Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Proširili bi ured, trenutne kvadrature 20m2 te spojili s drugim prostorom iste kvadrature. Želimo drveni pod, parket, te pult za prijem gostiju u drvu/kamen. Željena boja bi bila siva(svijetla) ili smeđa(također svijetla). Može i savjet za odabir materijalaza pult, podova i ostalog po dogovoru. U prilogu šaljem sliku ureda i plan, te nacrt kako bi željeli. Prostor koji se spaja je iste kvadrature, s lijeve strane. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju!
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o vikendici u Ražnju kraj Rogoznice. Imam građevinsku dozvolu za postojeći objekat. Kuća ima prizemlje i dolje treba napraviti rekonstrukciju razmještaja prostorija jer bi od toga htjeli napraviti 2 apartmana. Također, treba još nadograditi jedan cijeli kat na postojeće prizemlje. Dobio sam i lokacijske informacije od grada Rogoznice koje mogu dostaviti ako je potrebno. Slobodno se javite za dodatne informacije. Unaprijed hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi idejno rješenje za uređenje ugostiteljskog objekta kojeg planiram otvoriti. Radi se o palačinkarnici i kafe bar-u. Prostor nema previše prozora pa bi ga voljeli vizualno proširiti i maksimalno iskoristiti što se tiče broja stolova. Htjela bih da je uređen moderno ali veselo. Arhitektu planiram angažirati u veljači. Molim ponudu, hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani Zelio bih iza kuce izgraditi garazu ili lijepu nadstresnicu sa mjestom za dva automobila. U garazu bi se dolazilo prolazeci bocno uz kucu. Taj prilaz treba izgraditi, jer se tamo trenutno nalazi vrt, kao uostalom i na buducem mjestu garaze. Iz garaze bi se ulazilo sa straznje strane na postojece stepeniste za sto je potrebno otvoriti ulaz na mjestu postojeceg /nadstresnica mora biti dovoljno velika da bi u nju stala dva odredio tocnu povrsinu garaze, vec samo okvirno 25-30m2, jer sam otvoren za prijedloge arhitekta. Naime nisam upoznat da li ima nekih ogranicenja za povrsinu u vezi gradevinske dozvole, da li se moze nasloniti na kucu i slicno. Takoder zavisi od prijedloga arhitekta za ulaz u kucu iz garaze. Sto se mene tice moze biti garaza ali i neka lijepa nadstresnica bi dosla u obzir ako rjesava eventualne probleme. Volio bih razgovarati sa arhitektom u par iteracija ako je potrebno da se to jasnije definira, pogotovo sto je moguce da prosirimo i povezemo projekt i radove na uredenje cijeloga vrta. Zelio bih dobiti ponudu za te osnovne radove. Pored te osnovne ponude za izgradnju garaze, a pogotovo sto ce se raditi i prilaz za automobile i sto ce biti potrebno prebaciti dosta zemlje u vrt, istovremeno bih usao i u dodatne radove uredenja vrta. Vrt bih izravnao, prebacio bih dovod vode, oblozio zid na kraju vrta, izgradio ili narucio vrtnu kucicu, kameni stol, rostilj itd. Za tu dodatnu ponudu zelio bih prije razgovarati sa arhitektom. Specifikacije i zelje za osnovnu ponudu sam ucrtao u tlocrt terena koji prilazem u nize navedenom dijeljenom direktoriju. Sa radovima bih poceo cim prije, tj odmah nakon sto prihvatim idejni projekt arhitekta. Podijelio sam direktorij u oblaku preko sljedece poveznice: https://.com/sh/33xsgtm6n5eo/AAD67-ruiP4lwbs-A3TZ5HMFa?dl=0 U njemu cete naci fotografije kuce i vrta, sliku sa brojem katastarske cestice, opcinom i povrsinama cestica, te tlocrt (mapu) kuce i terena. Na raspolaganju sam za bilo kakva pitanja, slobodno me nazovite na mobilni telefon. Srdacan pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 42
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radila bih nadogradnju apartmana od 42 m2 na štaj soba bi bio 1 kupaonica,1 spavaća soba i ostalo bi bio otvoren prostor za kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Imam krovište na postojećem apartmanu, pa bih to krovište skidala i radila imam iza postojećeg apartmana terasu 5m dužine i 3 m širine,mislila sam je kad budem radila nadogradnju natkriti sa širinom 2m. Ispred apartmana je također terasa širine 5 m i dužine 5 m.,kao i parking za 2 automobila. Zanima me okvirna cijena izrade glavnog projekta za tu nadogradnju. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Nakon adaptacije započeto je unutrašnje uređenje, prije 3 god. Sa uređenjem se stalo zbog nedostatka vremena i ideja. Potrebni su savjeti oko završenja. Prostorije su djelomično uređene, nema povezanosti, ideje, nedostaju detalji, praktičnost. Posao se odvija od kuće, u obitelji je troje djece. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuca u izgradnji prizemlje i kat, u prizemlju će biti 4 sobe , 3 kupatila, na katu dnevni boravak i kuhinja. Trebam arhitekta za završni izgled, odabir boja, pločica, savjet za uređenje soba i svega ostalog. Molila bih da mi se javite s ponudom i ukoliko je moguće sa primjerima Vaših dosadašnjih radova. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, nova kuća unutar koje bi rekonstruirali stan, fali nam jedna spavaća soba. Dakle trebam savjet arhitekta jer neznam da li je potrebno mijenjati raspored svih prostorija da bi dobili dodatnu prostoriju. Ukoliko unutar postojećeg prostora isto nije moguće izvesti postoji mogućnost da se na terasu nadogradi jedan dio. U konačnici bi trebali imati 3 spavaće sobe, kuhinju dnevni boravak i kupaonu. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 210
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Htjeli bi smo graditi obiteljsku kuću na Trešnjevci, zemljište od m2 na kojem se sada nalazi stara kuća za rušenje od 90 m2. Izgradivost zemljišta je 1.2 i 3 nadzemne etaže. Htjeli bi smo u prizemlju zaseban stan i na katu stan za nas. Molim vas ponudu jednog takvog projekta i sve potrebno do ishodovanja građevinske dozvole. Hvala
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Suprug i ja želimo izgraditi kuću za odmor na području Općine Gračišće, koja bi imala stambenog prostora oko m2. Stambeni prostor bi se rasporedio na način da bi se kuća sastojala od prizemlja i prvog kata, a kojih bi spajale unutarnje stepenice. U prizemlju bi se nalazila kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, špajza, jedna spavaća soba i jedno kupatilo. Na katu bi bile tri spavaće sobe i jedno kupatilo, a ukoliko bude mjesta i jedan kutak za odmor odnosno kutak za djecu. Htjeli bi da bar neke od soba imaju terasu. Iz dnevne sobe izlazilo bi se na donju terasu, kao prostor za dnevni odmor. Također, ispred kuće bio bi bazen (oko kvadrature bazena bi se naknadno dogovorili). To je projekt opisan u grubo. Željeli bi napraviti projekt kako bi kuća izgledala, kako bi smo mogli napraviti procjenu troškova. Oko toga gdje bi koja prostorija se nalazila u kući, naknadno bi se dogovorili. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu