MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Orehovec
Elektroinstalacije, Montaža centralnog grijanja, Plinske instalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
5,0
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku MMM INSTALACIJE, obrt za usluge, vl. Miroslav Kuharović

Ocjene

5,0
Antun N. , prije 4 godine

Bili su dosta brzi i kvalitetno su odradili posao i što se tiče instalacija i što se tiče pločica. Vrlo smo zadovoljni.

5,0
Saša L. , prije 4 godine

Sve super, sve po dogovoru i roku, spreman prihvatiti i dati sugestiju.

Mala fleksibilnost kod načina plaćanja.

5,0
Spomenka R. , prije 4 godine

Izvođač se u potpunosti držao dogovora, rokova i cijene te nam davao korisne savjete. Izvođač i cijela ekipa su jako simpatični ljudi i ništa im nije teško napraviti. Posebno želim istaknuti keramičara - preciznost i volja da ostane koliko treba, samo da su radovi dobro i kvalitetno izvedeni.

5,0
Majda D. B. , prije 5 godina

Zadovoljni smo od same komunikacije do završetka izvođenja radova. Vrhunska izvedba, sve dogovoreno je napravljeno u roku. Ocjena je definitivno pet, da mogu dala bih mu šest!

5,0
Milan P. , prije 1 godinu

Gospodin Željko je odličan, čist, brz i kvalitetan uz povoljnu cijenu

5,0
Violeta H. , prije 1 godinu

Zadovoljna

Hvala vam .drago nam je Lp

5,0
Melita K. , prije 4 godine

Izvođač je poštovao rokove, posao obavljen u dogovorenom roku.

5,0
Marija M. U. , prije 5 godina

Posao je odrađen profesionalno i u vremenu koje je dogovoreno.

5,0
Nikola Š. , prije 5 godina

Odlično su odradili posao. Zadovoljan sam dečkima. Ocjene govore sve.

5,0
Nikola S. , prije 5 godina

Vrlo sam zadovoljan. Zaslužuje najvišu moguću ocjenu.

Prikaži više

Usluge: Centralno grijanje na drva, Ugradnja kamina, Plinoinstalater, Servis plinskog bojlera, Centralno grijanje na plin, Bojleri za centralno grijanje, Plinske instalacije, Montaža radijatora, Peći za grijanje, Servis plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije, Montaža centralnog grijanja, Centralno grijanje na struju

Drugi izvođači u blizini mjesta Orehovec

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 280
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

kuća prizemlje + kat prizemlje ima postojeće centralno, kat se tek počinje uređivati. Na katu bi išlo novo podno grijanje (trenutno nema glazure) i povezalo bi se sa postojećim sustavom. Potrebno je promijeniti kotao (trenutno katao na palet 20 kW), ideja je prelazak na strujno grijanje za cijelu kuću Kuća ima PVC stoalriju i 10cm stiropor izolacije. Nalazi se u Zagrebu (Ježdovec, Lučko).

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Živim u Starom Petrovom Selu u stanu veličine 90m2 iznad poslovnog prostora. Trenutno se stan grije na lož-ulje, a grijanje je podno i u dvije prostorije postavljeni su radijatori. Zanima me okvirna cijena svega.. dakle, bojler, priključak, ruke majstora... S obzirom da ćemo ovu zimu prezimiti s cijenom od 14 kuna potrošenih na lož-ulje, a grijemo na 22 stupnja, nakon koliko vremena bi nam se postavljanje plina isplatilo? Hvala!

