeseca

Za Adaptaciju stana ključ u ruke izabrala sam RELAXO FORTE d.o.o. čiji su radnici korektni ljudi.

5,0
Tena V. , prije 6 mjeseci

G. Bagic izuzetno ljubazan Radnici odlicni, pedantni, temeljiti.

4,3
Dubravko R. , prije 1 godinu

Dobro odrađeno i u roku.

Poraditi na čistoći/urednosti za vrijeme i nakon radova.

5,0
Lenko L. , prije 1 godinu

Bilo je sve jako dobro. Uredni su i uslužni. Sve su odradili onako kako smo tražili.

Usluge: Građevinske tvrtke, Adaptacija kuće, Spušteni stropovi, Knauf radovi, Ličilac, Bojanje zidova, Adaptacija stana ključ u ruke, Bojanje fasade, Gradnja kuće, Bojanje škole ili vrtića, Ličilački radovi, Renoviranje stana, Preuređenje stana, Soboslikari, Knauf, Soboslikarski radovi, Građevinski radovi, Knauf pregradni zidovi, Knauf majstor, Gradnja kuće ključ u ruke, Postavljanje knaufa, Gradnja kuće po fazama, Adaptacija stana

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Prizemlje kvadrata i jedan kat od 80 kvadrata treba renovirat. Potrebno rušenje stropa te nalivanje betonske ploče. Uz to bi srušili postojeći krov te bi isto tako nalili betonsku ploču tako da ostavim mogućnost nadogradnje drugog kata nekat u budućnosti. Dakle tribalo bi postaviti nosive stupove kroz cijelu kuću.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 76
 • Planirani radovi: Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Troipolsoban stan u kojem treba prebrusiti i prelakirati parkete u sobama , izvaditi parket iz hodnika i postaviti ga u malu sobu (ukupno cca 50m2). Postaviti pločice u hodniku, ostavi i kuhinji, te kuoaoni i wc-u (cca 20-30m2). Provesti odvod i struju u ostavu iz susjednog wc-a (dijeli ih zajednički zid).

Bojanje drugih dijelova građevina

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
 • Koje dijelove želite obojati: Fasadu
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je pogletati i ispraviti neravnine i manje pukotine na fasadi te prefarbati fasadu u neku od antracit nijansi (u prilogu se nalaze slike postojećeg stanja fasade i željenog završnog izgleda). Poželjno bi bilo poslati dvije ponude; jednu samo s gletanjem i farbanjem fasade, drugu ponudu s gletanjem, navlačenjem pozitiv fasade i farbanjem. Radionica se nalazi u dvorištu Vlaške 71(nije direktno na cesti), dakle skela nije nužna.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 72
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o adaptaciji čitavog stana (osim vanjskih zatvora). Stan je oko 72m2. Uključuje rušenje nekih zidova, ukjučujući i jednog kratkog dijela nosivog koji bi trebalo nakon toga pojačat. Mijenjaju se sve podne obloge - pločice i parket uz podno grijanje na jednom dijelu, pojačanje izolacije na dijelu zida, mijenjaju se elektroinstalacije te bi bilo nešto vodoinstalaterskih radova. Idealno bi bilo da radovi započnu do nove godine lii početkom 1. mjeseca.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 150
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Predan zahtjev za građevinsku dozvolu prije 7 dana. Obiteljska kuća m2, s ravnim krovom. Prizemlje: garaža, radna sobica, kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, wc, mala kupaona, spavaća soba, stepenište na kat. Kat: dvije dječije sobe, kupaonica, hodnik, terasa, 2 žardinjere. Imam kod sebe idejni projekt, i izrađen troškovnik u Exelu. Tražimo izvođača radova, koji bi po cijeni i kvaliteti materijala bio rangiran u srednjoj klasi. Dakle ni preskupi ni prejeftini materijali. S obzirom da imam izrađen troškovnik željela bi ponude više izvođača ako je moguće. U privitku šaljem spomenuti troškovnik i idejni projekt s obzirom da je glavni projekt u procesu dobivanja građevinske dozvole.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 180
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zelim izvedbu kljuc u ruke za kucu modela sto vidite u PDF formatu samo velicine do kvm. Zelim izvedebu kuce takog ili slicnog modela koji ce da bude kao 2 stana . Molio bi za cijenu gradnje takve kuce . Hvala unaprijed. Mozete me kontaktirat na e-mail ako imat drugih pitanja u vezi objekta : felix.petricusic@dunlophiflex.se

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

trebam kvalitetnog i postenog majstora.potkrovlje plafon m2 treba uraditi pregrade za 3 sobe prezidi dupli knauf kvalitetnu vunu na strop 15cm vune folijavanjski zidovi 5 cm vune sve poglrtati brusit pripremljeno za bojanje tražim majstora s dugogodišnjem iskustvom koji ima dobre ideje da se ne napijaju i ne psuju

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, potrebna mi je izrada knauf pregradnih zidova, 55m2 zida, posto je to privremeno riješenje zidovi se izraduju samo sa metalnom podkonstrukcijom ali bez vune. Isto tako potrebno mi je skinuti postojece konstrukcije pripremljene za postavu knauf spustenog stropa, na njima nema ploča vec je samo konstrukcija. Konstrukcija ima 11 komada veličine 5x5m. Lokacija je u Zagrebu na Heinzelovoj

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 224
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Samostojeća zgrada koja se planira izgraditi u malom mjestu na otoku Šolti. Prilazni put do parcele je manjim dijelom (kilometar-dva) makadamski. Parcela se nalazi na kosom terenu. Bruto površina kuće je ,1 m2 , te je četvrtastog tlocrta u dva spojena i izmaknuta kubusa dimenzija 8,1 x 7,6 m i 7 x 3,6 m. Sastoji se od suterena ( (21,9 m2), prizemlja (,9 m2) i kata (89,3 m2). Visina vijenca je 5,4 m, ukupna visina zgrade 7,4, a krov je kosi dvostrešni. Također, uz kuću treba izgraditi i sabirnu jama jer mjesto nema kanalizaciju.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 65
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

potrebuje se dovršenje adaptacije unutrašnjosti stana i douređenje prostora. trava: keramički radovi u kupaoni, pločice zidne i podne, montaža tuš kabine, dovršenje električnih instalacija (90%) gotove. treba podne radove postavom nakon liveliranja postojeće podloge, postavljanje novog laminata, žbukan je/gletanje zidova, farbanje, ugradnja nekoliko radijatora - polaganje postojećih, izrada jedne pregrade unutrašnje sa vratima, montaža novih vrata.