ProConcept d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
5,0
5 ocjena

5 ocjena za tvrtku ProConcept d.o.o.

Ocjene

5,0
Boris B. , prije 3 mjeseca

Ažurni, korektni, profesionalni.

5,0
Diana K. , prije 3 mjeseca

Vrlo susretljivi, brzi, dobra suradnja!

5,0
Lucia M. , prije 4 mjeseca

Arhitektica je super susretljiva. Zadovoljni smo jako.

5,0
Bojan D. , prije 4 mjeseca

Odlično, sve u roku kako smo i dogovorili. Sve super!

5,0
Bruno M. , prije 7 mjeseci

Sa firmom ProConcept sam jako zadovoljan. Nemam zamjerki.

Usluge: Arhitekti, Projektanti, Dizajn interijera, Nacrti kuća, Uređenje interijera, Projekti kuća, Građevinska dozvola

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Tražimo arhitekta za razradu obiteljske kuće na Gornjem Bukovcu, Zagreb. Parcela je pravokutnog oblika, 20x40m, bez kosine. Zanima nas niskoenergetska obiteljska kuća ravnog krova, sa puno svijetlosti. U prizemlju bi bila kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, a na katu bračna soba i dvije dječje. Voljeli bi ako se negdje može uklopiti radna soba, koja po potrebi može biti gostinjska. Generalno nam se sviđa moderan i jednostavna dizajn. Za više informacija molim vas da me kontaktirate. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Imam kuću sa dvorištem u starom dijelu grada Vodnjana. U sklopu dvorišta se nekada nalazila i kuća od koje je sada ostao prostor koji sa 3 strane tvore 3 susjedne kuće (njihov vanjski zid je unutarnji zid bivšeg objekta) dok je sa četvrte strane samo zid visine 2 metra. U razgovoru sa službenicima grada rečeno mi je da će mi dati bez problema dozvolu za gradnju u tom prostoru do visine krova susjednih kuća - znači prizemlje + 3 kata. Svaki kat bi bio jedna soba, a u prizemlju kuhinja sa trpezarijom. U privitku je izgled placa, kao i slike dvorišta - ovi dijelovi što vise u zraku se mogu rušiti, teško je to vidjeti na slikama... Živim u Vinkovcima, a planiram doći u 6. mjesecu pa se tada možemo detaljnije dogovori i moćete doći vidjeti kako to izgleda. Adresa izgrađene kuće: Ulica Anđelo Ceccone 6,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 45
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, ove godine imam u planu ishoditi građevinsku dozvolu za gradnju obiteljske kuće niskoprizemnica s potkrovljem površine oko 45m2.U prizemlju bi bio ulazni hodničić iz kojeg bi se išlo u kuhinju s blagavaonom i dnevnom sobom te spavaća soba i kupaona.Potkrovlje bi bila jedna prostorija u koju bi se išlo stepenicama iz hodnika.Zidovi od blok opeke 30 cm + 10 cm stiropor ili slično,.strop od drvenih greda ,fosni osb ploča,(visina 2,5m).Krovište na dvije vode pokrov,letva,kontra letva,izolacijski elementi,parna brana,rogovi,nosač za unutarnju oblogu,unutarnja obloga.Podovi od laminata u dnevnoj sobi,spavačoj i potkrovlju.Hodnik ,kuhinja i blagavaona od vinila te kupaona od vinil pločica zidne i stropne.U dnevnoj sobi klizna stijena cca xcm.Po cijeloj dužini kuće natkrivena terasa cca 6 m.Temelji u visini dvije stepenice.Prozori i ulazna vrata pvc u boji .Zanima me da li je ovakva gradnja jeftinija od gradnje nekim drugim materijalima, poput niskoenergetskih kuća ili ytong blokovima ili....Želja mi je graditi sa što manje betona i željeza što ovisi o cijeni .Gradio bi po sistemu "ključ u ruke". k.č. br.65 naselje Petrova, Virovitica Molim ponudu, Srdačan pozdrav

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim arhitekta koji bi prema nažim idejama napravio svu dokumentaciju za dobivanje građevinske dozvole za izgradnju obiteljskog turističkog centra na otoku Pašmanu( ŽdrelacMost) želimo izgraditi 2 odvojena objekta sa po cca 60 m2 u " L" obliku sa bazenom u sredini. Kuće bi bile dvosobne sa po 2 kupaone, parcela je m2 Tu dolazi još parkiralište, prilaz za invalide. znači bali obiteljski centar za 4*, dječje igralište, sanacija cijeog terena pa zidanje ograde do maksimalno dopuštene visine..itd.. l.č. /2, k.o.Ždrelac Molim ponudu, Hvala. boris.videc3@gmail.com tiskara@intering.hr