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zanima me cijena razvoda plinskih instalacija u kuću. Potrebno je slijedeće, te molim cijene odvojeno za jedno i drugo: a) vanjsko spajanje na plinsku mrežu i provod cijevi do kuće s ugradnjom ormarića i mjernog seta b) razvod cijevi unutar objekta (potrebno je vanjski ormarić spojiti na podrum jer će ondje biti bojler, te dodatno cijev do kuhinje (bušenjem plafona u podrumu Između ceste (plinovoda) do kuće je možda 10 metara. Unutar objekta, od vanjskog zida do prostorije za bojler 6-7 metara (s tim da se na drugom ili trećem metru cijev "grana" prema plafonu radi probijanja u pod kuhinje (1,5m max)). Info: podno grijanje je već ugrađeno. Uz navedeno, ukoliko se bavite i time možete ponuditi i kondenzacijski bojler (grijanje i topla voda) za navedeni objekt (kuća 10x12m; grijanje u prizemlju i potkrovlje od 30m2, podrum ne). Vanjska izolacija od 15cm, termo blok, 15cm prešana kamena vuna ugrađena pod krov, PVC stolarija. S najpovoljnijim izvođačem moguće je dogovaranje cijelog posla (razvod cijevi i dobava bojlera). Molim okvirne cijene.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam centralno grijanje izvesti na dvije etaze kuće. Kotlovnica bi bila kao nadogradnja uz kucu. Planirali smo centralno na drva, ali nije iskljucena i mogucnost na pelete. Uz savjet izvodaca bi mozda ugradili i akumulacijski kotao (puffer). Naravno postoji i mogucnost da izvodac nabavlja sav materijal koji mu je potreban, te pec. Hvala unaprijed na ponudi!!

Priključenje plinskog aparata

Poštovani! Trebam stručan savjet ovlaštenog poduzeća za plinske instalacije. U kuhinji je protočni plinski bojler a htjeli bi ugraditi napu. Čitala sam na internetu da može doći do trovanja ugljičnim monoksidom. Zanima me postoji li opasnost od trovanja ugljičnim monoksidom ako se u opisanu prostoriju ugradi napa koja nema vanjski spoj? Unaprijed zahvaljujem!

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stan od cca m2 u više od godina staroj kući u centru,. sa visokim stropovima u kojoj već postoji plinska instalacija sa pećima na plin.i dva protočna bojlera u kupaoni (sa fasadnim dimnjakom) i kuhinji. Prešla bih na centralno grijanje sa kombiniranim kotlom sa potrošnjom tople vode u kuhinji i u kupaoni. i radijatorima po ostalim prostorijama.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

postovani, stan je u privat kuci ( Zagreb, Vrapce) centralno grijanje je u stanu, ali ne i u kupaoni, potrebno je postavljanje radijatora ( lojtre) u kupaonu. jedan zid djeli kupaonu od kotlovnice od kuda bi se povukle cijevi za radijator. Radijator je kupljen ali ne i cijevi. molim ponudu za postavljenje radijatora sa vasim cijevima.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molim ponudu za ugradnju centralnog grijanja. Lokacija središnja Istra (Žminj - Kanfanar). Stara kamena kuća, debljna zidova 50 - 60 cm, ožbukana, bez izolacije zidova. PVC stolarija sa IZO staklom, izolirana stropna ploča (između kata i tavana). Grijalo bi se cca 40m2 prizemlja i m2 na katu. U ponudu uvrstiti montažu i nabavu: Pirolitički kotao na drva + solarni set + bojler l+ akumulacijski spremnik + grijaća tijela.... uglavnom sve što je potrebno za pravilnu funkciju grijanja (količina i jačina prema vašem izračunu) U prilogu skice tlocrta kuće u pdf fprmatu. 1 stranica je prizemlje, 2. kat Hvala

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Visoki plafoni, kosa ploca. Dnevni + kuhinja 32m2, na pojedinim mjestima 4m visine. Hodnik 6m2 takoder visina od 2,2 do 4 u koso. Sobe svaka po 15m2 takoder kosina od 2,2 do 4m. Wc 6 m, takoder kosina od 2,2 do 4. Drveni izo prozori, burna strana kuce izolirana stiropor fasadom gdje je soba, wc., izolirana kuhinja i pola dnevnog. Stropovi nisu izolirani. Lp

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 47
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, Zainteresiran sam za ugradnju centralnog grijanja u stanu. Molio bih Vas da mi dostavite ponudu za cijevi i radijatore te njihovu ugradnju i spajanje bojlera, ali bez bojlera jer njega već imam. Radijatore bih postavio u sve prostorije osim ostave. Ukupna površina stana je 47 kvadrata, a visina je 2,5 metara u svim prostorijama. U privitku Vam dostavljam približni tlocrt stana sa dimenzijama. Hvala