MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Orehovec
Montaža centralnog grijanja, Plinske instalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
5,0
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Ocjene

5,0
Antun N. , prije 4 godine

Bili su dosta brzi i kvalitetno su odradili posao i što se tiče instalacija i što se tiče pločica. Vrlo smo zadovoljni.

5,0
Saša L. , prije 4 godine

Sve super, sve po dogovoru i roku, spreman prihvatiti i dati sugestiju.

Mala fleksibilnost kod načina plaćanja.

5,0
Spomenka R. , prije 5 godina

Izvođač se u potpunosti držao dogovora, rokova i cijene te nam davao korisne savjete. Izvođač i cijela ekipa su jako simpatični ljudi i ništa im nije teško napraviti. Posebno želim istaknuti keramičara - preciznost i volja da ostane koliko treba, samo da su radovi dobro i kvalitetno izvedeni.

5,0
Majda D. B. , prije 5 godina

Zadovoljni smo od same komunikacije do završetka izvođenja radova. Vrhunska izvedba, sve dogovoreno je napravljeno u roku. Ocjena je definitivno pet, da mogu dala bih mu šest!

5,0
Milan P. , prije 2 godine

Gospodin Željko je odličan, čist, brz i kvalitetan uz povoljnu cijenu

5,0
Violeta H. , prije 2 godine

Zadovoljna

Hvala vam .drago nam je Lp

5,0
Melita K. , prije 4 godine

Izvođač je poštovao rokove, posao obavljen u dogovorenom roku.

5,0
Marija M. U. , prije 5 godina

Posao je odrađen profesionalno i u vremenu koje je dogovoreno.

5,0
Nikola Š. , prije 5 godina

Odlično su odradili posao. Zadovoljan sam dečkima. Ocjene govore sve.

5,0
Nikola S. , prije 5 godina

Vrlo sam zadovoljan. Zaslužuje najvišu moguću ocjenu.

Prikaži više

Usluge: Centralno grijanje na plin, Montaža centralnog grijanja, Servis plinskog bojlera, Servis plinske instalacije, Montaža radijatora, Ugradnja kamina, ­Postavljanje plinske instalacije, Centralno grijanje na struju, Bojleri za centralno grijanje, Plinske instalacije, Plinoinstalater, Peći za grijanje, Centralno grijanje na drva

Drugi izvođači u blizini mjesta Orehovec

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Priključenje plinskog aparata

Poštovani, Potrebna zamjena plinskog kombi etažnog grijača (bojlera za centralno i toplu vodu) klasičnog (ne kondenzacijskog) uz dobavu i montažu kao i sva dokumentacija nakon ugradnje. Postojeći bojler je Junkers 24 kW. Prema dogovoru dali postoji mogućnost da sam nabavim odgovarajući uređaj (na rate) S poštovanjem K

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

stan se nalazi u novozagrebačkom neboderu (izgrađenom krajem 60tih) a koji se grije preko TOPLANE (centralno grijanje). Potrebno je u jednoj sobi ukloniti stari radijator i postaviti manji novi ( + odvoz radijatora) U drugoj sobi se nalazi radijator -vertikalni kroz cijelu visinu sobe, odnosno dvije cijevi savijene u 'liru' i dodatni mali radijator - ovisno o tehničkim mogućnostima - ili treba samo ukloniti mali radijator ili ukloniti oba te postaviti 1 novi (ove dvije vertikalne cijevi savijene preko pola zida su smiješne i oduzimaju prostor). lp.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zamjena starog atmosferskog bojlera novim kondenzacijskim Vaillant ili Bosch, ovisno o dogovoru te puštanje u pogon. Mogućnost vodoravnog fasadnog dimovoda (cca 6 m) ili okomitog kroz dimnjak (cca 9 m), ovisno o preporuci i dogovoru. Zamjena 7 postojećih radijatora novima. Sprovođenje dodatne instalacije u duljini od oko 10 m i postavljanje dva nova radijatora.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Renoviram stan u Hercegovačkoj ulici u Zg. Pptrebno je provesti nove instalacije vode, kanalizacije i grijanja, što obuhvaća dovod vode iz vanjskog hodnika, razbijanje poda u kupaonici i jednoj sobi, cca 6 m i dvije vertikale u zidu, svaka po 3 m. Cijena vertikale treba biti navedena zasebno. Grijanje bi trebalo obuhvatiti dovod cijevi do 5 radijatora, ali i opciju dovoda cijevi do 3 radijatora i postavljanje podnog grijanja u sobu od 20 m2. Stan koji se uređuje je označen narančastim. Grijanje će biti na toplinsku pumpu.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

potrebno je izvršiti: - spajanje sa plinskog alkatana 32 mm na kućnu postojeću instalaciju na jednoj strani -i ugraditi plinski ormarić sa regulatorom (osim brojila) i spoj istog alkatana na drugoj strani -izvršiti servis i zamjenu dizni (za zemni plin) na plinskom bojleru vaillant VUW SOE /2-5. zanima me cijena sa potrebnim materijalom i ugradnjom (ormarić žuti, regulator, spojevi, dizne)

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 57
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan,potrebna mi je ugradnja plinskog centralnog grijanja u stan u kojem već postoji plinska kaljeva peć i plinski bojler.Ugradila bih novi kondenzacijski bojler i postavila četiri radijatora,kuhinja cca 10m2,soba 7m2,dnevni cca20m2 i druga soba 12 soba 12m2. Udaljenost bojlera od vanjskog zida je 1,5m.Hvala.Lp

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 44
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim Vas da mi pošaljete ponudu za uvođenje sustava grijanja na sljedeći način: 1. kupaona (6 m2) zamjena fasadnog plinskog bojlera sa bojlerom putem kojega bi išlo grijanje na radijatore i to: a) kupaona 6m2 b) kuhinja 12 m2 c) soba 20m2 U cijenu bi trebalo uključiti novi bojler i radijatore adekvatno kvadraturi. Radi se o kući u Virovitici.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 51
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Objekt je u naravi stan na 3. katu od 5. Ima dva vanjska zida. Radijatori bi pretpostavljam trebali doći ispod prozora jer je tu malo zid uvučen. Na hodniku radijator može biti bilo gdjegdje najmanje smeta, a u kupaonicu bi postavili radijator ljestve. Stan se sastoji od dvije sobe, 20 m2 i 16m2, kuhinje 7m2, hodnika 6m2 i kupaone 2m2. Zanima me cijena radova, imate li u ponudi kondenzacijskih bojlera i radijatora i koliko bi ukupno radovi trajali.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani,radili bi grijanje centralno na pelete.Trenutno imamo spojene radijatore na pec u podrumu koju je na drva.Sad bi napravili novo grijanje na pelete s time da bi pec stavili u blagavaonicu.Zanima nas neka ponuda i sto Vam.je potrebno da bi mogli dati ponudu? Dimnjak bi se najvjerovatnije mogao koristiti trenutni koji je bio za centralno na drva.Hvala

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o obiteljskoj kući (Pr+1) čija izgradnja treba započeti ove godine u 10. mjesecu. Trenutno razmišljamo o raznim opcijama grijanja i sakupljamo ponude kako bi se odlučili kakvu vrstu grijanja ćemo odabrati, a da bi se onda prilikom same gradnje objekta mogle izvršiti sve potrebne pripreme. U prilogu strojarski projekat. Hvala