MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Orehovec
Montaža centralnog grijanja, Plinske instalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
5,0
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Ocjene

5,0
Antun N. , prije 5 godina

Bili su dosta brzi i kvalitetno su odradili posao i što se tiče instalacija i što se tiče pločica. Vrlo smo zadovoljni.

5,0
Saša L. , prije 5 godina

Sve super, sve po dogovoru i roku, spreman prihvatiti i dati sugestiju.

Mala fleksibilnost kod načina plaćanja.

5,0
Spomenka R. , prije 5 godina

Izvođač se u potpunosti držao dogovora, rokova i cijene te nam davao korisne savjete. Izvođač i cijela ekipa su jako simpatični ljudi i ništa im nije teško napraviti. Posebno želim istaknuti keramičara - preciznost i volja da ostane koliko treba, samo da su radovi dobro i kvalitetno izvedeni.

5,0
Majda D. B. , prije 6 godina

Zadovoljni smo od same komunikacije do završetka izvođenja radova. Vrhunska izvedba, sve dogovoreno je napravljeno u roku. Ocjena je definitivno pet, da mogu dala bih mu šest!

5,0
Milan P. , prije 2 godine

Gospodin Željko je odličan, čist, brz i kvalitetan uz povoljnu cijenu

5,0
Violeta H. , prije 2 godine

Zadovoljna

Hvala vam .drago nam je Lp

5,0
Melita K. , prije 5 godina

Izvođač je poštovao rokove, posao obavljen u dogovorenom roku.

5,0
Marija M. U. , prije 5 godina

Posao je odrađen profesionalno i u vremenu koje je dogovoreno.

5,0
Nikola Š. , prije 5 godina

Odlično su odradili posao. Zadovoljan sam dečkima. Ocjene govore sve.

5,0
Nikola S. , prije 6 godina

Vrlo sam zadovoljan. Zaslužuje najvišu moguću ocjenu.

Prikaži više

Usluge: Centralno grijanje na plin, Montaža centralnog grijanja, Servis plinskog bojlera, Servis plinske instalacije, Montaža radijatora, Ugradnja kamina, ­Postavljanje plinske instalacije, Centralno grijanje na struju, Bojleri za centralno grijanje, Plinske instalacije, Plinoinstalater, Peći za grijanje, Centralno grijanje na drva

Drugi izvođači u blizini mjesta Orehovec

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je premjestiti kombinirani bojler iz kupaone u drugu prostoriju (s druge strane zida) zajedno sa svim cijevima, kako od grijanja tako i dovod plina. Sve cijevi idu ili u zid ili pod strop u kut da se mogu zatvorit u knauf. Kupaona se renovira pa želim te cijevi premjestiti da to sve bude oku ugodnije. Radovi počinju drugi tjedan i tokom drugog tjedna bi to trebalo izmjestiti.

