Usluge

Primjeri upita

Klima uređaji, Klima uređaj
Baška
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 15
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potreban mi je klima uređaj i montaža za isti u mjestu Baška na otoku Krku u prizemlju kuće za prostor od cca 15 m2 grijanje -hlađenje neke srednje kvalitete. Vanjska i unutarnja jedinica jedna nasuprot druge zid 20 cm siporex i imam pvc nosače za vanjsku jedinicu. Molim ponude. plačanje u gotovini ili preko računa ,po želji izvođača.
Klima uređaji, Ugradnja klime
Sukošan
vanjska jedinica sustava multi split izvedbe za spajanje 5 unutarnjih jedinica namjenjena za vanjsku montazu s ugradenim inverter kompresorom kao proizvodi Daikin, Mitsubishi i sl. Funkcija, klimatizacija prizemlja norm. kapacitet grijanja 6,5 kw; norm. kapacitet hladenja 5,8 kw. Klimatizacija kat funkcija, kapacitet grijanja 7,5 kw, normalni kapacitet hladenja 6.6 kw. Detalji u troskovniku koji cemo dostaviti na zahtjev zainteresiranim izvodacima radova.
Klima uređaji, Inverter klima - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 30
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani pozdrav, molim Vas ponuda. Potreban mi je klima uređaj,3,5 kw Prostor je cca 25-30 kvadrata Prioritet je hlađenje. Ne želim skupu i neku extra jaku klimu. Ograničeni smo budžetom pa Vas odmah molim neku povoljniju ali ne baš najlošiju varijantu. Naravno uz to montaža . Prostor je u Rijeci. Hvala lp,
Klima uređaji, Klima uređaj - Đurđevac
Đurđevac
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutrašnjih jedinica: 3
Trebate li montažu klima uređaja?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani! Molim Vas da mi kažete da dli se može klima uređajem grijati kupaona? Stavio sam 3 unutarnje jedinice.Možda bi bile dovoljne 2 ako bi stavio jednu u dnevni boravak a drugom grijao spavaću sobu i kupaonu,Tada bi kvadratura bila 60 je nezgodno što bi kupaona i spavaća soba trebale biti da zgrada ima PVC stolariju i dobru vanjsku izolaciju,a ispod je učionica koja da grije pa dio topline dolazi odozdo mislim da bi kapacitet klime za 50 kvadrata bio što bi trebala biti klima koja može grijati na minus 20 stupnjeva. Hvala na savjetu. Pozdrav
Klima uređaji, Multi split klima - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam najbolju ponudu za prodaju i ugradnju inverter klima uređaja. Radi se o dnevnoj sobi zajedno sa kuhinjom od cca 25m2. Vec postoji priprema i za vanjsku i za unutarnju jedinicu nosači vanjske i unutrašnje jedinice već pripremljene. Treba dakle postaviti unutrašnju i vanjsku jedinicu, spojiti cijevi i struju i pustiti u rad. Udaljenost između unutrašnje vanjske jedinice je oko 1.5 metra. U obzir dolaze toshiba, daikin, mitsubishi.. i mozete me uvjerit u mozda jos neku :)
Klima uređaji, Multi split klima
Pag
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 48
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutrašnjih jedinica: 3
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Treba mi Multi-split (Trial) klima uredaj za apartman na otoku Pagu, u gradu Pagu. Prva stvar koju bih volio napomenuti da ponudite proizvodaca koji Vam se pokazao najbolji na soli i buri. Jer masovno vidim po Pagu da vanjske jedinice (kucista ne sami elementi) brzo propadaju u tim uvijetima. Druga jest da ce se u apartmanu povremeno boraviti i zimi tako da sustav mora moci brzo i dobro zagrijati navedene prostorije. Trece jest da mi je vazno da ima mogucnost kontrole putem WIFI-a. I zadnje naravno najbolji moguci omjer cijene i kvalitete po Vasoj preporuci za proizvodaca, te Vasa cijena za montazu. Dvije prostorije su sobe od 12m2 svaka, u njih bi trebalo staviti manje jedinice, duljina cijevi od vanjske jedinice bi bila 15m za svaku od tih jedinica. Preostala je prostorija od 24m2 (kuhinja=dnevni), tu bi dakle trebalo jacu jedinicu staviti, duljina cijevi do nje je 8m Razvod bi isao istim putem za sve tri jedinice samo bi se na dva mjesta busilo za uvodjenje u stan (mozda i ne to bi Vi bolje procijenili kad bi dosli na ugradnju). Dakle prvo bi isla veca jedinica, pa zatim dvije manje. Biti ce potrebna jedna rupa kroz vanjski zid od 65cm za vecu jedinicu, i jos jedna rupa na drugom mjestu kroz isti zid za preostale dvije jedinice. S unutarnjim zidovima nebi smjelo biti problema jer su tanki i od cigle/bloketa. Planiram nakon ugradnje klima uredaja i raditi spusteni strop od knaufa, pretpostavljam da se cijevi mogu ugraditi u strop? Trenutno sam u inozemstvu pa Vas svakako molim za ponude na e-mail. Hvala na ponudi i lijepi pozdrav.
Klima uređaji, Klima uređaj - Split
Split
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 18
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Za stan u Spinutu, Split (I. kat) potrebna je ponuda za: 1. Demontažu postojeće klima jedinice (vanjske i unutarnje) 2. Ugradnju nove klima jedinice (vanjske i unutarnje) 3. Ugradnju cijevi od klime podžbuku U prilogu skice s dimenzijama i željenim konceptom. Dimenzije prostorije su 18 kvadrata.
Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Unutarnju i vanjsku jedinicu klima uređaja je potrebno izmjestiti. Unutarnja jedinica treba ići na drugi zid dnevnog boravka dok je vanjsku jedinicu potrebno sa balkona (3. kat) izmjestiti na način da se postavi na rešetke balkona iz razloga što se cijeli balkon zatvara pvc stolarijom (kliznim stjenama) tako da je potrebno o tome voditi računa u smislu provedbe svih instalacija i u smislu dostupnosti vanjske jedinice s obzirom da su dvije stjene fiksne a dvije klizne
Dubrovnik
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 300
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 19
Broj unutrašnjih jedinica: 19
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo ponudu za klimatizaciju kompletnog objekta hostela u Dubrovniku na adresi Vinka Sagrestana 3 (HI Hostel Dubrovnik). Radi se o 19 soba, unutarnje jedinice bi trebale biti najslabije kW snage (3-3,5 kWh) koje bi se spojile dual sistemom na vanjske jedinice. Hostel ima 3 kata; 1. kat ima 4 sobe, 2. kat ima 8 soba, 3. kat ima 7 soba.
Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Poštovani, Trebao bih podignuti valjsku klima jedinicu s poda u visinu za cca. 1.5 m na vanjskom balkonu. Dakle potrebno je postaviti nove nosače klima uređaja na fasadi, te vanjskom kanalicom na fasadi produžiti cijevi do nove pozicije. Također bih obavio servis klime. Srdačan pozdrav,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu