Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Pula
Površina (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imamo stan 98m2 trenutačno samo u cigli u obiteljskoj kući, pvc stolarija postoji, dakle sve je zaštićeno od vanjskih utjecaja od kako je kuča izgrađena. Želimo (zbog brzine radova) na sve zidove, vanjske i pregradne u stanu plus strop postaviti knauf, zalijepiti ga dakle direkt na cigle, ne stavljati na profile pa šarafiti jer bi izgubili prostor. Imaju tri zida na koja bi stavili kamenu vunu ili pluto, nešto što bi služilo kao zvučna izolacija, ali nešto tanje ( pregradni zidovi između spavaćih soba su 8 cm debljine). Naravno, da knauf bude spreman za farbanje jupolom dakle kompletno da je sve napravljeno. Zidova otprilike im oko m2, strop m2 (ovdje nismo računali minus od svih prozora a ima ih dosta, ali isto tako niti mogući plus mateijala zbog škarta). Stan je otvorenog tipa, s tri spavaće sobe, 1 kupaonicom i 1 wc-om. Na strop želimo staviti drvene grede tako da niti njega ne želimo spuštati na profile ,nego isto direktno ljepiti na strop ako je to moguće naravno. Iznad tog stropa je tavan s krovom. Treba nam ponuda za navedeno, najbolje da se dođe vidjeti na lice mjesta i sve dodatno definira jer trenutačno je sve u ciglama, pa ako što treba napraviti prije ili kasnije da se zna. Centralno grijanje je provućeno ako to igra ulogu za knauf, a u sljedeća 2 mjeseca planiramo provući struju i vodu, pa bi bilo spremno za srediti zidove i stropove. Nalazimo se u Puli, na Valdebeku.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Karlovac
Karlovac
Površina stana (m2): 80
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je kompletna izrada instalacija tople vode, grijanja, struje i odvoda u kuhinji. Poravnavanje podova (niveliranje) poda , premještaj instalacija centralnog grijanja. Rušenje dijela zida (otovor kuhinja - dnevni boravak). Zatvaranje dijela stropa i oblikovanje knauf grede u kojoj su cijevi. Ugradnja klima uređaja. Promjena dijela postojećeg kuhinjskog bloka (drvo+ iverica). Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kupaonica: Trebali bi skidanje podnih i zidnih pločica, demontažu postojece sanitarije (kada, wc, umivaonik) i odvoz svega navedenoga te nakon naše kupnje postavljanje svega navedenog.. Na pod u tuš kadu bi stavilii podne pločice i ispod hidroizolaciju cijele kupaonice. Sve cijevi u kupaonici treba promijeniti. Na zid treba staviti radijator "lojtricu" a postojeći demontirati i odvesti. Kuhinja; treba srušiti jedan zid (pregradni) i dovući cijevi od vodovoda za sudoper (cca 3m) i odvod. Na pod staviti pločice i laminat (sve to treba podignuti i iznevilirati s hodnikom). Promijeniti mjesto radijatora_ postojeći premjestiti na drugi zid. Sobe (2) staviti laminat - treba podignuti i iznevilirati s hodnikom. Promijeniti sve utičnice i obojati vrata drvena (3 kom) i sve zidove.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Obnavljamo stan u Gajnicama. Potrebno nam je stavit pločice na zidovima i podu u : kupaonici(povrsina poda 2,5m2, zid 13m2), WC-u(pod 1,2m2, zid 9,5m2), kuhinji(pod 5 m2, zid 7,5 m2) te hodniku(pod 5m2). Slaganje na zidu u kupaonici i WC-u je u obliku riblje kosti (pločice dimenzija 30x7.5 cm)točan nacrt (u mjerilu sa svim pločicama) kupaonice nalazi se u privitku, slično je za WC, dok je u kuhinji klasično vodoravno slaganje(pločice isto 30x7.5 cm). Za sve podove kositili bi smo klasično slaganje pločica dimenzije 30x60cm. Molim da mi pošaljete ponudu na mail ako ste zainteresirani i okvirnu cijenu.