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Želio bih graditi obiteljsku kucu u mjestu Višnjevac pored Osijeka.Plac je tinjak kvadrata ulicne fronte 10,5 m i na njemu se nalazi starija obiteljska kuca građena 65g. veličine 80 m2 koju bih srušio i tu gradio novu kuću. Kuća bi trebala biti katnica da se u doljem dijelu nalazi garaža, sanitarni čvor, hodnik, kuhinja, blagavaona,dnevna soba i vešeraj te stubište za kat. Na katu bih htio 4 sobe i 2 kupatila od toga da jedna soba bude sa bračnim krevetom i da ima garderobu i kupatilo a ostale sobe bi bile dječje. Garaža bi bila odmah uz pločnik a kuća malo uvučena cca 3 m. Volio bih da ima ravan krov ali nije uvijet te da fasada ima drvene dijelove. Dnevna soba bi trebala imati veliku staklenu stijenu prema terasi i dvorištu te kamin koji bi grijao dnevnu blagavaonicu i kuhinju. Kuhinja bi trebala imati otok. Spavaće sobe na katu bi volio da su 15 m2 najmanje. Molim ponudu za idejni i glavni projekt.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 360
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Tražim ponudu za projektiranje hale za preradu drva dimenzija 15x24x4/5 m. betonskih konstrukcija sa 2 ili 3 ulaza/izlaza ( vrata 4x4 ) sa kotlovnicom i prostorom za radnike te sanitarijama. Gradnja je dozvoljena u tim proporcijama kako je skicirano u privitku, te broj čestice se nalazi također u privitku. Molim vas ponudu u što kraćem roku. LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se o kući s poslovnim prostorom Zamisao: - moderna kockasta kuća s ravnim krovom, a može i krov na četiri strane (ovisno) Bazenom Terasa u prizemlju STAMBENI PROSTOR Kuhinja s blagovaonom, kotlovnica, dnevna soba, wc za goste, wc + tuš, 3 sobe, malo spremište + POSLOVNI PROSTOR *još nisam definirao da li će kuća biti manja katnica ukupne površine za stanovanje do m2, uz dodatni prostor u prizemlju koji će se koristiti kao poslovni prostor, veličine od oko m2, ili će sve biti u jednom prostoru, npr. (prizemlje – poslovni prostor, kat - stanovanje), ili prizemnica sa svim navedenim (stanovanje + poslovni prostor) - ovisno o nacrtu projektanta. Molim ponudu, Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izradu idejnog i glavnog projekta za visoku prizemnicu, obiteljska kuća s 4 spavaće sobe, od toga jedna u prizemlju i 3 na katu, velika kupaonica bi bila na katu a manja s tuš kabinom u prizemlju. Ostalo bi bile zajedničke prostorije kuhinja i dnevni boravak s blagovaonicom i jedna zasebna prostorija za ostavu. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Teren je cijelom dužinom uz županijsku cestu, južne orijentacije i lagano nakošen prema gore. Htjeli bi u suterenu garažu i radionu (toplanu), u prizemlju boravak, blagovaonu i kuhinju tipa open space, wc, kupaona, praona. Na katu tri sobe sa wak-in ormarima i dvije kupone. Terasa ispred kuće tipa balkon i sa lijeve strane veće površine. Moderan projekt sa ravnim krovom, može i lagano nakošenim. Molim ponudu, Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam projekt za kuću, prizemlje, kat i podrum. Na katu 3 apartmana po 43 m2 neto površine. Balkoni ukoliko su u ¨kocki ¨ po 10 m2. Prizemlje m2 trosobni stan ( 3 sobe svaka sa kupatilom i wc-om )kuhinja , dnevni boravak ,gostinski wc. Prizemlje jedna soba sa wc-om od 20 m2 ulaz sa strane. U prizemlju ispred ispred kuće zimski vrt koji bi se nalazio ispod balkona sa kliznim stijenkama koji se mogu otvarati i zatvarati. Podrum još nije definiran. Molim ponudu za idejni i glavni projekt. Hvala.