Priključenje plinskog aparata

Trebam ugradnju 2 fasadne peći na postojeće plinske instalacije. Ugradio bih peći Lampart Classic 30 i Lampart Classic 20. Zid na kojem bi bili fasadni dimnjaci gledaju na uličnu stranu i nalazi se na prvom katu, iznad kojeg je samo tavan. Zid je debljine 35 cm, građen od cigle, a prvih 5 cm s unutarnje strane je izolacija od stiropora. Za svaku bi peć trebalo od postojećih plinskih cijevi napraviti produžetak od cca 5 m. Zanima me je li ugradnja uopće moguća, s obzirom na željenu poziciju peći/dimnjaka i s obzirom da bi dimnjaci izlazili na uličnu stranu.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani zanima me cijena centralnog etažnog grijanja na pelete i puštanja u pogon?Stan se nalazi u prizemlju kuće sa stiropor izolacijom 8cm i PVC stolarijom Visina stropova je 2.60. Dnevni boravak u kojem bi bila peć 22kvadrata,spavaca soba 15 kvadrata,spavaca soba mala 6kvadrata,spavaca soba 10kvadrata,predsoblje 9kvadrata,kuhinja 14 kvadrata . Ide sve novo, instalacije i radijatori.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 45
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna je ugradnja centralnog grijanja na plin u u zgradi od 4 kata, u Zagrebu, Volovčica. Stan od 45 m2 nalazi se na trećem katu, Potrebno je 4 radijatora( kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica) i kondenzacijski bojler za grijanje i toplu vodu. Također potrebna ponuda za sanaciju vlastite dimovodne cijevi kako bi se moga koristiti kondenzacijski bojler.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 69
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ukupna grijana površina po prostorijama iznosi: Dnevni boravak- 30m2 Spavaća soba- 13m2 Dječja soba- 10m2 Hodnik- 11m2 Kupaonica- 5m2 Interesiraju me pločasti radijatori u sobama i jedan cijevni radijator u kupaonici. Kondenzacijski bojler snage 24kw, po mogućnosti marke Ariston. Na kući se nalazi PVC stolarija i stiropor debljine 8 cm. Ispod cijele kuće se nalazi podrum te bi se cijevi provlačile kroz njega. Također treba napraviti izvode za grijanje na kat kuće (trenutno nije sređeno). Zbog izbor kondenzacijskog bojlera također treba sanirati dimnjak, odnosno provući kroz njega kondenzacijsku cijev.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 97
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Nakon potresa na zgradi u centru grada izgrađeni su novi dimnjaci i uvedena je cijev u dimovodni kanal. Stari protočni bojler treba skinuti i namontirati novi kondenzacijski bojler Bosch za toplu vodu i centralno grijanje koji smo kupili. Treba uvesti centralno grijanje, odnosno provući cijevi i postaviti radijatore umjesto fasadne peći i plinske peći koje su do sada bile u funkciji. Radijatore treba postaviti u: tri velike sobe, jednu malu sobu, kuhinju, kupaonicu, hodnik i WC.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam kompletnu montažu plinskog etažnog sustava na treći kat. Od kupnje kondenzacijskog kombi bojlera, provođenja plinske cijevi u podrumu gdje se treba postaviti brojilo do bojlera. Također trebam izradu elaborata. Cijevi za grijanje su provedene po stanu, treba samo postaviti radijatore koje sam kupio. Ako može išao bi sa izlazom na fasadu, bez spajanja na dimnjak pošto sam zadnji kat. Stan veličine 55m2.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

poštovani, Projekt je obiteljska kuca koja ima 2 kata i 3 u nadogradnji (trenutno ce se graditi). U prizemlju u garazi mi se nalazi pec od centralnohggrijanja na loz ulje. S te iste peci mi idu cijevi za grijanje na drugi kat gdje mi je postavljeno centralno grijanje po cijelom stanu na radijatore. Na trecem katu bih zelio ugraditi podno grijanje sa postojecim sustavom kojim se grije 2 kat.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Riječ je o montaži 2 radijatora. Prvi radijator je Lipovica ORION s 10 članaka kojeg treba spojiti na postojeće cijevi koje su razmaka 50 cm, montaža na zid - jednostavniji dio. Drugi radijator je lojtrica radijator / x 60 cm (na temelju razgovora s Vama ću odlučiti o visini radijatora) kojeg treba postaviti u kupaonici i tu je potrebno izvršiti modifikaciju postojećih cijevi - kompliciraniji dio.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan. Potrebna mi je ugradnja sustava grijanja na plin u stan površine 60 četvornih metara. Stan se nalazi na drugom katu u stambenoj zgradi u kojoj postoji plin (u hodniku na katu je glavna dovodna cijev). Potrebno je provedba cijevi cca 20 metara, 4 radijatora uspravna (hodnik i kuhinja manji, dnevna soba i sapavaća soba veći, te ljestve u kupaonici), te plinskog kondenzacijskog bojlera. Zanima me cijena cjelokupne investicije. Naljepša hvala, srdačan pozdrav