Zagreb
Površina stana (m2): 68
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za adaptaciju stana. U prilogu je postojeće stanje (u datoteci stan POSTOJEĆE) i čekivane promjene (u datoteci stan SKICA). Od radova koje sam zakačila je potrebno: Prozori i vrata: - izrada i ugradnja PVC vanjske stolarije - ugradnja unutarnje stolarije Kupaonica: - uklanjanje postojećih sanitarija i pločica, ugradnja novih pločica i sanitarija Vodoinstalaterski radovi. - dodavanje umivaonika u wc, manje izmjene položaja u kupanici i kuhinji Elektroinstalacije: - montaža automatskog , dodavanje pojedinih utičnica po potrebi, pomicanje određenih el. instalacija - prekidača svjetla isl. Centralno grijanje: - dodavanje jednog novog radijatora, izmještanje postojećeg jednog radijatora Podne oblloge: - uklanjanje postojećih laminata, vinas pločica - postavljanje parketa u sobe i boravak, postavljanje pločica u kuhinju i hodnik Namješaj: -izada ugradbenog ormara po mjeri sa kliznim vratima - dužina 2,5m - izrada kuhinje po mjeri - donji i gornji kuhinjski elementi ukupne dužine 4m Soboslikarski: - priprema svih zidova za krečenje, krečenje cijelog stana Knauferski radovi: - izrada pregradnog zida između dvije sobe - rušenje zida između boravka i trpezarije Keramika: - postavljanje pločica u kupaonicu, wc, kuhinju i hodnik Pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičar
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U potrazi sam za profesionalnim zidarom i keramičarom sa prihvatljivom cijenom, za uređenje terase. Početak radova bi bio otprilike u 4. ili 5. mjesecu ove godine. Na terasi je potrebno zazidati zid (u L) od siporexa, duljine otprilike 14 metara i visine oko cm. Vanjsku stranu zida treba pogledati, a s unutarnje strane postaviti dekorativni kamen. Na površinu cijele terase te 2 balkona (ukupno otprilike 80m2) treba staviti hidroizolaciju, te postaviti pločice. Površina terase je poprilično neravna. Na balkone bi trebalo staviti glazure. Također, treba postaviti okapnice na balkone i dio terase.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Oroslavje
Površina (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam ponudu za skidanje postojećeg kosog stropa (knaufa) u kupaonici u potkrovlju te postavljanje novog. Na krovu se nalazi krovna kućica. Površina za postavu iznosi cca. 8 m2. Predviđena je postava 14 cm vune između rogova te 5 cm ispod rogova. Vunu i parnu branu bih sam nabavio. Također potrebno je obaviti i završno bojanje. Boju bih također sam nabavio. Navedeno je potrebno obaviti jer sam imao popravak na krovu iznad kupaonice pa je postojeći knauf uništen. Ukoliko je potrebno, mogu poslati fotografije. Hvala.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Brezovica
Površina stana (m2): 95
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija postojeceg stana u prizemlju kuce s izmjenom cjelokupne stolarije. unutarnje i vanjske, rusenje zida u prizemlju, obnova i dorada vodoinstalacija i centralnog grijanja. Podjela stana na prvom katu istog objekta na dva dijela (od jednog stana napraviti 2 gdje ce se u jednom stanu pripremiti svi odvodi a u drugom napraviti dvije spavace sobe I kupaonica. Ukupna stambena povrsina stana u prizemlju sa polovicom stana koji se treba adaptirati na katu objekta je cca 90- m2. Inace povrsina objekta je 90 m2.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potkrovlje je potrebno obloziti s knaufom, umetnuti izolaciju, paronepropusnu foliju postaviti potpuno zrakotjesno. Radovi moraju biti izvedeni vrhunski sa naglaskom na svim detaljima. Tijekom i nakon izrade potkrovlje ce se pregledati termovizijskom kamerom da se ustanove eventualni nedostaci i hladni mostovi.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Split
Split
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je kompletna renovacija kupaonice, promjena vodovodnih cijevi, priključak svih sanitarija (lavandin, toilet s ugradbenim vodokotlićem, bide, pisoar, odvod za perilicu), montaža tuš kabine, montaža radijatora, postavljanje pločica (ukupno 22sqm sa zidovima). Također promjena vodovodnih cijevi u kuhinji, te prilagodba instalacija za novu kuhinju (struja, voda). Postavljanje pločica u kuhinji 13m2, postavljanje laminata i lajsni u hodniku 8m2. Instalacija i postavljanje nove razvodne ploče, fid sklopke, po potrebi dodavanje novih utičnica. Spuštanje stropa u kutevima dnevnog boravka, ukupne dužine 6m, širine 35cm, uključujući instalaciju rasvjete (led lampe i trake). Zatvaranje nadsvjetla iznad jednih vrata. Molim ponudu i kontakt, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu