Usluge

Primjeri upita

Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 33
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam stan od 32,5 m2 te sada skupljam ponude za potpunu adaptaciju koja uključuje i rušenje nekih zidova, promjena instalacija, zamjena dovoda i odvoda vode, kompletnu struju, parkete, ulazna vrata, kupaonicu kompletno, kuhinju.... i da ne nabrajam. Jako je puno radova potrebno za preinake u prostoru. Imam tlocrt trenutnog stanja i imam ideju kako bi to sve skupa trebalo izgledati. Zanima me je li moguće od Vas dobiti neku okvirnu ponudu za radove, jer bih svakako prepustila da se svi radovi vode od istih izvođača, tj. pod kontrolom... Nemam vremena za okupljanjem majstora i kombiniranjem svega već mi je u interesu što prije stan urediti za život. Hvala unaprijed na odgovoru. Lp,
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Karlovac
Površina (u m2): 72
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
dnevni boravak izveden iznad garaže. Knauf ploče dolaze na zidove uz 5 cm toplinske izolacije i izolacije na stropu ispod kosog krova. Ispod krova nema deke već su na rogove pričvršćeni nosači i kanuf ploče (kao potkrovlje). Čitava je prostorija obložena knauf pločama, ali loše tako da treba sve skinuti pa ponovo postaviti, rekonstruirati. Uz napomenu da se postojeći nosači ploča mogu iskoristiti, dakle ne ugrađuju se novi.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Split
Split
Površina stana (m2): 65
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan od 65 m2 stambenog i 9.5 m2 balkona orjentacije jug,istok,sjever. Prvo trebala bi nam pokoja profesionalna ideja u svezi preuredenja stana ma da smo ga zamislili nekako sta bi sve htjeli od njega pa treba vidjeti sto je moguce. Zelimo ga pretvoriti u topli dom. Stan je u derutnom stanju s malim preinakama sto se tice tlocrta sto vam dolje prilazem u previtku ( između blagavaone i dnevnog boravka nema pregrade osim zidnog ormara i fumara 50x45 mm za pec na drva koji je odmah uz njega i koji ne bih smio dirati najverovatnije, te bracna soba je sira za kantun ) Potrebni radovi - struja , voda, parketi, plocice podno grijanje,zatvori ,sobna i ulazna vrata, rusenje zidnog ormara,rusenje zida izmedu balkona i stambenog prostora te postavljanje pvc zatvora po cijeloj sirini da dobijemo vise svjetla ( moguce je jer je samo nosiva greda po duzini ), kompletna renovacija kupatila x cm ( napraviti sanitarni cvor i naci prostor za walk in tus,masinu lavandin ), uredenje wc-a x90 cm. Matice Hrvatske 14, Split. Molim Vas kontakt mailom, nisam unutar RH trenutno.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Zagreb-Susedgrad
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba skinuti stare plocice sa zida i poda u kuhinju i postaviti nove na pod (pod 2,93x1.5m, zid 2,93x0,7, 2x 0,6x07). Na zid izmedu radne ploce i elemenata ce ici staklo, pa nam je jako bitno da se zid gdje su bile plocice pogleta i poravna. To i plocice su najbitnije, ali ako majstor ili neki kolega moze i zakrpati rupe od stare kuhinje i dio duz zida gdje je ustemana plinska cijev, i pofarbati kuhinju (2 bocna zida 2.63x1.5 i 2,63x2m i dio stropa), to bi bio plus. Nazalost, nemamo sliku sad kad je skinuta stara kuhinja (dostupno iza 17h), stavljamo dok je ista bila. Nova kuhinja je prakticki vec gotova i trebala bi doci pocetkom sljedeceg tjedna (utorak, srijeda, event. do kraja tjedna radi ovih radova), pa bi ovi radovi trebali od sutra, prekosutra (vikend) krenuti, najkasnije u ponedjeljak.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 100
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Okvirni rok početka projekta: Odmah Poštovani, Treba nam adaptacija stana - Bukovačka 1 kat, površine cca m2. Potrebno je: #Rušenje zidova - #Ulazna vrata (i stavljanje novih vrata)#Zamjena prozora u stanu i stavljanje novih balkonskih vrata/prozora #Nošenje šute drva i keramike na otpad #Premještanje kuhinje sa trenutne lokacije te izrada/postavljanje nove#Brušenje i lakiranje parketa#Gletanje i malanje svih zidova#postavljanje kompletnih sanitarija i pločica u wc i kupaonu (instalacija postoji). Molim ponudu, Hvala Siniša
Podne obloge, Vinil podovi - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 12
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zagreb, Jarun, Stan u uporabi, Zamjena poda u jednoj sobi od cca 12 m2. Sada je u sobi na podu panel parket, koji treba skinuti i postaviti hrastov parket klase N, dimenzije cca x 60-70 x 21(22). Usluga skidanja i odvoza postojećeg parketa, postava novog zajedno s materijalom i lakiranjem. Moguće opcije - postava parketa kojeg vi nabavite ili kojeg ja nabavim, postava lakiranog parketa ili postava običnog + lakiranje (1+2).
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Dubrovnik
Dubrovnik
Površina stana (m2): 50
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je u prizemlju kuće, površine 50m2 i njega treba renovirati. Treba promijeniti vodoinstalacije, elektroinstalacije, kupaonicu, keramika u kuhinji, sada je parket u stanu-možda brušenje i lakiranje , oblaganje zidova knaufoma i obavezno izolacija od vlage jer je prizemlje i na kraju bojanje. Treba postaviti bojler sa solarnom pločom, 2 klime , podno grijanje električno . Također treba promijeniti stolariju ( 7 prozora ) i protuprovalna vrata.
Podne obloge, Sanacija parketa
Sesvete
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 14
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Patket je postavljen ali treba ga izbrusiti i prelakirati mat lakom na vodenoj bazi. Zelim da parket minimalno promijeni boju, a najbolje bi bilo kad ne bi uopce promijenio boju. A ako budemo zadovoljni onda bi bilo puno vise posla jer imamo dosta parketa koji je prelakiran ali bi ga vrlo rado ponovno izbrusili i prelakirali.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo pregradni zid visine 2.2m u koji bi se ugradila vrata promjera 70 ili 80 širina zida je 1.5 m zatim bi trebali zatvoriti ormar od srtuje 1.4 x 1.2m sa nekim vratima da ostane pristup brojilu i osiguraćima. Zatim trebamo jednu policu između 2 zida x 50 i na kraju treba te elemente pokrečiti.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi
Prigorje Brdovečko
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Klasicno podkrovlje,bocna visina(kosina) pocinje na visini 1,50m. Visina stropa na 2,50m. Podkrovlje se sastoji od hodnika 2x4,5m. Dvije sobe 3,5x3,5m kupaona 2,5x2,5m kuhinja 3x4m povezana sa boravkom koji je 6,5x5 Duzina kosine bi bila oko 1,50m na zidove ce se postaviti drvene grede po kojima ce doci osb (da se napravi pod za tavan).


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu